![]() |
Re: Impreza WRX - TOBA^
frumoasa si rea masina ai.
care sunt planurile tale pentru viitor? |
ma bate gandul sa vand masina asta si sa imi yau un model mai vechi ca sa imi ,,bat putin joc,, de el !!!!:)) sa il fac la 900 kg ... Special Drag ...
Dar sa vedem ... |
ba termina-te cu prostiile doar un cotet de subaru va fi si ala zburator:D:D:D
|
Toba sper sa lti dau un raspuns pozitiv maine.....si sincer lmi doresc ca amandoua masinile sa ramana ln familia Anonymous....a ta la mine si a mea la un posibil aspirant al clubului :)
|
Clubul are nevoie de ambele :))))
|
Ce ai ma?
Cum sa o vinzi? Cred ca,toata tara stie de masina ta ca e FENOMENALA! Poate gasesti sai refaci softu si nu o vinde! |
Multumesc mult !!! e nu sunt 100% pt vanzarea ei ... dar as vrea sa trec putin la PROFI PROFI!!! adica : masina golita pana la ultima piulita:D fara bord, etc...sa o fac numai de drag ... iar sa imi fac masina asta pt asa ceva ,ma doare sufletul si sincer a costat mult ca sa dau jos tot dupa ea!!!:D
|
Quote:
|
Nu conteaza... pasiunea nu are varsta asa ca nu ma derajeaza!!!!
|
Quote:
Dar cum puteam sa iti zic? Nu puteam sa iti zic "dumneata","dumneavoastra"."domnule":)) |
nea... bre...:))))cititorii topicului meu ii consider apropiati !:D deci nu ma supar ,nu ma deranjeaza!!
:))))cum ar suna ,,Bre Toba nu vinde masina !!!'' |
Inca o masina in palmares!!! un Audi R8,doar ca asta e rosu !!chiar daca momentan nu e in forma maxima tot mai poate :))) in curand si filmuletul !!!Start la mana ,402m !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Merci merci !!!!
|
killin' porsche :D
|
sincer sa fiu ,eram la semafor si a venit un 911 turbo ... am plecat si eu si el incet dupa care eu mi-am cautat-o ... la urmatorul semafor a fost el primul !!:D
|
din mers?
|
da din mers!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
nu mai stiu exact viteza!!
|
ce se mai aude cu softu?
la cati bari mergi acum 1.1? vi la Slatina Duminica? |
nu am facut softul ... momentan am schimbat scaunele si am asteptat ceva dupa suporti ... acum am sa imi faca o flansa la tubulatura de la intercooler ... deci nu stiu daca o sa fiu pregatit pt slatina ! cat despre presiune ,da acum merg cu 1.1!
|
Subaru Impreza WRX vs Audi R8 -2011 https://www.youtube.com/watch?v=Aik1tc4GOks
|
Quote:
a cam mancat niste fum r-8 ala:D |
mai m-am dat saptamana trecuta cu un Evo X facut la SKN si finalul a fost ...
Am plecat bine ...1 am stat cu el ... 2 am stat cu el ...3 era putin in fata ...4 se ducea... iar la 400m el a fost in fata !!!Felicitari evo X negru !!! |
ce mai face Scooby:lol:
poze ceva? |
Quote:
|
Merci dany!!!
|
Ieri am remediat problemele cu galeriile,deci acum masina merge bine ,face presiune !!!!
Mai am de montat un kit de NOS pt INTERCOOLER si e gata de startul de la BRASOV King Of Europe din week-end-ul asta !! |
Quote:
Sa speram ca o sa faca ravagii:>>> Bafta |
O sa ai o grupa grea la ce masini s-au anuntat ;)
|
Stiu ca este o grupa grea... stiu ca vin masini tari ...stiu ca sunt sanse meci ... dar participarea la KOE e un castig pt mine :D vreau sa vad ce timp scot ,ca pana acum au fost mici probleme cu presiune!!
|
Succes pentru maine si poimaine
Abia astept sa o vad la treaba :) |
Felicitari pentru sesiunea de astazi si succes maine!
|
Succes azi..:D
Asteptam si poze:D |
felicitari. vezi ca nici azotul nu e rezolvarea problemelor
|
La King of Europe -Brasov am tras tare sa merg sa imi imbunatatesc timpul dar... tot 12.5,in prima zi aveam doar niste pierderi dar pe care nu le-am gasit ...imi fluiera un vacum,futun...a doua zi dimineata am remarcat ca pierdeam si cand aceleram presiune ,am vazut ca reglajul de la blow-off nu mai era...iar el isi facea de cap cum a vrut!
Sper pana la tulcea sa desfac toata masina sa nu mai am nimic !!!:D Multi spun ca un timp de 12.5 pt un WRX e foarte bun ...dar pentru mine clar nu ! sunt sigur ca pot mai jos ! |
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning