![]() |
Re: [EXT] DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova
Quote:
Atunci ramane sa vb eu cu bogdan si il dau lui. Np ce. |
Quote:
|
Quote:
|
Hai sef mai incantane cu niste poze ,si un buzz cand esti pe mess !
|
Dany, niste poze noi nu mai vedem si noi?
Mi-a zis cumnata-miu ca la vazut prin craiova cu anuntu ''de vanzare'' pe el:( nu putem sa te facem cumva sa te razgandesti...e pacat daca il dai dupa atata munca si banii investiti in el..:( |
Quote:
Sincer sa fiu nu am mai apucat sa fac poze cu masinuta pt-ca am cam neglijat-o in ultimul timp.Promit sa fac miste poze cu ea si sa le pun.Masina nu se mai vinde, m-am hotarat sa o pastrez si sa o fac numai de muzica, la curse nu o sa mai particip cu ea, o sa particip cu surioara ei (22 PMD) care este in lucru si sper sa fie gata pana la sfarsitul anului 2009. |
He he:-P:-P:-P:-P:-P ai o bere de la mine cand ne-om intalni!!! sper doar sa nu te razgandesti:)
Asteptam cu nerabdare noi update-uri... ps: o revopsesti sau ramane asa? |
Quote:
O sa va tin la curent cu evolutia masinii. |
Se mentine destul de bine chiar:-P dar am vazut si eu ca are cateva(2-3) defecte si..
E bine totusi ca ramane tot la tine si ca o refaci;) bafta multa!!! |
acum 2 zile am vazut 21 PMD in apropiere de "casa armatei"...se intrepta catre sensul giratoriu si a trecut pe laga mine !!! total dejamagit de imaginea PMD-ului!!! avea niste jante de tabla urate un spoiler pe fata stock daca nu ma insel si cam atat...n-am apucat sa vad prea multe ca eram in trafic si doar mi-am aruncat privirea!!! oricum ramane istorie masina asta in Craiova
|
Sigur era 21PMD :( ?
|
Quote:
Inainte sa spui ceva asigura-te ca este adevarat si nu mai vb degeaba. Cu 22 PMD am mai mers in special noaptea pt-ca motorul este in rodaj. |
M-am si speriat Dany :))
Desi 21PMD il recunosti din 1000 de Oltcituri ;) Ma bucur sa aud ca nu e adevarat ce se zice mai sus :) Asteptam poze .... bafta ... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning