![]() |
Re: Club MATIZ
mai vine cineva?
|
Vin si eu... la ora 15.
Ramane asa, matizarilor? :) |
Quote:
|
la 15 ok
|
Sa faceti poze...:(
|
Quote:
|
Mutumesc! Asa de rau imi pare ca nu pot fi acolo...:(
|
plec sa spal masina si ne vedem ocolo
TZN 85 BUB LA MULTI ANI sa fii sanatos si tot ce iti doresti:drunk::peace: |
Quote:
|
Intr-o jumatate de ora plec spre locul cu pricina. :)
|
10 Attachment(s)
foarte frumos sa vina si gabi cu pozele
cam asa ceva da 4 stai putin ca am amestecat pozele le va pune gabi pe forum :twisted:MAI UITA LUMEA astea sunt facute de mine |
Ati fost 4 pana la urma? :)
|
Ce ma oftic ca eu nu am stiut... Eu treceam pe acolo intamplator, v-am vazut, dar ma grabeam... Poate data viitoare...:D
|
Poate mai tragem o intalnire in 2 saptamani... who knows? :)
@Gabi: man, Dreadlord (George) are pozele. Eu doar am pozat cu aparatul lui. :lol: |
30 Attachment(s)
au venit si pozele. mai pun mai incolo
|
Ce poze faine am facut. :lol:
|
Foarte frumos! FELICITARI!
Mi-am facut si eu poze singur :lol: CLICK :) |
3 Attachment(s)
mulumesc , si pozele tale sunt frumoas
dar nu merge GEORGE , de asta vorbeam |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pe unde mai stati ca pe aici nu prea mai sta nimeni?
George astea sunt de la baia mare, ce parere ai? |
foarte frumoase pozele... pacat ca aveam masina murdara :( george sa le pui si pe celelalte.
|
Mersi Gabi ca imi mai arati masinuta! Si jantele! Citind topicul m-am uitat pe pozele cu jantele mele... Prima reactie a fost: "super tare"... dupa care mi-am zis... "e masina mea"... mersi Gabi pt afisare ca am ras cateva minute... Multumesc! Jantele pe 16 stau foarte bine pe maty... dar doar atat... nu confort... nu performanta... doar estetic... Gabi am discutat cu Ionut si stai linistit ca e serios... e baiat bun... Imi pare rau dar as fi dorit sa va onorez cu prezenta la intalnire, dar am fost ieri in bucuresti si a trebuit sa ma intorc in constanta... poate in viitor... cu respect pt toti maty...
|
Quote:
|
30 Attachment(s)
restul de poze de la intalnire :D
|
5 Attachment(s)
Mi-am tunat Matizul. :(
Sa le multumim femeilor care stiu sa conduca uitandu-se in telefoane si intrand pe strazi cu sens unic - adica pentru ea a fost INTERZIS. Eu am evitat-o si am facut cunostiinta cu... un tarus... |
Quote:
aseara , adica azi dimineata la 01.30 am primit cel ami frumos cadou de ziua mea.... din partea Politiei Judetene Galati.... o amenda de 270 ron in 48 de ore(540 ron normal), pentru o viteza de 108 km/h in centru orasului. astfel primind aceasta amenda.... am mai primit ca bonus : dovada circulatie 15 zile, dreptul la examen auto pentru obitnerea permisului mai repede decat cele 90 de zile standard care numai am permisul. si colac peste pupaza... joi abia primisem o scrisoare de la Politia Judeteana Ialomita, ca in data de 12.09.2008, am fost prin in sat. Ciocarlia, com. Cotorca, jud. Ialomita cu 87 km/h in loc de 50 :???: . deci... trebuie sa ma autoincurajez, si sa indemn prietena sa conduca .. sa ma conduca la munca... nu de alta..dar sunt agent..si am nevoie de permis ca de aer. le multumesc tuturor... :oops: |
TZN - pare rau sa aud ca devii pedestru timp de 3 luni, dar lasa... orice sut in fund, e un pas inainte. Nu o sa o mai comiti asa de rau pe viitor. :)
Eu am coborat din masina ca sa vad cat de rau s-a zgariat masina... I-am 'tut toti dumnezeii, i-am urat ca primul stalp sa fie al ei - sa il ia in brate. Maine ma duc la CASCO pentru constatare, marti/miercuri imi schimb ambreiajul (placa, disc, cablu) si sper ca joi/vineri sa intre masina la reparatiile caroseriei. Numa' de asta n-aveam nevoie. :( |
@TZN - Imi pare rau, dar singurul vinovat esti tu! :(
@Mustang - Off, off, femeile astea la volan! :( Usa aia cred ca trebuie schimbata, asa-i? :???: ! Lasa man, bine ca ai casco la masina! :) Bine ca a scapat aripa numai cu atat...:oops: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Si asa imi sta aiurea capota. :lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
cam cat costa 2 gemuri fata, si chedere???
Sau toate 4 geamuri laterale plz bate vantul pe aici........:bat: |
foarte frumoase poze baieti ,poate veniti si la cluj la ceva poze ,am o intrebare la voi .stie cineva cum se monteaza panouri de SE si ce piese de montaj au ?vreau sa iau de la cineva si sa nu iau tzapa multumesc mult
|
Quote:
|
Quote:
|
Wait another day dude ... nu am reusit sa iau legatura cu cunostiinta aia mea.
Sorry. Edit: am aflat. Pretul unui geam este de aproximativ 100 ron. King auto (depozit): Calea Serban Voda, nr. 270, sector 4, Bucuresti Telefoane: (021) 336.84.33 / (021) 336.77.19 / (021) 336.77.21 / 0745.022.290 Alta locatie ar fi pe undeva prin Fundeni. Este un depozit specializat pe geamuri auto. Din pacate nu stiu date de contact, n-am retinut nici numele firmei. |
Quote:
|
No problem, mate.
|
Baieti ,ce reprezinta ceasul(cronometrul) de pe prima pagina din $tuning:shakefist
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning