Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - black - TM 22 UPS (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/73839-e46-black-tm-22-ups.html)

laurentiu_tim 10-09-08 10:40

Re: E46 - black

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 1743246)
Razvane.. ai dreptate, sunt niste accesorii pe care nu toti pun accent.. mie imi place cum arata cu pleoapa aia pe luneta.. imi da impresia de masina sport.. (chiar daca cu atata raman, fiind diesel :) ) o sa vad dupa ce pun toate pe ea.. sper sa apuc saptamana asta..

mareo .. le-am montat alea in ziua in care le-am luat de la curier, nu trebuia sa vezi mizeria de pe ea.. m-a prins ieri ploaia sub un pom si toata bucuria aia de mizerie e pe masina.. imi fac maine timp sa ajung pe la o spalatorie..

nu prea mi-a venit sa zambesc dupa ce am primit lista de la piese auto..
suport motor - stanga/dreapta = 425lei
placute frana - fata/spate = 260lei
tips borla - 100lei
pleoapa luneta - 200lei
eleron M - 150lei
manopera la piese 200lei (cat de cat moka zic eu)
la ultimele 2 se adauga si vopsitul...
deci undeva la 1250lei total..
asta a fost o recapitulare asa de noapte buna.... :???:

ieftin o fost tipsu borla,las ca se merita mha doar e masina ta si e ptr tine :-)

Caius TM 10-09-08 13:15

razvane... mai trebuie bagati bani si in reparatii.. asta e, ce ma bucura e faptu ca sunt suportii originalii care au cedat.. dupa 228mii.. sunt mandru de masina..
am ales diesel pt. ca merg mult in afara si chiar sunt ff multumit de consum.. nu-s eu coxior.. :D

lau ... da.. aia ma incanta si pe mine... tu cand poti sa zici asa ceva? :lol: tot ce ai avut ai vandut... samsar mic ce esti...

LiviuTZ 11-09-08 00:57

deci nu sunt chiar singuru care baga destui bani in masina sa "functioneze"....e bine ca te mai ocupi si de partea tehnica putin...sunt multi care baga bani doar sa arate bine si defapt masina este varza la partea tehnica!!!!

Raz6633 11-09-08 08:35

Quote:

Originally Posted by LiviuTZ (Post 1745560)
deci nu sunt chiar singuru care baga destui bani in masina sa "functioneze"....e bine ca te mai ocupi si de partea tehnica putin...sunt multi care baga bani doar sa arate bine si defapt masina este varza la partea tehnica!!!!

Ar fi pacat, masina sa arate superb, dar sa mearga in 3 roti nu?

laurentiu_tim 11-09-08 09:30

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 1743867)
razvane... mai trebuie bagati bani si in reparatii.. asta e, ce ma bucura e faptu ca sunt suportii originalii care au cedat.. dupa 228mii.. sunt mandru de masina..
am ales diesel pt. ca merg mult in afara si chiar sunt ff multumit de consum.. nu-s eu coxior.. :D

lau ... da.. aia ma incanta si pe mine... tu cand poti sa zici asa ceva? :lol: tot ce ai avut ai vandut... samsar mic ce esti...

poi eu am bagat bani in toate masinile mele :-) indiferent ca or fost ptr vanzare sau ca au fost a mele,cand am vrut sa-mi tin o masina am avut parte de ghinion si am fost nevoit sa o dau ;)

Caius TM 11-09-08 09:34

Liviutz ... eu nam bagat bani in masina sa functioneze... doar o intretin..

masina functiona perfect.. doar aveam o bataie cand plecam mai brusc (eu sunt si un coxior asa...) era un suport de la motor rupt.. i-am schimbat pe amandoi sa fiu sigur..
oricum nu mai simt vibratiile alea in masina.. merge mai lin... sunt multumit... :)
am masina din martie, am facut cam 9000km si nam bagat nici un ban in ea.. in afara de filtre + ulei + placute.. care le-am schimbat pt. siguranta mea..
oricum consumabilele nu se pun... ;)

lau.. esti dinala cu nr. 13 tatuat pe ceafa? :lol:

laurentiu_tim 11-09-08 09:45

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 1745821)
Liviutz ... eu nam bagat bani in masina sa functioneze... doar o intretin..

masina functiona perfect.. doar aveam o bataie cand plecam mai brusc (eu sunt si un coxior asa...) era un suport de la motor rupt.. i-am schimbat pe amandoi sa fiu sigur..
oricum nu mai simt vibratiile alea in masina.. merge mai lin... sunt multumit... :)
am masina din martie, am facut cam 9000km si nam bagat nici un ban in ea.. in afara de filtre + ulei + placute.. care le-am schimbat pt. siguranta mea..
oricum consumabilele nu se pun... ;)

lau.. esti dinala cu nr. 13 tatuat pe ceafa? :lol:

nu mha las ca vine timpu meu :))) :twisted::-)

Caius TM 11-09-08 15:44

am ramas cu buza unflata...
mi-a venit pleoapa de luneta.. dar tipu mi-a trimis de e36 .. dupa ce am specificat e46..
asa ca abia pe luni imi ajunge ...
pana atunci ma ocup de toboshar... ca si acolo sunt ceva complicatii...

mareo 11-09-08 15:53

Simplu:D vinde`o lui laurentiu....
Bafta la lucrari;)

Marian_nebunu 11-09-08 19:07

cat ai dat sa faci capota {bad boy look} si nasurile negre cat au costat? ?foarte frumoasa masina ta...:) super super...sa o stapanesti sanatos

Caius TM 11-09-08 22:53

mareo ... le-am trimis inapoi, si astept alea de e46..

marian.... ai pm

Caius TM 15-09-08 11:04

daca tot a venit vremea urata.. mam apucat de interior..
mi-am luat presurii noi OEM..(ca aveam niste puscarii din piata..) si cotieraaa tre sa o iau de la preparatu'.. (mult mi-am dorit una..)

o sa fac poze cu tipsu' si ce am mai pus pe ea... alta viata!!

mada_mesaros 15-09-08 12:33

am condus un 316 din 99...si mergea atza..sarea cand ii dadeam blana..:)

Sebastian.C 15-09-08 13:12

Vaaai ce frumos... sarea unde? :)))
On topic.. Caius, cred ca ai ceva de luat de la Focusu meu :D..pt interior? Si eu mai primesc ala de la tine?

Caius TM 15-09-08 13:49

adevaru' e ca 316i are si un cuplu el asa.. si trage grav..
depinde din ce masina te-ai dat jos si ai condus 316-le...

seba.. dap, tre sa ne vedem..

quze 15-09-08 17:29

Trage 316.... sa moara

D0ryN 15-09-08 17:30

caius...sa stii ca noi asteptam pozele promise...stiu ca e urat afara da...:???::rolleyes2

Caius TM 17-09-08 09:34

doryn ... nam apucat si oricum e o vreme de ***...
imi place acuma pe ud ca si dizelache se arunca de cur..
revin eu cu poze.... ;)

laurentiu_tim 17-09-08 18:29

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 1758605)
doryn ... nam apucat si oricum e o vreme de ***...
imi place acuma pe ud ca si dizelache se arunca de cur..
revin eu cu poze.... ;)

bha vi acum la 18:30 la hala?:))))

Caius TM 21-09-08 11:14

tipsu' nu mergea pus pe toba finala..
asa ca am renuntat la ea.. si am pus teava de inox... + tipsu' ...
astept sa o pun pe masina..
poze nam apucat sa fac.. poate cand e gata...

D0ryN 21-09-08 20:18

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 1766928)
tipsu' nu mergea pus pe toba finala..
asa ca am renuntat la ea.. si am pus teava de inox... + tipsu' ...
astept sa o pun pe masina..
poze nam apucat sa fac.. poate cand e gata...

sper ca stii cum se va auzi...:D:D:D:D:D

MARI_NSL 21-09-08 20:30

cred ca o sa fluiere asa :???::-)

https://www.youtube.com/watch?v=G1Osc...eature=related

pro-aux 22-09-08 02:09

pariu k abia se simte diferenta de sunet. am vazut la un 320d care nu mai avea nici finala nici toba medie, si era UN PIC mai zgomotos decat unu normal

Caius TM 22-09-08 10:17

pe fostu golf am avut toba japan style.. (tot diesel era) si putin de tot suna mai gros in ture... atat...
tare sunt curios cum se aude, sper ca nu cum e in clipu' de ka mari_nsl..

o sa revin mai incolo cu niste poze la "toba" care vreau sa o pun pe masina...

Bxenon 23-09-08 15:15

cat te`a costat man toata distractia care ai pus`o p masina de cand ai cumparat`o ?
Arata super ! E facuta cu gust! Sa o stapanesti sanatos!

laurentiu_tim 23-09-08 15:31

Quote:

Originally Posted by Bxenon (Post 1771297)
cat te`a costat man toata distractia care ai pus`o p masina de cand ai cumparat`o ?
Arata super ! E facuta cu gust! Sa o stapanesti sanatos!

ptr caius bani nu sunt o problema :)))8)

Caius TM 23-09-08 22:07

bxenon... tot.. cred ca undeva la +2000e.. stii cum e, pasiunea de nepretuit.. pt restu exista mastercard... :D
laurentiu.. mai crede lumea pe aici.. termina cu prostiile... :lol:

maine o sa fac poze si daca e furtuna/viscol/tornada...

LE: am o intrebare, pe 320d pot sa schimb injectoarele + turbina + intercooler de pe un 3,0d + resoft ? cu mici ajustari presupun...

FUL VIUS 23-09-08 22:53

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 1772199)
bxenon... tot.. cred ca undeva la +2000e.. stii cum e, pasiunea de nepretuit.. pt restu exista mastercard... :D
laurentiu.. mai crede lumea pe aici.. termina cu prostiile... :lol:

maine o sa fac poze si daca e furtuna/viscol/tornada...

LE: am o intrebare, pe 320d pot sa schimb injectoarele + turbina + intercooler de pe un 3,0d + resoft ? cu mici ajustari presupun...

nu cred ca ar merita investitia in injectoare ,turbina si intercooler!!nu cred ca vei avea rezultate multumitoare pe masura banilor investiti!!oricum !!multa bafta!!si nu uita!!poze din mers vrem sa vedem!!!

Caius TM 24-09-08 17:30

6 Attachment(s)
cateva poze pe fuga.....
stoapele pe led + pleoapa luneta + eleron m portbagaj......

laurentiu_tim 24-09-08 17:46

ce face fuga asta din oameni...o iesit beton da ceva imi zice ca nu te opresti aici ca te stiu eu pe tine :-) oricum tre sa auzi stopurile :-):drunk::-P

Bxenon 24-09-08 18:28

ti`ai evazat aripiile? cam cat costa ?

dragos002 24-09-08 20:00

Alta viata cu noile modificari . Arata exceptional masina .

Caius TM 24-09-08 23:00

mersi de aprecierii....
lau.. da, no sa ma opresc aici... urmeaza tipsu' ala pus.. si oglinzi M e46.. ca sa inchei cu exterioru' cat de cat... apoi intram putin la interior... si daca trec iarna cu bine si merg cu colinda, poate ajungem si la motor.. :D

bxenon ... sunt aripiile ei.. nu am evazat nimic..

Sebastian.C 25-09-08 00:11

Beeeeeeeeeeton :D :O :O

Caius TM 25-09-08 11:38

am gasit un 330d lovit rau spate si as vrea sa stiu daca pot pune pe 320d e46 136cp ... turbina + intercooler + injectoare + alt soft (presupun ca trebuie) .. de pe un 330d...
se poate face un astfel de transplant ? adica sa nu fie nevoie de modificarii radicale sau improvizatii....

are careva vreo idee??

Raz6633 25-09-08 12:53

Mai caius, ce pot sa zic, ma uit la pozele alea, si raman socat... Deci masina e super.... nu-mi vine sa cred ca tu ai vrut la un moment dat sa o vinzi...

In legatura cu transplant-ul... cauta cel mai bine pe forumuri in afara, sunt sigur ca au mai fost ca tine care au facut acest transplant...

Insa ai grija, ca nu cumva, turbina, intercoolerul, si softul sa nu fie aceleasi, doar litrajul mai mare, sa dai cai pe care ii are 330...

Marian_nebunu 25-09-08 15:54

turbina intercoolerul trebuie sa se potriveasca...softul...iti pui unul costom...nu neaparat cel de 330...
daca iti vine sa crezi..pana acum...in a mea am bagat 700 d euro...si nu iam facut nimic...decat am schimbar furtune...radiatoru...plasticele alea de la motor..si rolele de la distributie...si iam curtat admisie...si schimbat o supapa...URMEAZA SI A MEA USOR USOR...tot nu miai zis...cat tea costa sa faci bad boy look...dami un privat...

FUL VIUS 25-09-08 22:00

masina arata super!!dar legat de prelungirea de pe luneta ar fi mai bine sa o duci la intarit!!sa o intaresti pt daca te uiti asa am avut si eu si am dat-o jos pt ca de la soare se deformeaza!!e de plastic si nu prea face multi bani!!bafta !!!

mareo 25-09-08 22:09

Caius , te-am vazut azi prin oras..si pot sa zic , ca masina arata intr-un mare fel! Bravo! E superba..

Bxenon 26-09-08 10:01

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 1767818)

=)) zici k`i o bufnitza :)))))

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 1767818)

da ce ya facut la evacuare de suna asa? numa` toba finala??

All times are GMT +2. The time now is 17:24.

- Copyright 2026 4Tuning