![]() |
Re: Ghetto Tuning
2 Attachment(s)
salut. Sunt din Craiova... ai putea sa imi fac si mie nishte pleoape pentru Logan? Atasez o poza mai jos
|
madutz 2006, nu fac.
mihai mersi mult si sa speram ca si restul modificarilor vor iesi pe masura. sezione91_blue, nu fac. daca vrei capota peste faruri doar... |
si cat imi iei pt BadBoy look? un PM daca se poate. Si daca pot sa iti trimit capota prin curier ca sunt tocmai din craiova. Salut
|
Din Craiova pana in Bucuresti nu sunt foarte multi KM, te costa mai mult taxele de curier decat benzina pana aici + ca nu se poate face o capota la plesneala , ii trebuie masina :)
Stai linistit, o sa iasa bine si o sa merite efortul. |
cam asa e. Prin Martie vin sa imi faci si mie un BadBoy look... Tnx Ghetto..!
|
salut un Bad Boy look la un golf 3 si la hayonu spate astupat emblema si plasticul ala de vine incuietoare pe el
|
Vreun proiect mai unicat in ultima perioada ceva...? :rolleyes:
|
cristyan ti-am raspuns.
J.D, posibil un megane... sa vedem :ballbounc |
da sefu am vazut e super k pretul saptamina aste te caut, in functie de timp boss. sau cel mai probabil de acum incolo saptamina viitore de marti. k
|
Salut. Poti face o prelungire de bara spate la un Matiz? As vrea sa vina in jos pana la nivelul aparatorilor de noroi si sa incadreze ornamentul. Ca forma as vrea sa fie tot rotunjita, ceva in genul unei bare de golf V. Ma intereseaza in principal ca sa nu se mai vada toata puntea spate cu suspensia. Daca imi poti da si un pret informativ, cu atat mai bine.
|
salut
frumos lucrat tot ce am vazut pana acum. am o vectra a si cres k ai auzit de ea d la bsk si am nevoie de urmatoarele :prelungire capota + aripi fata+spate + cate ceva la consola din interior :D nu te prind pe mess de nici o culoare |
salut aripi umflate pt un cielo cat costa?
|
O bara spate Custom pentru un Seat Toledo? Se poate face?
|
2 Attachment(s)
Salut m-ar interesa si pe mine daca imi poti repara bara crapata de si sa imi adaugi o buza ca cea din poza 2 de dimensiune mai mica pt ca stiu ca nu ai mulaje ... ceva discret care sa schimbe putin aspectul barii stock.
|
A. Smith ai de lucru nu gluma 8) bafta
|
7 Attachment(s)
v-am raspuns tuturor. cu unii am vorbit si la telefon cred
si acum sa urc niste poze rutina zilnica de la garaj. in ordine cronologica: - eleron tip CSL pentru bmw E36 - reparatie capota de alfa romeo GTV. s-o numim reconstructie totusi |
Alte activitati pe langa cele zilnice....? :rolleyes:
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
domnul smith, pe 17 sau 18 ma anunt si eu pe la garaj cu bad`ul ala :lol: bineinteles cu un telefon inainte :)
|
1 Attachment(s)
Fresh pic with the Bad Girl Look
10q Ghetto >:D< |
5 Attachment(s)
RoByNeT te astept la garaj cand vrei tu
sandra foarte tare poza... mai putin banana aia storcita :D data viitoare cand ne vedem sa-ti dau si sticker ;) si daca tot sunt asa la moda capotele bad boy, mai adaugam una la portofoliu... nu va spun ce masina e. si acum sa fac si un anunt relativ important. cei care mai aveti mici accidente nefericite prin trafic in care se sparg barile de pe masina (plastic sau fibra), pentru o reparatie cat mai eficienta si exacta este de preferat sa adunati toate bucatile cazute si sa le aduceti odata cu piesa la reparat. va multumesc |
Foarte frumos lucrezi. La un logan pe langa bad boy look ce poti sa-mi mai faci...ceva sa fie cam..unic... Si ceva preturi...Te rog.
|
5 Attachment(s)
sa mai prezint ceva unicat, posibil nu doar in tara.
|
ce de lumina ai in atelier , se reflecta in calitatea lucrarilor vad
Interesant look pentru astra |
5 Attachment(s)
razak nu mai bantui pe forumuri si fa-ti radacini la dragos in curte pana iti termina masina. la o paleashca de chit ma abonez si eu sa dau cand incepe lucru, asa pentru posteritate.
poze de azi: - portbagaj clean astra gtc - capota bmw e36 |
salut , ma intereseaza incinte in stalpii spate , un pret.
ms anticipat |
eleron laguna 2 combi? gasesc la voi? daca da poze si preturi.multam frumos
si a 2 intrebare: aripioare de alea care se aplica sub spoiler sau flapsuri cum le mai zic altii aveti? as dori poze si preturi daca e sa aveti.multam |
skandalagiul, nu
kid2502, nu |
mane zi-mi si ie pt un bertone 2001 un bad boy look?la ce pret astept pm ms frumos
|
salut ai atelierul pe undeva prin andronache ? pentru ca sambata cand eram la spalatorie "la piticu" am vazut acel astra alb , in fata lui un golf IV care purta logo-ul tau :D
ps: ti-am trimis un pm. |
preparatul, ai pm.
clawmvp, da, pe acolo prin zona. ai si tu pm |
Multumesc mult, Ghetto! Printre altele, raman dator si cu niste poze cu masina vopsita. Sper sa apara aici cat mai curand. Treaba facuta bine, revin si cu alte mici detalii si prostioare pe viitor! :mrhappy:
|
2 Attachment(s)
ceva in genul pozei numarul 2 as dorii.multumesc frumos astept pm cu pretul
|
salut ! cat ma costa si pe mine un bad boy pe o fabia si cand ai timp de preferat pana in aprilie ..MS
|
2 Attachment(s)
si poze cu grila de citroen de pe pagina 25 vopsita si montata
thx ghetto :D |
8 Attachment(s)
Sal.M-ar interesa si pe mine dak puteti sa realizati niste desene pentru un proiect de tuning pr un e36 coupe.As cam vrea sa fie : pentru exterior un wide body kit :bara fata custom da bazata pe bara M;aripi fata spate umflate,bara spate (design las la imaginatia voastra);capota lipita de nari si modificata sa arate ca cea de pe e90 ;capac luneta;eleron umflat din portbagaj;plafon usor modificat.Pentru interior : prelungire consola centrala pana intre scaunele spate (bancheta vreau sa o schimb cu 2 scaune sport);modificat fete usi fata spate(cu vreo 2 boxe fiecaresau 1 boxa si un tweeter);polita spate sa fie contopita cu consola centrala(pe acea prelungire de consola dintre sacune sa fie 2 locuri pt 2 estinctoare sport).Portbagaj : ceva custom (pt 2 subwoofere,3 amplificatoare dintre care 2 sa fie pe capac portbagaj,2 condensatoare tip nos),in locul rotii de rezerva vreau locu liber pentru 2 pompt de hidraulice iar in spatele subwooferelor loc de vreo 6 baterii de motor (sa sunt mai mici) sau 4 baterii normale de masina.Motor : capac motor (sa acopere cam tot compartimentu in afara de "inima".Astea ca sa va faceti o idee.astept poze (dak puteti face) si cam un pret estimativ bazat pe toate cele de mai sus +/- ceva detalii.Va pun ci ceva poze pt o idee.sal
|
1 Attachment(s)
vroiam sa te si intreb ceva...ca am vazut ca ai mai lucrat si cu tabla...vreau si eu ceva de genu k in poza...dak poti sa ma ajuti si pe mine...nu e prea complicat...da vreau si eu ceva de la "Ghetto tuning":D Plsss help me out ! ! !:nervious::help:
|
v-am raspuns, aveti pm
|
1 Attachment(s)
pentru un audi coupe evazarile astea pe fata si spate poti sa le faci si cat ma costa?
|
am citit toate commenturile de pana acum si am zis ca marita sa incerc.. din cate am inteles si observat, baiatul pune suflet in ceea ce face... super treaba! Intrebarea e: ptr. un bad boy look la un Golf IV cat ma costa si daca tre' sa ma programez...ca's din TL ... :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning