![]() |
Re: Machetele mele - blue macca
Quote:
Scuze de off frate Blue:!: Sa o pui pe bord poate te iarta in caz de nevoie.. |
9 Attachment(s)
claudia, nu ne ia nimic, ca suntem pe legal :lol:
aia cu macheta de politie pe bord- e geniala ideea, pacat ca n.am masina :rolleyes2 si daca tot sunt fani bmw pe.aici, mai urcam poze cu inca unul nou... BMW 528i E39 1/43 Hongwell [multumiri tavy2010] -alaturi de surioara' |
Bune surioarele astea doua..
Poate ne faci o poza de asta frumoasa cu toata familia |
6 Attachment(s)
sa ramanem la nemti...
postez si update.urile pentru e6 touring... |
Ai stat cuminte o perioada si acum ne distrugi cu marca asta care merita din plin RESPECT:!::!::!:
|
9 Attachment(s)
next, update la BMW 645Ci cabrio :arrow:
de asemeni, apare si la 'marea intrunire'8) |
Super 645 arata foarte bine:!::!::!:
Pozele foarte frumoase mai ales nr 8:!::!::!: |
Foarte frumos ai lucrat acest bmw. Jantele sunt unpic cam mari, dar nu conteaza.
|
foarte frumos a iesit ... chiar imi place mult acest model, bravo
|
Reusit model, chiar imi place cu rotile asa mari(poate un pic prea mari) e foarte bling :-D.
|
9 Attachment(s)
merci frumos, lume...
mai exact, rotile vin de pe un Camaro 1/24 Maisto ProRodz [multumiri maveriks] |
Eu cred ca acest Camaro se incadreaza cel mai bine cu fondul pozelor, bravo Blue:!::!::!:
|
ce frumusete:shock:,
p.s. ai un p.m:) |
6 Attachment(s)
2010, se pierde chiar in fundal :lol: si, multumesc mult pentru interes asupra threadului:oops:
pustiu_FUG, ai raspuns la PM. continuam cu o micuta proaspat ajunsa... BMW 730iL ~1/64 Siku [multumiri, radu1976] |
Foarte faine BMW-uri ai, si Camaro imi place mult, arata foarte bine in fundalul asta, chiar se pierde ;)
|
Imi place cum redau pe macheta detaliile masinii reale.
Mic si frumos Bmw-ul si se mai deschid si portierele, sper sa o tii tot asa cu prezentari frumoase ale acestei firme:!::!::!: |
Mă lasă " salivând " Camaro :oops: frumos mai e ! ProRodz este o firmă care chiar are gusturi ...totuşi la unele machete fac prea mari jantele ( părerea mea ) :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Pe langa rotile imense care arata bine pe unele machete, ambii producatori (Maisto ProRodz si Jada) pun crom prea mult, lucru care nu da bine pe nicio macheta :lol: printre care si acest Camaro din pacate, again, prea mult crom, pe motor mai ales :sad: daca nu ar fi exagerat asa ar fi aratat super, ca multe alte machete din colectia ProRodz ...
|
Quote:
|
Lasa ca si Jada pune crom, poate dupa cum stii am si eu 2 Jada 1/24, si au destul de mult crom, lucru care ma cam nemultumeste, in rest sunt super ok, in orice caz mai buni ca Maisto ... Am mai zis undeva, e drept ca nu pun atata crom cat pune Maisto, dar si ei au exagerari, poate nu pe Nissan GT-R sau Gallardo, dar fii sigur ca pe altele pun mult mai mult crom si nu arata prea bine
|
12 Attachment(s)
hai gata cu 'discutiile' in contradictoriu
:lol: vad ca v.am plictisit de bmw.uri si un camaro maisto place mai mult sincer am ezitat sa.l prezint, singurul motiv pentru care l.am luat sunt rotile, pentru a le pune pe altceva. nu ma atrag supraproportionarile lor...dar in fine:rolleyes2 [oricum, multumiri pentru interes!] :!:next... BMW M3 E30 1/43 Altaya [multumiri, radu1976] |
M3 spuma spumelor, cred ca e cel mai tunat model din zilele noastre:!:
Un mare plus are macheta asta jantele ca si in realitate sunt superbe:!::!: Bravo Blue:!::!::!: |
pacat de scara:(, daca era un 1/24 rupea, nu ca nu ar rupe deja:D
|
Quote:
E adevarat ca si rotile in sine gigantice arata urat. Mie imi plac machetele de la Jada mai decente... adica era odata un Mustang decapotabil care arata de zici ca l-a facut nustiu care pusti pe calculator cu ajutorul unui program plin de bug-uri. :lol::rolleyes2 |
9 Attachment(s)
rabdare... sunt optimist referitor la ideea ca va ajunge si (cel putin) unul 1/24
alte poze cu acelasi M3... alaturi de fratiorul decapotat |
Bravo Blue esti plin de fratiori...imi place aceasta nuanta de maro, cred ca macheta are ceva vechime, nu:?:
|
12 Attachment(s)
2010, despre m3 cabrio nu stiu exact ce vechime are, pentru ca am primit.o
continui cu: Audi RS4... (vi.l mai amintiti?) modificari: exterior: vopsea albastru metalizat, roti noi (merci green_e30), prelungiri, spoiler discret, geamuri laterale spate decupate, plasa noua interior: tot interiorul nou-bej (merci green_e30), mochetat, cateva detalii pe bord si panouri usi, pedale motor: cateva detalii rosii |
Tziplă a ieşit !!! Este superbă culoarea şi perfectă combinaţia caroseriei cu cea a interiorului :D
|
Imi place cum a iesit pe culoarea asta si schimbarile aduse sunt de nota 10:!::!::!:
|
Quote:
m-ai dat gata u rs4 asta:D:D::D....e suuper tare..chiar a meritat tot efortul depus....felicitari:D:D....tot asa machete:D |
super frumos a iesit rs4...felicitari
|
12 Attachment(s)
merci lume !
si mdb, hai ca expresia aia n.am mai auzit.o :lol: [pana acum] mai vreti proiecte, va dau proiecte: Camaro 'Suicide' dragster ... (\'cesta)... modificari: exterior: roti noi, parbriz modificat, eliminate barile de protectie, eleron de drag., roll bar, parasuta interior: scaune sport, mocheta, Nos |
Ei asta e ceva nou...imi plac schimbarile aduse mai ales jantele:!::!::!:
Cam nasol ca e cabrio.. |
9 Attachment(s)
2010, ce sa.i facem asa era modelul - cabrio... dar eu sa fiu mai rau, i.am inlaturat orice mijloc de protectie si l.am lasat gen concept, cu un parbriz foarte mic, capatandu.si astfel porecla 'suicider' :twisted:
next ii un motor 1/24 (banuiesc) alaturi de fratiorul 1/22 (cred) KTM 990 LC8 Duke 1/24 Altaya |
Am inteles frate Blue:!:
Misto motorul si combinatia de culori:!: |
9 Attachment(s)
urmeaza 2 modele... mai interesante :D
Luigi si Sheriff (foarte mici, putin mai late decat ca un buton de tastatura), producator ?? |
Quote:
|
Cele mai tari machetute, am si eu camioneta si pe Quen
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning