![]() |
Re: Matizu' meu
Ce mai face buburuza ?
|
Quote:
|
Quote:
Incet dar sigur. Quote:
Ok, e urata, da' imi spune cineva ce este urat la ea ca sa stiu si eu? Nu de alta, dar nu il cunosc pe tip si chiar sunt curios ce anume ii place, poate parerile lui erau mai ok si poate chiar avea ceva misto in cap pentru masina mea. |
Quote:
Omul o fi vrut sa ai masina plina de stickere...beculete si bling bling-uri...si de ce nu, spinnere...be serious:!:. |
Quote:
Din cauza asta nici nu am mai scris pe topic. Cand va fi gata... voi prezenta poze. Asa, nu vreau sa zica lumea ca e numai gura de mine si ca nu prezint nimic. :) |
In viitorul apropiat:
- http://forum.plmtuning.ro/download/f...1836&mode=view - HJ-2102 evac - http://deviltuning.net/?oldal=2&kat=83&termek=5314 - -40 mm inaltime Invatam sa urlam... invatam sa mergem pe burtica! :) Si pe langa astea, invatam sa dam rugina jos si sa ne vopsim! |
He heee, felicitări, sună bine :D
|
Quote:
Norocoasa buburuza ta...o sa arate bestial si o sa rasune ingrozitor :twisted:. |
Pai trebuia... ca n-a mai primit noutati de mult.
Ieri am pus la loc filtrul de aer sport, ca s-a terminat cu sezonul rece si a dat astenia de primavara-ntr-ansa. |
vad ca iti bizie mintea da mai pune citeva poze pe anu asta sa vad stadiu masini,ca din vorbe nu cred nimic.
|
Quote:
|
Si nici macar nu raspunde pe topicul lui, nu cumva consuma etnobotanice? :lol:
|
8 Attachment(s)
Hai ca senor Boasa ridica mingea la fileu...
Noutati: a. am finisat si am vopsit (in sfarsit) suportul de pe stalp de ceasuri b. am achizitionat Turometru Lampa Pilot 7 culori pentru a avea pereche la voltmetrul cu acelasi nume si cu aceleasi proprietati :) c. achizitionat faruri JoeyMode si montat pe masina... Cateva poze... |
Si zici ca le-ai achizitionat, ah? :sad:
Vreau sa aflu cat mai multe modalitati de a desface farul, ca mi-e o frica sa-l bag in cuptor.. Arata bine barzaunele! Imi plac ceasurile. Keep up the good work! |
Da, farurile le-am cumparat de la Mareo pentru ca aveam nevoie de ele in principal intregi, chiar eram in cautare de faruri noi intrucat ale mele, originalele, aveau geamul foarte matuit, aveau suportii de prindere pe caroserie facuti varza (erau rupti in intregime, toti) si se cerea o schimbare. Daca e, ia legatura cu Mareo si iti va explica cum se face. Stiu ca a scris pe undeva cum a procedat el, insa chiar nu mai stiu pe unde a scris.
Voi reveni cu poze mai clare, intrucat astea-s facute cu telefonul mobil si urasc fotografiile de acest gen. De altfel, vreau si eu 25 de lei sa spal masina si sa o fac boboc... nu mai am chior de bani in buzunare. :lol::lol::lol: |
Pai Mareo e unul dintre cei cu care am vorbit de aspectul asta. De altfel, el le-a bagat la cuptor. :lol:
|
Ma bucur ca esti multumit de faruri! Se schimba imaginea masinii!
Si nu,nu le-am bagat la cuptor,am mai spus ca am folosit un feon industrial,si putina rabdare. |
Imi cer scuze. Cred ca am incurcat persoanele si tehnicile. :oops:
Imi cer scuze si ptr. off-topic. |
Stai linistit, ma bucur ca s-a rezolvat problema.
Mareo, arata superb pe masina. Abia astept sa dau jegul jos dupa ea ca sa ii fac niste fotografii mai decente. |
Quote:
Pe bune ca vin eu cu cateva galeti de apa si-o rezolv pana o speli:lol: |
Pai, sa iti spun sincer, atat de ingalat am fost ca... de atunci nu a fost spalata. :)
Ce vrei nepoate? N-am avut cand sa o fac si pe asta... da' lasa ca vine ziua de salariu. Abia astept. :D |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Dupa secole de ani lumina... vin niste fotografii. Cu alte cuvinte, am spalat-o! :)
|
Traiasca Apa Nova :-D. Arata foarte bine, hai cu tranteala ca i s-a facut rau.
|
Pffff.. sunt geniale ceasurile. Arata bine bondarul asta al tau.
Maine, daca nu uiti ca-s in Bucuresti, ti-l ud. :lol: |
Quote:
Aia va mai dura, din pacate. Din ce am vorbit cu o co-forumista (Trixi) sunt niste probleme de ordin logistic la KW-uri si mi s-a recomandat o alta firma, dar pretul lor este usor piperat. Mai strang niste marunt si voi cumpara arcurile respective. In acelasi timp trebuie sa vad cum procedez pentru ca se apropie cu pasi marunti iarna si imi trebuie o baterie, sa repar iarasi zonele cu rugina (intrucat vopsitoria completa intra pe un plan indepartat datorita problemelor financiare), trebuie facuta o policioara spate pentru ca asta actuala este de-a dreptul penibila si jenanta, trebuie folii pe spate... eheeeeeee. De-ar creste banii in pomi! Quote:
|
Re:
sal, am urmarit topicul pana aqm, felicitari de ce-ai realizat pana acuma, masina arata f bine. iti urez mult succes in continuare si bani. b afta
|
Multumesc frumos, la fel si tie.
|
Salut. Daca esti in tema te rog spune-mi de unde ai cumparat turometrul, volmetrul ,daca se poate monta pe un MATIZ E3 2007? Mersi ,
|
Turometrul si voltmetrul sunt achizitionate de pe www.cridem.ro.
Pentru un Matiz Euro3 este neaparata nevoie de un modul, ca sa poti monta voltmetru. Direct nu se poate. |
7 Attachment(s)
In curand... :D
|
Big like :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Inca nu, astept sa ajunga in posesia mea! :lol:
|
Marti :)
|
Supeeeer! :)
|
Ai montat bara? Ia zi si mie tu ai amortizoare de Tico pe fata, se potrivesc fara modificari la Matiz, e mai joasa sau e la fel?
|
Quote:
|
Salut, scuze ca raspund cu intarziere, dar nu am mai fost pe langa calculatoare de cateva zile:
Nu, bara inca nu am montat-o. Am prins numai zile nasoale si n-am apucat sa ii fac mai nimic, decat sa ii iau grila pe fata si sa ma "joc" putin cu ea pentru a o monta. In legatura cu amortizoarele de Tico. Da, se potrivesc, dar e mare bataie de cap cu comprimarea arcului, asa ca mare atentie sa nu te ranesti (vorbind la propriu). De lasat mai jos nu o lasa prea mult (2,5 cm maxim), dar se intareste putin botul si nu mai balanseaza la fel de puternic in viraje. Atentie: masina va deveni rigida pe fata, iar gropile se vor auzi destul de urat. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:20. |
- Copyright 2026 4Tuning