Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Low Matiz - Blue Sky (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/69476-low-matiz-blue-sky.html)

NXdev 15-01-11 20:15

Re: Matizu' meu

Ce mai face buburuza ?

TZN 85 BUB 03-02-11 21:18

Quote:

Originally Posted by nicu_ene01 (Post 4049785)
urata caruta

:D:D:D tind sa cred ca va cunoaste-ti , nu cu mult timp ma uitam pe forum la topicul breakului tau, pe care pot sa fiu mandru ca l-ai vandut, si nu iti mai bati joc de el cu tot felul de "aptzipilduri tuning" ....

Mustang 03-02-11 22:01

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3988866)
Ce mai face buburuza ?

E in lucru bara fata la Aleks... Am terminat cu reviziile si mai trag de ea sa imi termin nebuniile de sesiuni. Dupa aia, alte operatii. :)
Incet dar sigur.

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 4050206)
:D:D:D tind sa cred ca va cunoaste-ti , nu cu mult timp ma uitam pe forum la topicul breakului tau, pe care pot sa fiu mandru ca l-ai vandut, si nu iti mai bati joc de el cu tot felul de "aptzipilduri tuning" ....

Daca a fost atat de interesanta remarca lui... a fost stearsa.
Ok, e urata, da' imi spune cineva ce este urat la ea ca sa stiu si eu?
Nu de alta, dar nu il cunosc pe tip si chiar sunt curios ce anume ii place, poate parerile lui erau mai ok si poate chiar avea ceva misto in cap pentru masina mea.

NXdev 03-02-11 22:09

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 4050408)
E in lucru bara fata la Aleks... Am terminat cu reviziile si mai trag de ea sa imi termin nebuniile de sesiuni. Dupa aia, alte operatii. :)
Incet dar sigur.

Daca a fost atat de interesanta remarca lui... a fost stearsa.
Ok, e urata, da' imi spune cineva ce este urat la ea ca sa stiu si eu?
Nu de alta, dar nu il cunosc pe tip si chiar sunt curios ce anume ii place, poate parerile lui erau mai ok si poate chiar avea ceva misto in cap pentru masina mea.

Usor usor o termini...poate e gata pana la 4tuning days ;).Mi-ar face placere sa vad buburuza live.Mult succes.

Omul o fi vrut sa ai masina plina de stickere...beculete si bling bling-uri...si de ce nu, spinnere...be serious:!:.

Mustang 04-02-11 15:04

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4050432)
Usor usor o termini...poate e gata pana la 4tuning days ;).Mi-ar face placere sa vad buburuza live.Mult succes.

Omul o fi vrut sa ai masina plina de stickere...beculete si bling bling-uri...si de ce nu, spinnere...be serious:!:.

Nu o sa fie gata pana la 4tuningdays 2011 mai mult ca sigur. Nici nu ma grabesc pentru 2011, de fapt. Mai bine perfecta decat jumatate de masura.
Din cauza asta nici nu am mai scris pe topic. Cand va fi gata... voi prezenta poze. Asa, nu vreau sa zica lumea ca e numai gura de mine si ca nu prezint nimic. :)

Mustang 20-04-11 15:14

In viitorul apropiat:
- http://forum.plmtuning.ro/download/f...1836&mode=view - HJ-2102 evac
- http://deviltuning.net/?oldal=2&kat=83&termek=5314 - -40 mm inaltime

Invatam sa urlam... invatam sa mergem pe burtica! :)
Si pe langa astea, invatam sa dam rugina jos si sa ne vopsim!

aleks 23-04-11 20:51

He heee, felicitări, sună bine :D

alex.jdm 23-04-11 21:54

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 4271283)
In viitorul apropiat:
- http://forum.plmtuning.ro/download/f...1836&mode=view - HJ-2102 evac
- http://deviltuning.net/?oldal=2&kat=83&termek=5314 - -40 mm inaltime

Invatam sa urlam... invatam sa mergem pe burtica! :)
Si pe langa astea, invatam sa dam rugina jos si sa ne vopsim!

Goodies goodies :D.
Norocoasa buburuza ta...o sa arate bestial si o sa rasune ingrozitor :twisted:.

Mustang 24-04-11 09:52

Pai trebuia... ca n-a mai primit noutati de mult.
Ieri am pus la loc filtrul de aer sport, ca s-a terminat cu sezonul rece si a dat astenia de primavara-ntr-ansa.

mihaimita25 26-04-11 18:25

vad ca iti bizie mintea da mai pune citeva poze pe anu asta sa vad stadiu masini,ca din vorbe nu cred nimic.

22VIN 26-04-11 21:13

Quote:

Originally Posted by mihaimita25 (Post 4283321)
vad ca iti bizie mintea da mai pune citeva poze pe anu asta sa vad stadiu masini,ca din vorbe nu cred nimic.

Ne tot vrajeste cu niste poze de un an. Acu' o sa ne spuna ca e murdara si ca o sa puna zilele astea :))

Boasa 08-07-11 11:39

Si nici macar nu raspunde pe topicul lui, nu cumva consuma etnobotanice? :lol:

Mustang 08-07-11 12:48

8 Attachment(s)
Hai ca senor Boasa ridica mingea la fileu...

Noutati:
a. am finisat si am vopsit (in sfarsit) suportul de pe stalp de ceasuri
b. am achizitionat Turometru Lampa Pilot 7 culori pentru a avea pereche la voltmetrul cu acelasi nume si cu aceleasi proprietati :)
c. achizitionat faruri JoeyMode si montat pe masina...

Cateva poze...

B-72-RZD 08-07-11 18:22

Si zici ca le-ai achizitionat, ah? :sad:
Vreau sa aflu cat mai multe modalitati de a desface farul, ca mi-e o frica sa-l bag in cuptor..
Arata bine barzaunele! Imi plac ceasurile.
Keep up the good work!

Mustang 08-07-11 21:12

Da, farurile le-am cumparat de la Mareo pentru ca aveam nevoie de ele in principal intregi, chiar eram in cautare de faruri noi intrucat ale mele, originalele, aveau geamul foarte matuit, aveau suportii de prindere pe caroserie facuti varza (erau rupti in intregime, toti) si se cerea o schimbare. Daca e, ia legatura cu Mareo si iti va explica cum se face. Stiu ca a scris pe undeva cum a procedat el, insa chiar nu mai stiu pe unde a scris.

Voi reveni cu poze mai clare, intrucat astea-s facute cu telefonul mobil si urasc fotografiile de acest gen. De altfel, vreau si eu 25 de lei sa spal masina si sa o fac boboc... nu mai am chior de bani in buzunare. :lol::lol::lol:

B-72-RZD 09-07-11 13:56

Pai Mareo e unul dintre cei cu care am vorbit de aspectul asta. De altfel, el le-a bagat la cuptor. :lol:

mareo 09-07-11 14:23

Ma bucur ca esti multumit de faruri! Se schimba imaginea masinii!
Si nu,nu le-am bagat la cuptor,am mai spus ca am folosit un feon industrial,si putina rabdare.

B-72-RZD 09-07-11 14:46

Imi cer scuze. Cred ca am incurcat persoanele si tehnicile. :oops:
Imi cer scuze si ptr. off-topic.

Mustang 09-07-11 22:50

Stai linistit, ma bucur ca s-a rezolvat problema.
Mareo, arata superb pe masina.

Abia astept sa dau jegul jos dupa ea ca sa ii fac niste fotografii mai decente.

22VIN 09-07-11 23:09

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 4454556)
astept sa dau jegul jos dupa ea ca sa ii fac niste fotografii mai decente.

Mama da' de cand tot zici de ea ca-i jegoasa si ca tre' s-o speli:lol:

Pe bune ca vin eu cu cateva galeti de apa si-o rezolv pana o speli:lol:

Mustang 10-07-11 09:43

Pai, sa iti spun sincer, atat de ingalat am fost ca... de atunci nu a fost spalata. :)
Ce vrei nepoate? N-am avut cand sa o fac si pe asta... da' lasa ca vine ziua de salariu. Abia astept. :D

22VIN 10-07-11 12:07

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 4454932)
Pai, sa iti spun sincer, atat de ingalat am fost ca... de atunci nu a fost spalata. :)
Ce vrei nepoate? N-am avut cand sa o fac si pe asta... da' lasa ca vine ziua de salariu. Abia astept. :D

Cine stie ce descoperi sub straturile alea de praf:lol: Ca-n bancu' ala cu roacheru si tricoul cu Metallica:lol:

Mustang 30-07-11 23:19

8 Attachment(s)
Dupa secole de ani lumina... vin niste fotografii. Cu alte cuvinte, am spalat-o! :)

NXdev 30-07-11 23:23

Traiasca Apa Nova :-D. Arata foarte bine, hai cu tranteala ca i s-a facut rau.

B-72-RZD 30-07-11 23:26

Pffff.. sunt geniale ceasurile. Arata bine bondarul asta al tau.
Maine, daca nu uiti ca-s in Bucuresti, ti-l ud. :lol:

Mustang 01-08-11 07:53

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4498095)
Traiasca Apa Nova :-D. Arata foarte bine, hai cu tranteala ca i s-a facut rau.

Traiasca Apa Nova pe dracu'... traiasca salariul! :)
Aia va mai dura, din pacate. Din ce am vorbit cu o co-forumista (Trixi) sunt niste probleme de ordin logistic la KW-uri si mi s-a recomandat o alta firma, dar pretul lor este usor piperat. Mai strang niste marunt si voi cumpara arcurile respective. In acelasi timp trebuie sa vad cum procedez pentru ca se apropie cu pasi marunti iarna si imi trebuie o baterie, sa repar iarasi zonele cu rugina (intrucat vopsitoria completa intra pe un plan indepartat datorita problemelor financiare), trebuie facuta o policioara spate pentru ca asta actuala este de-a dreptul penibila si jenanta, trebuie folii pe spate... eheeeeeee. De-ar creste banii in pomi!

Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 4498103)
Pffff.. sunt geniale ceasurile. Arata bine bondarul asta al tau.
Maine, daca nu uiti ca-s in Bucuresti, ti-l ud. :lol:

Omu', merci. Din pacate, ieri toata seara am fost prins cu treburi si n-am avut cum sa mai dau nici macar un semn de viata. Asa ca e posibil sa reprogramam. :) Sambata plec spre litoral, asa ca daca e... ne auzim atunci la telefoane. :)

herman911 11-09-11 15:03

Re:

sal, am urmarit topicul pana aqm, felicitari de ce-ai realizat pana acuma, masina arata f bine. iti urez mult succes in continuare si bani. b afta

Mustang 12-09-11 20:13

Multumesc frumos, la fel si tie.

somylinca 15-09-11 20:25

Salut. Daca esti in tema te rog spune-mi de unde ai cumparat turometrul, volmetrul ,daca se poate monta pe un MATIZ E3 2007? Mersi ,

Mustang 16-09-11 12:54

Turometrul si voltmetrul sunt achizitionate de pe www.cridem.ro.
Pentru un Matiz Euro3 este neaparata nevoie de un modul, ca sa poti monta voltmetru. Direct nu se poate.

Mustang 25-11-11 21:50

7 Attachment(s)
In curand... :D

aleks 26-11-11 00:50

Big like :lol:

Boasa 26-11-11 10:27

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 4740465)
In curand... :D

E al tau? :)

aleks 26-11-11 23:42

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 4741062)
E al tau? :)

Minte:lol:

Mustang 27-11-11 08:48

Inca nu, astept sa ajunga in posesia mea! :lol:

aleks 27-11-11 09:34

Marti :)

Mustang 27-11-11 16:29

Supeeeer! :)

Robert_MNW 15-12-11 20:53

Ai montat bara? Ia zi si mie tu ai amortizoare de Tico pe fata, se potrivesc fara modificari la Matiz, e mai joasa sau e la fel?

herman911 16-12-11 07:15

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 4779966)
Ai montat bara? Ia zi si mie tu ai amortizoare de Tico pe fata, se potrivesc fara modificari la Matiz, e mai joasa sau e la fel?

scz k raspund eu, da, se potrivesc. la mustang am auzit de asa cv si m-am gandit sa incerc si eu, sunt mai rigide decat cele de matiz si o lasa un pic mai jos. nu-i nevoie de nicio modificare numa le dai jos alea vechi si le schimbi cu cele de tico :D

Mustang 16-12-11 12:00

Salut, scuze ca raspund cu intarziere, dar nu am mai fost pe langa calculatoare de cateva zile:

Nu, bara inca nu am montat-o. Am prins numai zile nasoale si n-am apucat sa ii fac mai nimic, decat sa ii iau grila pe fata si sa ma "joc" putin cu ea pentru a o monta.

In legatura cu amortizoarele de Tico. Da, se potrivesc, dar e mare bataie de cap cu comprimarea arcului, asa ca mare atentie sa nu te ranesti (vorbind la propriu). De lasat mai jos nu o lasa prea mult (2,5 cm maxim), dar se intareste putin botul si nu mai balanseaza la fel de puternic in viraje. Atentie: masina va deveni rigida pe fata, iar gropile se vor auzi destul de urat.

All times are GMT +2. The time now is 03:20.

- Copyright 2026 4Tuning