![]() |
Re: Noi si masinile noastre
am vazut'o si yo azi p la sala...e ....tare masina......ffff dragutza;)...sa o stapanesti sanatos...;)
|
Quote:
|
am vazut-o prin oras arata f bine man
s-o stapanesti sanatos si fara incidente ca e pacat de ea |
Quote:
Cate kg are? |
3 Attachment(s)
Ca sa lamuresc pe toata lumea postez aici tot ce am gasit despre masina mea.Sper sa nu se supere nimeni de lungimea textului. Am adaugat si niste poze.8) :D
DaTE Tehnice: Dimensiuni exterioare (mm): -Lungime totala 3922 -Latime totala fara oglinzi 1685 -Latime totala cu oglinzi 1912 -Inaltime totala incarcat/descarcat 1429/1468 -Ampatament 2486 -Ecartament fata 1464-1477 -Ecartament spate 1434-1444 Dimensiuni Interioare (mm): Fata:-Spatiu la nivelul capului 995 -Spatiu la nivelul picioarelor 1058 -Spatiu la nivelul umerilor 1345 Spate:-Spatiu la nivelul capului 951 -Spatiu la nivelul picioarelor 885 -Spatiu la nivelul umerilor 1355 Capacitate portbagaj (metri cubi) - La un grad de ocupare de 5 locuri 0.268 - La un grad de ocupare de 2 locuri (pana la nivelul geamurilor) 0.619 - La un grad de ocupare de 2 locuri (pana la acoperis) 0.945 Motor: -1.6 Duratec-1596 cmc-EuroIV (raport axe 4.06) -4 cilindri in linie -DOHC -16 supape -Chiuloasa si bloc din aliaj usor -Injectie electronica multi-punct -Clapeta electronica -Putere maxima 74kW (100 CP) la 6000 min (rpm) -Cuplu maxim 146 Nm la 4000 min (rpm) Combustibil, performante si emisii de noxe: -Emisii CO2(g/km) 154 -Consum: urban-8.8, Extra urban-5.2 Mixt-6.5 -Viteza maxima 184 -0-100 in 10.7 -50-100 (in treapta a 4a) in 10.5 Greutate si Mase: -Greutate gol 1128 -Greutate maxima Vehicul-GVM 1525 -Sarcina maxima remorcabila cu disp. de franare la GVM 900 Caracteristici mecanice: Frane: -Dublu circuit in diagonala, servoasistat.Fata discuri, spate tamburi -Sistem ABS de antiblocare a franelor -Program Electronic de Stabilitate (ESP)(include ABS si EBA) Rezervor: -45 litri -Itrerupator alimentare cu combustibil-Inertial Directie: -Cu pinion si cremaliera -Servoasistat -Coloana de directie-Reglabila pe inaltime Suspensie si caroserie: -Fata- punte independenta MacPherson si bascula in forma L ancorata pe puntea fata, bara stabilizatoare -Spate- punte spate semiindependenta, arcuri elicoidale -Carlige de remorcare fata(demontabil) si spate Transmisie: -Manuala in 5 trepte + revers Diametru de bracaj: -9.3 m intre borduri Dotari de siguranta si securitate: Siguranta: -Airbagu-uri sofer, pasager fata, laterale fata, tip cortina ptr cap -Incuietori anti-efractie -Centuri de siguranta fata cu prindere in 3 pct si dispozitiv de pretensionare si reglare pe inaltime, spate cu prindere in 3 puncte -Bare laterale de protectie la impact fata si spate, celula de siguranta din otel cu traversa in compartimentul motorului, zone de deformare fata si spate -Coloana de directie deformabila Securitate: -Busonu rezervorului in culoarea caroseriei -Imobilizator electronic motor PATS ( Passive Anti Theft System) -Echipament audio prevazut cu cod antifurt -Incuietori de inalta securitate, sistem de inchidere cu broasca incorporata -Serie de sasiu vizibila Jante:-Din aliaj, 6.5x16'' cu 12 spite, anvelope 195/45 R16 Alte dotari exterioare si interioare: -Bandouri laterale negre -Vopsea Phanter Black metalizata -Grila radiator cu rama cromata -Deschidere portbagaj din interior -Geamuri termoizolante cu tenta verzuie -Faruri cu halogen, al treilea stop de frana -Proiectoare -Radio-CD AM/FM stereo model Ford CD 6000 cu cod antifurt si satelit de comanda -Aer conditionat manual -Geamuri electrice -Scaun sofer reglabil pe inaltime -Tapiterie mixta piele si material -Diverse insertii de aluminiu -Computer de bord, comenzile pe coloana de directie |
3 Attachment(s)
Hmmm...
Dacia a fost a mea si am vandut-o. Fiat-ul Albea este tot al meu. Cielo este al familiei. Mai am o dacie la care mai e de munca. O sa pun poze si cu ea. |
am nevoie sa imi tineti pumnii...daca merg treburile asa cum sper...sapt mana viitoare am o surpriza :D
hint: nu veti mai imi putea spune ca am tractorash :) |
Iti iei turbina aia G A R E T pe care a gasit-o AML in podul lui tac-su mare?
Cred ca o da "eftin"...; |
nu, nu...schimb masina :)
|
Moaaama, toata lumea isi ia masini.
Bravo fratilor... Eu mi-o construiesc... :peace: De luni..., Under Construction |
care toata lumea?
|
nici eu :(... ce masina iti iei? sau e surpriza?:)
|
Pai am vazut ca Momo si-a luat un Peugeot 307 HDI foarte frumos..., sa-l stapaneasca sanatos.
Si-a mai luat un prieten caruia nu-i dau numele sa nu se supere..., o decapotabila... Florin Moko si-a luat si el TT-ul... Urmezi tu..., sa vedem cine isi mai schimba cotetzul... |
tre... si el vrea. dar tu l-ai schimbat deja de 2 opri de cand te stiu..fii corect!!
la mine, vibe... e ssssssurpriza :)) |
Eu am avut Cielo, apoi Opel Vectra si acum am VW Vento. Insa precizez ca doar Opelul si VW-ul sunt pe numele meu, ma rog, Opelul a fost...
Cielo era pe numele lui Tata desi eu l-am rodat, eu l-am forjat, eu i-am facut cei 50.000 km..., pana la urma era al meu si ala..., iar acum am si Corsa ca frate-meu mi-a cedat-o mie :peace: ca si-a luat el altceva. |
Quote:
|
Mda..., tocmai la Corsa :lol:
Dar cata panarama facem in weekend in masina aia..., n-avem nici o treaba, suntem ca in limuzina. Saptamana asta poate fac tuning-ul ala ca sa putem sa stam in zdranga goala in masina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
mama mama .... abia astept ...
atunci sa vezi paranghelie .... :mrgreen: |
Quote:
nici un indiciu nimic?:):rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sar'mana :oops: :oops: |
Quote:
deja a comandat croamele pe 20 de inchi :lol: |
momo era si timpul , a facut cam mult pe drum . pune si tu o poza daca ai te rog
|
Pune si tu Pitule cu mashina ta daca ai, ca de aparut cu ea vad ca nu apari, macar in poze s-o vedem...
|
3 Attachment(s)
maine sper sa mi iau permisu si o sa apar , motoru d 2000 -130cp
|
s`o stapanesti cu placere si fara evenimente....si cum iti iei permisu`..sa nu`l mai dai :D
|
S-o stapanesti sanatos man!
E frumoasa! Bravo! Sa te vedem pe shtrasse din nou! |
diesel sau benzin?
|
am sa-l rog intr-o seara pe shantz sa faca ceva poze mai stilate asa si sa le puna pe forum...
pitule ce an e? |
e diesel, nu? am auzit ca sunt ptintre cele mai resuite motoare de la ford.
ok, cred ca pot da vestea. sunt 95% sanse ca marti sau miercuri sa intru in posesia unui Audi S3 din 2001. 1.8Turbo 225 cai putere quattro. sper miercuri sa termin actele si sa ii dau drumul, sa o cunosc din ce in ce mai bine. masina este exact asa http://www.s3-passion.com/S3-blue2.jpg exact culoarea asta http://www.s3-passion.com/Dsc04996.jpg poze aici http://www.worldcarfans.com/photos.c...f/audi/audi-s3 sau http://www.s3-passion.com/ |
multumesc . este benzina motor de 2000 din 2001
|
bv, sa o stap sanatos.
|
Quote:
|
Quote:
|
pey nu de buburuza albastra a ta ziceam mha...ci de tanku` limuzina:D....
ti`am zis...dak imi aduci un trepied si aparatu` tau ..o rezolvam de`o galerie shmechera:) |
oki... asta nu mai devreme de 28, 29 ale lunii...
|
knd vrei ...shtii k sunt disponibil...adik o frec la rece...asha bare`mi dai si u de lucru`:)
|
hai poate facem la pejo una mica :P
il fac frumusel, ii dau cu creme si ii ***em o poza :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning