![]() |
Re: B 28 N U T
inca nu.
erau arginti si acum le vopsesc. fata este 7j si spatele 8j |
Sunt şanse să vedem surpriza vineri la OZN jos ,la farfurie ?:lol:
P.S. @ Scuze că scriu aşa dar mai intră şi altcineva pe forum,nu numai băieţii cu maşinii modificate !:yes: |
Quote:
nu sunt sanse,am mult de munca la masina,ma apuc sa schimb toata mecanica fata. plus de asta tre sa-mi iau si anvelope,dar deabia saptamana viitoare ajung. sper sa fie gata pt 1 mai,sa plec la mare;) |
No atunci spor la treaba......
si ai grija la maini..sa nu le pocnesti;) |
bafta in continuare...asteptam sa vedem poze cu ele :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
pun poze cu ceva asemanator cu ce o sa am si eu.;) |
si nu evazezi deloc aripile...?
|
Quote:
fata sigur nu trebui. spatele cred ca trebuie sigur si o sa apelez la gto . |
Quote:
Domne tu ţi-ai luat vreun "Urs Polar ,sau de pădure ,dăla sălbaticu' " :lol: :yes: ! ? ? ? :?: :?: :?: |
Quote:
|
hai cu pozele alea o data ca m-ai facut curios :))
|
Quote:
rotile pe care le-am dat (keskin kt5 block) sunt in continuare de vanzare. baiatul care le-a luat de la mine cu 1.500 ron +380 ron ca a vrut el sa le duca la polisat si indreptat roluit,iar acum vrea sa le dea tot cu 1.500 ron pt asi plati ceva datori la banca pt masina lui:sad:trist imi pare rau pt el pt ca lea vrut mult de tot. deci care este intresat de roti 0761.400.270 ionut |
14 Attachment(s)
azi s-a mai muncit pe la cazan.;)
iar am ajuns la fuzete normale cu flanse,dar pt putin timp. sau schimbat si niste pivoti si cateva chesti marunte. o pregatesc de drumeti ca de vine vara si umblam colo colo;) si cateva poze cu noile roti,pe care le caut de 2 ani:-P a,am uitat.am vopsito provizoriu:lol:cu pensula,unde aveam chit;) upp.inca sunt de vanzare jantele keskin.1500 ron. |
ce-ti mai place sa ne tii in suspans :))
aratale o data :)) |
Quote:
le arat cand sunt gata;) |
Le vopsesti, ce culoare?
Cred ca sunt Borbet A jantele |
se pare ca sunt Borbet A jantele .... cred ca astea sunt
|
Quote:
|
Quote:
|
Borbet nu sunt.
seamana un pic. |
Eu am mai văzut nişte jante ca astea pe o dacie.
Nu zic ce model sunt că stric surpriza ;) tot pe o dacie am mai văzut :D ! |
Quote:
asa este? am verificat acum.nu sunt la fel.siuuuuuuuuu Te rog sa folosesti functia Edit ! |
am o presimtire ca sunt astea sper sa nu ma mai insel odata .
|
Quote:
|
sunt in 5 spite late...si par a fi oz ... modelul asta de jante (daca sunt alea care cred eu)s-au pus si pe fiat tipo 2000 turbo doar ca aveau 6.5 j ...astea par mult mai late:-s oricum arata bn:P
|
moamaaa..ce de presupuneri :) fierbeti in suc propriu pana cand vor apare pozele !!!
|
1 Attachment(s)
nu te gandi ca e vb de altceva....cum se gandesc multi..invidie sau alte nebunii ci doar curiozitate:)... am o idee despre cum arata jantele doar ca nu gasesc poze cu modelul asta:)..oricum..vor da super bn pe masina;)
... cred ca sunt ceva in genul la asta din poza ..doar ca au buza mai mare ...am dreptate? |
2 Attachment(s)
Quote:
sal ce cauciucuri se pot pune sa arate asa alea de aro 10? ce tre sa fac sa fie si la mine ca cele din poza .sunt foarte tari nut da id tau Te rog foarte mult sa folosesti functia Edit ! |
Quote:
iar alea de aro 10,daca nu ma insel sunt de 5,5j sau 6j,deci in concluzie nu merg. inca caut anvelope: 165/175/50/55/60/14 dog_god34 |
azi am indreptat si roluit ultima janta,am slefuito si am dato cu fiuler.
miercuri sper sa le duc la vopsit. jantele sunt un model mai vechi si destul de rar. sunt facute la nemti. |
ne tii in suspans:D
|
e cam suparata batrana ta in curte la fana acolo pne ...sfiul ....ala de langa casa
|
Quote:
tre sa ne cinsteasca melcu ,ca de....... |
pai daca nu il uda i se arde garnitura si ii crapa placa in 4 hehe ca rau sunt...e turbo diesel fiatul ala?
|
Quote:
e 1,3 normal. |
ma gandeam eu c anu o sa stea prea mult alea pe nut oricum spor la treaba dog si asteptma rezultatul final :)
|
Quote:
dar astea care le-am luat acum sper sa o prinda bine. maine aranjez masina (tehnic,mecanic)pt o calatorie in bulgaria. vreau sa ajung prin varna si burgas. de romania sunt satul cat am batuto in lung sin lat. bafta tuturor. |
azi am reusit sa montez statia de emisie receptie pe dacie,cea pe care am avuto pe duba,parca e masina teleghidata,asa arata cu antena aia de 2.25m.
maine o sa-i pun alte roti de tabla cu anvelope mai bune,sper sa schimb si uleiul si filtru,sa-i mai aranjez un pic franele si mai imi umplu eu timpul cu ceva,doar e dacie. si sper sa imi vopsesc si rotile,ca sa le pun pe dacie,ca,colegul asta al nostru nig ma terminat cu rotile lui.sunt bestiale. |
Quote:
Pregateste masina inainte de plecare..;) |
Quote:
o pregatesc ca vara asta are de facut km. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning