Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Focus MK1 1.8 TDDi - my YELLOW Focus (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/68440-ford-focus-mk1-1-8-tddi-my-yellow-focus.html)

B-61-KYS 19-08-10 16:05

Re: Ford Focus MK1 1.8 TDDi - my YELLOW Focus

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3564882)
baga mare sa vedem produsu final :D spor!

Mi-a facut placere discutia de azi, cu tine ! Masina, pe viu e impecabila ! O scoti la capat tu si cu gura aia :)

Numai bine !

claudiu lucian 25-08-10 08:47

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3596183)
Mi-a facut placere discutia de azi, cu tine ! Masina, pe viu e impecabila ! O scoti la capat tu si cu gura aia :)

Numai bine !

si mie mi-a facut foarte mare placere sa stam de vb si imi pare rau ca nu am continuat discutia in seara, in victoriei, dar urmatoarea ocazie sper ca va fi una prielnica. Cat despre "ļmpecabila", daca as zice ca esti "dragut" poate s-ar interpreta:D spun doar k stii sa apreciezi munca si sper ca la urmatoarea aparitie sa fie asa cum zici tu! lucrez la asta:D - first priority

PinkProbeLady 25-08-10 15:10

Cum stai cu capota? Nu ai facut ceva poze?

TM92VIC 30-08-10 17:52

Super frumoasa masina am admirato la Show arata foarte bine cu intercooleru ala acolo :) felicitarii !!!

valyh 30-08-10 18:41

pune cateva poze sa vedem si noi cum a iesit capota...ca n-am mai reusit sa ajungem la sibiu sa vedem blonda live :sad:

wolfgang_69 30-08-10 21:52

mda....o masina urata,idei proaste puse prost in apliare, neingrijita si nu in ultimul rand o panarama de sofer. :)))) si acum serios, foarte tare masina.frate,ti am zis, sa fac si eu interiorul la cotoarba si data viitoare mergem impreuna. imi pare rau ca bara si pragu n au iesit cum vroiam da asa se intampla cand te grabesti.si blondule,data viitoare cand ma chemi sa ti aduc vopsea macar sa fie lumina afara sa facem bara aia ca lumea.

GbO69 31-08-10 00:23

sal sal Foarte frumos focusul ! multe modificari e bn la el ca e consum fff mic, cand ai pus xenoanele nu inteleg dc a dat farurile jos:-?
o sa mai trec sa vad modificarile care le mai aduci focusului !
bafta !

claudiu lucian 01-09-10 20:55

Quote:

Originally Posted by wolfgang_69 (Post 3621857)
mda....o masina urata,idei proaste puse prost in apliare, neingrijita si nu in ultimul rand o panarama de sofer. :)))) si acum serios, foarte tare masina.frate,ti am zis, sa fac si eu interiorul la cotoarba si data viitoare mergem impreuna. imi pare rau ca bara si pragu n au iesit cum vroiam da asa se intampla cand te grabesti.si blondule,data viitoare cand ma chemi sa ti aduc vopsea macar sa fie lumina afara sa facem bara aia ca lumea.

Da mane, stiu, iti sunt dator...nu mai plecam la sibiu daca nu imi aduceai vopseaua vineri seara:D

Quote:

Originally Posted by GbO69 (Post 3622246)
sal sal Foarte frumos focusul ! multe modificari e bn la el ca e consum fff mic, cand ai pus xenoanele nu inteleg dc a dat farurile jos:-?
o sa mai trec sa vad modificarile care le mai aduci focusului !
bafta !

ms de aprecieri, multe modificari dar pacat ca vin la distanta mare intre ele si pana iese una trebuie refacuta cealalta! le-am dat jos k e cam inghesuit acolo si se dau ft usor jos...mi-am facut munca mai usoara:D

Quote:

Originally Posted by TM92VIC (Post 3621116)
Super frumoasa masina am admirato la Show arata foarte bine cu intercooleru ala acolo :) felicitarii !!!

merci frumos, imi pare rau ca nu a fost intr-o stare impecabila, asa cum trebuie sa fie la un show...nu am ce sa fac...daily car...cum mai ziceam cuiva, masina asta face intre 20 si 30k anual, nu am cum sa o tin impecabila...in ro cel putin

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3621249)
pune cateva poze sa vedem si noi cum a iesit capota...ca n-am mai reusit sa ajungem la sibiu sa vedem blonda live :sad:

O sa te trag de urechi, prima data cand te vad, k u m-ai convins sa ma duc la sibiu si u nu ai mai venit :x
poze...le pun cand fac rost de ele:D

ObeLix 01-09-10 21:35

mane 2 3 poze cu masina ar fi super ok .... , ai grija de tine bro .

claudiu lucian 01-09-10 22:51

5 Attachment(s)
cateva mai neatistice:D ser k pe alea bune sa le puna ggd-u

fisan 01-09-10 23:11

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 3627688)
cateva mai neatistice:D ser k pe alea bune sa le puna ggd-u

cu ce spuma dadeai?

ggd_87 01-09-10 23:17

33 Attachment(s)
YELLOW FORD FOCUS @ SIBIU AUTO MOTO SHOW

teen.ager 01-09-10 23:55

Gaura aia in capota a iesit destu de bine. Nu e nici foarte urata da nici tare breaza nu e. Masina e lowrider destul de tare, si arata demential asa. Fa ceva cu capacele jentilor din spate ca e sarita vopseaua si arata urat. In rest, tot respectl meu pentru tine, ma inclin in fata ta!

ovidiu89 02-09-10 00:47

cat de lasata poate sa fie:shock::shock:.

morpheusmaster 02-09-10 03:10

Offfffff maestre fitzar gaoaza dp capota! (scz'mi expresia da altfel nu pot sa'i zic)...cat de frumoasa e!!! (incep sa ma obisnuiesc si cu g***)...dar ma jur! Era mai bine daca o faceai EXACT pe mijloc (prindea numa juma de cooler)...redirectionai cu un panou in spate flow de aer rece...faceai cumva da sa fie pe mijloc! Deci e ok...finisata e ok dar mergea PE MIJLOC. (daca'ti fac un photoshop plangi :) )...no, glumesc. Sper sa nu te fi suparat (nu asta urmaresc...chiar arata bine asa finisata)

Felicitarile mele pt cum poate arata (n conditii de streetcar)...prezentabila tare domnisoara, frumoasa foc si agresiva maxim! Bravo!!! Sper sa ne intalnim si noi mai des cumva...nuj...

Si eu ca si cel de mai sus...ma inclin!

valyh 02-09-10 08:24

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 3627367)
O sa te trag de urechi, prima data cand te vad, k u m-ai convins sa ma duc la sibiu si u nu ai mai venit :x
poze...le pun cand fac rost de ele:D

sa nu ma tragi tare :lol: vroiam sa mergem dar a intervenit ceva cu cateva zile inaintea evenimentului si n-am mai putut ajunge la sibiu :cry: next time....

frumoasa tare blonda ta!sa ai grija de ea!

claudiu lucian 02-09-10 17:44

Va multumesc pt aprecieri, ma incurajeaza maxim!
Imi pare rau ca nu e fost asa cum trebuie la expo...nici nu cred ca o sa fie atata timp cat o sa fie o masina de zi cu zi. am avut nishte probleme cu ea (de vopsitorie gen) si nu am reusit sa o fac asa cum trebuie, nici culoarea nu mai iese...dar inainte de expozitie, vineri seara la ora 22:00 eu vopseam bara, bine asta multumita lui wolfgang_69 AKA OMV ca mi-a adus 200gr de vopsea, k ce aveam eu nu mi-a ajuns.
Cat ceea ce priveste jantele....astept vremea de a le schimba si nu vreau sa bag anii in ele!

Si cat de joasa e, cam asa mi-as dori sa fie mereu, din pacate cu greu ma pot descurca cu cei 6,5cm la bara fata...pe spate e mai inalta, a fost asa doar la sibiu!

NightClubRacer 04-09-10 00:05

deci ce sa mai, arata belea :D ca de obicei faci o treaba buna! bravos!

claudiu lucian 05-09-10 21:40

ms frumos...fac cat ma pricep:D

Mai nou blonda mea s-a inscris printre nemtzoaice...deocamdata e foarte apreciata! sper sa nu se interpreteze k fac reclama..site-ule ft cunoscut si nu mai are nevoie de reclama, mai ales k nu e din ro!

http://www.focus-gallery.de/content/...p?Name=claudiu

Tazmaniak 06-09-10 11:00

Urmarind topicul, cand am vazut prima data gaura aia in capota m-am gandit ca gata, ai stricat aspectul masinii...dar acum dupa ce e "gata" nu arata asa rau, ne putem obisnui cu ea:-P, ami ales ca e facuta pentru ca trebuie, nu asa la misto.

Foarte bine ai facut ca nu e pe mijloc, arata altfel asa...mai interesant,era prea monotona pe mijloc, cel putin asta e parerea mea!

Joasa , si inteleg ca e everyday car...inseamna ca transpiri mult:lol:

Sa te bucuri de masina in continuare, si spor la continuarea proiectului tau!

NightClubRacer 06-09-10 11:05

sa vezi cat de usor trece peste linile de tranvai :D vazut odata la prosper, te duceai spre mihai bravu, asteptam in coloana sa fac stanga :lol: dar de, a trecut low rideru usor 8)

Tweety_rzw 06-09-10 17:28

Frumoasă "blondă" ai Luciane dar nici cu bruneta aia nu īmi este ruşine :lol: are super-ass !

Pentru cine ai păstrat locu' acela?:>
App vreun premiu ai luat la Sibiu sau :( ? Din punctul meu de vedere merită... :(

Baftă pe viitor :* ,cu "blondina" :D

claudiu lucian 07-09-10 20:26

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 3637932)
Urmarind topicul, cand am vazut prima data gaura aia in capota m-am gandit ca gata, ai stricat aspectul masinii...dar acum dupa ce e "gata" nu arata asa rau, ne putem obisnui cu ea:-P, ami ales ca e facuta pentru ca trebuie, nu asa la misto.

Foarte bine ai facut ca nu e pe mijloc, arata altfel asa...mai interesant,era prea monotona pe mijloc, cel putin asta e parerea mea!

Joasa , si inteleg ca e everyday car...inseamna ca transpiri mult:lol:

Sa te bucuri de masina in continuare, si spor la continuarea proiectului tau!

da, asta aveam in cap de al inceput dar in viziunea mea trebuia sa iasa mai frumisik...dar mai am in gand nishte modificari pt gaura aia care intradevar e ft practica!
nu transpir...fac hemoroizi =))

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3637951)
sa vezi cat de usor trece peste linile de tranvai :D vazut odata la prosper, te duceai spre mihai bravu, asteptam in coloana sa fac stanga :lol: dar de, a trecut low rideru usor 8)

frate...te doare sufletu cand te duci dim in parcare zi vezi k e desumflata roata...si la vulcanizare aflii ca defapt sunt strambe rotile si nu mai in presiunea si decartezi bani acolo, dupa care jantele trebuie vopste...te mai trezesti k iti mai cade masina de pe cric si iti mai sparge cate un prag....toate astea le-am patit si nu mai vreau + bucsi pivoti etc. dar deocamdata cu astea nu am avut nici un fel de problema!

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 3638775)
Frumoasă "blondă" ai Luciane dar nici cu bruneta aia nu īmi este ruşine :lol: are super-ass !

Pentru cine ai păstrat locu' acela?:>
App vreun premiu ai luat la Sibiu sau :( ? Din punctul meu de vedere merită... :(

Baftă pe viitor :* ,cu "blondina" :D

Care loc?
Nu am luat nici un premiu, erau multe masini care meritau premiu dar juriul abia anu asta s-a uitat la fast and furious episodul1...NFS!:))
Ms si tie iti urez bafta cu masinuta!

P.S. am gasit o poza de la mare de 1 mai...ce frumoasa era cu roti cu et15

NORBERTYNO 07-09-10 21:15

6 Attachment(s)
Salutare omule!Mai bine ca nu ai vandut masina..a iesit foarte tare ;) tine-o tot asa :D
ps:daca nu stii cine sunt,am cumparat acum ceva timp niste jante WOLFRACE ENIGMA CHROME 17" :D...cateva poze cu masina poate-ti aduci aminte(cand le-am luat masina era stock)

NightClubRacer 08-09-10 00:59

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 3641771)

frate...te doare sufletu cand te duci dim in parcare zi vezi k e desumflata roata...si la vulcanizare aflii ca defapt sunt strambe rotile si nu mai in presiunea si decartezi bani acolo, dupa care jantele trebuie vopste...te mai trezesti k iti mai cade masina de pe cric si iti mai sparge cate un prag....toate astea le-am patit si nu mai vreau + bucsi pivoti etc. dar deocamdata cu astea nu am avut nici un fel de problema!

Care loc?
Nu am luat nici un premiu, erau multe masini care meritau premiu dar juriul abia anu asta s-a uitat la fast and furious episodul1...NFS!:))
Ms si tie iti urez bafta cu masinuta!

P.S. am gasit o poza de la mare de 1 mai...ce frumoasa era cu roti cu et15

Te cred cu mersu incet :-P si eu chiar daca am table o las usor ca si alea pana la urma cedeaza :lol: oricum urmeaza sa o las pe burta, jante si dupa mersu usor ;)

Oricum inca stam prost la capitolu premii si desigur toate se dau dupa unele criterii pe care nu le intelegem inca...
Chiar dadea bine cu jantele...ar trebui sa iei unele cam la fel ;)

Quote:

Originally Posted by NORBERTYNO (Post 3641898)
Salutare omule!Mai bine ca nu ai vandut masina..a iesit foarte tare ;) tine-o tot asa :D
ps:daca nu stii cine sunt,am cumparat acum ceva timp niste jante WOLFRACE ENIGMA CHROME 17" :D...cateva poze cu masina poate-ti aduci aminte(cand le-am luat masina era stock)

fa topic cu masina ca sa ne dam si noi cu parerea despre ea, bafta! nu arata rau, dar trebuie unele elemente schimbate sau date jos.

NORBERTYNO 08-09-10 11:41

3 Attachment(s)
Poi nu e inca gata la exterior,vreau s-o revopsesc,portbagaj clean,eventual clantele la usi scoase(pt asta vreau sa vb cu LUCIAN sa imi spuna cum a facut deschiderea,banuiesc ca are buton la oglinda sau din alarma),"elementele" alea excluse,aerograf pe capota,inca o toba dubla in dreapta.in principiu cam asa ar trebui sa arate :D.o sa fac si topic(daca nu cumva am deja)

Tweety_rzw 09-09-10 04:59

Quote:

Originally Posted by NORBERTYNO (Post 3641898)

Blondule spuneai ceva de nfs? :lol::lol: look here man,just look :shock::shock::shock:

NORBERTYNO 09-09-10 14:32

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 3644978)
Blondule spuneai ceva de nfs? :lol::lol: look here man,just look :shock::shock::shock:

Care blond?

pwr_bz 09-09-10 14:50

Tu chiar ai luat in serios vorba LOW is a lifestyle:))
Frumos tati "galbioara".

viruszatu1 05-10-10 21:52

fara sa exagerez asta cred ca e cel mai frumos ford focus din Romania . Bravo pentru toata munca depusa, a meritat !

ObeLix 06-10-10 19:38

ar fi si mai frumos daca nu ar merge zi de zi cu el ;)))

claudiu lucian 07-10-10 15:09

Quote:

Originally Posted by viruszatu1 (Post 3705530)
fara sa exagerez asta cred ca e cel mai frumos ford focus din Romania . Bravo pentru toata munca depusa, a meritat !

ms frumos, sper sa pot sa continui si sa devina doar o masina de expo in viitor

Quote:

Originally Posted by pwr_bz (Post 3646044)
Tu chiar ai luat in serios vorba LOW is a lifestyle:))
Frumos tati "galbioara".

Daca mi-ar permite starea drumurilor as merge taraind barile pe jos:))

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 3644978)

;):shakefist

*NORBERTYNO nu este stilul la care as fi optat pt masina ta dar important e sa-ti placa tie! bafta in continuare cu proiectul tau:)

NXdev 16-10-10 19:50

Vecine ai o masina super :shock:.Am mai spus si ma repet...nu imi plac break-urile, dar a ta este o MARE exceptie.Meriti din plin toate laudele si...la fiecare show prezent , neaparat 1 premiu castigat :D.De ce nu ai optat pentru jante cu buza ?

claudiu lucian 16-10-10 20:56

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3732459)
Vecine ai o masina super :shock:.Am mai spus si ma repet...nu imi plac break-urile, dar a ta este o MARE exceptie.Meriti din plin toate laudele si...la fiecare show prezent , neaparat 1 premiu castigat :D.De ce nu ai optat pentru jante cu buza ?

ms frumos de aprecieri, si eu am spus si o repet ca aprecierile astea ma fac sa continui cu "proiectul". O sa iau remarca privind jantele ca pe o critica:D

NXdev 16-10-10 21:40

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 3732673)
ms frumos de aprecieri, si eu am spus si o repet ca aprecierile astea ma fac sa continui cu "proiectul". O sa iau remarca privind jantele ca pe o critica:D

Nu ai pentru ce, de aceea suntem aici :).In legatura cu jantele , nu am spus-o ca pe o critica, am spus-o fiindca majoritatea isi doresc jante cat mai late ( inclusiv eu ).Poate mi-am facut o parere prea buna despre jantele cu buza si m-am lasat dus de val.Sunt de acord cu tine ca pe masina asta arata super bine cu jante "drepte".Deci eram curios "de ce asa" , in nici un caz sa critic :D.Spor in continuare cu galbenioara mecanica.

pwr_bz 27-10-10 12:09

Mister ce mai face galbioara?
Hiberneaza?
Nimic nou?

casp3r75 15-11-10 20:33

Quote:

Originally Posted by pwr_bz (Post 3761313)
Mister ce mai face galbioara?
Hiberneaza?
Nimic nou?

nu hiberneaza :D
am vazuto eu in seara asta pe la sudului:shock:
apropo, ce sa intamplat cu janta fata stanga?

Tweety_rzw 17-11-10 13:36

Am văzut'o acum cāteva zile nu mai reţin sigur ziua era lună,lucea !:shock:

Bolt 17-11-10 14:00

mestere fara telefoane la volan si mai ales in timp ce te chinui sa iei curba :mrhappy: :p da ce patise saracuta masina de avea janta aia de tabla.. ? pana ? bafta

claudiu lucian 17-11-10 20:24

Jante 14" tabla pe fata, gume de iarna...e urata, stiu:( trebuie sa fac la un fel ca fac urticarie cand o vad asa:).

All times are GMT +2. The time now is 07:00.

- Copyright 2026 4Tuning