![]() |
Re: Ford Focus MK1 1.8 TDDi - my YELLOW Focus
Quote:
Numai bine ! |
Quote:
|
Cum stai cu capota? Nu ai facut ceva poze?
|
Super frumoasa masina am admirato la Show arata foarte bine cu intercooleru ala acolo :) felicitarii !!!
|
pune cateva poze sa vedem si noi cum a iesit capota...ca n-am mai reusit sa ajungem la sibiu sa vedem blonda live :sad:
|
mda....o masina urata,idei proaste puse prost in apliare, neingrijita si nu in ultimul rand o panarama de sofer. :)))) si acum serios, foarte tare masina.frate,ti am zis, sa fac si eu interiorul la cotoarba si data viitoare mergem impreuna. imi pare rau ca bara si pragu n au iesit cum vroiam da asa se intampla cand te grabesti.si blondule,data viitoare cand ma chemi sa ti aduc vopsea macar sa fie lumina afara sa facem bara aia ca lumea.
|
sal sal Foarte frumos focusul ! multe modificari e bn la el ca e consum fff mic, cand ai pus xenoanele nu inteleg dc a dat farurile jos:-?
o sa mai trec sa vad modificarile care le mai aduci focusului ! bafta ! |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
poze...le pun cand fac rost de ele:D |
mane 2 3 poze cu masina ar fi super ok .... , ai grija de tine bro .
|
5 Attachment(s)
cateva mai neatistice:D ser k pe alea bune sa le puna ggd-u
|
Quote:
|
33 Attachment(s)
YELLOW FORD FOCUS @ SIBIU AUTO MOTO SHOW
|
Gaura aia in capota a iesit destu de bine. Nu e nici foarte urata da nici tare breaza nu e. Masina e lowrider destul de tare, si arata demential asa. Fa ceva cu capacele jentilor din spate ca e sarita vopseaua si arata urat. In rest, tot respectl meu pentru tine, ma inclin in fata ta!
|
cat de lasata poate sa fie:shock::shock:.
|
Offfffff maestre fitzar gaoaza dp capota! (scz'mi expresia da altfel nu pot sa'i zic)...cat de frumoasa e!!! (incep sa ma obisnuiesc si cu g***)...dar ma jur! Era mai bine daca o faceai EXACT pe mijloc (prindea numa juma de cooler)...redirectionai cu un panou in spate flow de aer rece...faceai cumva da sa fie pe mijloc! Deci e ok...finisata e ok dar mergea PE MIJLOC. (daca'ti fac un photoshop plangi :) )...no, glumesc. Sper sa nu te fi suparat (nu asta urmaresc...chiar arata bine asa finisata)
Felicitarile mele pt cum poate arata (n conditii de streetcar)...prezentabila tare domnisoara, frumoasa foc si agresiva maxim! Bravo!!! Sper sa ne intalnim si noi mai des cumva...nuj... Si eu ca si cel de mai sus...ma inclin! |
Quote:
sa nu ma tragi tare :lol: vroiam sa mergem dar a intervenit ceva cu cateva zile inaintea evenimentului si n-am mai putut ajunge la sibiu :cry: next time.... frumoasa tare blonda ta!sa ai grija de ea! |
Va multumesc pt aprecieri, ma incurajeaza maxim!
Imi pare rau ca nu e fost asa cum trebuie la expo...nici nu cred ca o sa fie atata timp cat o sa fie o masina de zi cu zi. am avut nishte probleme cu ea (de vopsitorie gen) si nu am reusit sa o fac asa cum trebuie, nici culoarea nu mai iese...dar inainte de expozitie, vineri seara la ora 22:00 eu vopseam bara, bine asta multumita lui wolfgang_69 AKA OMV ca mi-a adus 200gr de vopsea, k ce aveam eu nu mi-a ajuns. Cat ceea ce priveste jantele....astept vremea de a le schimba si nu vreau sa bag anii in ele! Si cat de joasa e, cam asa mi-as dori sa fie mereu, din pacate cu greu ma pot descurca cu cei 6,5cm la bara fata...pe spate e mai inalta, a fost asa doar la sibiu! |
deci ce sa mai, arata belea :D ca de obicei faci o treaba buna! bravos!
|
ms frumos...fac cat ma pricep:D
Mai nou blonda mea s-a inscris printre nemtzoaice...deocamdata e foarte apreciata! sper sa nu se interpreteze k fac reclama..site-ule ft cunoscut si nu mai are nevoie de reclama, mai ales k nu e din ro! http://www.focus-gallery.de/content/...p?Name=claudiu |
Urmarind topicul, cand am vazut prima data gaura aia in capota m-am gandit ca gata, ai stricat aspectul masinii...dar acum dupa ce e "gata" nu arata asa rau, ne putem obisnui cu ea:-P, ami ales ca e facuta pentru ca trebuie, nu asa la misto.
Foarte bine ai facut ca nu e pe mijloc, arata altfel asa...mai interesant,era prea monotona pe mijloc, cel putin asta e parerea mea! Joasa , si inteleg ca e everyday car...inseamna ca transpiri mult:lol: Sa te bucuri de masina in continuare, si spor la continuarea proiectului tau! |
sa vezi cat de usor trece peste linile de tranvai :D vazut odata la prosper, te duceai spre mihai bravu, asteptam in coloana sa fac stanga :lol: dar de, a trecut low rideru usor 8)
|
Frumoasă "blondă" ai Luciane dar nici cu bruneta aia nu īmi este ruşine :lol: are super-ass !
Pentru cine ai păstrat locu' acela?:> App vreun premiu ai luat la Sibiu sau :( ? Din punctul meu de vedere merită... :( Baftă pe viitor :* ,cu "blondina" :D |
2 Attachment(s)
Quote:
nu transpir...fac hemoroizi =)) Quote:
Quote:
Nu am luat nici un premiu, erau multe masini care meritau premiu dar juriul abia anu asta s-a uitat la fast and furious episodul1...NFS!:)) Ms si tie iti urez bafta cu masinuta! P.S. am gasit o poza de la mare de 1 mai...ce frumoasa era cu roti cu et15 |
6 Attachment(s)
Salutare omule!Mai bine ca nu ai vandut masina..a iesit foarte tare ;) tine-o tot asa :D
ps:daca nu stii cine sunt,am cumparat acum ceva timp niste jante WOLFRACE ENIGMA CHROME 17" :D...cateva poze cu masina poate-ti aduci aminte(cand le-am luat masina era stock) |
Quote:
Oricum inca stam prost la capitolu premii si desigur toate se dau dupa unele criterii pe care nu le intelegem inca... Chiar dadea bine cu jantele...ar trebui sa iei unele cam la fel ;) Quote:
|
3 Attachment(s)
Poi nu e inca gata la exterior,vreau s-o revopsesc,portbagaj clean,eventual clantele la usi scoase(pt asta vreau sa vb cu LUCIAN sa imi spuna cum a facut deschiderea,banuiesc ca are buton la oglinda sau din alarma),"elementele" alea excluse,aerograf pe capota,inca o toba dubla in dreapta.in principiu cam asa ar trebui sa arate :D.o sa fac si topic(daca nu cumva am deja)
|
Quote:
|
Quote:
|
Tu chiar ai luat in serios vorba LOW is a lifestyle:))
Frumos tati "galbioara". |
fara sa exagerez asta cred ca e cel mai frumos ford focus din Romania . Bravo pentru toata munca depusa, a meritat !
|
ar fi si mai frumos daca nu ar merge zi de zi cu el ;)))
|
Quote:
Quote:
Quote:
*NORBERTYNO nu este stilul la care as fi optat pt masina ta dar important e sa-ti placa tie! bafta in continuare cu proiectul tau:) |
Vecine ai o masina super :shock:.Am mai spus si ma repet...nu imi plac break-urile, dar a ta este o MARE exceptie.Meriti din plin toate laudele si...la fiecare show prezent , neaparat 1 premiu castigat :D.De ce nu ai optat pentru jante cu buza ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Mister ce mai face galbioara?
Hiberneaza? Nimic nou? |
Quote:
am vazuto eu in seara asta pe la sudului:shock: apropo, ce sa intamplat cu janta fata stanga? |
Am văzut'o acum cāteva zile nu mai reţin sigur ziua era lună,lucea !:shock:
|
mestere fara telefoane la volan si mai ales in timp ce te chinui sa iei curba :mrhappy: :p da ce patise saracuta masina de avea janta aia de tabla.. ? pana ? bafta
|
Jante 14" tabla pe fata, gume de iarna...e urata, stiu:( trebuie sa fac la un fel ca fac urticarie cand o vad asa:).
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:00. |
- Copyright 2026 4Tuning