![]() |
Re: Vand placute si discuri marca FERODO
Salut ,
@matiz - placute fata LPR - 66 ron discuri fata - 83 ron / buc nu am nimic ferodo @hyundai tiburon - placute fata ferodo - 180 ron / set discuri fata 295 ron / set ferodo placute ferodo - 177 ron / set ferodo discuri spate nu am ferodo discuri spate ATE - 143 ron / buc @peugeot107 - placute fata ATE - 321 ron / set discuri fata TRW - 194 ron / buc dar vin cam intr-o saptamana |
up...
|
salut,zi mi si mie un pret pentru discuri fata pentru un e36 2.0 vanos ventilate,neventilate,preturi separate pentru toate modelele pe care le ai..ms
|
Salut ,
Pe fata ai numai ventilate. Mai jos ai ferodo (varianta normala) si celalate doua variante sport.La ferodo pretul este pentru ambele discuri restul sunt pe bucata. Discuri fata ventilate ferodo premiere - 311 ron / set Discuri fata ventilate si striate Brembo - 323 ron / buc Discuri fata ventilate si striate ATE Power Disc - 318 ron / buc |
imi poti pune o poza cu cele simple la 311 ron?
|
1 Attachment(s)
Salut ,
Ai poza cum imi arata mie in program dar normal ca are si gaurile de prezoane si de prindere. |
up...
|
up...
|
Salut, placute fata pt. 318i, e46, an 2000, 118cai, ce modele ai si pret te rog,ms!
|
Salut ,
Am Ferodo Premiere - 180 ron / set fata Si Ferodo DS Performance - 460 ron / set fata |
Salut
Pt un Fiat Stilo 3 usi, 2003 , 1.6,16v ,103cp placute fata ? |
Salut ,
Ferodo Premiere - 332 ron / set fata Am si alte marci mai ieftine |
placutze ferodo pt un opel astra g? fata si spate m-ar interesa.ceva mai bun decat ferodo SL..un pretz te rog.
|
Placute de frana fata - spate pentru un Citroen Xantia ,1.8 , 16 valve , din '96 ? Pret ?
|
Quote:
Sa imi spui te rog ce motor ai si din ce an e masina. Multumesc. @THUNDER77 - Placute fata - 185 ron ferodo premiere si ferodo quiet term nu fac zgomot cand se incalzesc - 200 ron.pretul este / set |
placute de frana pentru golf 3. ? motor 1.4 din 1992? avem ceva? rog pm. pentru fata. cat mai iefiin
|
Pentru un Chevrolet Kalos 2005?Placute si discuri?
|
Salut ,
@golf 3 - placute fata 65 ron @ Kalos - placute fata 187 ron Ferodo Discuri Jurid - 133 ron / buc 236 mm diam disc |
Quote:
|
Marca LPR
|
Pentru VW Golf 4, 1.9 TDI, placute de frana DS 2500 la ce pret sunt (fata).
Multam |
Salut ,
Sa imi spui ce an de fabricatie este masina si daca ai senzor sau nu la placute. |
Anul este 2000 si au senzor .
|
Salut ,
Sunt placute Ferodo Racing - 499 ron / set |
up...
|
up...
|
up,..
|
Placute plus discuri frana fata pt Vectra A '92 C16NZ un pret te rog.
|
duscuri fata spate striate si ventilate pentru o astra f gsi motor c20ne si placutele de frana aferente multumesc
|
Sal pentru o Octavia 2 la placute ce gasesc la tine???
|
fiat stilo 2002 placute frana fata+spate si discuri frana fata + spate ?astept pm cu pretul!
|
salut.pt un e34 520i touring placute fata spate discuri fata spate ce preturi ai?
|
Salut. Zi-mi si mie un pret petru un set fata+spate de discuri si placute pt Ford Mondeo MK2 1.8 16v, 85kw, din 1996. Multumesc.
|
Salut, spune-mi si mie un pret pt set placute fata-spate si discuri fata-spate pt Infiniti FX45 din 2004 (Motor VK45DE 4494 cmc, 232 kw)
|
Salut, un pret pentru discuri de frana - Matiz - an fabricatie 2000 - 0.8
Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning