![]() |
Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?
nu am avut stefane cosmaruri! erau reale... sa vedem cu te simti si tu cand stii ca ai in garaj masina de 10.000-12.000 de euro si nu poti sa o folosesti ca i s-a stricat electronica!
offtopic: chiar zilele trecute era vis-a-vis de mine un 530 modelul nou care scotea un fum alb si foarte foarte des. Nu am mai vazut asa ceva in viata mea ! |
turbina.... s-a dus turbina dintr-o mie de motive, inclusiv resoftarea prost facuta...
|
pai resoftare nu avea... numai ca s-a dus turbina pe la 180 la ora :| ciudat
|
lipsa de ulei posibil, o interventie facuta in romania si facuta prost (si la reprezentante lucreaza incompetenti, deci nicio mirare), etc, nu pica asa din senin, o cauza exista, indiferent daca proprietarul o stie sau nu...
|
uleiul era bun, la nivel normal !
|
De aceste incidente nu trebuie sa ne facem o parere proasta despre toata gama nu-i asa dolb :P ?
|
normal ca nu trb sa iti faci o parere f proasta despre toata gama.. dar cand stiu ca am avut una, am avut probleme cu ea.. alt prieten probleme.. pe strada lumea cu probleme , vecinului de alaturi ii da fum alb si des pe esapament ( la masina noua! ) .... s.a.m.d , .... crezi ca mai am incredere in masinile astea?
|
Quote:
parerea mea pur subiectiva despre lexus si bmw. bmw`ul are linii destul de conturate si bine asezate fara unghiuri exagerate, pe cand la lexus tocmai asta ma deranjeaza, cand vrea sa dea un contur modern si elegant si pe ici pe-colo o priza de aer cat toate zilele, tobele ca de la tractor si etc. interiorul nota 10 |
Quote:
Numai bine. |
IS 500F nu am avut BMW-uri in schimb da si nu prea am avut treaba cu serviceul in mod exagerat, dar daca nu treci sa verifici sa vezi sa simti anumite proble in faza incipienta e normal sa ajungi sa iti para rau.
|
Quote:
Quote:
Asta e .. invatare de minte! Odata ce am fost patit nu ma mai intorc la marca/modelul respectiv . Si sincer si acum sunt un pic patit cu un golf 5 si deja o am de vanzare si nu prea mai vreau sa aud de vw :D |
eu am patit asta le mercedes
|
cel mai amuzant e ca vorbim de fiabilitatea avand in vedere ca modelele din poll sunt abia lansate .daca e sa ne luam dupa "istorie" Lexus e mai fiabil,altfel nu stiu daca cineva poate spune ca IS-F e mai fiabil fata de M3 nou.later edit
Quote: Originally Posted by dolb dar cel mai mult imi place partea cu istoria.. woaa ce istorie ma? la afirmatia asta am raspuns cu: hmmm nu prea esti familiarizat cu istoria BMW,pe scurt daca nu exista M3 nu exista Lexus IS-F.Restul nu comentez de fapt cand aparuse M3 E30 Lexus nici nu exista asta e pt dolb |
Quote:
|
astea sunt copilarii, BMW e BMW si Lexus este Toyota.
|
Quote:
|
tare prost...si oricum, verificati statisticile si clasamentele sa vedeti cine este mai bine pozitionat, incepand de la fiabilitate la vanzari etc etc....bemeu sau Toyota?
|
Quote:
|
astea sunt copilarii cu "daca nu exista nush ce masina.. nu exista nici alta" .. pai stai asa cu asta ma convingi pe mine sa iau ford/bmw ? ca atunci cand era el.. altele nu erau ? frate.. istoria e istorie.. ce a fost a fost! pe mine ma intereseaza ACUM ! ce ofera ACUM BMW / LEXUS !
|
Quote:
|
Quote:
:lol: una peste alta noi sa fim sanatosi si sa facem destui bani sa fim in stiuatia de a ne alege una din masinile din poll. Pana la urma tot masina care o conduci e cea mai tare ca deh e a ta. |
Lexus este marca sub care Toyota produce automobile de lux. În Statele Unite, Lexus deţine topul vânzărilor la maşini de lux. De la introducerea mărcii în 1989, Lexus şi-a dobândit reputaţia de a vinde produse fiabile şi a oferi servicii de calitate către client. În anul 2006, firma de evaluare a produselor J. D. Power a declarat Lexus ca fiind cel mai fiabil brand din Statele Unite pe baza unui sondaj în care a intervievat peste 47.000 de posesori de autovehicule referitor la problemele pe care le-au avut în primii trei ani de la cumpărarea autovehiculului
Sursa : Wikipedia, enciclopedia liberă Daca nici americanii nu sunt pretentiosi la masini, atunci nu e nimeni . Aveti destule cunostiinte despre marcile nemtesti , cazu de fata Bmw, prea putin de marcile nipone.Este si normal ca tot in europa suntem si noi, dar in momentul de fata Toyota a venit tare din spate cu masini fiabile (punct) |
Quote:
|
Quote:
|
americanii au inceput sa devina pretentiosi de vreo 5 -10 ani cand au descoperit si ei in sfarsit ca o masina nu trebuie neaparat sa aiba 5000cmc si scaune de iti intra arcurile in anus !
|
Quote:
finisajele masinilor americane abia se ridica la nivelul utilitarelor europene, iar masina lor cult, mustangul, are cele mai mizerabile plasticuri posibile, comparabile cu cel mai ieftin model mini/compact de la noi, si nici ala, si cu toate astea o lauda tot continentul nord-american de la un capat la altul... de pretentiosi ce sunt probabil. deci perceptia lor depsre lexus poate fi diferita de a europenilor, mai ales ca bmw-ul este o marca exclusivista in u.s.a., iar numarul repondentilor (ca proprietari ai marcii cu elicea stilizata) la chestionarele despre fiabilitate nu ar putea fi prea mare comparativ cu lexus, care e o marca agresiv promovata pe piata... |
subscriu ce a zis aleks. si sa nu uitam ca asiaticele se importa in state si se promoveaza vb lui " agresiv " cu mult inaintea europenelor. si din cate stiu in america se accepta bmw`urile care sunt produse tot in sua, sub patronaj america. doar proiectele vin de la germani
|
A ti inceput sa va bateti in discutii in istorie dintre marci si acum imi scoate ti ochii ca americanii au plasticuri proaste in masinile din ziua de azi.Asa e ! perfect adevarat .dar nu ma refeream la masinile americane din ziua de azi.Calitatea este sub orice critica , din cauza asta au pierdut in fata masinilor japoneze in ultimii ani, si nu a venit japonezu cu vanzari agresive, ci a venit cu masini mai bune, mai economice, mai fiabile etc...si amercicanu care e nationalist nu renunta el la marcile lui in favoarea unei Toyota,decat cu motive bine intemeiate , le am enumerat mai sus.
Si da au fost ce i mai pretentiosi tot timpul, o sustin raspicat pt ca am in cap un pic de istorie a masinilor americane, si nu i au in calcul Ford urile lor din 2008 sau acel chrysler 300c care este superb si interiorul lasa de dorit ,cu plastice ieftine. In anii 80 ,cand europa se plimba cu Renault 12, Opel Rekord sau mai stiu eu ce ,(trebuia sa fii bancher sa ai un Mercedes W123 sau vreun Bmw E 12), marea majoritate a americanilor la vremea o ardeau altfel, stim cu toti masinile americane din anii 80...asta ca un mic exemplu...si de pretentiosi ce sunt daia Toyota are vanzari mai mari decat marcile lor autohtone!:D |
ok, sa decidem ca toti avem partea noastra de dreptate si sa revenim la m3 sedan vs is-f, ca deja ne-am dus in off-topic :)
|
Daaaaa m a furat peisajul...BMW rules :D
|
Din ciclul "Cand n-am ceva de spus, scriu bmw rules" :-&
|
din ciclul "bmw e mai tare ca orice nava spatiala... supercar si avion de vanatoare"
|
Din ciclul: Am ales BMW pentru ca e BMW ..doamne cat offtopic:))
|
Din ciclul "Am ales BMW pentru că pot stopa offtopicul cu ajutorul lui ! Şi dacă nu pot stopa offtopicul, măcar mă ajută să dau nişte infracţiuni !" :)
|
Quote:
1-0 pt bmw |
stie cineva cat castiga din chiptuning acest 500isf?
|
Vesnic fidel BMW.
|
lexus nu e marca americana prietene.
corecteaza-ti celelalte postari, se scrie porsche, nu porche ;) |
lasa frate aleks ca omu daca stie ca lexus e americana inseamna ca are numai bamveuri in cap! stii tu.. mentalitatea aia ! daca nu e BMX nu e masina :lol:
|
o sa-mi cer drepturi de autor dolb...pt faza cu bmx:evil:
si da RicardoM bembeu rullz, lexus[american=))] e praf stim, stim;) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning