![]() |
....
motanu` meu ... s`ar putea sa fie fostu` :lol: :lol: (deja am clientzi )...e de vanzare...
|
Re:
Quote:
'cause she's my bitch :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
'cause she's my bitch :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
:lol: la mine nu reactioneaza la afara, decat dac-o spun de mai multe ori , daaaaar.... daca i`o spun sub forma de intrebare, la modul ca , \" hai , mergem afara?\" s-a terminat , ww3 .... :lol: crazy dogs ..
|
Re:
Quote:
|
daca al tau derapa.. al meu da cerculetze, si nu glumesc, o sa filmez ..
nu e sanatos .. . |
1 Attachment(s)
pe al meu il cheama scooby 8) reactioneaza la afara, plimbare si apa...si dak ii arat lesa...face k tembleu sa-l scot afara, sau o sticla goala...fuge si se ascunde k ii e frica de apa pt k a cazut cand era mic intr-o piscina la mamaia si a ramas cu sechele cred :roll:
si ailalta e o pisica de la bunicamea..super simpatica si aia...nu cred k are nume, ii zic cum imi vine :lol: |
Re: Ce animale de casa aveti?
eu am un labrador auriu care a are 3 ani,a latrat de 5 ori in tot timpul acesta si care il banuim ca ar fi de fapt pisica la origini,doar ca e deghizat in caine. Va pup
|
Zapacitul meu caine... in valoare de vre-o 50 de kg nu cred ca e decat o pisica mai mare care se bate cu alti caini. In rest e pasnic si doarme toata ziua!
Oricum m-am linistit cand am vazut ca nu e sigurul specimen care are comportament de pisica si innebuneste cand aude cuvinte ca "afara" "ce facem noi" etc |
2 Attachment(s)
catzelusul si omul de zapada :D
al doilea s-a topit ... :???: nu bagati in seama data ... e cu un an inainte :-) |
3 Attachment(s)
acum un an ... in pat :rolleyes2
|
4 Attachment(s)
Am avut caine in casa.. dar m-am cam saturat de par si murdarie.
Asta e animala mea acum... |
2 Attachment(s)
uite aici racheta mea ,,ROCKY"
|
E adorabil ANDY_62SLC ... sa-ti traiasca si sa fie sanatos si voinic :D
|
mersi mult am vazut ca si u ai racheta!sa traiasca sa iti fie sanatos !numai bine!
|
Da. merci. Am venit si eu azi acasa de la fac ... offf, ce caine frumos am, imi pare tare rau ca nu il am la facultate cu mine :sad:
M-a tot stresat sa ii dau sfinti :evil: :evil: |
3 Attachment(s)
Am o matza :D
|
Quote:
|
Quote:
si al meu .. are locul lui .. acolo doarme .. dimineatza ma trezesc dormind pe un coltz .. din patul meu ... el ... pe restul patului .. si cand il dau jos ... pff e un intreg ritual .. mai intai labele din fatza.. dup`aia sta .... se intinde ... il imping de tot jos ... sta 2 secunde in picioare... dupa care.. cade brusc .. dupa in 3 secunde incepe sa sforaie .. marfa de caine .. asa lenesh .. rareori vezi .. |
Quote:
|
Quote:
O data s-a pus cu spatele in spatele meu ... si a inceput sa se impinga in labe ... ideea e ca m-am trezit brusc in momentul in care am cazut pe jos :evil: Ma mai enerva dimineatza ... se urca in pat ... si incepea sa ma maraie ... sa dea din labe ... sa se bage cu capul in mine ... imi sarea somnul imediat ...:evil: |
misule...incep sa cred doar lucruri rele despre tine :)) :))
|
asa ca SFW-ule...te rog sa ne lasi....si sa intri pe www.iubesc-intim-animale-de-casa.ro :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
Quote:
:twisted: eu cred ca stai prea mult timp cu Vali, de asta ... stii doar ca e un mare mincinos :lol: Si nu eu imi alint cainele pizLinda :shock: asa ... ca .... :twisted: :bat: :censored: :poke: :punch: |
Ma am si eu 2 animale in casa !! :rolleyes2 2 sacalii mai bine zis .. !! pe 1 il cheama MAMA .. si pe 1 il cheam TATA.. !! vand bucata 1 . 1000 de cocosati .. !! :)))) :peace: :peace: sry daca e off-topic dar nu mam putut abtine :joy: :joy:
|
:grandmar: lasa lasa....stiu eu ce stiu...doar sa nu il aduci la bucuresti ca cine stie ce se intampla si cu mine :shock:
|
Quote:
Spune tu, e asta gandire de om normal ? ... :lol: Si dupa ma intreaba daca se agita falko ... el statea linistit langa mine si ne uitam la televizor ... nu stiu ce super auz are pizLinda, dar cainele meu nu aude o sonerie de telefon, la distanta de 50 m, prin termopan, si cateva usi ... dar ... sa il intelegem pe vali ... nu? :lol: :lol: :writers_b :crazy: :woowoo: |
Quote:
|
eu am un pit-bull.
il cheama Ares si are aproape 5 ani...8) |
3 Attachment(s)
................
|
2 Attachment(s)
noua membra..Tasha o cheama..si e scumpiiica foc..:-P
|
4 Attachment(s)
roco(motanul) are 10 ani... e mafiot cu baston dar o duce bine! :) ! catzeaua e gestanta o sa faca niste catzelusi misto sa speram :)
|
Re: Ce animale de casa aveti? DOGGY
1 Attachment(s)
nu e de rasa(cred)....dar cel mai destept caine pe care l-am vazut yo!! parca intelege cei spun...incredibil..el e Jerry
|
1 Attachment(s)
el e sparky :lol: nu am reusit sa-l prind live sa ii fac o poza, asa k am bagat ceva asemanator. Are pedigree, tot tacamu, daca il prind, il vrea careva pt monta? :lol:
|
1 Attachment(s)
El e Mishu...pacat ca nu il vad prea des, eu sunt in Bucuresti, el e in focsani...:sad:
|
Am fost la .. undeva departe, si m-am pricopsit cu 2 shoparlice mici mici mici , ce mama naibii mananca ? :D heelp ? :D plz
|
da-le si tu niste gandacii :)))poate poate or manca asa ceva :P
|
Quote:
yo am 3 broaste testoase.. si le dau niste bobite .. ma rog... poate mananc si din alea... soparlele :) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning