![]() |
Re: Noul Bravo 150 de cai vs Octavia 1.8T
tati....sunt Kiki, ma sti de la Racing nick daca e pana te dai cu bravo ca sigur ai de astepta mult si bine scoate acordu cu mine cu Golfu si....vedem cum e treaba si daca e groasa scoti si civicu:D
|
Quote:
|
Quote:
despre ce Golf e vba? :oops: |
golf 3 vr6:oops::rolleyes2:lol:
|
pai tu d-astea faci? :lol:
aduc si Accordul daca vrei, np ;) dar vin si cu Civicul la un asemenea concurent :-) |
un amarat de vr6:))) deh...da un pm cand vrei, m-am dat azi cu un urs....conditiile de plecare sunt..ok adica io plec....super bine....
|
Quote:
un la multi ani' calduros si sa va dea noul an cat mai multi caluti:) |
Quote:
Cu ce inmultiti si adunati si ce anume de va da voua secundele astea? nu de alta dar vreau sa-mi masor si eu demarajul poate scot si eu timp mai bun decat un subaru de 5-600 cp adik 12 - 13 sec ... treziti-va copii !!! |
Quote:
daca crezi ca ai probleme la aderenta asa mari incat sa scoti 7 sdecunnde atunci iti sugerez sa te orientezi catre autoblocant cauciucuri bune whatever,sau daca nu....atunci ai o problema la motor si iti mai trebuie niste putere. scuze pt detinatorul topicului si bafta cu masina atat bravo cat si vr6 aman2 sunt masini cu potential sa recunoastem mai mult vr6:)bafta si la multi ani:) |
o sa postez io un timp 0-100 la un vr6 cu blocant si una alta modificare.... garantez ca scot sub 7 pe vremea asta....care e acum afara...
|
pai bossule... daca pe vremea asta de afara tu scoti sub 7s suta, atunci d c porti discutii pe asa topic? :(
eu scot cu a mea 6.5 - 6.6 suta dar nu cred ca o pot face in conditiile de afara |
Bravo are suta in vreo 8,2 secunde din cate stiu nu prea vad rostul provocarii de catre VR6.
|
daca citeai mai mult nu are legatura cu bravo este off topic lansat de cineva mai sus cu timpii la vr6 si eu pt ca am un astfel de cazan stiu, o sa pun daca e filmarea cu 0-100 si cu g meter la cate grade sunt afara...0....1....2 cate or fi numa sa fie uscat.
|
vin si eu cu un bravo 1,9 jtd 150 hp......
|
ai un PM bravo
|
Quote:
Un VR6 de 200 cp nici in cele mai frumoase vise ale lui nu face 14 sec pe 402 m .. ex: Golf 5 GTI edition 30 de 340 cp a scos umpik sub 14 sec iar un BMW 135i de 350 cp a scos 13 sec (cu tractiune spate)... Nu mai masurati timpii astia cu io stiu ce aparate si distanta de 402 m dintr-o intersectie in alta ... Priveste aici: https://www.youtube.com/watch?v=VZkPT5SYsIQ |
Uite aici cativa timpi masurati cat de cat profi ;)
https://forum.4tuning.ro/368-dream-squad/93032-dreamsquad-drag-racing-ungaria.html |
Quote:
|
a scos 13.7 dar oricum nu e usor sa scoti 14
un TypeR (EP3) cu evacuare completa (headers plus catback, suspensie, admisie Cold Air Intake) si golita (plus scaun usor) a scos 14.1 ... si masina in config aia in paralel cu alte masini e f rapida ;) |
Quote:
eu cred ca poti sa scoti si sub 5 pe vremea asta. iti dai seama cand o sa fie uscat :-P:?::lol: |
nu vreau sa ajungem la discutii fara rost si certuri.
totusi consider ca nu am afirmat nimic gresit deci am spus o data ca se apropie de 14 secunde asta nu inseamna sub nici o forma sub 14 secunde si am mai spus mai sus iarasi cel putin 14 secunde care inseamna minim 14 pe romaneste.si stiu caz concret de vr6 cu 240 cp masurati pe dyno a facut 14.2 pe 400m cu fotocelula.iar legat de cealalta afirmatie cu 7 secunde suta nu cred ca e nimic anormal daca masina are si aderenta buna sper sa nu se mai creeze alte discutii |
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning