![]() |
Re: SEAT LEON CUPRA by Xel'Naga
Quote:
OT : Frumos specimen |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
nice ceasuri domnu' :)
|
Quote:
|
GHETTO TUNING le face pe toate.. bravo!
|
3 Attachment(s)
noutate pe masina ... au aparut decals ... ;):arrow::twisted:
|
Simplu si elegant...
|
era mai frumos.. daca scria: S T R E E T Z O N E si cu sigla clubului asa pe aripa spate
|
Quote:
PS: am vrut ceva simplu si sa fie si OK !! urmeaza: eleron, pleoape, suspensie, niste sigle din carbon si muzica !! toate in functie de buget ( o parte deja sunt pe drum ) :twisted::D Quote:
|
Quote:
|
Re: Seat Leon Cupra by Xel'Naga
Felicitari arata foarte bine. ;)
|
E misto masina dar eu personal nu as fii scris nimic pe ea in afara de numele clubului. As fii dat si cupra jos de pe ea sa fie cat mai simpla :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
ceva nou ?
|
Quote:
PS: plafonul negru curand :D |
Nu`mi palce cum a iesit Decal`ul. Parca are ceva si nu da bine la ochi ... :) Eu as incerca altfel (Doar o parere, don't take it personal)
|
1 Attachment(s)
o poza si ziua !! ;):arrow:
|
Foarte frumos domnul Xel :)
|
in curand poze noi cu ce anuntam de ceva vreme !! ;):arrow:
|
o Cupra cu personalitate ca si soferul, iar in ultima varianta e criminala, hai cu restul modificarilor
|
poze in curand cu admisia, colantul de pe capota, etc !! ;):arrow:
|
Şi nu uita stopurile black :lol: :lol: că azi a trecut pe lângă mine ca o săgeată :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ai proiectoarele facute cu negru ??
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
hei....ceva din partea mea...desi nu e perfect ...zic ca merge:D
|
Quote:
am analizat masina din toate pozitiile si colac peste pupaza ne-am intalnit si in kisselef...eu eram baiatul cu pro_ceed-ul rosu de vb cu blowwind :D m-am si uitat la tine cand mergeam paralel pe magheru da aveai o privire infricosatoare :D si am plecat :D Da bine plafonul negru si stopurile...stopurile sunt foliate nu? |
poze ?:D
|
Quote:
P.S. postul de mai sus cu "poze in curand cu admisia, colantul de pe capota, etc !! :wink::arrow:" sa stiti ca nu imi apartine, a postat xel de la munca unde eram eu logat , asa ca nu asteptati poze de la mine...:D ;) |
foarte interesant :D
si unde se pot gasi aceste folii ca tare bine dau :D |
10 Attachment(s)
poze ca sa linistesc pe toata lumea !! ;):arrow: :lol::twisted:
|
foarte frumos asa two-tone, dar emblema de pe grila n-o vopsesti/inlaturi?
|
sa traiti domn director. frumoasa masina. dar o intrebare. de unde folia aia pt stopuri? daca e secret astept un pm:D bafta.
|
Ce frumuseţe,XEL mă ameninţi cu tura aia de 1 an,hai te scot la o sesiune foto?0761.601.724 !
|
Deci inca odata felicitari de masina ai facut treaba buna si cu gust , sa o stapanesti sanatos si fara incidente in continuare .
Esti primul pe care il gasesc cu kitul asta de admisie (probabil mai sunt si altii si nu am cautat eu destul ) sunt super incantat ca ai ales kitul asta deoarece mi se pare cel mai adevarat pentru TFSI-uri si eu vreau unul dar eram curios sa aud o parere de la cineva care a pus pe masina . Deci in concluzie daca imi poti raspunde aici sau in pm. 1 Vreau sa stiu cum suna in turatii 2 Daca il simiti la putere chiar asa cum il lauda ei ca aduce o gramada de cai (consider o vrajeala testul Typhoon-lui pe TFSI ) dar oricum se simte vreo schimbare fatza de ce-l stoc ? 3 Nu ai emotii ca o sa strice debimetru ? 4 Unde l-ai comandat si la ce bani te-ai ajuns cu el ? Merci mult de tot . |
Quote:
in primul rand mersi de apreciere . 1. Suna foarte marfa dar se aude numai cand este in sarcina, deci nu pe loc 2. Vreau sa zic ca am ramas impresionant dar chiar trage mai bine masina acuma si chiar se simte sa zic cei ''20cp'' in plus , parca are mai multa vlaga 3. Sper ca nu o sa am priobleme cu el, acuma ramane de vazut , din cate am inteles nu ar trebui sa fie probleme 4. L-am comandat la COASTA de EST ( Bogdan este numele baiatului de acolo ) pretul cam in jur de 1900 Ron ( montajul la ANDU in garaj cum se vede si in poze ) Oricum cred ca asta este chiar cea mai tare admisie pentru cupra, am mai vazut la un prieten admisie INJEN ( dar era cea pentru GTI pusa pe cupra si nu tragea aer de sus ci de sub masina ) Daca mai ai ceva sau vrei sa iti dau numarul lui Bogdan de la Coasta de Est da-mi un PM !! O seara buna !! |
Quote:
Quote:
bafta si oameni fac treaba BUNA !! ;):arrow: |
acelasi "filtru" merge si pentru varianta FR 2.0 TFSI, 200 cp? se simte diferenta, nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:55. |
- Copyright 2026 4Tuning