![]() |
Re: Seat Leon 110cai TDI provoaca
scuze de OT. am vazut la stiri.. http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...restiului.html
ce s-a intamplat cu Kiki? |
Ce ciudat, chiar nu inteleg cum nu se putea observa masina politiei care v-a filmat, mai ales pe portiunea aia. Nasoala rau treaba oricum...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dar voi de ce nu v-ati luat niste masuri de precautie? nu ca vreau sa ma dau viteaz sau ceva, departe de mine acest lucru insa eu sincer chiar nu pot intelege cum de nu ati verificat zona inainte sa incepeti sa va dati, mai ales ca pe acea portiune orice masina care este parcata dubios sare in ochi clar. Si doi la mana, de ce tocmai zona aia? se stie ca acolo atunci cand vin baietii veseli nu prea ai pe unde sa scapi... In fine mare pacat de dosarele astea facute aiurea. |
cand a fost frate asta.....ce au filmat aia? in ce zi??????????????????
|
a fost duminica..... plus... in reportaj apar toate zonele in care se mai putea face ceva.... ma rog, ce-a fost a fost, fiecare scapa cum poate.....
morala: ne mai linistim si noi.... si nu mai tipam rezultate si strigam provocari in gura mare pe forum.... ca oricum, care ne stim ne avem pe mess, ne avem pe telefon putem sa vorbim si face 2 face.... gata cu laudele idioate ca ajungem dreq cu totii legati si 'vedete TV'..... :sad: |
Quote:
|
Fie cum o fi ideea e ca trebuia ca lumea sa fie mult mai precauta si sa nu mai vb in dreapta si in stanga chestii de genul vai am fost la curse,l-am facut pe unu si pe altul...Si sunt convins ca au fost persoane care au facut asta din entuziasmul tineretii sau mai stiu eu ce.Naspa ce s-a intamplat,sper sa se rezolve totul.
|
Asta e, capu' la cutie o vreme si multa bafta celor care au probleme, ne vedem pe alte strazi :D
|
Bine k n-am fost:))))..si pacat pt cei ce au fost:???:.sfatul meu e so lasam mai moale,eu personal nu va cunosc pe toti,si de aceea o sa-mi restrang activitatea la doar cativa!Cred ca e cel mai bine asa si asa va sfatuiesc sa faceti si voi,sa va dati numai cu cine aveti incredere!
As discuta eu mai multe cu voi,dar cum am zis nu va cunosc si mi-e sa nu vb cu unu de-al lor:lol:ce tare:lol: Nu de alta,dar sapt trecuta am auzit ceva care eu personal cred ca este adevarat... In fine,aveti grija;) |
Ce bine e cand nu ai masina puternica,mergem cu 1,5 dci.Si cand am zis ca nu vin parca am avut un sentiment de.......
|
Quote:
Infractiunea respectiva trebuie dovedita atat dp.d.v subiectiv ( adica intentia de a o produce) cat si obiectiv ( adica dovedirea faptei in sine). "Organul" va avea de dovedit ca baietii au vrut sa organizeze, ce inseamna a organiza? norma nu spune lasand la aprecierea organului de cercetare penala. Aceasta interpretare va putea fi usor rasturnata in eventualitatea in care se ajunge in instanta, dar nu cred!Totodata ar trebui sa dovedeasca faptul ca cei prezenti in urma organizarii au si participat, ori daca ala e tot filmul lor - sau imagini asemanatoare sunt mancati. Nevertheless, sa zicem ca trecem cu vederea toate astea, dar nu vor putea dovedi niciodata [B]intentia[B] de a savarsi aceasta infractiune. Aceasta infr. nu se poate savarsi din culpa, si prin urmare trebuie sa demonstreze intentia. De aceea, daca nu declara absolut nimic, legea obliga organul de cercetare sa dovedeasca tot! Prin urmare daca un singur element dintre cele necesare si suficiente pentru a ne afla in fata unei infractiuni astfel cum a fost definita de lege nu este dovedit "bye bye!" |
Quote:
Perfecta dreptate rockerash. Unde mai pui ca nu a fost nici o cursa filmata. Eu (si toata lumea) nu am vazut nici o cursa pe film!!!!! Erau niste masini care puteau fi amendate cel mult pt viteza. Nici macar nu erau parelele masinile. Asa ca DOMNII MILITIENI POT SA VINA SA-MI LINGA CE AM LASAT MAI DEVREME LA BAIE!!!!!! |
Quote:
in loc sa luati un sfat bun voi o ardeti cu mine in mijtouri. acum trageti ponoasele. |
Quote:
|
Quote:
|
mia culpa , se intampla pe topicul cu noul bravo ....
|
IN SEARA ASTA O SA MA DAU CU 5 MASINI,MI-AM PUS TURBO PE MASINA,O SA MA DUC DE LA ORA 23:00 LA IESIREA DIN BUCURESTI,SPRE JILAVA !!!!!!!!!!
O SA VA ANUNT MAINE CE SA INTAMPLAT |
Quote:
|
kiduleee.... nu te mai tine de glume d-astea ca te opresc "vrabiutzele" sa se uite pe la motor.... :lol: :lol:....
in seara asta... eu zic sa facem intreceri de aruncat cu oua stricate, rosii, etc in masinile alea frumoase albe cu dungulite albastre pe ele.... cine nimereste mai multe ia premiul.... :lol: :lol: |
Glumeam evident:oops:,oare sa dus careva la locatie?:)))),cat despre motor nu stiu ei unde e pus turbo si etc :-j
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:49. |
- Copyright 2026 4Tuning