Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Seat Leon 110cai TDI provoaca (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/63773-seat-leon-110cai-tdi-provoaca.html)

pHlow 11-03-08 18:54

Re: Seat Leon 110cai TDI provoaca

scuze de OT. am vazut la stiri.. http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...restiului.html
ce s-a intamplat cu Kiki?

Alexc2vtr 11-03-08 19:01

Ce ciudat, chiar nu inteleg cum nu se putea observa masina politiei care v-a filmat, mai ales pe portiunea aia. Nasoala rau treaba oricum...

maniacu_mnc 11-03-08 19:13

Quote:

Originally Posted by Alexc2vtr (Post 1417311)
Ce ciudat, chiar nu inteleg cum nu se putea observa masina politiei care v-a filmat, mai ales pe portiunea aia. Nasoala rau treaba oricum...

Frate e o batjocora ce se intampla. Toata treaba a fost ajranjata parerea mea. Li sa intins o cursa ordinara si din nou sa mai fabricat un dosar penal. Comunismul e in floare la noi in tara. Muuulta m...e "MILITIEI ROMANE".

59AFA 11-03-08 19:19

Quote:

Originally Posted by maniacu_mnc (Post 1417352)
Frate e o batjocora ce se intampla. Toata traba a fost ajranjata parerea mea. Li sa intins o cursa ordinara si din nou sa mai fabricat un dosar penal. Comunismul e in floare la noi in tara. Muuulta m...e "MILITIEI ROMANE".

frate...a fost aranjata si a fost aranjata din vina voastra..pentru ca nu ati fost atenti pe cine luati cu voi , pentru ca ati vb de chestia asta pe un forum public care se stie f bine ca este urmarit de catre baietii veseli , iar asta e pretul pe care il platiti pt nepasarea voastra...spune-mi si mie mai pe larg ce s-a intamplat acolo te rog frumos...cine s-a ales cu dosar penal ?!

Alexc2vtr 11-03-08 19:52

Quote:

Originally Posted by maniacu_mnc (Post 1417352)
Frate e o batjocora ce se intampla. Toata treaba a fost ajranjata parerea mea. Li sa intins o cursa ordinara si din nou sa mai fabricat un dosar penal. Comunismul e in floare la noi in tara. Muuulta m...e "MILITIEI ROMANE".

Dar voi de ce nu v-ati luat niste masuri de precautie? nu ca vreau sa ma dau viteaz sau ceva, departe de mine acest lucru insa eu sincer chiar nu pot intelege cum de nu ati verificat zona inainte sa incepeti sa va dati, mai ales ca pe acea portiune orice masina care este parcata dubios sare in ochi clar. Si doi la mana, de ce tocmai zona aia? se stie ca acolo atunci cand vin baietii veseli nu prea ai pe unde sa scapi... In fine mare pacat de dosarele astea facute aiurea.

b01uxd 11-03-08 19:59

cand a fost frate asta.....ce au filmat aia? in ce zi??????????????????

Khalis 11-03-08 20:15

a fost duminica..... plus... in reportaj apar toate zonele in care se mai putea face ceva.... ma rog, ce-a fost a fost, fiecare scapa cum poate.....
morala: ne mai linistim si noi.... si nu mai tipam rezultate si strigam provocari in gura mare pe forum.... ca oricum, care ne stim ne avem pe mess, ne avem pe telefon putem sa vorbim si face 2 face.... gata cu laudele idioate ca ajungem dreq cu totii legati si 'vedete TV'..... :sad:

maniacu_mnc 11-03-08 20:48

Quote:

Originally Posted by Alexc2vtr (Post 1417497)
Dar voi de ce nu v-ati luat niste masuri de precautie? nu ca vreau sa ma dau viteaz sau ceva, departe de mine acest lucru insa eu sincer chiar nu pot intelege cum de nu ati verificat zona inainte sa incepeti sa va dati, mai ales ca pe acea portiune orice masina care este parcata dubios sare in ochi clar. Si doi la mana, de ce tocmai zona aia? se stie ca acolo atunci cand vin baietii veseli nu prea ai pe unde sa scapi... In fine mare pacat de dosarele astea facute aiurea.

Nu am fost de fata dar am inteles ca nu a fost nici o cursa oameni s-au intalnit doar. Si atat totul a fost o manevra ordinara ce se vede pe film e doar o aberatie inventata. Se pot face multe lucruri si se pot sugera multe cacaturi, mai ales cu ajutorul PRO TV-ului. E O MANEVRA ORDINARA!!!!!!!!! Nu puneti botul la ce arata filmul ca e unul mincinos!!!!!

Eddie C. 11-03-08 20:55

Fie cum o fi ideea e ca trebuia ca lumea sa fie mult mai precauta si sa nu mai vb in dreapta si in stanga chestii de genul vai am fost la curse,l-am facut pe unu si pe altul...Si sunt convins ca au fost persoane care au facut asta din entuziasmul tineretii sau mai stiu eu ce.Naspa ce s-a intamplat,sper sa se rezolve totul.

fgm 11-03-08 22:09

Asta e, capu' la cutie o vreme si multa bafta celor care au probleme, ne vedem pe alte strazi :D

kidu2006 11-03-08 22:53

Bine k n-am fost:))))..si pacat pt cei ce au fost:???:.sfatul meu e so lasam mai moale,eu personal nu va cunosc pe toti,si de aceea o sa-mi restrang activitatea la doar cativa!Cred ca e cel mai bine asa si asa va sfatuiesc sa faceti si voi,sa va dati numai cu cine aveti incredere!
As discuta eu mai multe cu voi,dar cum am zis nu va cunosc si mi-e sa nu vb cu unu de-al lor:lol:ce tare:lol:
Nu de alta,dar sapt trecuta am auzit ceva care eu personal cred ca este adevarat...
In fine,aveti grija;)

AVY 12-03-08 00:22

Ce bine e cand nu ai masina puternica,mergem cu 1,5 dci.Si cand am zis ca nu vin parca am avut un sentiment de.......

rockerash 12-03-08 18:17

Quote:

Originally Posted by fgm (Post 1417983)
Asta e, capu' la cutie o vreme si multa bafta celor care au probleme, ne vedem pe alte strazi :D

"Organizarea sau participarea la concursuri neautorizate, precum si blocarea cu intentie a drumului public cu obiecte sau vehicule ori de catre una ori mai multe persoane, daca prin aceasta se pune In pericol siguranta circulatiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulatie a celorlalti participanti la trafic, se pedepsesc cu Inchisoare de la 3 luni la 2 ani."
Infractiunea respectiva trebuie dovedita atat dp.d.v subiectiv ( adica intentia de a o produce) cat si obiectiv ( adica dovedirea faptei in sine). "Organul" va avea de dovedit ca baietii au vrut sa organizeze, ce inseamna a organiza? norma nu spune lasand la aprecierea organului de cercetare penala. Aceasta interpretare va putea fi usor rasturnata in eventualitatea in care se ajunge in instanta, dar nu cred!Totodata ar trebui sa dovedeasca faptul ca cei prezenti in urma organizarii au si participat, ori daca ala e tot filmul lor - sau imagini asemanatoare sunt mancati.
Nevertheless, sa zicem ca trecem cu vederea toate astea, dar nu vor putea dovedi niciodata [B]intentia[B] de a savarsi aceasta infractiune. Aceasta infr. nu se poate savarsi din culpa, si prin urmare trebuie sa demonstreze intentia.
De aceea, daca nu declara absolut nimic, legea obliga organul de cercetare sa dovedeasca tot! Prin urmare daca un singur element dintre cele necesare si suficiente pentru a ne afla in fata unei infractiuni astfel cum a fost definita de lege nu este dovedit "bye bye!"

maniacu_mnc 12-03-08 20:57

Quote:

Originally Posted by rockerash (Post 1419963)
"Organizarea sau participarea la concursuri neautorizate, precum si blocarea cu intentie a drumului public cu obiecte sau vehicule ori de catre una ori mai multe persoane, daca prin aceasta se pune In pericol siguranta circulatiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulatie a celorlalti participanti la trafic, se pedepsesc cu Inchisoare de la 3 luni la 2 ani."
Infractiunea respectiva trebuie dovedita atat dp.d.v subiectiv ( adica intentia de a o produce) cat si obiectiv ( adica dovedirea faptei in sine). "Organul" va avea de dovedit ca baietii au vrut sa organizeze, ce inseamna a organiza? norma nu spune lasand la aprecierea organului de cercetare penala. Aceasta interpretare va putea fi usor rasturnata in eventualitatea in care se ajunge in instanta, dar nu cred!Totodata ar trebui sa dovedeasca faptul ca cei prezenti in urma organizarii au si participat, ori daca ala e tot filmul lor - sau imagini asemanatoare sunt mancati.
Nevertheless, sa zicem ca trecem cu vederea toate astea, dar nu vor putea dovedi niciodata [B]intentia[B] de a savarsi aceasta infractiune. Aceasta infr. nu se poate savarsi din culpa, si prin urmare trebuie sa demonstreze intentia.
De aceea, daca nu declara absolut nimic, legea obliga organul de cercetare sa dovedeasca tot! Prin urmare daca un singur element dintre cele necesare si suficiente pentru a ne afla in fata unei infractiuni astfel cum a fost definita de lege nu este dovedit "bye bye!"

Perfecta dreptate rockerash. Unde mai pui ca nu a fost nici o cursa filmata. Eu (si toata lumea) nu am vazut nici o cursa pe film!!!!! Erau niste masini care puteau fi amendate cel mult pt viteza. Nici macar nu erau parelele masinile.
Asa ca DOMNII MILITIENI POT SA VINA SA-MI LINGA CE AM LASAT MAI DEVREME LA BAIE!!!!!!

shadowro 13-03-08 02:31

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1417525)
cand a fost frate asta.....ce au filmat aia? in ce zi??????????????????

da 2 pagini inapoi si o sa vezi cand v-am avertizat ca vorbiti cam tare pe forum. mai tii minte ? da , atunci cand mi-ai zis ca sunt "regele curselor" samd.
in loc sa luati un sfat bun voi o ardeti cu mine in mijtouri. acum trageti ponoasele.

rockerash 13-03-08 06:58

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1420985)
da 2 pagini inapoi si o sa vezi cand v-am avertizat ca vorbiti cam tare pe forum. mai tii minte ? da , atunci cand mi-ai zis ca sunt "regele curselor" samd.
in loc sa luati un sfat bun voi o ardeti cu mine in mijtouri. acum trageti ponoasele.

Haide, frate ca sigur n-aveau nimic cu tine. toata lumea e infierbantata cand e vb de d'astea.... ce dreq, parca nu stii! Adevarul e ca bucuria e mica sa spui: " Ai vazut?! Ti-am zis io!":-)

maniacu_mnc 13-03-08 16:42

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1420985)

Am dat 2 pagini inapoi, si nu am vazut sa fi zis ceva, am contiunuat sa dau inapoi pana am ajuns la inceput, si nici vorba da ceea ce ai zis u. Tema pe care va certati era de tractiunea spate a lui kiki(si asta pe la inceput), si ca el afirma ca nu pleci mai bine cu tractiune spate. Si nu s-a luat nimeni de tine ca te crezi u racer si etc...De unde atata satisfactie ca niste oameni nevinovati au patit-o nu stiu :rolleyes2. Si poate intelege lumea....Ati vazut voi vreun start???? Vreo urma de curese??? Tot ce am vazut eu erau niste masini care nici macar nu erau paralele care treceau putin mai tare fata de limita legala admisa. Si asta doar la primele masini, ca urmatoarele mi s-au parut ca au trecut normal. NIMIC NEOBISNUIT IN FILMUL ALA!!!!!!

shadowro 13-03-08 17:29

mia culpa , se intampla pe topicul cu noul bravo ....

kidu2006 13-03-08 17:35

IN SEARA ASTA O SA MA DAU CU 5 MASINI,MI-AM PUS TURBO PE MASINA,O SA MA DUC DE LA ORA 23:00 LA IESIREA DIN BUCURESTI,SPRE JILAVA !!!!!!!!!!
O SA VA ANUNT MAINE CE SA INTAMPLAT

maniacu_mnc 13-03-08 17:38

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1422320)
IN SEARA ASTA O SA MA DAU CU 5 MASINI,MI-AM PUS TURBO PE MASINA,O SA MA DUC DE LA ORA 23:00 LA IESIREA DIN BUCURESTI,SPRE JILAVA !!!!!!!!!!
O SA VA ANUNT MAINE CE SA INTAMPLAT

Nu pe bune chiar ti-ai pus turbo pe masina :shock::shock::shock: sau e caterinca

Khalis 14-03-08 00:48

kiduleee.... nu te mai tine de glume d-astea ca te opresc "vrabiutzele" sa se uite pe la motor.... :lol: :lol:....
in seara asta... eu zic sa facem intreceri de aruncat cu oua stricate, rosii, etc in masinile alea frumoase albe cu dungulite albastre pe ele.... cine nimereste mai multe ia premiul.... :lol: :lol:

kidu2006 16-03-08 13:52

Glumeam evident:oops:,oare sa dus careva la locatie?:)))),cat despre motor nu stiu ei unde e pus turbo si etc :-j

All times are GMT +2. The time now is 02:49.

- Copyright 2026 4Tuning