Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Toyota Celica vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/63361-toyota-celica-vs.html)

kidu2006 04-09-08 16:40

Re: Toyota Celica VS .... ?

Quote:

Originally Posted by KENZO (Post 1731759)
Vezi ca la buzau esti cu mine in grupa;)
Vb serios!!!

Super tare...si io il astept pe Blondu cu 192cp sa se dea din nou cu M5 de 400cp ... asta o sa fie ceva de genu in goana dupa premii,ca la pitesti si ca la orice legala

scorpio GL 04-09-08 18:25

scuze de OT, dar in ce grupe ati nimerit voi?
eu as fi exact la limite dintre A3 si A2, dar din pacate nu pot ajunge.

KENZO 04-09-08 19:02

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1732620)
Super tare...si io il astept pe Blondu cu 192cp sa se dea din nou cu M5 de 400cp ... asta o sa fie ceva de genu in goana dupa premii,ca la pitesti si ca la orice legala

1.In caz ca stii ce e ala un act original am sa iti dovedesc cu actele in fata originale ca masina are 1380 de Kg!Stiu greu de crezut,da asa scrie!!!
Oricum nu intru eu la tine in grupa,nu am nici o satisfactie asa:twisted:
Asa ca ai sa dai o bere:))))

daniwmk 05-09-08 13:29

Quote:

Originally Posted by KENZO (Post 1732920)
1.In caz ca stii ce e ala un act original am sa iti dovedesc cu actele in fata originale ca masina are 1380 de Kg!Stiu greu de crezut,da asa scrie!!!

te referi cumva la renault clio 16s ca ar avea 1380 kg ?

KENZO 05-09-08 14:49

Da ,asta mi se pare si mie extrem de dubios....serios stie cineva cate kg are?ca sa declar la buzau!

isacfani 05-09-08 15:23

in certificatul meu de inmatriculare scrie 995 kg, pe site-ul www.carfolio.com este data 980 kg , http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=30129, deci ...

mikafly 05-09-08 15:25

http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=30129
Masina are 980 de kg....1380 poate maxim admis....5 persoane si bagaje si full....atinge 1380.

KENZO 05-09-08 19:03

K....ms mult:)
Oricum nu vin cu masina ca m-i sa rupt un tampon la motor:(((((((
Nu mai am chef de nimik!!!

kidu2006 06-09-08 00:22

Mda,niciodata nu mi-a placut asa ceva sa mor,Kenzo tu stii despre cine vb de la tine din club!
Ai xxx cai si declar xx cai doar ca sa castigi o cupa!!!Interesting;)
Si la intrebarea lui daca aveam mai mult de 105cp ce declaram,raspunsul meu a fost "daca aveam peste 105cp ma bagam la grupa care trebuia,nu am satisfactie cand bat masinile care le bat de obicei"
Ce sa mai zic .. asa`i lumea .. si DA logic ca ma oftic pt ca nu este corect in primul rand !!!

GYM 06-09-08 14:07

Quote:

Originally Posted by KENZO (Post 1732920)

Scz de off-topic ... la ce grupa esti ? Merge chiar asa tare masina ta ? :)

KENZO 08-09-08 17:27

Nu am fost la nici o grupa pt ca nu am fost cu ea,mici probleme tehnice!!!
Eu zic ca trage binishor nu foarte bine;)
Haidetzii sai lasam topicul lu asta in pace ca ne injura,iar ne umple frigideru!!!

bluey 08-09-08 21:08

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1734900)
Mda,niciodata nu mi-a placut asa ceva sa mor,Kenzo tu stii despre cine vb de la tine din club!
Ai xxx cai si declar xx cai doar ca sa castigi o cupa!!!Interesting;)
Si la intrebarea lui daca aveam mai mult de 105cp ce declaram,raspunsul meu a fost "daca aveam peste 105cp ma bagam la grupa care trebuia,nu am satisfactie cand bat masinile care le bat de obicei"
Ce sa mai zic .. asa`i lumea .. si DA logic ca ma oftic pt ca nu este corect in primul rand !!!

Tu oricum si daca te dai singur te oftici.
Si regulile au fost clare " caii din talon si greutatea din talon"

Intelegeam daca aveam alt motor pus pe masina sa te oftici.
Fa-ti masina sa fuga si poate atunci vei avea sanse.
Sincer imi pare rau ca nu te-am scos eu :D
Si lui Kimi ii pare rau ca nu te-a scos el.
Si mai erau cativa care te vroiau scos din prima cursa dar e limitat forumul asta si nu pot sa scriu posturi atat de lungi.
Nu te supara dar esti cam recalcitrant si nu ai nici un motiv real.
Conform regulamentului asta toti am fost egali cand au iesit masinile din fabrica.
Sau cu mici diferente.
Si daca se faceau grupele cum vroiai tu ( 100-130cp) fara legatura cu greutatea, era Kimi acolo si baiatul cu Stilo care a plecat de la 120cp.

kidu2006 09-09-08 01:20

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1740462)
Si regulile au fost clare " caii din talon si greutatea din talon"

Intelegeam daca aveam alt motor pus pe masina sa te oftici.
Fa-ti masina sa fuga si poate atunci vei avea sanse.
Sincer imi pare rau ca nu te-am scos eu :D
Si lui Kimi ii pare rau ca nu te-a scos el.
Si mai erau cativa care te vroiau scos din prima cursa dar e limitat forumul asta si nu pot sa scriu posturi atat de lungi.
Nu te supara dar esti cam recalcitrant si nu ai nici un motiv real.
Conform regulamentului asta toti am fost egali cand au iesit masinile din fabrica.
Sau cu mici diferente.
Si daca se faceau grupele cum vroiai tu ( 100-130cp) fara legatura cu greutatea, era Kimi acolo si baiatul cu Stilo care a plecat de la 120cp.

Frate esti cu capu sa mor yo ... nu m-am luat de voi decat in ciudat faptului ca cu toate ca asa au fost grupele facute,voi toti ati mers pe burta si ati intrat la o grupa mai slaba,asta e,goana dupa premii ...
Crede-ma ca nu ma intereseaza daca ma vroia lumea scos,asta imi denota ca sunt vorbit,si ca nu aveti voi loc de mine .:lol::lol::lol:Ma lasa rece ***urile astea,mai ales pe forum!
Si nu sunt deloc recalcitrant,m-am luat de un lucru real,altii cum au tinut sa se bage la grupa care trebuia?Asta inseamna fair-play,voi nu stiti ce inseamna asta din cate am vazut;)
Te rog frumos,vezi-ti de ale tale si nu mai posta aici,nici tu nici restu "care ma vroiau scos"..OK?!

Si daca intreaba lumea daca ma oftic,raspunsul este clar DA,pentru ca eu daca aveam 180-200cp ma duceam sa ma dau cu masini de nivelul meu!Chiar daca in talon aveam 105cp!Mai sunt si alte chestii la mijloc!
Ca o mica gluma,cum mai spuneau printre organizatori,era tare ca o masina cu cai multi sa rateze startu sau vreo viteza si s-o fure de la una mai slaba,oare atunci cum s-ar fi simtit?

t@uru 09-09-08 01:33

Cand o sa iti modifici si tu masina atunci o sa ai ce comenta de grupele care se fac la noi.
Cum tu declari ca ai doar 105 cai cum a iesit ea din fabrica, dc te mai oftici?
Cand nu o sa mai vii cu o masina stock la curse atunci o sa ai shanse.
Pana una alta ori iti modifici masina, ori mergi pe burta.
Una sunt cursele de strada cand te dai cu masini stock sau cu ce vrei si una sunt cursele organizate (chiar daca la noi inca sunt la inceput din pct de vedere al organizarii).
Verifica si tu cum se face afara, ca daca ai participa cu a ta la ei ar rade si cu curu de tine.

Nu spun nu, masina fuge, dar fuge pentru ce se alearga lumea seara pe strazi.
Ca sa ai pretentii la legale eu zic sa te apuci de modificari, daca nu asta e...nu te obliga nimeni....dar nici nu mai comenta.

Mi se pare normal ca esti vorbit si ca lumea vrea sa te dea la o parte mai devreme, ca deh....te-ash face nesuferit (ca sa vorbim frumos pe forum), dar dupaia te superi pe mine si nu vreau asta...ca nu e frumos sa existe suparari.

Concluzia : fa-ti masina si participi cu ea la legale si atunci ai dreptul de a comenta, sau ramai la cursele de strada unde poti sa iti alegi cu cine te dai si cu cine nu ca sa iti mai umplii si tu palmaresul.

Poti sa sari in sus de cur si sa raspunzi cum vrei la postul meu, dar asta e adevarul si poate doare....dar asta e...tre sa te ridici.
Stii cum e vorba aia : cand iti zic 3 ca esti beat te duci si te culci.....poti sa o aplici si la tine in leg cu nemultumirile si masina ta.

kidu2006 09-09-08 01:36

Quote:

Originally Posted by t@uru (Post 1741000)
Cand o sa iti modifici si tu masina atunci o sa ai ce comenta de grupele care se fac la noi.
Cum tu declari ca ai doar 105 cai cum a iesit ea din fabrica, dc te mai oftici?
Cand nu o sa mai vii cu o masina stock la curse atunci o sa ai shanse.
Pana una alta ori iti modifici masina, ori mergi pe burta.
Una sunt cursele de strada cand te dai cu masini stock sau cu ce vrei si una sunt cursele organizate (chiar daca la noi inca sunt la inceput din pct de vedere al organizarii).
Verifica si tu cum se face afara, ca daca ai participa cu a ta la ei ar rade si cu curu de tine.

Nu spun nu, masina fuge, dar fuge pentru ce se alearga lumea seara pe strazi.
Ca sa ai pretentii la legale eu zic sa te apuci de modificari, daca nu asta e...nu te obliga nimeni....dar nici nu mai comenta.

Mi se pare normal ca esti vorbit si ca lumea vrea sa te dea la o parte mai devreme, ca deh....te-ash face nesuferit (ca sa vorbim frumos pe forum), dar dupaia te superi pe mine si nu vreau asta...ca nu e frumos sa existe suparari.

Concluzia : fa-ti masina si participi cu ea la legale si atunci ai dreptul de a comenta, sau ramai la cursele de strada unde poti sa iti alegi cu cine te dai si cu cine nu ca sa iti mai umplii si tu palmaresul.

Poti sa sari in sus de cur si sa raspunzi cum vrei la postul meu, dar asta e adevarul si poate doare....dar asta e...tre sa te ridici.
Stii cum e vorba aia : cand iti zic 3 ca esti beat te duci si te culci.....poti sa o aplici si la tine in leg cu nemultumirile si masina ta.

Varule cand o sa ma faci tu 207-ele tau cipuit,resoftat cu draci laci canapele scoase si roti de rezerva scoase, atunci sa vorbesti,pana atunci ciocu mic si joc de glezne ca faci curent,ti-am mai zis sa nu-mi mai aberezi pe threadul meu toate balariile tale!
Te rog frumos,vezi-ti de ale tale si pa

t@uru 09-09-08 01:44

Ai ajuns trist rau cand te lauzi ca bati o masina de 1300 de kile la 110 cai cu o masina de o tona si un pic la 105 cai....

Adevarul doare....si daia te oftici.

Si lasa-ne cu masina ta ca e fantastica, ca in afara de motor care merge bine mai are putin si pica tabla pe ea.

Nu ai fi asta antipatic daca ai sta in banca ta si nu ai abera asa de mult, dar deh....tre sa mai existe si oameni ca tine. Traim si ignoram.....

Pana una alta obisnuieste-te sa ti-o iei la legale, si bucura-te acolo in spatele blocului unde te dai si castigi.

bobby_gsi2 09-09-08 11:38

Care 105 cai.....am gasit thread-ul unde el recunoaste ca nu e chiar stock masina. Stiu ca iar se supara pe mine si zice ca am ceva personal cu el dar niciodata nu m-am facut inteles.
On: kidule la prisma poate la libere sa ne "intalnim" ca pe grupe te avantajeaza coeficintul de tractiune si cazi o grupa mai jos...in sfarsit poate o sa iei si tu o vaza/cupa/diploma si munca ta o sa dea roade. Din pacate eu tot cu 5 gtt raman.....dar pentru mine distractia si spiritul de competitie e mai important. Bafta

B-81-TAF 09-09-08 14:07

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1740462)
Si regulile au fost clare "caii din talon si greutatea din talon"

caii din talon cine a zis asta cucule? nu cumva ai primit formular de inscriere in care sa iti treci numarul de cai putere/kw? a zis cineva sa completezi copiind din talon, nu cred... dar fiecare cu ale lui ma rog...

bobby_gsi2 09-09-08 14:54

Mi se pare corect sa completezi dupa talon.....dar in anumite cazuri sa treci o grupa mai sus cand te bazezi pe ceva....cum ar fi gtt-urile alea impinse mult. Pana la urma in asta constau modificarile...in marirea puterii nu? Poate nu toate modificarile aduc un surplus de putere si tot castigul sa fie doar in psihicul proprietarului. Teoretic orice masina are caii din talon cu o mica marja...mai mor din ei :) . La legale presupun ca nimeni nu vine cu masina stock...sau care vine cu ea asa stie ca are mai putine sanse de castig. Evident ca sunt si masini care au dublul puterii din talon.....si intra la grupa puterii din talon....ala mie nu mi se pare fair-play dar un cal in plus e binevenit.

B-81-TAF 09-09-08 15:15

cand stii ca ai mult peste ce e in talon e nesimtire sa comlpetezi cat ai in acte. daca dadeam si eu talonul ce rezolvam... mda

kidu2006 09-09-08 16:39

TAF`ule lasa-i frate ca nu e loc,e goana dupa vaze(vorba lu` bobby)
Bobby,daca vii la Prisma iti promit ca daca este loc,la libere bineinteles,o sa ma dau cu tine,si am spus la libere pentru ca cred ca picam in grupe diferite,cu toate ca parerea mea este ca ma faci!Sunt sincer;)
Iar cat despre tauru,frate ma faci sa te numesc RETARD pe drept!Cred ca te crezi un OB sa te bagi pe threadu asta,de cate ori sa-ti mai spun sa stai in banca ta si sa nu ma scoti din sarite!!??Vezi`ti baiatule de ale tale si lasa-ma dracu in pace ca imi vin spumele pe tine cand te vad k te bagi ca un muscoi!
P.S.: Bobby,m-ai urmarit cu posturile ,a?:lol:da ai dreptate nu este stock masina mea,are catalizatorul eliminat si doar toba finala..cati cai crezi ca mi-am luat dupa tine?:???:

bobby_gsi2 09-09-08 16:42

Se pare ca m-ai inteles gresit....luam un exemplu.....o masina de 80 de cai....omu face drege, baga bani in motor si o suie la 105 cai. Unde ti se pare normal sa se bage omu`?...considerand grupele lr care eraumai demult. Tu in locul lui te-ai inscrie la 101-130 unde stii ca iti rup capu` toti sau vrei apreciere pentru munca ta si sa castigi grupa pana in 100. M-am referit la fair-play cu referire directa la un gtt.....exista gtt care depaseste 200 de cai......ti se pare fair-play sa intre la 101-130? stiind ca are aproape dublul puterii? Logic acolo e locul lui....dar aici intervine modul de gandire a proprietarului. Personal mai mult apreciez o masina care urca o grupa mai sus si o castiga decat una care bate la pas grupa cu peste 100 de cai peste puterea stock.

kidu2006 09-09-08 16:48

Bobby,in talonul meu scrie 77kw adica 104.72cp da?Eu zic ca am la momentul de fata 110-115cp,lumea zice ca as avea 120 poate 125cp!
Ok,lasam astea la o parte;)Daca i-as fi facut modificari unde sa rezulte vreo 150cp,crede-ma pe cuvant ca ma dadeam cu masini de 160-170 poate 180cp,in niciun caz cu masini mai slabe ca mine!!!Cu asta vreau sa fiu facut inteles de deplin si sa nu mai existe comentarii..am comentat si m-am ofticat pana acum pentru ca nu mi sa parut corect ce-a fost in grupa mea!In fine,a trecut si nu mai vreau sa mai vorbim despre asta!
Daca duceam masina la cel putin 150cp,nu vroiam ca munca mea sa fie aplaudata de altii,asta facand masini mai slabe ca a mea,din contra,m-as fi simtit eu mult mai bine si cred ca as fi fost mai aplaudat pt munca mea daca la 150cp faceam masini mai mari ca mine!
Ei bine,bobby asta este gandirea mea in ce ma privesc cursele legale!

bobby_gsi2 09-09-08 16:49

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1742185)
TAF`ule lasa-i frate ca nu e loc,e goana dupa vaze(vorba lu` bobby)
Bobby,daca vii la Prisma iti promit ca daca este loc,la libere bineinteles,o sa ma dau cu tine,si am spus la libere pentru ca cred ca picam in grupe diferite,cu toate ca parerea mea este ca ma faci!Sunt sincer;)
Iar cat despre tauru,frate ma faci sa te numesc RETARD pe drept!Cred ca te crezi un OB sa te bagi pe threadu asta,de cate ori sa-ti mai spun sa stai in banca ta si sa nu ma scoti din sarite!!??Vezi`ti baiatule de ale tale si lasa-ma dracu in pace ca imi vin spumele pe tine cand te vad k te bagi ca un muscoi!
P.S.: Bobby,m-ai urmarit cu posturile ,a?:lol:da ai dreptate nu este stock masina mea,are catalizatorul eliminat si doar toba finala..cati cai crezi ca mi-am luat dupa tine?:???:

Din greseala am observat....nu stau sa te urmaresc.....eu vreau doar sa te lamuresc la faza cu loganu` din pitesti....atat. Eu gandesc altfel....si o spun sus si tare ca nici eu nu sunt stock...dar modificarile le va sti poate doar viitoarul proprietar al masinii pentru ca e posibil sa fiu judecat altfel. iti spun sincer ca masinile difera f mult la fel ca si puterea....la craiova am batut rau un fiat de 800 de kile si 130 de cai, dar in aceeasi masura era sa iau bataie tot la craiova de la un rover 75 daca nu ma insel care este un iaht de masina....aia are peste 1200-1300 de kile si 130 de cai. la fel cum am luat bataie si de la un pl de 129 de cai. Aici nu e vorba numai de cai...e vb de transmisie si alte chestii. Sincer...daca ai decat catalizatorul scos nu cred ca te aruncai tu la masini pana in 130 de cai si nu numai ;). Din punctul meu de vedere am spus ...orice provocare pana in 130 de cai o accept...si ma refer la caii din talon...si daca se poate aspirat :)

kidu2006 09-09-08 16:52

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1742206)
Din greseala am observat....nu stau sa te urmaresc.....eu vreau doar sa te lamuresc la faza cu loganu` din pitesti....atat. Eu gandesc altfel....si o spun sus si tare ca nici eu nu sunt stock...dar modificarile le va sti poate doar viitoarul proprietar al masinii pentru ca e posibil sa fiu judecat altfel. iti spun sincer ca masinile difera f mult la fel ca si puterea....la craiova am batut rau un fiat de 800 de kile si 130 de cai, dar in aceeasi masura era sa iau bataie tot la craiova de la un rover 75 daca nu ma insel care este un iaht de masina....aia are peste 1200-1300 de kile si 130 de cai. la fel cum am luat bataie si de la un pl de 129 de cai. Aici nu e vorba numai de cai...e vb de transmisie si alte chestii. Sincer...daca ai decat catalizatorul scos nu cred ca te aruncai tu la masini pana in 130 de cai si nu numai ;). Din punctul meu de vedere am spus ...orice provocare pana in 130 de cai o accept...si ma refer la caii din talon...si daca se poate aspirat :)

Bai deci crede-ma ca io de alte modificari la masini nu stiu!Cel care a adus-o in tara sustine ca domne e japoneza si urca in ture,eu tind sa cred ca e altceva mai mult decat atat ...
Catalizator scos + toba finala .. atat!!
Ultima oara ti-am zis ca am stat langa 160cp..2.0 benzina e46 coupe:???:
Nush..ne vdm la Prisma si mai stam de vorba

b01uxd 09-09-08 20:58

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1742211)
Bai deci crede-ma ca io de alte modificari la masini nu stiu!Cel care a adus-o in tara sustine ca domne e japoneza si urca in ture,eu tind sa cred ca e altceva mai mult decat atat ...

e vorba de cum conduci, din cate am vazut iti stapanesti masina destul de bine si o cunosti....mai mult de 110 cai io nu cred ca ai sincer, da chiar costa mult un dyno test?:D sa vdm si noi

KIMI_VCR 09-09-08 21:38

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1742211)

Mi-am luat pixul rosu si ma apuc de corectat ::lol:

1.2.0 benzina cu care te-ai dat are 150 cai
2. ai stat langa el la vreo 2 masini in spate chiar tu mi-ai zis
3.masina aia avea 1380kg

Ca sa termin si sa ma fac inteles:

La legale mint si seara ma dau cu masini de la 180 cai in sus...
Atat Bluey cat si tauru au f multe curse in spate si eu zic ca atat tu cat si eu trebuie sa-i respectam, au masini modificate frumos si nu sunt orice pusti gaozari...

Mai ramane sa-l iei la p**a si pe YDT din MR ...

KIMI_VCR 09-09-08 21:41

D c te face MMA-ul (107+traseu evacuare gol de 60)??
Gata nu mai postez pe ``topicul tau``..

Rebel_Boy 09-09-08 21:49

Ati innebunit cu totii ... discutii peste discutii si acelasi rezultat.. Hai sa clarificam odata situatia, Kidule eu am 116 cp adevarati de la mama natura, te astept la o cursa de care vrei tu: 200 m, 402 m, 1000 m, din mers pe 402 m, pe 100 km (Bucuresti-Pitesti), pe viteza maxima sau cum si in ce fel vrei tu ... daca pierd inseamna k ai mai mult de 116 cp, daca castig inseamna k ai mai putin ... e OK asa? k sa nu se mai supere nimeni si sa nu-si mai dea nimeni cu presupusul pe aici cati cai ai sau ce modificari ai...
Sambata am auzit ca sunt curse la Pitesti pe 402 (linie dreapta) si duminica la Prisma pe 200 m ..

bluey 09-09-08 22:24

Quote:

Originally Posted by B-81-TAF (Post 1741818)
caii din talon cine a zis asta cucule? nu cumva ai primit formular de inscriere in care sa iti treci numarul de cai putere/kw? a zis cineva sa completezi copiind din talon, nu cred... dar fiecare cu ale lui ma rog...

"Cucule" nu cred ca am avut placerea sa te cunosc personal.
Masina mea are doar un soft.Atat.Nu evacuare ,nu turbina mai mare.La motor nici macar un surub nu am schimbat vreodata in vederea maririi puterii.La Bz m-am dat fara filtru de aer cu dedicatie pentru Kimi, si fara subwoofer.
Trebuia sa imi pun filtru sport si atat ca sa am permisiunea mariilor voastre sa intru in grupa aia?
:)))))
Voi va doriti doar masini cu aceiasi cp sau un pic mai mult (max 10cp peste) dar care sa aibe peste 400kg in plus.
Si sa nu fie diesel ca alea cu un simplu soft rup fashu la masinile cu pretentii de racing, tunate cu filtru si toba sport.
Si sa fie conduse si de un sofer prost.

Sa-l luam pe kiki de exemplu.
A venit cu un cotet.L-a usurat cat a putut, i-a pus slickuri.
Nu stiu daca avea ceva modificat la motor.
Dar nu a comentat nimic cu privire la grupe desi stiu sigur ca nu si-a dorit sa intre in grupa cu mine.
Am stat 3 minute la start pentru ca nimeni din cei din spate nu avea curaj sa vina langa mine.
Dar m-am bagat in prima cursa langa Stilo cu 200cp si 1250kg desi stiam ca ii sunt inferior.Numai sansa mea si felul in care am plecat de pe loc m-au salvat de la infrangere.
Masina aia era evident mai rapida.

Voi credeti ca veti castiga vreodata ceva daca veniti cu masini nemuncite??
Nici a mea nu e muncita pentru curse.
Un soft de 300E nu inseamna tuning.Dar deocamdata nu am nevoie de mai mult.
Cat despre kidu... La urmatoarele curse cu aceleasi grupe voi fi tot cu tine in grupa :D sa vad ce ai invatat, si asculta ce zice Kimi ca e batran si stie :)

kidu2006 09-09-08 23:44

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1742801)
Masina mea are doar un soft.Atat.Nu evacuare ,nu turbina mai mare.La motor nici macar un surub nu am schimbat vreodata in vederea maririi puterii.La Bz m-am dat fara filtru de aer cu dedicatie pentru Kimi, si fara subwoofer.
Trebuia sa imi pun filtru sport si atat ca sa am permisiunea mariilor voastre sa intru in grupa aia?
Voi va doriti doar masini cu aceiasi cp sau un pic mai mult (max 10cp peste) dar care sa aibe peste 400kg in plus.
Si sa nu fie diesel ca alea cu un simplu soft rup fashu la masinile cu pretentii de racing, tunate cu filtru si toba sport.

Dar nu a comentat nimic cu privire la grupe desi stiu sigur ca nu si-a dorit sa intre in grupa cu mine.
Am stat 3 minute la start pentru ca nimeni din cei din spate nu avea curaj sa vina langa mine.
Dar m-am bagat in prima cursa langa Stilo cu 200cp si 1250kg desi stiam ca ii sunt inferior.Numai sansa mea si felul in care am plecat de pe loc m-au salvat de la infrangere.

Cat despre kidu... La urmatoarele curse cu aceleasi grupe voi fi tot cu tine in grupa :D sa vad ce ai invatat, si asculta ce zice Kimi ca e batran si stie :)

De vei fi cu mine`n grupa,rotile ti le voi sparge:lol::lol::lol:Glumeam
Kimi,paranoia te trazneste...nu cred ca mi-a dat 2 masini..dar 1 masina sigur mi-a dat 320 coupe e46..horia sa-ti confirme daca mai stie!
Si era 320 150cp si am inteles de la el ca avea ceva evacuare schimbata,se si vedea era ca la M..si pe la admisie ceva,ca se auzea destul de tare...in fine nu mai conteaza..cat despre TAURU,baiatu ala nu cred ca are mai multe "fapte" ca mine..tu ma stii foarte bine pe mine,si ce-am facut inainte;)
Cat despre Bluey,crede-ma ca il respect si nu am nimic cu nimeni de pe forum!!!Am fost suparat de grupa mea ce "sadica",si pe langa asta sa accentuat si "drama" repetata cu Cielo..Si Rebel,Cielo acela nu mai era cielo simplu ca sa stii si tu,si ma facut la Buzau ca si la Pitesti din aceeasi greseala a mea!!Sper ca incheiem aici discutiile de genul acesta,daca nu promit ca voi fi dur..nu ma sili:lol::lol::lol:
joke :-j
Rebelule,chiar tu ai zis ma ca ai masina fff usoara,ti sa parut grea a mea la 1200kg...m-am si mirat ... iti zic eu rezultatul..defapt parerea mea..Ma faci !!

bluey 10-09-08 07:41

Pai Cielo ala daca era Cielo era la A1.
Dar avea un motor de Astra de 1,6 si a intrat la A2.Oricum nu inteleg de ce ti-ai schimba aspiratul de sub capota cu un alt aspirat cand cu acelasi volum de munca poti pune un LET cum avea Cielo alb perlat.
Din grupa A3 de ce nu plange nimeni?
Am vazut acolo dacie de 135Cp si golf de 116 cu Polo Gti.
La B1 la fel erau niste diferente mari.
Acum: eu fac un polo Gti stock si chiar cu soft, dar rachetele alea cu admisie si evacuare si soft bun sunt foarte rapide.
Oamenii au plecat de la 150cp si 1100Kg.
Kidule tu de fapt ai o problema cu masinile turbo nu cu noi astia cu cai multi.
Probabil daca aveam 140cp ma faceai la ce greutate are masina mea.
Te-ai dat cu golful alb de Constanta de la noi din grupa?
Avea 140cp si era stock :D venise si el la curse cu masina prietenei.

t@uru 10-09-08 09:19

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1742185)

In primul rand nu te-am jignit, iar retard e fiul lu mama ta.
Daca ai chef de injurii ( sper sa nu fie prea elevat acest cuvant pentru cele 4 clase ale tale ) eu zic sa tipi in baie, sa inchizi usa dupa tine si sa tragi apa. Fa-mi si mie o poza cand iti vin spumele ca sunt curios cum arata un imbecil cu spume la gura.

Faptul ca tu nu ai posibilitatea sau nu stii, nu stiu care din ele, sa iti faci masina nu e nici o problema, dar stai in banca ta ca s-ar putea sa cazi din ea.

Si chiar imi face placere maxima cand vad ca te ofuschezi (daca nu intelegi du-te la www.dex.ro - nu e nici o suparare daca nu intelegi, nu am pretentii) si te vad ca esti neputincios cu furioasa ta japoneza.

t@uru 10-09-08 09:44

E ultima oara cand mai postez la tine. Nu de alta dar nu are rost sa ma cobor la nivelul tau de hamster.

Bafta cu masina si vezi cum mai mergi pe burta prin canale (ca asta face entuziasmul tau tineresc f prost dirijat ).

Bafta pustiule.

bluey 10-09-08 09:56

Taure inceteaza te rog.
Lasa omul in pace cu topicul lui cu tot si cu masina lui.
Ai alte treburi mai importante de facut la cotetzul ala.
Spor la modificari si tie kidule...

KIMI_VCR 10-09-08 10:38

cam asa are 185 cai...

bluey 10-09-08 10:43

Quote:

Originally Posted by dun3_g (Post 1743569)
nu-mi place sa bag in discutii aiurea, dar la buzau parca spuneai altceva
parca ziceai ca ai vreo 185cp.....ma inesel cumva?
parca ziceai ca la legale nu se vine frate cu un chip, filtru si evacuare

si apropo, cielo ala alb avea sfi, nu let
din cate stiu eu in romania exista un singur cielo cu let montat...si acela este in craiova

Pai am un soft care mi-a dat 45Cp.
Evacuare imi mai trebuia sa se sinucida lumea ca masina mea e si mai usoara...:))
Si oricum, ca idee asa.
Daca schimb turbina cum avea baiatul cu Stilo si fac si evacuare o sa am in jur de 240cp, si ghici ce :D tot in grupa cu Kidu o sa intru pentru ca nu am schimbat motorul :D .
Dar atunci nu o sa ma mai intereseze sa-i iau vaza de la gura kidului si o sa ma dau la A3.
Oricum se va gasi un tedei care sa il faca si daca nu sunt eu in grupa :D

B-81-TAF 10-09-08 10:43

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1742801)

logic , de-aia se fac grupe sa fie cat mai echilibrat, bv tie felicita-te ca bati masini cu 50 de cai mai putin :)))) !!! altfel erau libere. si nu-mi zice tu mie de "masini nemuncite cu pretentii de racing"....

KIMI_VCR 10-09-08 10:47

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1743581)
Oricum se va gasi un tedei care sa il faca si daca nu sunt eu in grupa :D

Prezent...:lol::lol::lol:

Rebel_Boy 10-09-08 10:49

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1743581)
Dar atunci nu o sa ma mai intereseze sa-i iau vaza de la gura kidului si o sa ma dau la A3.

Ce sa cauti la A3? vrei sa ne certam ? :lol: .. stai in banca ta la grupa ta :lol:

All times are GMT +2. The time now is 17:59.

- Copyright 2026 4Tuning