![]() |
Re: Intalniri in trafic!
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:) dic ala prin 2000 cind eram eu pe acolo era una la analiza cosma o babeta.... pb s-a retras , era cazul |
Quote:
Vazut dimineatza la 9:07 pe TRX langa tipografie cu mandra (cred) in masina. Directia Mc. |
Quote:
nici nu mai am vreme sa intru pe net,cu bacu asta:( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
poi in mod cert nu am stiut cine ma saluta...
si trebuie sa recunosc ca nu ma dau in vand dupa satmareni si salajeni...din simplul fapt ca datorita faptului ca nu fac diferenta dintre banda 1 si banda 2...in "cariera" mea de conducator de aproape un an jumate nu am vazut un sm-rean sau sj-ean care sa treaca pe banda 1 cand ma vede din spate venind tare blituindu-l intr-una:))) gata,mi-am revarsat refularile:))) si ballack: ce hi5 mah?din cand in cand:)))sa vad ce comm imi lasi:))) scz de off-topic'itate:))) |
hmmm acuma tu erai pe banda 2 si eu am trecut pe langa u pe banda 1 :P:))))))))))
|
vazut ionutmff de 2-3 ore in tauti...l-am salutat da nu cre k m-o cunoscut...eram cu masina parintilor:)
|
vazut razvyrulz pe la 20.30 pe langa autogara cu mm xx fuo data viitoare te salut eu cali mm 23 trx
|
Quote:
Te'am vzt si eu, te'am salutat fix cand am fost in dreptul tau :P Ne mai vedem noi in trafic :D |
Vazut ieri Rotaru iesind de la service'ul Honda (si'a bagat 1.6dci :))) ) , TREX aseara prin oras , flanca o mandra in dreapta , Norby pe la 00:30 in parcare la MM
2DDY - care e masina parintilor sa stiu si eu :) |
vazut masina lui ionut zilnic pe republicii, banuiesc ca la socrii :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mm.01.nxn:)m-ai salutat inapoi:)) |
Vazut aseara pe TRX la intersectie la Mara (~7:40)...
|
Culmea ma, numa eu nu va vad nicaieri. Aseara m-am plimbat de pe la 10 pana pe la 11 prin oras.
|
Nu te uiti unde trebe :P
|
pe TRX tot il mai vad pe la mine pe strada, mai ales seara... :d
|
:)) Pe unde stai tu, mai baiete ? ;))
Si apropo, daca gif`ul ala de la semnatura e BMW, e animat axul gresit :D |
pe Cuza Voda stau mai fecior... si masina de la sig nu e BMW, ci parca ceva Civic, Honda, albinutze d-astea... :))
|
vazut masina lui TRX23 pe valea Rosie.
|
abandonata pe dreapta:))
|
Masini destul de faine pe la baia mare...am cam avut dupa ce sa intorc capu' zilele astea...i-am vazut si masina lu' ionutz mff in fata la un club 'Pasha' sau nush ceva de genu' prin centru vechi...mai erau ceva japoneze care suna al naibi de tare,una portocalie si una neagra care dadea ture pe bulevardul unirii sambata pe la vreo 2-3 ziua:P...si un nissan albastru' beton care a dat un cerc in fata la McDonald's inainte sa parcheze:D cam astea mi-au luat ochii in mare parte dar mai sunt masini frumoase,am mai vazut dar nu imi aduc aminte acuma..
|
vazut pe dl. dan coarda depasindu`ma pe linie dubla continua cu diselache :D si aratand disperat degetul mijlociu sa nu mai accelerez, sa il las sa treaca. urat, am crezut ca daca esti "persoana publica" ai putea macar incerca sa fii civilizat :(
la prima intersectie l-am depasit la loc, dupa care a inceput sa faca cu flash`urile, ca un tampit "care este" :evil: |
vazut dany service ieri (duminica) pe drumul catre Targu Lapus, m'a depasit ;))
|
vazut aseara 21 aug trx pe traian facut cu mana eu la tine de langa masina:))
|
vazut ieri pe tomy in Budesti ce tinuta frumoasa are honda ;)
|
Quote:
|
vazut trx23 pe bd bucuresti depasind si franand in fata unui taximetrist nesimitit :lol: good job :twisted:
|
Quote:
|
taximetristul a iesit de la diego a trecut linia dubla continua si a intrat pe banda dinspre axul drumului fara sa se asigure,era sa-l iau pe sus,normal ca m-au luat toti draci.trx noi ne-am intalnit dupa...:)
|
vazut subaru cu numere de neamt azi trecand prin Somcuta
|
Vazut jonny_rapp ieri in Berinta si azi in Manastur :). Salutare !
|
Vazut TRX astazi pe Victoriei mai avea pe cineva langa el...Imi pare rau pt. tine ca ai fost nevoit sa dai foliile jos...
|
intalniri in trafic ,azi cu ariciul(nu cred ca m-a observat),cipri si aproape zilnic cu mivec
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning