![]() |
Re: Evolution Crew Bucuresti - Discutii generale
Frate iti dai seama daca le e lene sa raspunda .da sa vina la intalniri,pana mea toata lumea e ocupata probleme existentiale pe capu lor.
Ba sa va fie rusine pana si pescari aia se intalnesc mai des ca noi sa luam exemplu de la aia ce inseamna pasiune. Cheers... |
Haideti totusi sa nu aprindem focul aici pe forum, daca e ceva de discutat puteti sa-mi dati mie un beep si va sun, nu stiu pe cine a-ti sunat si nu a raspuns...desi am o vaga banuiala.
Ma rog, am zis deja catorva membrii ca voi organiza o intalnire sapt. viitoare, sper sa pot sa ma tin de cuvant atat cat timpul imi permite. Pasiunea poate fii limitata si de timp razvane...cu totii suntem pasionati dar avem si altele pe cap, in concluzie, ne vedem cu totii cat de curand si gata cu focul aici ca nu am ajuns noi sa ne spalam rufele in public :D Cius! |
:D da intalnire ... eu am fost de 5-6 ori singur la rand si de vreo 2 ori cu andrei :D asha ca nu stiu de unde ca nu se vine? :) :) iar pe mine nu ma anuntzat nimeni de intalnire ca sa raspund back
|
Bha da va certati ca femeile , sa-mi bag .... ! Radule , tu invata intai sa raspunzi la telefonu ala nenorocit si porma spune ca nu te-a anuntat nimeni , da ?! faceti intrunirile cand vreti voi , unde vreti voi , numai hai sa le facem odata !
|
io zic ca cel mai bine ar fi sa facem si noi o intalnire joi acum.
|
De acord. Sa speram ca e frumos afara.
|
da pana acum ce a fost?
|
Tu cred ca n-ai iesit azi din casa.
|
am ieshit boss treaba ... tu vorbesti bah ca domne nu ies ca sunt racit??
|
eu zic ca intrunirea tre s-o facem si daca nu e frumos afara , ca atata timp cat a fost frumos , v-ati dat pierduti in negura vremii , aja k ... mie-mi convine orice zi !
|
Joi ora 21.00 la locul stabilit de ceva vreme,macar astia care ati postat sa mai dam ceva telefoane si sa ne vedem acolo.Ok ne vedem maine baieti
|
nimic nu se sarbatoreste aici??? nici la multi ani? or fi rapit extraterestrii pe Evolution Crew
|
LA MULTI ANI Evolution Crew
Sa fie un an nou plin de impliniri sanatate si multe multe curse Radu |
ZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
2 Attachment(s)
hai sus baietii mei ca zice lumea ca dormim pe noi :D rusinik pe noi ca nu am mai raspuns dar sa nu creada lumea ca am murit
|
pei si nu e asa ma... ca de vreo doua luni nu am mai facut nici o intalnire.
|
Sa va fie rusine ... :)
BabyBlue esti un magar. :lol: Nu scoti baietii la un suc ? |
baaaaa promit ca ii scot cat mai de curand la un suc :D o bere si o femeie ^^ numai sa raspunda la strigare :)
|
Da femeia si te ajut. :D
|
sa dea draq daca nu esti surd, acu vreo sapt strigam dupa tine pe strada si tu nimica (la tine adica RADUUUUU!!!!!!) telefonu ala mai exista ca sun si vorbesc cu "abonatul nu este disponibil..."
pm me cand vezi mesaju asta ! |
da ma... poate ne mai vedem si ca vad ca ne tot amenintti pe aici.
eu am mai intrat , "am vazut" nici un mesaj si am iesit. trebuia noi sa te dam jos din fruntea clubului :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning