Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Fiat (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat.html)
-   -   CLUB Fiat COUPE (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat/61877-club-fiat-coupe.html)

denver 20-07-09 15:01

Re: CLUB Fiat COUPE !!!

ai luat-o din germania sau italia ? si eleronul e pus de tine sau era ?

sadsmile 20-07-09 15:09

Salut.Masina am luat-o din germania si fostul proprietar mi-a dat bara fata ca aia de modena,eleronul,si o bara spate pe care ink nu am pus-o sus ca tb vopsita.

denver 20-07-09 15:11

imi pare foarte cunoscuta , eu urmaream una la fel pe mobile.de interiorul mi-a sarit in ochi , dar avea acel eleron micut de fabrica , si de ceva timp a disparut

sadsmile 20-07-09 15:14

:).Pai eu am cumparat-o tot de pe mobile dar anul trecut in august.Am dat pe ea 4600 euro acolo.Da mi-a dat si un set deroti pe 17 pe care din pacate le-am vandut ca nu imi intrau pe fata ca loveau in etriere,dar am mai recuperat 350 euro pe ele:P

denver 20-07-09 15:30

a da ? 4600 era masina respectiva :))

denver 20-07-09 15:32

dar nu a disparut de anul trecut , ori a ramas anuntul ... oricum o tot urmaream , si mi-a sarit in ochi imediat interiorul si culoarea

sadsmile 20-07-09 15:33

:).Masina am luat-o de la persoana privata din Reutlingen.Si eu am cautat-o mult si m-a dat gata interiorul+dotarile,suspensia reglabila,suappa BOV,filtru K&N.Numai evacuarea ii mai lipsea,dar a zis baiaul respectiv ca in germania nu au voie sa faca mai multe modoficari de putere pe o masina,ori admisia,ori evacuarea si el a ales filtrul de aer.Calatoate modif are hartii masina.P

denver 20-07-09 15:36

eh oricum , imi pare foarte cunoscuta chiar daca nu-i aia , le urmaresc pe toate in general , eh n-are asta relevanta , daca e ok masina ai avut noroc , cam ciudat la privat , la preturi de genul se mai fac manevre , dar din ce am inteles la privat poti gasi masin buna mai ieftina , numai sa ai noroc sa nu dai de vreo teapa

sadsmile 20-07-09 15:44

Privatul era un copil de vreo 21 de ani parca:).acuma ramane de vazut daca am luat teapa sau nu.Deocamdata nu am avut de bagat bani in ea,dar nici nu am facut multi km k a cam stat pe bara cu taxa asta triplata:)

denver 20-07-09 15:54

taxa... ONLY IN ROMANIA

sadsmile 20-07-09 15:55

Dap...Asta este.....:(

mercurry70 21-07-09 07:51

Ca o recomandare, prima etapa inainte sa ii dai forja este sa schimbi distributia, chiar daca o sa te mai ajunga vreo 10 mil max trebuie facuta ca sa fii in siguranta.
Foarte frumoasa masina. Sa aveti grija ea de tine si tu de ea!

sadsmile 21-07-09 14:50

Ms de sfaturi.Cu distributia o sa o fac cu prima ocazie cand p sa am bani:P caabia am reusit sa o inscriu ca mai am un focus pe care nu reusesc sa il dau.Oricum cu fiatu' deocamdata nu m-am bagat la intreceri sau altceva.E doar ptr placerea mea si din cand in cand il mai iau putin la alergat:P

yooopetre 21-07-09 17:45

1 Attachment(s)
am aceasta piesa (este incercuita in poza),nu stiu ce este si la ce foloseste,am vazut ca are un semn cu o elice pe el(o am de la o fosta masina dezmembrata),cei interesati ma gasesc pe id yooopetre

mihai7645 21-07-09 21:09

toti care avem Coupe avem si acea piesa. Este un capac sub care se afla mai multe sigurante. Ce sigurante exact sunt sub capacu ala, scrie pe capacul in sine si in manualul de service :)

yooopetre 21-07-09 21:46

Nu vreau sa te contrazic dar eu stiu ca este ceva de la AC ...am spus,are un abtipild cu o elice pe el,are o mufa ...asa ca nu cred ca e cu sigurante
(este sigilat,nu ai cum sa schimbi ceva la el,asa ca e exclus sa fie sigurante in el)

mercurry70 21-07-09 21:50

Pai atunci ar trebui sa nu o mai iei la alergat! Stresul in forja este destul de mare pe curea si daca masina a stat mult timp atunci pericolul e si mai mare mai ales daca nu stii cand s-a schimbat ultima data cureaua... si daca stii atunci sa nu sari de 50 mii cu ea chiar daca la carte parca zice ca la 60 mii km se schimba

mihai7645 21-07-09 22:41

2 Attachment(s)
nici eu nu vreau sa te contrazic, dar uite ce am gasit in manualul de service. 3 imi par a fi sigurante si 3 cabluri cu mufe. Am atasat si schema electrica pentru lamuriri

yooopetre 21-07-09 22:45

maine am sa ii fac o poza si am sa o atasez,sincer nu imi are a fii piesa despre care vb eu...

denver 22-07-09 14:36

un coupe trebuie putin alergat , altfel se supara :)))

mihai7645 22-07-09 16:34

3 Attachment(s)
am pus poze cu ce piesa cred eu ca te intereseaza. Dupa cum am zis mai sus, sub acel capac sunt mai multe sigurante. sunt si 3 cabluri pe langa. Nu stiu daca mai este si un alt capac ce vine peste toate si mie imi lipseste dar asta se afla in zona unde ai incercuit tu in poza. Sper sa te fi ajutat cu ceva. Schemele de mai sus sunt pentru aceeasi 'piesa'

Ianis 22-07-09 17:33

Quote:

Originally Posted by denver (Post 2504660)
un coupe trebuie putin alergat , altfel se supara :)))

si inca cum ... :))

denver 22-07-09 18:31

Quote:

Originally Posted by Ianis (Post 2505204)
si inca cum ... :))

din pacate eu stiu doar din auzite daca inca nu mi-am permis unul :-(

Ianis 22-07-09 19:39

iti zic eu maraie la tine face pe al draq e naravas :))))

mercurry70 22-07-09 20:43

Apoi va pot opri eu ....Daca asa se simt ele bine atunci forja sa fie ....:D

Apropo stie careva unde pot gasi smirghel de granulatie 2000 in Bucuresti ca as avea niste faruri de coupe si vreau sa le dau stralucirea de alta data si poate sa le fac ceva modificari?

denver 22-07-09 21:20

eh eu stiu doar ca toate fiaturile care le-am avut eu sau tata erau alergate la maxim , si nu aveau nimic , le placea :D , dupa ce le vindeam se stricau... deci o masina alergata nu se supara , probabil se simte bine ca este in centrul atentiei :D

sadsmile 23-07-09 09:18

Ii place chiar mult sa fie alergat,dar daca l-as alerga non stop as sta numai in peco:)) si asta nu mai suna a distractie:))

mercurry70 24-07-09 00:01

Of mare dreptate , doar ce am venit de la o plimbarica sa vad cum se comporta cu noul chip de 240 CP si desi nu prea am putut sa ii dau din cauza traficului chiar si la ore tarzii, e demential alte reprize trage din ture mai joase si turbo urca la 1.45 bar :rolleyes2....stiu stiu ca nu e bine... dar asta e ... mai putina forja data dar mai multa putere cand ii dau:P.

Voi mai baieti cand va intalniti cu pufarinele ca sa stam la o vorba, ca e cald si frumos afara si poate pe saptamana viitoare ne vedem la o cola sa vb despre nervozitati :)

A era sa uit... Daca e careva interesat de faruri coupe negre ca fond si cu plexiglasul o idee matuit ... dar in stare buna se vede bine cu ele. Ma gandeam sa le fac eu un poxipol sa il scutesc pe viitorul propritar de treaba.

sadsmile 24-07-09 09:09

Cat te-a costat chip-ul si unde ti l-ai pus?

mercurry70 24-07-09 21:43

Mda de la oboseala in loc de Xerapol a iesit poxipol:) cat despre cip un prieten se ocupa de asa ceva si m-a ajuns 200 euro.

Eddie C. 25-07-09 00:33

Ceao!de ceva timp am intrat si eu in posesia unui Coupe Turbo.O s pun si niste poze cu ea dar momentan nu am la dispozitie.Ce sa zic m-am intors la prima dragoste...:lol::lol:

Ianis 25-07-09 10:41

l-am vazut pe galbejitul tau sa-l stapanesti sanatos eddie

denver 25-07-09 16:16

eddie frate ti-ai luat coupe si n-am aflat eu ? :)) poate mi-l prezinti si mie intr-o zi ca stii ca eu sunt nebun dupa ele

Eddie C. 25-07-09 16:57

Mersi mult.O sa ti-l prezint dar in ultimul timp a fost prin service(tot primeste upgrade-uri).poate ne vdm mai multi intr-o seara.
P.S. tot ziceati de coupeuri ca trebuie alergate.....SUBSCRIU.senzatii ca in masina asta nu am avut in alta. Plus am reusit un timp 0-100 extra-bun zic eu...6.1 sec.(masuratoare profi:lol:8) )

denver 25-07-09 17:54

seara pt mine unul e naspa , fiind pieton acum ca n-am cu ce sa circul , eventual la casa poporului jos daca veniti ar fi marfa , ca vin si pe jos , ma innebunesc masinile astea , vroiam sa stau departe de ele tocmai din cauza asta dar n-am rezistat , dupa ce am facut cunostinta cu 20vt-ul lui livian si 16vt-ul lui ktalinul

Ianis 25-07-09 19:54

pai stabiliti si iesim intr-o seara la un pahar de vb

mercurry70 25-07-09 23:08

Pai ce ziceti de saptamana asta care vine? Un luni pe la 21 pe racoare sa ne mai destindem de prima zi de munca din saptamana! si pentru ca nu sunt din bucuresti puteti propune voi locatii!

@Eddie timpul e super, trebuie vazut ce ai facut la masinuta neaaparat:D

Eddie C. 26-07-09 01:04

Eu pot oricand de luni incolo asa ca ....Masina este departe de a fi gata mai sunt multe de pus, de reglat,da nu ma las pana nu o fac un Coupe tare...Cand ne vdm iti mai dezvalui din secrete:lol:8)

Ianis 26-07-09 09:37

pai ramane luni ora 21 carol? constitutiei ?

mercurry70 27-07-09 14:02

Mda eu as veni dar cred ca nu a citit lumea si se pare ca avem nevoie de ceva mai mult timp pt a ne organiza.

Oricum las numarul meu de tel 0740532120, ma puteti chema oricand :D numa sa fiu in oras si sa fie seara ca sa nu consum juma de rezervor ca sa ajung la o locatie.

All times are GMT +2. The time now is 12:11.

- Copyright 2026 4Tuning