![]() |
Re: De unde cumparam machete si cat costa?
revin si intreb din nou ... aveti idee daca se gaseste machete de Cielo ? daca da ajutati-ma si pe mine ...
|
Quote:
Uite aici! Din câte știu , macheta este la Eddy acum!;) |
Erau la fosta fabrica Daewoo...aveam 2 ,unul la eddy si unu trebuie sa il mai caut...
|
da mi-aduc aminte de aceasta macheta ... daca vedeti pe undeva va rog sa ma anuntati, sunt interesat de o asemenea macheta !
|
Dacă vrea cineva Renault 5, se găseşte în OMV, la Braşov, aproape de Eliana Mall (Real). Nu mai ştiu dacă era 1:18 sau 1:24, nici ce producător avea, pentru că eram prea obosit.
|
Este 1/18, Solido! :)
Pret : in jur de 150 ron! :( |
Se gasesc si pe la noi o multime, pretul e tot cam asa.
PS: pe langa R5 sunt si R12 rally (pe albastru), X5 Dakar, 205 tot ceva de rally... |
Te uiti te rog cat costa un X5 Dakar, caut de mult! Multumesc! :)
|
Nicio problema...maine am drum iar pe la cumparaturi si ma uit la pret.
|
Si totusi un Renault Megane 1.1 nu a vazut nimeni ?
|
nu cred ca a vazut nimeni pentru ca nu este produs;)
|
1 Attachment(s)
Am vazut azi in Brasov, la o benzinarie PetromV, VW Golf R32, kit, 1/24, verde ... dar avand in vedere ca era la benzinarie, pretul este pe masura ... 67 de ron! :rolleyes2 Daca cineva e interesat ... :???:
|
Quote:
|
Am fost ieri in Carrefour...Solido Racing (cele de rally) sunt 144 de lei...
|
Daca intereseaza pe cineva Alfa 156 1/24, gri Cararama = 32 lei in Kaufland.
O pot cumpara si trimite. |
5.05.09 - cora lujerului (machete multe si diversificate)
din memorie: /24 - mustang gt galben, octaviaII, volvo xc90 /18 - lambo murcielago galben, seria6 (machete diferite coupe si cabrio), porsche cayenne s .merita o privire! |
Eu am găsit ce căutam. Poze aici. Dacă e cineva care caută un anumit model poate îl pot ajuta(nu sunt în ţară). Am văzut acolo până şi Logan...
Eu am dat 33 de euro pe a mea. |
3 Attachment(s)
nxtaz o macheta de Ford Focus ca in poza atasata ma poti ajuta ? Sau golf 1 dar 1/18 ... Ford-ul indiferent de scara ! Merci !
|
Când ajung la magazin mă uit, fac poze şi îţi zic şi preţul. O să urc pozele aici, dar să ştii că eu revin în ţară pe 1 iulie...
|
ok ... ms mult ! Nu conteaza cand revii .... important este sa le gasesc ...
|
nxtz : un Renault Megane 1 1996 4+1 usi ??? eventual gri daca se poate :) nu nma itnereseaza neaparat culoarea, poate sa fie si racing , dar sa fie 4+1 usi ...
ma poti ajuta ? |
Mă uit şi de Megane KillerINC şi dacă e îi fac poze.
De acum trimiteţi pe PM să nu poluăm aici. |
2 Attachment(s)
O macheta de Focus ca in pozele de mai jos gasesc si eu ? Daca ar fi si pe alb ar fi super ... La Logan o gasisem usor :D si o vopsisem in alb, deci culoarea nu e prea importanta ... si nici scara ...
|
incearca la reprezentanta
sigur au 1/43 |
pai doar de la ei am luat si masina ... nu aveau niciun fel de macheta :D
|
macar stiti daca se gaseste ? indiferent de scara !
|
6 Attachment(s)
Am fost azi pe la magazin...
Din păcate nu am găsit focus şi modelul ala de megane iar golf I am găsit decât cabrio :neutral: Am pus poze cu ce-am mai văzut.. |
in auchan Pitesti am vazut machetute de : Renault RX-4 , Renault Twingo , Peugeot 206 , scara , 1:36 cred ...sau chiar mai mici /... nu prea le am cu astea
|
nxtaz pune preturi te rog ....
|
Erau diferite...nu ştiu în funcţie de ce (ABARTH-ul e prima machetă care o cumpăr). Renault 12 Gortini era 20 si ceva de euro. Golf Cabrio 30 şi ceva sau 40...variau preţurile cum am zis...
|
Site cu machete rare si de calitate! CLICK HERE! Garantez eu pentru seriozitatea vanzatorului!
|
Sunt de calitate machetele de la AutoArt ?
Am vazut pe site niste machete scara 1:18 care m-ar interesa. Nu am avut pana acum de la ei. As vrea sa cumpar o macheta MERCEDES BENZ E-CLASS SEDAN/WAGON scara 1:18. Are cineva de vanzare? Sau unde as putea gasi ? Poate cineva sa faca un top al producatorilor d.p.d.v. al calitatii de fabricatie ? Multumesc frumos. Best regards. :) |
14 Attachment(s)
Sunt foarte de calitate machetele AutoArt! Au un raport pret / calitate de aproape 100% :)! Parerea mea! :-P
O sa iti pun cateva poze, sa te convingi singur! :) Clasamentul se face si in functie de pret, depinde de ce bani dispui! Este CMC, Kyosho, Minichamps, ERTL, Hot Wheels ... etc! Dar si pretul unora este pe masura! :) |
aici puteti gasii cauciucuri si jante:D...si mai sunt si alte siteuri...dar sa cautati..
|
Sunt 1/10 si 1/8! :(
|
Machetele Autoart sunt bune dar ai grija caci in ultimul timp au dat rateuri grave.
Clasamentul meu: 1. CMC; >> 228 euro. (mai sunt si modele de peste 300 ) 2. Exoto; >> peste 300 de euro dar sunt si la peste 200,peste 100 si Hummerul H1 care este 98 $ adic in jur de 80 si ceva euro. 3. BBR; >> se ajunge si la 200 de euro,modele in serii mici la 1/43. 4. Classic Carlectibles; >> firma australiana,produce machete ce sunt putin cunoscute in europa. 100 de euro sau peste mai ales la modelele ce nu au ajuns in europa. 5. GMP; >> sunt modele si la peste 80 de euro dar si la peste 200 de euro 6. Kyosho; >> in jurul a 100 de euro sau peste 7. Minichamps; >> in jurul a 100 de euro sau peste 8. Autoart; > in jurul a 100 de euro sau peste etc. Preturi preluate de la producatori si de pe ebay. *Pot spune insa ca Exoto si CMC sunt cam pe aceeasi treapta a detalilor doar ca CMC foloseste uneori materiale mai scumpe cum ar fi lemn real la sasiul Audiului 225. Preturile sunt luate de pe site-urile producatorilor. |
Pune la fiecare firma si cate un pret orientativ te rog! :)
|
salut stie cineva unde gasesc un citroen xsara phase 2 VTR ? ms mult
|
Quote:
|
OOps. Atunci m-au indus in eroare spusele unuia de pe DX....
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:19. |
- Copyright 2026 4Tuning