![]() |
Re: reconditionare jante in TM
ok...o sa vorbesc cu omu sa vedem ce si cum....daca se merita ok daca nu asta e
ca mai stiam pe cineva care se ocupa cu asa ceva,langa podul la Pop de Basesti(fosta fabrica de tigari)si mai bine nu zic nimic:)) mersi inca odata |
Vorbeste cu MIMI, chiar e singurul din TM care face lucru de calitate, restul doar tentative:D
Pot sa va arat ceva poze cu roti facute zdrente si sudate de cei cu vulcanizarea din Girocului de langa OMW, te ia cu dureri de cap mai bine le lasau asa, mai rau le au distrus. MIMI din cate stiu le se ocupa si de sudat, vopsit.... |
fain....eu am ceva zgarieturi la buza la niste borbeturi,aia as vrea sa le finiseze si apoi o vopsea peste ele sa fie ok...atat...nimic complicat dar asta si daca merita(daca se cer averi atunci mai bine las asa)
mersi si tie aa si niste poze nu ar strica:D |
Indrept jante / polisez / sudez pt. TM
indrept jante, polisez, sudez, echilibrez, vopsit, orice legat de jante de aluminiu ...
o sa revin cu cateva poze.. before and after... |
Re: Indrept jante / polisez / sudez pt. TM
1 Attachment(s)
Preturi, nr de tel, locatie ?
Am 4 bucati de facut pe 19. Lovite, adica patrate si julite toate ca si cea din poza. Cand pot sa le aduc? :mrgreen: |
tel: 0729042302
|
Un aaap de la mine.....ca sa'mi ramana threadul in lista....poate am nevoie vreodata ;)
|
imi faci si mie un pret bun la indreptat 4 jante?? :D
|
sergiulicaaa... :D da frate, facem sa fie bine!
|
Facem sa fie bine, sa nu fie rau caius?? :lol:
|
SIS Car Center Timisoara- reparatii lovituri grindina fara vopsire
Serviciile noastre
* PDR - Paintles Dent Removal * VentureShield folie protectie pietre - Garantie pe viata impotriva ingalbenirii,exfolierii sau craparii * Infolieri auto Folie 3M DI-NOC Carbon * Detailingul auto * Full detailing exterior * Full detailing interior * Detailing motor * Ultimate Shields NVS * Winter Car Defend protectie iarna * Folii auto profesionale - LLUMAR * Polish faruri si stopuri * Aircomatic II eliminare mirosuri A/C * Montaj parbrize inductie electromagnetica * Aquapel tratament hidrofob parbriz * Reparatii fisuri parbrize * Polish parbriz, geamuri laterale, luneta spate * Programe anuale intretinere post-detailing PDR (Paintles dent repair) repararea autovehiculelor deteriorate de lovituri de grindina, lovituri de parcare sau accidente usoare, fara revopsire, fara chituire etc. Reparam astfel: Loviturile cauzate de grindina Loviturile provocate de deschiderea usilor in parcare Accidente usoare Infundaturi,etc Toate reparatiile PDR se executa fara a fi necesara revopsirea reperului respectiv. Avantaje: Se elimina absolut toate inconvenientele vopsirii (kit, diferenta de culoare, posibila gazare a altor elemente prin procesul de vopsire) Ramane vopseaua originala pe masina Valoarea autoturismului nu scade Timpul de reparatie mic Costul reparatiei inferior vopsirii Nedeteriorarea stratului de lac sau vopsea. Tehnica PDR se poate aplica in cazul infundaturilor usoare, unde vopseaua nu a fost afectata in urma impactului. Efectuam reparatii si prin CASCO sau RCA pentru: Societatile de asigurari Dealerii de autoturisme Parcuri auto Persoane fizice Detalii,informatii,showroom,date de contact http://www.cosmeticsiscar.ro |
Sablare
Stie cineva vr-un ateliar de sablat aluminiu prin Timisoara sau prin apropierea Timisori??
|
Re: Folie in Timisoara
am rezolvat se poate inchide
|
In cautare de electrician
Daca stiti ceva electrician bun si fara figuri ,am nevoie sa puna la punct 1 instalatie electrica.
|
Re: In cautare de electrician
ai pm ;)
|
Un pret la indreptat jante se poate??? ms
|
pana nu vad janta.. nu pot sa ma pronuntz..
preturile difera in functie de "gravitate".. am lasat mai sus numar de telefon.. |
Re: In cautare de electrician
Ms omule ......
|
o sa te sunt si eu caius:D pentru niste jante...ceva reconditionare(si vopsit pe urma)
numai bine |
Re: Intrebari si raspunsuri despre auto, tuning si comercial in Timisoara
jantele s-au dat de ceva vreme...
as avea nevoie de un serviciu unde se monteaza folii llumar la pret mai bun(am fost colt cu brancoveanu pe rebreanu si preturiile sunt cam mari totusi...450 toata masina si 200 fata..) era oferta la sis parca 100 fata si 280 toata o recomandare daca stiti pe cineva sau daca se ocupa careva multumesc |
Gratis nu exista :shock::D
Pe Rebreanu colt cu Brancoveanu am pus si eu anul trecut . Au facut treba buna . |
Quote:
dar tie iti este indiferent ca iti pune cu 100 lei llumar pe fata sau 200 lei adica dublu si ii vorba de exact aceas folie?! in fine... |
e cam putin pe fata 100 lei . Nu cred ca se monteaza la preturile astea .
Pentru logan era ceva oferta , si era 150 lei geamurile de fata . |
unora le e indiferent se pare :-P
|
Soosy, suna-ma daca vrei Llumar ..si daca vrei ieftin.. Fata de TM...
|
baietii sa ne intelegem
eu tot ce vreau,sa nu fie scump...nu am zis neaparat sa fie ieftin a 2-a chestie,nu vreau sa fac reclama asa ca nu o sa dau indicii,sau sa numesc firma,care se ocupa cu asa ceva,era Llumar 280 lei TOATA masina...si 100 lei fata..dar s-a terminat tocmai de asta intrebam poate stiti ceva daca mai ii undeva prin oras 100-150 imi convine,mai mult nu,asta e....daca aveti voi bani,eu nu am;) seby,te caut pe mess si vorbim,imi este indiferent cine si unde pune numai sa fie llumar si in Tm ca nu am timp altundeva sa ma deplasez |
pai pana la Oravita nu-s decat 100 km :)) , mai arzi 500-600 mii pe benzina
|
Suna-ma daca vrei, lasa messu .....
|
Quote:
|
Quote:
de fapt am si rezolvat la autovis sau mkssolutions(vedem care are liber mai repede..) 150 lei fata... deci dovada ca nu trebuia sa faca unii caterinci ca vreu gratis si etc..am sunat si la safe-tech(brancoveanu colt rebreanu)si ii 250 fata...desi nu inteleg diferenta asta mare aceas fole llumar in fine ca sa dau bani aiurea chiar nu am |
La autovis mi-am pus si eu folia acum 4 ani si pe foarte multi i-am trimis acolo. Baietii lucreaza foarte bine
|
de unde iau si eu leduri pentru numar la un passat 2001
|
Hai sa iti explic eu cum sta treaba cu maria sa folia de 2 lei Llumar.
Llumarul are mai multe categorii de folie in ceea ce priveste calitatea. Si sunt asa : cea mai ieftina si cea mai prosta posibila este LA si EA si vine cu garantie de 3 ani.Apoi incep cele mai bunicele si bune. Ei spune-mi tu acum cum sa iti pun eu folie care pe mine ma costa sa o cumpar de la ei aprox 350 de ron ( vb de o flie buna de la ei gen ATR sau AT) ,sa o si montez fara sa iti dau geamurile sau vreun reper jos de pe masina si sa iti incasez 380 de ron cu tot cu tva??? Unde vei vedea folie Llumar la 350 sau 450 de ron toata masina eu iti garantez ca vei primi EA sau LA.Cea maiieftina si cea mai proasta posibila din lume. Sunt atatea folii pe piata care bat Llumarul la calitate de nu va dati seama,da na .asa e romanul,Llumar sa fie domne ca are si ala si ala. Restul ganditi voi si va intreb de ce o folie Solar Zone de ex are minim 7 ani garantie si Lumarul 3 sau 5??? |
Asa's romanii , vor sa aibe de marca !!!
Asta e exact ca si Km reali ai unei masini , prefera sa cumpere una cu 150.000 in bord si toata rupta ca are putin km !! Te ocupi cu folie in TM ? |
solarzoneul e si mai ieftin ca llumarul ,si din cate am inteles e un pic superior .
|
Quote:
|
da ii adevarat cu calitatea de la Llumar ca am observat si eu diferente in aceas firma de folie,desi ambele erau Llumar
dar trebuie inteles si treaba ca nu toti au bani sa dea 150 eu pe niste folii,asa ca alege totusi sa fie de marca dar varianta mai slabuta clar si evident ca cei care au bani nu cauta cel mai ieftin eu de ex am avut Llumar cel slabut sa zic asa si chiar dupa 3 ani inca este inmare in aceas conditie,fara zgarieturi,fara bule si etc se poate discuta pe seama asta.. treaba cu kilometri aia ii o grava greseala ca are km putini si ii mai buna decat aia cu mai mult si etc...la tehnic altfel sta treaba dar la o folie pentru look(ca multi pentru asta pun folie)nu pentru propritatiile ei aici ii alta chestie,este ca si cum tu iti pui faruri OEM si eu aftermarket diverse firme si nu ma afecteaza cu nimic,dar ca si aspect is identice si suntem"egali" |
Unde se pot reconditiona jante la noi in judet, preferabil in Lugoj sau Timisoara, sa fiu mai precis, m-am urcat cu o roata pe bordura si am rupt 2cm din buza aia subtire care tine cauciucul! Ms de intelegere
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning