![]() |
Re: Golf 5 - GTI
Quote:
Bafta! poate schimbam ceva la masina..;) |
|
|
tu i-ai pus gand rau :)
|
air ride...
alexGTI, 99,9% Romanian, era să leşin de râs :)) |
Masina : Golf 5 GTI
Motorul : 2.0 TFSI 200 CP (din fabrica) Cutia : 6 trepte manuala Caroseria : 3 usi Culoarea : alba Rulajul : 55.000 km Anul de fabricatie : 2008 Prima inmatriculare : 01.2008 Garantie : pana la 01.2010 Dotari optionale din fabrica (in plus fata de standard) Cotiera centrala pentru locurile fata Faruri cu Xenon Instalatie de spalare a farurilor Volan multifunctional imbracat in piele cu partea de jos plata Jante pe 18" Climatronic 2 zone Pachet lumini Pachet oglinzi (incalzite, reglabile, rabatabile electric) Radio CD RCD 300 Sistem de monitorizare al presiunii din pneuri Pret total 23.450 euro Imbunatatiri / Modificari Stage 1 Superchips Praguri si spoilere in culoarea caroseriei Geamuri spate si luneta fumurii Inlaturare inscriptii GTI 1 Set cauciucuri de iarna pe 18" Bujii reci NGK Sistem de navigatie cu touchscreen si harta Romaniei - RNS 510 (original) Total imbunatatiri / modificari : aproximativ 3.000 euro (doar navigatia este aproape de 1.500 de euro) Taxa de prima inmatriculare : 450 euro Pret de vanzare 18.600 negociabil |
mai e valabil?
|
da, mai este
ai pe cineva ?:) |
any news p-aici? :-)
|
nimic deosebit :)
poate un arc ceva ... saptamana care vine ;) |
ce tai benzile cand te grabesti la munca :lol:
te-am claxonat si nu m-ai vazut , tare grabit dimineata :twisted: |
unde boss ? :)
|
5 Attachment(s)
:chainsaw:
|
frumoasa masina.....bafta incontinuare
|
frumoasa masina
|
multumesc multumesc ... pana ajunge ca a ta ... mai are
|
s-a innegrit pavilonul...
arata foarte bine asa! ;) |
curand ceva frumos :)
|
Am eu asa un feeling mane ca n-o mai dai pana la urma. Bafta indiferent de alegerea care o faci! Sa auzim de bine, Cu respect, SosoASD Speed4u Moderator Crew
|
poate o tin, poate o dau ... nu ma grabesc ... oricum indiferent ce se intampla, masina va mai suferi niste modificari
|
din lipsa de ocupatie pe acasa, m-am gandit sa mai postez si eu pe aici.
masina urmeaza sa sufere niste modificari in perioada imediat urmatoare: - grila fara semn de VW (comandata, astept sa vina) - evacuare turbo-back (comandata, astept sa vina) - arcuri / suspensie (studiez piata, in vreo 2 saptamani masina va fi coborata) - xenon in proiectoare (inlocuit cel vechi), lumini pozitie albe (comandate, astept sa vina) - distantieri spate 15 mm (instalati) - admisie injen (instalata) - plafon negru (trebuie refacut) - oglinzi negre In alta ordine de idei vand jantele de pe masina, sunt jantele originale de GTI pe 18'. Le dau cu anvelopele de iarna sau simple, fara anvelope, astept oferte aici sau pe PM. Bonus pentru cine le cumpara, dau roata de rezerva de dimensiuni reduse. O sa urmeaze si o sesiune foto dupa ce vine grila |
succes cu modificarile in continuare doar o mica sugestie am daca poti sa sckimbi admisia injen cu una evom neuspeed forge aem etc
|
Sper ca nu pui albastru, mov sau lumini din astea in proiectoare :)
Ce jante va avea masina ? |
Quote:
|
momentan e ok ... ma gandesc pe viitor sa o schimb cu twintake de la forge ..
becurile din proiector vor fi albe ... ca cele din far. asa am si acum, doar ca s-a ingalbenit unul dintre ele ... e pe moarte :) jantele vor fi unele pe 19 ... inca nu m-am decis la model |
Salut. te intereseaza sa ai si asa ceva: http
://www.mtm-online.de/en/VW/Golf-5/GTI-2-0TSI-147-kW-200hp-Front?FZID=GOLF5147&KIT=m-1a3bre380vk. da-mi mesaj pe private si iti dau detalii. |
MTM- brake 380 X 34 mm with Brembo 8 piston
calipers |
la ce pret ?
|
5000 :lol:
|
ieftin ... vreau 5 seturi :))
pana una alta astept sa se dezghete zapada ca sa montez o parte din piese :D |
Quote:
|
Re: Golf 5 GTI 2008
frumoasa masina ...sa o stapanesti sanatos
cand mai ai probleme la faruri/stopuri, da-mi un PM si te duc io la niste prieteni care lucreaza cu asa ceva. sal, numai bine |
Any news my friend?
|
vreau si eu distantieri de 10 mm ... unde gasesc ? urgent ?
mersi |
pentru GTI?
|
vezi la coasta de est
|
Quote:
|
Quote:
|
dar...suna si tu pe la 11 ca doarme bogdan la prima ora :lol::lol::lol::lol::lol:
|
4 Attachment(s)
:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning