![]() |
Re: E30 - Sgm
s-au aprins tachetii...sa nu faci overboost...LOOL,bai de unde le scoateti !? :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
De asemenea studiaza un model de calcul hidraulic si factorii ce influenteaza pierderile de sarcina |
Quote:
|
Quote:
|
OFFTopic baieti.
SGM - scuze daca de la mine a inceput,nu asta era intentia BNZ - spiritual as always :lol: grija la tacheti :lol::lol: |
Quote:
si alea cu tachetii si overboostul sunt bune :D tare topicul.. :D sa-mi spui si mie cat dai pe radiator man plz :D si daca isi face treaba mult succes in continuare turbo :D |
380 lei e radiatorul si 10 lei suportul stanga de radiator, ca e mai scurt la diesel.
|
Sgm-ule felicitari mestere....in seara asta am vazut si cum trage masina cu adevarat.
Da ce are masina e stricata de pleaca numai de'a latu?:))) Cred ca ar trage mai bine cu o priza de putere;))) ps:cunoscatorii stiu:D |
da inteligenta mutare oricum nu ai cum sa lamuresti unii neavizati....Oare.....URSU de care ti-a zis mata sa te feresti ?
|
felicitari pentru masina si pentru munca depusa , ce urmeaza in viitor pe masina ?
|
cred ca-i de firma mierea asta ce-o manca ursu tau;)
|
O sa vi cu masina la Buzau???
|
poate
|
Quote:
|
bine roberteeeee felicitari pt ce ai facut azi!!!!
|
poate pune cineva si un film.....cred ca e vb de ceva cercuri sau ma insel...ca n-am ajuns la buzau....poate maine daca am noroc:)
|
Quote:
|
sal..frumoasa masina :P te-am vazut si la braila knd nu era turbo :) o sa fii prezent si la buzau ? app stie kreva la ce ora incep liniutzele si locatia :-? respect !
|
Quote:
Quote:
|
ok boss mersi mult
|
Quote:
poti folosi si functia EDIT pt a raspunde mai multora ! M-am plictisit eu de cate posturi ai facut pe Sectiunea bmw uite k o folosesc:P |
ce-ti mai place dacia :D
|
11 Attachment(s)
Quote:
PS. mai am o poza dar nu o pot pune! te-am spionat:P |
asta e tutorial, *how to distroy your clutch* ? :D
|
Oricum nu mai tinea bine ambreiajul, o sa ii cumpar unu mai performant, pe viitor.
|
tu si cu LAF... ce mai faceti dastea cu ambreiaju =)))frumoase..filmele...ai grija de masina
|
cand te-ai dat cu laf...a patinat naspa ambreiaju?...l-ai simtit?
|
Dupa cum sa vazut sambata ambreiaju era sa cedeze de tot....
|
https://www.youtube.com/watch?v=XZwlpQRC2yk un film mai vechi, din vremurile cand mai tinea ambreiajul :D
|
Ceva noutati?
|
7 Attachment(s)
Nimic nou
|
ai schimbat ambreiajul?:)
|
Quote:
|
Nu am schimbat nimic, ca nu am avut timp. La primavara cred.
|
cat te-a costat inscrierea ?
|
conform taxelor in vigoare.
|
nu stiu de ce, dar dupa numarul de inmatriculare tind sa cred ca ai facut recarosare
|
Numarul de inmatriculare e preferential si il am pe ambele masini.
|
O curiozitate am: nu`ti mergea turbo la Buzau si d`aia o invarteai in limitare?
|
nu mai tinea ambreiajul
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning