![]() |
Re: Ce 4x4 conduci? (SUV sau Tot-teren)
Quote:
Ar trebui sa fiu absurd sa zic ca e mai buna o masina cu punti rigide on-road :) |
Quote:
Deci, scoate-ti ideea ca, daca e e suv, Cayenne e bun doar sa-ti impresionezi vecinii. Paote face face oricarei incursiuni soft si mediu. Si incaltata cu cauciucuri Scorpion M+S. |
nu mai merge 4x4? trage numai spate-stanga.am comutat 4h, 4l...
masina in cauza mazda bt-50 2008. ce poate fii? cardanul mic care actioneaza puntea fata, cutia de transfer, diferentialul? |
Quote:
Sa fiu sincer nici eu nu am crezut ce poate Cayennul in off-road dar m-am documentat. Respect 300zxtt! |
3 Attachment(s)
Eu cand conduc un 4x4 il conduc pe asta din poze , dar mi-ar placea un Duster , cred ca e o masina buna . Ma amuza foarte tare "copilasi" din discutile de mai sus , cum stiu ei ce masina e mai tare , c-am asa faceam si la gradinita , e clar ca un pick-up , nu e la fel de bun in offroad ,ca un Pajero , Patrol etc , si nici un SUV , gen Cayenne nu merge in offroad la fel, (ca-s masini cu vopsea scumpa :lol:), parrea mea , ca le-am c-am vazut pe toate , merg cam la fel ,e prea mica diferenta , in rest tine de cauciucuri , motoare, blocante,unghi de atac si degajare , etc ,etc.
|
asta da masina de offroad! ce motor ai pe ea?
|
Cauciucurile sunt pe 37" sau mai mari?
Nu pare sa aibe vre-un V6 sub capota ... posibil sa gresesc ... oricum banuiesc ca la greutatea ei nici nu necesita decat niste rapoarte ok in punti si un motor maxim de 2.0 aspirat/turbo. Am inca o intrebare: se simt mai ok simex-urile acum dupa taierea acelor crampoane de pe mijloc? Are rost facuta aceasta manevra? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
Am avut un patrol vechi,un RD28 din 1994..l-am chinuit cumplit,acum am un Y61 si este mult mai slab in teren decat modelul vechi,am si porsche cayenne 2011,cine zice de el ca este un bun off road-er nu stie ce vorbeste. |
6 Attachment(s)
Salutare Hop si io cu tomberonul meu ,Mitsubishi Pajero 3.0 V6 12V dotari nu prea are ,suspensie plus 5 cm ,roti 33-iuri ete negativ -90.etc etc blocant central si spate.
|
Frumos tomberonul tau. Cum rezisti cu simexurile pe zapada? :)
|
Quote:
|
mai stau bine pe zapada mai nasol este pe ghiata ,nu am control asupra masinii ,:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
Pe zapada batatorita/gheata mergi cu lateralul si tu? :))
|
e pe ghiata merg cu 4x4 si cu centralu blocat :lol:
|
Salutare. De curand am achizitionat un Volvo xc90. Fiind primul 4x4 care l-am condus la drum lung pe ninsoare, gheata, polei...diferenta este uluitoare fata de orice masina 4x2. Eu am varianta de 2.4 d5 185 cp si 400 Nm. Consumul de carburant este decent in raport cu marimea si greutatea ei. In 2500 km....Bucuresti-Budapesta, cu 300 km de plimbat prin Budapesta, dus la Viena dupa care intors inapoi la Bucuresti consumul a fot de 8,7 % cu 4 persoane + portbagajul full.
Pe autostrazi am mers cu 130-170 km/h. |
aditivul pt transmisie este bun? eu nu ii vad miriculozitatea, cred ca dai bani pe aer, dar un prieten zice ca se cunoaste...?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning