![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Suceava
:) fain as veni si eu cu bicicleta da parca nu prea merge :) sa vad de cine ma lipesc cu masina ! bafta
|
cam aja si yo ca scuterul meu e in reparatii....asa ca....merg lipea pana duminica:lol:
|
nu au toti bicicleta! ... daca nu sunt autobuze care sa ii duca pana acolo vom avea 10 spectatori hai 20 sa nu fiu asa pesimist
|
ce se ai aude de legitimatii s-au terminat de facut putem vedea cum arata 1 model final :)
|
mah vezi ca sunt postate cauta si tu
|
mai fratilor...filmuletzu ala de prezentare ptr crazy drivers tot nu a fost facut...eu mai demult mam "inhamat" la el... dar cum nam cum sa ajung acolo la cursa.... va rog pe voi sa faceti anumite poze...filme..etc ... acu o sa incep...dar mai intai imi cer scuze ptr postu asta aja lung : vreo 2 3 cadre cu toate masinile... aranjate la linie(poza din lateral) ... nijte filmulete cu burnouturi...cercuri...ceva driftiuri...si un filmuletz cu un fel de liniutza... numa ca la un moment dat sa apara si a 3 a masina care le depaseste pe cele 2... :d care sa aiba logoul crazy drivers :d ... ce ziceti? pakat ca nu pot sa vin acolo...ca singura posib de transport e trenu`... si daca e sa plek ..ajung la ora 13 si ceva...cea mai buna solutie e sa fi avut rude pe acolo..dar cum nam...:( asta e...ma bazez pe voi sa faceti ce vam rugat...care e cu camera si vine la cursa si vrea sa ma ajute sa fac filmul klumea sa ma anuntze pe idu` de mess : killpacient...sunt online toata noaptea asta(26 mai) ...
|
Este un model pe pagina anterioara :P
|
In Timpul Cursei Muzica O Sa Se Auda ? :) Sau O Sa Se Auda Doar Motoarele Masinilor
|
Quote:
|
O problema ar fi cu vremea... Mie mi s-a spus ca duminica sunt posibile averse de ploaie.. Stie cineva mai multe ?
|
cu toti vrem sa fie vreme buna sper ca vreamea sa tina cu noi :)
|
Duminica, 28 mai 2006
Minima: 7°C Maxima: 17°C Ploaie slaba. Nori dupa-amiaza. Vreme blanda. |
Prognoza luata de pe www.meteo.ro
|
mda :(((((((((((((( deci ploua sigur .... cam asta-i .... cursa nu va iesi prea bine :((((((((
|
sa nu ne grabim orice ar fi tre sa facem orice ca, cursa sa fie de nota 10+
|
cum mah daca ploua ?? ii clar ca nici spectatori nu vor fi k nu ii convine nimanui sa stea in ploaie!!!
|
mah da ploaie poate sa inceapa la ora 6:30 si doar nu o sa plece publicul si chiar daca ploaie incepe in timpul cursei eu nu cred ca v-or pleca :)
|
Cei Care Iubesc Acest Sport Raman Si Pe Furtuna Te Asigur Eu Doar Lasii Se Retrag
|
daca ploua de la 10 e clar ca nu va veni mai mult de 50 de oameni.. auzi dar cati pasionati dinastia crezi ca sunt in sv inafara de cei din club? :))) doar daca erau pasionati intrau toti in club .. asa doar... nah "nu am ce face duminica hai sa merg si eu sa ma uit la aia cum se intrec" asa sunt toti... pasionati dinastia cum zici tu nu prea sunt...
|
Sa speram totusi ca va fi doar innorat.
|
ma stati linishtiti ca IL sun yo pe Ala de sus si ii zic sa nu isi dea drumu....:lol: :lol: Duamniiiii Iarta-ma pls
|
ma pana la urma imi spune cineva pls...stefan poate esti pe aici daca putem aranja ceva......duminica vor sa vina nijte baieti cu scuterele si 2 motoare din BT poate ii bagam si pe ei asa oleak de spectacol...la o liniutza la ceva.....
|
Quote:
|
aha......e bine aja....Potos daca cumva esti pe aici intra pe mess pls ca am o combinatie cu tine...;)
|
Quote:
|
stefane pls dami si mie accord ca sami apara la avatar "member of: crazy drivers"...pls....si in legatura cu scuteristii.....vor si ei sa participe la cursa sau macar sa intre la o bucata de spectacol ceva.....ms anticipat.....stati calmi maine nu ploua!!!:lol: ;)
|
nu va ploua maine..asa zic eu si as atrb:P
|
Ai dreptate Stefan sunt cam pesimist. Am sa incerc sa fiu mai optimist ;)
|
am o mica intrebare: daca tine ploaia pana diseara... tot in centru ne intalnim... sau schimbam locatia?
|
Vor fi autobuze din Burdujeni din cate am inteles catre aeroport. Vor incepe sa circule de la 9.30-10.
|
|
in legatura cu intalnirea de diseara...in functie de vreme se schimba cumva locul?! si mar mai interesa ceva: abtibilduri cu sigla Crazy Drivers :?: :!:
|
heparu neai adus cea mai buna veste pe ziua de azi ...bv
|
chiar e o veste f buna, sper sa fie asa
|
aaa apropo e careva care sta in burdujeni din club? :-??
|
laurentiu sta in ddj
|
F buna stirea :D dak e soare e perfect. Stefan de unde pleaca autobuzele ? orizont ?
|
1 Attachment(s)
diseara 9°C
Innorat partial. Racoare. :D |
crek cu voi aflu vremea pe un an intreg :D
|
Dupa asta ne angajam la serviciul de meteorologie. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:23. |