![]() |
Re: Discutii si taclale
no..a fost prea cald azi...
am fost azi noapte in cordau cu placile...ne-a tractat zuky :D pe acolo pe drumuri...... |
noi am fost aseara la Hidisel, la ora 8 jumate era full pe partie, era luna plina deci se vedea ca ziua...se dadeau cu schiurile,placile...
|
Si nici unu din voi doi nu aveti numarul meu de tel, asa-i?!:shakefist:pissed:
|
o fost ceva spontan, nici io nu vroiam sa merg, is racit ca dracu : /
|
Quote:
|
din pacate se anunta temperaturi foarte exotice pt sfarsitu asta de an...nush cand mai vedem zapada :(
|
Quote:
|
Quote:
Io cred ca tre' sa zic pas anul asta dar asa ma mananca sa dau totusi o fuga de o zi la schi, chiar daca asta implica: nu vin fiert, nu chef seara, nu schiat cu picioarel tremurand a doua zi :lol::lol:. Cine vrea sa se bage intr-o sambata sa se anunte - am cauciucuri de iarna si inca 4 locuri - doar ca nu stiu cand va fi sambata aia :lol: |
Quote:
iti dau suporti mei de snowboard..ca sa fie mai ok.... |
Din pacate la arieseni sunt peste 0 grade, deci zapada se duce :( Poate facem o miscare cand da urmatoarea zapada pe noul telescaun.
|
Eu n-am apucat sa vad telescaunul :cry:
Da' mai scade temperatura oleaca si merem. Ma uitam pe calendar: Craciun, revelion, in 9 e botezul piciului meu, deci ramane pe 15 sau 16 ianuarie 2011 daca nu se intampla nimic deosebit pana atunci. ;) |
m'as baga si io...pt inceput fara masina, ramane de vazut mai incolo :D
|
are cineva 2 locuri?ma bag si yo :)
|
Sarbatori Fericite sa aveti !!
|
Craciun fericit!!!Sa va aduca Mosul(Mircea :)) ) tot ce va doriti, dar in special sanatate voua si celor dragi voua!
|
Craciun Fericit tuturor si sa vina mosul nostru(MRM)si sa ne aduca bani la toti :lol::lol:
|
Craciun fericit si multa bucurie :-P:-P:-P
|
Sarbatori Fericite Tuturor!!
|
Craciun fericit & An Nou Fericit tuturor !
|
An nou fericit everyone!! Sa ne vedem cu bine in anu ce urmeaza, si desigur sa inceapa cu bine un sezon nou de reising!
|
un an nou fericit cu multe impliniri :-P
|
an nou fericit si cu multe impliniri pt toata lumea
|
Va doresc ca Anul Nou sa vina la fiecare dintre voi cu mai multe cadouri, impliniri si realizari, cai putere in plus, secunde in minus, unghiuri de cadere cu minus si cu multa multa sanatate! La multi ani!
|
Moshu le-a cam zis pe toate :lol:
Mai adaug la ce zice Moshu (Craciun) Mircea sa aveti parte de cuplu mai mare, aderenta perfecta si transmisii indestructibile. Happy new year!:drunk: |
|
an nou fericit la toata lumea si sa ne auzim cu bine anul viitor8)
|
La Multi Ani 2o11 !!!:drunk:
|
La multi ani baieti!Va doresc un an nou fericit,sanatate multa si numai bine!:-)
|
Lafel Doresc si eu tuturor LA MULTI ANI ;)!Acuma daca nuva suparati am si eu o intrebare,cine ma poate ajuta.. sa`mi spuna unde imi pot schimba niste arcuri stock cu unele sport (pe un cielo) mai ieftinel asa.. ms!
|
La Multi Ani 2011!
|
La MUltii aniiiiii!!!!
|
la multi ani !!!
|
Acuma inteleg eu ca au fost sarbautori, dar deseara sper ca ne intalnim cu mic cu mare, Ionutz si Ioane, eventual(nu ne suparam), in subteran, right?
|
si pe mine cine ma ridica de acasa??:lol: dau o bere-suc
|
i`ll bee there... BUBU POWEr!!
|
moshu, stii unde sa`ti introduci telefonu? :))
|
cred ca hori se refera la cavitatea anala....
|
Bah, da asa ceva...nu poate amarata asta de retea sa dea si ea rateu, ca tot eu sunt de vina....referitor la introdusul telefonului in oarece cavitati...no thanks!:lol:
P.S. Am ramas fara baterie si am fost ionutz aseara si nu am mai putut onora intalnirea cu voi. Poze ati facut?!:lol::lol: |
A ajuns si mana raufacatorilor si la BMWul meu azi in parcarea de la Carrefour mi-a furat eleronul de pe luneta in mijlocul zilei !
Este de toata jena intr-o parcare cu paza sa se intample asta ! Da de gandit unde traim si unde am ajuns... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |
- Copyright 2026 4Tuning