![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Quote:
|
Pot sa iti spun despre UT, sunt ok ca producator numai sa nu ai asteptari prea mari. Este un Maisto lucrat mai atent, cu vopsea mai buna. Mie imi plac pentru ca dintre toti producatorii actuali sau fosti au avut cele mai exclusiviste modele, multe nu le mai face nimeni azi, din cauza asta sunt si scumpe unele si chiar greu de gasit.
Calibra il mai fac cei de la Minichamps. dar varianta DTM |
Inca o intrebare :)
Am gasit intr-o benzinarie un Nissan Silvia 1:18 produs de Muscle Machines. Era kit si venea cu diverse accesorri de schimb, gen: scaune, roti ... etc. Vreau in primul rand sa stiu daca credeti ca merita ~140 Ron. Mentionez ca nu avea ramana la geam. Detalile nu le-am putut observa in cutie pentru ca masina era demontat, iar pe net n-am gasit niste poze care sa ma lamureaasca. As vrea sa stiu daca merita sau nu. N-as prea vrea sa fie asemanator cu kit-ul celor de la maisto :) ps: thx model collector |
daca era din metal..merita banii..daca era din plastic..era mult prea scumpa !
|
Din metal era, dar eram curios daca stie cineva cum lucreaza respectivii.
|
Quote:
|
Va pun si eu o intrebare ............. Cum mama naibii se face ca unii pun niste preturi nesimtite la transport pentru o macheta 1/43 ? Sau alta scara ? Sunt chiar asa putini cei ce cunosc preturile la transport prin posta ? Va intreb pentru ca nu este prima oara cana ma confrunt cu faza asta de tot handelul.....eu la o macheta 1/24 am platit transport 7 ron simplu sau 8 ron pentru serviciu suplimentar "Fragil" si la 5 machete 1/43 trimise , am platit vreo 5 ron transportul ! Deci care e poanta ? Nu pot sa cred ca pentru o macheta 1/43 transportul costa 10 ron care pusi langa cei 50 ron , pretul machetei , rezulta suma de 60 de ron , conditie in care nu cred ca mai e convenabil , un 1/18 fiind undeva intre 60-80 ron , nu ? Ce naiba , chiar nu mai exista o limita a bunului simt ? Sau sunt singurul care gandesc asa ?
|
stai calm thunder...stiu oameni de pep alte forumuri care pun transportul la machetele 1.24 25-30 ron...si sa stii ca nu suntem singurii care spune asta....
ontopic:de curiozitate,machetele autoart unde sunt fabricate??de mult vreau sa stiu raspunsul la aceasta dilema si abia acum mi-am amintit sa va intreb....sunt foarte curios.....multumesc anticipat |
In china. Kyosho si AutoARt ... ambele in china din ce stiu eu. Or fi si cateva exceptii ..
|
Dap, in China. Si nu numai cei 2 producatori, majoritatea. Daca nu in ultimul timp cam toti. Ma refer la cei mai cunoscuti la noi. Daca nu ma insel chiar si CMC tot China e, doar ca in loc de "Made in China" este "Created in China"
|
Pai asa si pe autoart scrie Crafted in china ...
Oricum problema nu e unde se fac ci in ce fel se fac. |
CMC, 2 filme cu chinezi, fabrica e in Stuttgart (din cate am inteles):
http://www.cmc-modelcars.de/video/film_en.htm https://www.youtube.com/watch?v=lJFAXj9yXIE Nu cred ca mai conteaza unde sunt facute machetele :D |
multumesc mult de raspuns....acum sunt cu constiinta impacata:lol:....multumesc inca odata:D
|
Stie cineva unde gasesc topicul cu Dacia papuc 1301 ( baza R12 Gordini) 1/18? Am gasit pe un forum si :sad: Merci.
|
ai PM
|
Puteai sa scrii aici unde ... nu trebuia sa ii dai PM! ;)
|
da,dar altfel as fi incalcat regulamentul si puneam alt forum...asa a mai patit-o cineva de pe forum ca a pus forumul M.A(cred ca stiti) sau okazii....si nu vreau sa risc;)
|
Daca pui link ASCUNS nu zice nimeni nimic! :)
|
asta e problema,ca nu stiu cum:(....scuzati va rog offtopic
|
Probabil e vorba de modelul asta.
|
da;)...despre el e vorba:D....
|
frumos lucrat papucul, bravo meseriasului!!!
|
wow:shock:...f frumos lucrat
|
eddy are concurenta acum.
|
super tare proiectul..imi place mult
|
nu stiu daca postez bine aici,dar sunt si eu curios: ce se mai aude de "machetele saptamanii"? ca nu s-a mai miscat nimic pe acolo.....
|
Nu mai ține de noi(Răzvan și eu) treaba asta...
|
Quote:
|
cu ce fel de vopsea ma sfauiti sa vopsesc o masina din plastic?
|
Quote:
|
Nu am propus decāt 3-4 seturi de machete, maxim. Nu pot să spun nimic despre modul īn care au fost alese īn restul săptămānilor...;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Baieti ....tocmai vreau sa dau niste vopsea jos de pe o macheta ...lucrez in momentul asta la ea....am incercat cu smirghel dar vad ca doar pe anumite portiuni imi reuseste , in rest ....ramane acolo ...altceva ce pot sa fac ...ceva ce ar avea tot omu in casa ca nu prea am chef sa colind magazinele acum si nici timp ...??!! help :((
|
Simplu...iesi din casa la colindat magazine.
Decapant (Decanol Super gasesti la Praktiker spre exemplu, Chromofag la altele) sau lichid de frana DOT3 (sa fie DOT3). Decapantul e mult mai rapid. Discutii pe tema asta gasesti pe topicul de tutorialuri destul de multe. Din ce are tot omul in casa nu cred ca ai nimic...sau poate detartrant, dar nu stiu exact cum se comporta metalul. |
imi spuneti si mie cam la ce pret ar ajunge o macheta .? in general . un pret si daca e de comanda sami dati si mie un link.multumesc
|
Pei depinde de scara machetei , producatorul ....poti gasi machete in benzinarii sau in hipermarketuri sa incepi sa vezi despre ce este vorba ;)
|
Quote:
Carrefour Kaufland Auchan Petrom Rompetrol OMV PetromV MOL. preturile sunt cuprinse intre 32ron si 52ron pt machetele 1.24 stock, si 100-130ron pt machetele 1.24 JADA (alea modificate ) Pt machetele 1:18, preturile sunt cuprinse intre 60 si 200 ron, depinde de model, fabricant. |
Quote:
da p-alea de 400 sau 900 ron nu le mai pui aaaaa? :lol::lol::lol: |
Mersi...mi-am facut o idee :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning