![]() |
:)
ai dreptate iasi_drifter
|
nu ma! omului ii mai ramasasera niste bani si nu stia ce sa mai faca cu ei! isi cumparase deja 4 tevi! si-a mai luat 2 tevi de rezerva dar le-a pus din greseala pe masina! Pacat de masina...
iar ala cu clio putea sa-si amplaseze altfel tevile... dar de! nu toata lumea gandeste ca noi |
mai bine comentati dupa ce o sa aveti si voi astfel de masina :evil:
|
pai? de ce imi trebuie o astfel de masina ca sa pot s-o comentez p-asta? :lol: :lol: :lol: Asta-i regula mai nou? :) Oricine isi poate spune parerea despre o masina... :P
Dar tu ai? (am vazut ca ai bmw dar nu prea se vede bine in avatar) :P:P |
1 Attachment(s)
Nu stiu daca e neaparat kitch (tuning sigur nu e 8) ) dar am vrut sa se vada ca si la ei se poate...se vede in numar care \"ei\" :P
|
Re:
alexh:Sunt pe jos de ras :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!
CITROEN CAYENNE ??????? Maine,poimaine o sa vedem DACIA ENZO !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
2 Attachment(s)
na tuning la bmw :lol:
custom made in germany :wink: |
heeei! mie imi palce al doilea!! e kiar misto!
|
numa` bun de arat cu el :D :lol: :D ..
|
sau tocma` bun de dotarea salvamontilor cu el, dar acu` depinde ca daca da pe strazi o ninsoare zdravana o sa avem si noi nevoie de asa ceva
|
Re:
Quote:
De asemenea , stickerul de pe luneta cu , citez \"TE RIŞTI SĂ-I REZIŞTI\" se adreseaza mai degraba femeilor decat cunoscatorilor :roll: |
nu m-am putut abtine sa nu va spun ca am remarcat numarul total nelalocul lui BH 06 GAI ... in locul lui nu as fi acceptat astfel de nr.. sau poate el l-a cerut.. mai stii?
|
e GAJ
|
:)
ai dreptate Ovi...e BH-06-GAJ....consatean d`a meu :))
|
1 Attachment(s)
atunci se schima povestea..
|
simpatic al 2lea rechin monster truck!
ps. pe strada mea e o dacie cu nr. LBG |
Re:
Quote:
|
hahahah
donhaker... nu cred :D :D e buna blonda?:))sau e kitch tuning?:) |
Buna sau rea,trebuie aranjata :) vb aia...: dupa numar si cerinte,raspundem cu maxim de atentie. LoL! :D
|
dap! si sa fie o blonda d-aia de 55 de ani!: \"o ai in regula puiule?\"
|
sau daca ma uit mai atent... la ce masina are... cred k e una d-aia care daca ii zici ceva vine cu vre'o 7 ursi dupa tine! :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
da' n-am vazut o gagica intr-un S40 parca cu numar T R F? :lol: :lol:
|
bine daca e s-o luam asa si eu am vazut de mai multe ori un BMW nou NEGRU cu ploape superioare care avea la numar B-xx-P Z D
de asta ce ziceti? am precizat culoarea si pleoapele poate mai stie vreunu despre ce vb :wink: |
dacie cu bord bmw taiat si lipit sa incapa,scaune rabatabile desi e cu 4 usi(macar de erau bune)coada de randunica pe eshapamentul spart special sa faca urat + deodorizant cu aroma de pishat.bleah
am fost obligat sa merg cu colegul asta o noapte intraga! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Pai il vedeam asta-vara destul de des prin Salajan, Titan si era condus de o fata, presupun ca era al ei. La un moment dat stiu ca era de vanzare masina.
|
1 Attachment(s)
Dar de Belzebut asta ce ziceti ?
|
Super tare !!!
|
spre deosebire de taranii care isi pun pe berline spoilere de cielo si alte prostii asta arata chiar bine
e un pic impopotzonata dar arata bine, avand in vedere si cine o impinge chiar e ceva :oops: |
asta e ceva masina de raliu? :D
o ramas omu fara benzina sau de ce impinge bolidu ? |
daca e sa luam asa initialele din nr de inmatriculare atunci SGM ce o fi insemnand? :lol:
ca sa nu mai vorbim de faptul ca 34,5 e jumatate din 69 :lol: |
pacat ca si-a pus rotile invers taranu... ca in rest e de cacao :)
|
lol... x ray de unde ai poza ca asta vara masina aia era de vanzare in targ in Pitesti.. sitiu ca are roll bar si ca sria ceva de Romulus Popa pe parbriz.. atunci era plina de noroi.. asa ceva nu ati vazut :D
ps : cerea 1000$ pe ea.. |
Re:
Quote:
|
bai dacia aia e facuta naspa dar daca e pe bune de raliuri atunci se mai poate ierta kitch tuningul. sa faci tuning ca lumea la o masina de raliu cu care risti sa dai in copaci si cu care rupi spoilere, praguri, jante suspensii pe macadam oricum nu se merita.
tuningul si raliurile de macadam nu prea se impaca. insa e adevarat, e kitch tuning aia |
Mare-i gradina lui Dumnezeu! :shock:
|
1 Attachment(s)
Dar de asta ce mai spunetzi ?
Am mai vazut cu priza intoarsa invers pe capota dar asha sincer niciodata ... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning