![]() |
1 Attachment(s)
madskilz ia zi ! cum e ?:D
|
baietii ... pe mine nu ma mai provocati ;) ... ma bag si eu k musca :))
|
e bine patronu......cat despre tine wrc....pai tu erai k disparut...si.....ma rog..nu conteaza...nu cred k o sa mai fac nimik pe aicea pana nu se lamuresc lucrurile.....(Asta era k o paranteza)
|
k man ... am fost in grecia vreo 2 sapt ... sorry da de aklo ( p insula ) nu aveam nici o tzava de 2jumate de net :)))))))))
|
1 Attachment(s)
Provocare :
EU provoc pe .. MADSKILLZ GOLFTUNING si pe TNG la urmatoarea masina ! sa va vad bajetzi :D |
1 Attachment(s)
Provocare :
EU provoc pe .. MADSKILLZ GOLFTUNING si pe TNG la urmatoarea masina ! sa va vad bajetzi :D |
incerc sa vad ce iese
daca o iesi ceva :lol: cat timp avem la dispozitie? |
fara numar
cand aveti timp o faceti |
cu regret anunt k nu ma voi putea conforma challenge-ului :roll: :(
|
2 Attachment(s)
nu mai misca nimik aici? :?
hai ca va provoc eu la vw asta :roll: |
3 Attachment(s)
Nu ma puteam hotari si le-am pus pe amandoua...poate imi spuneti voi care set de jante da mai bine pe masina...
|
sexxy ... cel putin pentru moment ... cand o scoate cineva ceva mai bine .. :P
|
1 Attachment(s)
:oops:
|
1 Attachment(s)
:(
|
1 Attachment(s)
am facut si eu ce am putut la masina sper sa va placa
si inca ceva cred ca a-ti ales prost masina ca asta este masina de familie si nu prea se tuneaza astea combi |
sal
1 Attachment(s)
daca va ganditi ca va provoc ..doar sa imi fac eu o idee despre cum as putea sa imi fac masina sa stiti ca nu va inselati :oops: oricum...daca se poate jantele sa fie niste Rial LeMans pentru ca pe alea le am in casa :P si bodykit nu foarte jos pentru ca ma bate gandul sa lucrez cu un amic pe bara originala si nu vreau sa o las mai mult de 5cm asa ca astept cine vrea ...am ceva facut de dadixxx a iesit super dar mai astept idei..:) multumesc
|
Re: sal
Quote:
|
acuma fara suparare faceti masini frumoasa dar asta este un concurs ca sa vedati cine stapaneste mai bine photoshopul pt ca jumatate din masinile care le-am vazut sunt aproape imposibil de realizat ca sa nu mai zic ca in romania.......mai greu .insa am vazut si masini care sunt de nota10
|
pai si ce vrei atunci...? sa punem capace,plasa si 2 stikere cu turbo? :lol:
eu fac masini cum mi'ar placea mie sa fie ele :wink: mor cand mai aud: \"cu masina asta nu poti circula pe drumurile din ro\" \"e prea joasa\"..... ce conteaza? ca doar nu poti circula cu o poza :lol: :lol: eu o fac cum imi place mie. |
Pt reply asta imi vine sa plec pana la Timisoara cu un tir de bere si sa chefuiesc o saptamna cu Kickass :lol:
|
Re:
Quote:
|
da ma-i convins iti dau dreptate la faza asta
n-am vrut sa se enerveze nimeni asa cum am spus si in reply |
1 Attachment(s)
de ce nu mai misca nimeni pe aicea
daca aveti timp si chef eu va provoc la asta |
1 Attachment(s)
look
|
1 Attachment(s)
hmm cam greu am revenit dar asta e am incercat si eu ceva baietzii
|
ooooooooooaaaaaauuuuuu
superbe masini ! au iesit avioane va zic sincer ca nu ma asteptam sa iasa asa bine BRAVO |
de ce nu mai este nimic pe aici eu eu spun care imi place mai mult ca sa inchei provocarea asta si poate vor aparrea si altele
dintre 2 bune o aleg pe a lui Golf Tuning :D :D |
c am castigat :D :roll:
|
ai castigat dupa parerea mea :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
o provocare :D
|
1 Attachment(s)
uite accept eu provocarea in speranta ca va mai aparea lume pe topicul asta
uite ce am facut nu prea mi-a iesit findca m-am grabit |
2 Attachment(s)
baietzi :) ... va provoc :) ...
... :P pe totzi :D tng sant0s andrey madskillz ciumpi golf maskt xxdadixx kickass si care mai suntetzi :D |
sa vedem ce o sa iasa :twisted:
|
nu prea are rost provocarea asta provoaca la alte masini !
|
ba da,are rost!cine coloreaza mai frumos...
|
pai blow a colorat=o dar a uitat sa coloreze si spatele ....sau partea stanga si spatele sunt galbene ?? :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
blowwind...las'o asa..n'o mai rascoli...
ps. ''pey acolo se vede conturul geamului...ushii din spate''...sau vroiai sa zici:prin geamul din spate al masinii se vede usa garajului...si cand te gandesti ca dam bacu' la anu'... |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning