Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   FOTO CU MASINI TUNATE DIN SUCEAVA(EXLUSIVITATE FOTO) (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/5733-foto-masini-tunate-suceava-exlusivitate-foto.html)

Boasa 03-06-07 15:34

Re: FOTO CU MASINI TUNATE DIN SUCEAVA(EXLUSIVITATE FOTO)

Quote:

Originally Posted by Heparu_Boy (Post 904177)
sa imi pun si eu foto cu masina

Frumos tare A3-ul, modificari la motor ceva?

JeLuKu 25-06-07 13:15

asteptam ceva poze de pe aeroport.

Nartik 26-06-07 18:53

Masina e bestiala un singur lucru am de reprosat si nu il fac din rautate dar jantele nu se potrivesc cu liniile masinii..poate ceva mai agresiv mie imi placea..si mi se pare mie sau jantele is luate de pe un alt audi ?..numai bine

maf 26-06-07 18:58

ba is bune jantele........ar merge si ele total negre sau in loc de gri`ul ala un portocaliu ca pe ea..........ar merge sa ii faci un preview in photoshop sa vezi cum ar da :P

no limits design 26-06-07 19:00

ceva poze de pe aeroport??

Nartik 26-06-07 19:00

Jantele nu arata rau deloc dar eu cel putin preferam altele..masina ar arata ff bine cu jantele vopsite dar ce mai..deja arata betial

Heparu_Boy 27-06-07 11:52

Atunci asha au fost .... urmeaza sa imi iau altele dar sa mai strang ceva bani

golf II 27-06-07 19:10

4 Attachment(s)
un golf negru....lam prins ieri prin oras...

no limits design 27-06-07 19:13

nu e tunat da arata bine.........negru ala e beton..
P.S. nu am idee cum "l-ai prins tu prin orash"k pe el scrie special-car-center.ro shi dak vad yo bine in semnatura la tn ai k e-mail [email protected] ......so...........;) :?: :rolleyes2

golf II 27-06-07 19:26

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 970063)
nu e tunat da arata bine.........negru ala e beton..
P.S. nu am idee cum "l-ai prins tu prin orash"k pe el scrie special-car-center.ro shi dak vad yo bine in semnatura la tn ai k e-mail [email protected] ......so...........;) :?: :rolleyes2

era o gluma...baietii de casa stiu....

Low_Ridah 27-06-07 19:38

Da ce telefon ai mei :P....si ce serios e baiatu care face poza :mrgreen: ...Masina asta trebuie sa ia grupa :tears: ...k dak nu o ia ... ma duc sa ii tai cauciucurile lu ala cu gti -u din AMC inainte de cursa :evil_laug

golf II 27-06-07 19:47

trebuia sa ia...cursa e de domenioul trecutului...poate data viitoare cine stie ...asteptam greseala adversarului...

no limits design 27-06-07 19:59

Quote:

Originally Posted by golf II (Post 970079)
era o gluma...baietii de casa stiu....

Okay .........macar am spirit de observatie bun:P

golf II 27-06-07 20:41

da...super atent omu...

maf 27-06-07 22:56

no limits trebuia sa vii duminica la cursa sa il vezi pe golf II ...... in golfu lui V ;) ...... respectiv poza .......

no limits design 11-07-07 01:27

Quote:

Originally Posted by maf (Post 970413)
no limits trebuia sa vii duminica la cursa sa il vezi pe golf II ...... in golfu lui V ;) ...... respectiv poza .......

nu am putut sa vin:( eram la galati:)

KAmikazee2005 11-07-07 10:08

si golf 2 era in golfu lui 4 nu 5 :)) da n-ai treaba mafitzule ;))

maf 11-07-07 14:03

stiu sorry :D ........ mi-a explicat el ;))))

C&O SUCEAVA 15-07-07 13:00

8 Attachment(s)
ce spuneti....??ii dam drumul pe strada???

maf 15-07-07 13:15

frumos frumos........dati`i drumu ..... nu merita ascuns .....felicitari ......

JeLuKu 15-07-07 14:58

da frate, lasa'l sa circule pe strazi ... "zbooooara puiule zboooara" :))

golf II 15-07-07 16:12

frumoasa culoeraea dar se simte lipsa la o suspensie sport...

C&O SUCEAVA 16-07-07 10:02

Quote:

Originally Posted by golf II (Post 998609)
frumoasa culoeraea dar se simte lipsa la o suspensie sport...

si lipsa banilor din buzunar......:cry: :lol:

golf II 16-07-07 10:46

cine isi tuneaza o masina nu poate sa spuna k ii lipsesc banii...dak nu avea bani nu se apuca de tunat masina...greu cu voi... fara suspesnie sport nu faceti fata la concurenta.... HAC...poate o sa va vina mintea la cap si voua...atata va bat la cap pana o sa aveti masini coborate si voi...k ma oftica faza cu masini tunate si dak se poate sa mai aiba si kit de inaltatoare...

no limits design 16-07-07 12:02

Quote:

Originally Posted by C&O SUCEAVA (Post 999829)
si lipsa banilor din buzunar......:cry: :lol:

hai mah..........din cate vad eu suntetzi o firma care lucreaza de ceva timp chiar nu mai avetzi acu 300-4000 de euroi pentru o suspensie sport/????

golf II 16-07-07 12:14

asa ma zile tare nu-i lasa pana nu-si pun arcuri joase...ma oftic tot kand ii vad cocotati pe langa mine...VREEMMMMMM JOSSSSSSSSS sa fie la pamant masina

KAmikazee2005 16-07-07 13:47

:)) tat ejti tu rau ma andrei ;)) lasa omu in pace ;)) poate lu ovidiu ii place sa fie sus la inaltime ;)) dak tie iti place sa fi mai jos sa simti asfaltu ce sa iti fac... tu ejti jos si in umbra tuturor ;)) :P se stie ;)):P

C&O SUCEAVA 16-07-07 14:18

Quote:

Originally Posted by golf II (Post 1000048)
asa ma zile tare nu-i lasa pana nu-si pun arcuri joase...ma oftic tot kand ii vad cocotati pe langa mine...VREEMMMMMM JOSSSSSSSSS sa fie la pamant masina

andrei, ce'ai face in cazul in care te'ar invita niste baieti la iaz la lipoveni ??? inchiriezi o bicicleta ???? :)) :)) printre altele cu masina aea mai merg si batranii si nu vreau k la fiekre sfarsit de saptamana s merg cu abrele la vopsit. de recunoscut este k ar fi total alta treaba cu suspensia sport, dar tre s tinem cont si de alte aspecte.

maf 16-07-07 14:26

sa gandit cnva ca masina ar putea fi a unui client si nu a firmei si ca nu tine cont de CO daca sa aiba sau nu suspensie sport? ( poate alte firme din sv dau amortizoare gratuite doar ca sa arate mai bine masina) :)

KAmikazee2005 16-07-07 14:49

:)) sa stii ca aici are dreptate ovidiu ;) dak il invita cineva sa mearga pe nijte drumuri vai de capu lor ;)) c ar face? merge frumos cu golfu ;)) da tu andrei :)) ar trebui sa te opresti si sa iti cumperi bicicleta sau scuter si sa mergi cu alea ;)) :) only jokin :D oricum felicitari pt majina ovidiu.. si dak ar fi totusi nijte suspensii sport ar arata altfel ;) :P

golf II 16-07-07 16:57

depinde ce pasiuni ai...dak prima pasiune e masina nu mai mergi la lipoveni k mai bine mai inventezi altceva pe masina sau stiu eu ce...eu am fata lasata -10 cm poate si mai mult...si nu ma plang...eu glumeam poate mati inteles insa in acelasi timp vb destul de serios k e un mare minus k nu e coborata gravvvv....o sa va arat eu poate in timp o masina coborata sau cum trebuie sa fie o masina coborata :)

KAmikazee2005 16-07-07 22:02

noi stim ca glumim andrei ;)) da nu imi zi ca ai de gand sa imi mai cobori majina :)) o sa te vad at pe cine mai iei in majina :)) si cum faci slalom printre gropi :))... si vb si eu serios ;)):P

no limits design 16-07-07 22:44

:lol: :lol: 8)
Quote:

Originally Posted by C&O SUCEAVA (Post 1000295)
andrei, ce'ai face in cazul in care te'ar invita niste baieti la iaz la lipoveni ??? inchiriezi o bicicleta ???? :)) :)) printre altele cu masina aea mai merg si batranii si nu vreau k la fiekre sfarsit de saptamana s merg cu abrele la vopsit. de recunoscut este k ar fi total alta treaba cu suspensia sport, dar tre s tinem cont si de alte aspecte.

DECI.....................CEA MAI BUNA PROPUNERE vine de la mine.....:lol: :lol:
pune-i mah hidraulice...sa poti merge shi la iaz shi prin orash...la iaz stai la 1m deasupra in orash la un cm:D................;)

maf 16-07-07 22:49

=)) am vb cu andrei si cu ovidiu despre asta....... din cate am inteles......... 2-3000 de euro sist hidraulic ........deci no limits design ....... pune-ti tu de alea :)) (o bicicleta e 3 mil si dak o iei un bmx sau cv mai mic incape in portbagaj :> ) :)) ........ o dam in off toti ....... alte masini nu sunt? :(

no limits design 16-07-07 22:55

Quote:

Originally Posted by maf (Post 1001036)
=)) am vb cu andrei si cu ovidiu despre asta....... din cate am inteles......... 2-3000 de euro sist hidraulic ........deci no limits design ....... pune-ti tu de alea :)) (o bicicleta e 3 mil si dak o iei un bmx sau cv mai mic incape in portbagaj :> ) :)) ........ o dam in off toti ....... alte masini nu sunt? :(

bah.........nu eu vreau sa-mi pun hidraulice....era prpunerea mea pentru cazuri de genu` asta
P.S.............am eu un citroen de ala vechi cu hidraulice:))

golf II 17-07-07 00:19

pe a mea nu o mai cobor....vreau altceva old-school project no.3 aia o sa fie viata mea si o sa o vedeti voi ce inseamna coborata...si nu cu suspesnie hidarualice aia e o magarie...nemtii spun asa : "tief ohne air" adik jos fara perne de aer... cine e pasionat stie ce inseaman asta...sati simti masina k pe tine insuti...nu masina de figuri si fite...de fite sunt masini care nu trebuie tunate...

KAmikazee2005 17-07-07 08:55

andrei da vad ca ai planuri mari ;) :D

no limits design 18-07-07 18:21

Quote:

Originally Posted by golf II (Post 1001199)
pe a mea nu o mai cobor....vreau altceva old-school project no.3 aia o sa fie viata mea si o sa o vedeti voi ce inseamna coborata...si nu cu suspesnie hidarualice aia e o magarie...nemtii spun asa : "tief ohne air" adik jos fara perne de aer... cine e pasionat stie ce inseaman asta...sati simti masina k pe tine insuti...nu masina de figuri si fite...de fite sunt masini care nu trebuie tunate...

nuj mie imi plac mashinile foarte foarte joase........da nu imi plac mashinile gen golf,307,astra...de astea joase......sau hummer-urile joase....alea nu imi plac deloc...sunt najpa

golf II 19-07-07 08:39

dar tie ce iti place??? machetutele??? avioanele joase?

maf 19-07-07 11:21

Quote:

Originally Posted by golf II (Post 1004786)
dar tie ce iti place??? machetutele??? avioanele joase?

un vapor low rider :))

lui probabil ii plac ca la americani ......doar cele mari jeepurile dubele lasate ca parca matura pe jos ............ la noi merge orice facut cu gust ;) romania inca e la inceput cu tuningu asta :)) (nimeni nu ne opreste sa incepem noi un stil nou sau cv ;) )

All times are GMT +2. The time now is 20:23.

- Copyright 2026 4Tuning