Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Masini tari vazute in Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/56018-masini-tari-vazute-baia.html)

chupakabra 17-07-09 17:53

Re: Masini tari vazute in Baia Mare

pozeeeee! unde l-ati vazut?

ballack 17-07-09 22:48

Quote:

Originally Posted by adisoruc (Post 2493699)
posesorul cine e??

nu e patronul de la Canal 7? El am inteles ca are o pasiune pt masini :?:

chupakabra 18-07-09 00:04

vazut acuma seara : Corvette Cabrio, Alb, nr de CS.

costynas 18-07-09 00:22

informatii despre GT-R :X

http://www.vividracing.com/forums/pr...s-vr-gt-r.html

MnezO 18-07-09 10:26

Vai saracu nici nu vreau sa ma gandesc ce masina poate sa detina Maramuresu Mai exact baia mare !

adisoruc 18-07-09 10:35

poi sa vedem...toyota supra custom, ceva porsche gemballa, amg, lambo, bentlly, tvr si mai sun

chupakabra 18-07-09 13:06

OMG OMG OMG!!!!! bestial GTR-ul asta:((

IonutzMFF 18-07-09 17:18

Intradevar e al patronului de la Canal 7 . Felicitari pentru achizitie :)

adriano9 01-08-09 01:32

vazut subaru gri turbat in centru vechi,numere de neamt,poze nu am apucat sa i fac

dobro_c 01-08-09 10:09

Quote:

Originally Posted by adriano9 (Post 2526572)
vazut subaru gri turbat in centru vechi,numere de neamt,poze nu am apucat sa i fac

bine mah... ala nici nu are toba. cred ca i stricat ca asa suna ca masinile alea de raliu :) e pe dizel?

TRX 01-08-09 10:15

Quote:

Originally Posted by dobro_c (Post 2526909)
bine mah... ala nici nu are toba. cred ca i stricat ca asa suna ca masinile alea de raliu :) e pe dizel?

Clar dizal :))

adriano9 01-08-09 10:47

asa statea la volan parca era in concurs,adica foarte hotarat...

Claudiumxg 01-08-09 16:24

e "dizel" pe benzina si are toba, dar e cam goala, urmeaza sa fie reconstituita pt ca a fost tuningalita de mari maestrii ai tuningului MASTER TUNER din bucuresti si a mai trecut si pe la SKN , la sfarsit mergand mai rau decat stock pana cand in final turbo-ul nu mai intra deloc( nu s-ar fi bulit nimic daca nu-si bagau nasu marii tuneri de bucale in instalatia electrica si ecu), 3 luni a fost plimbata prin tara la serviceuri si nu i-a dat nimeni de cap, da s-a rezolvat aici la noi la tara la baia mare in 2 zile si urmeaza sa fie supusa unor transformari mecanice serioase, acum deja respira la 1,3bar cu overbost la 1.5

adriano9 01-08-09 16:27

eu v-am zis ca i turbata:))

razvyrulz 01-08-09 16:29

claudiu, incearca sa prinzi din mers si simtu' umorului, nu cred ca zicea nimeni serios de "dizel" s.a.m.d.

Claudiumxg 01-08-09 16:31

si eu am zis tot in gluma ca e dizel pe benzina
pt ca mi-sa adresat aceasta intrebare in urma cu cativa ani la RAR legat de un motor de audi cu injectie mecanica de benzina k jetronic, si ingineru cand a vazut conductele de la distribuitor a intrebat E dizel pe benzina?
speram sa iasa ceva frumos la sfarsit ,numa bun de facut un gutin

TRX 01-08-09 17:23

Quote:

Originally Posted by Claudiumxg (Post 2527479)
si eu am zis tot in gluma ca e dizel pe benzina
pt ca mi-sa adresat aceasta intrebare in urma cu cativa ani la RAR legat de un motor de audi cu injectie mecanica de benzina k jetronic, si ingineru cand a vazut conductele de la distribuitor a intrebat E dizel pe benzina?
speram sa iasa ceva frumos la sfarsit ,numa bun de facut un gutin

Asteptam ditai prezentarea cu detalii siropoase din culise :D

Keisuke 01-08-09 23:07

Quote:

Originally Posted by Claudiumxg (Post 2527465)
e "dizel" pe benzina si are toba, dar e cam goala, urmeaza sa fie reconstituita pt ca a fost tuningalita de mari maestrii ai tuningului MASTER TUNER din bucuresti si a mai trecut si pe la SKN , la sfarsit mergand mai rau decat stock pana cand in final turbo-ul nu mai intra deloc( nu s-ar fi bulit nimic daca nu-si bagau nasu marii tuneri de bucale in instalatia electrica si ecu), 3 luni a fost plimbata prin tara la serviceuri si nu i-a dat nimeni de cap, da s-a rezolvat aici la noi la tara la baia mare in 2 zile si urmeaza sa fie supusa unor transformari mecanice serioase, acum deja respira la 1,3bar cu overbost la 1.5

Ce subi e, din ce an si ce modificari are ?

Claudiumxg 02-08-09 10:39

2004 wrx sti edm. deocamdata am zburat jos tot ce s-a pus la bucale pe el mai putin evacuarea si FMIC pana vin piesele de spec C si S203, si i-am tamaduit softu din ECU iar luni sau deseara o sa-i mai pun launch control, switchable maps, full throttle shift, Boost and wastegate map switching si ii mut rev limiteru mai jos cu 2-300 rpm ca mi-o fost lene sa scriu definitiile pt Rom

IonutzMFF 02-08-09 19:03

Si normal ca asa zisi tuneri din bucale gen Master Tuner , SKN , sau altii sunt niste replici proaste ale unor companii cu renume din europa , si se lauda ca au masini in KOE , da , care merg o data si dupa intre in service 2-3 luni . Un singur tuner stiu care a facut doar treaba buna , si anume JEFF din Timisoara .

teen.ager 06-08-09 02:00

Unu cu un seria 6 MM xx FUH...Niste jante...Kitch parerea mea...Mari si cromate...In 5 spite...Masina ii alba...O vad des prin fatza pe la Place , Pizza H , Obama Caffe si restul restaurantelor astea si cafenelelor "de Dorobanti"...

TRX 06-08-09 09:00

Cum sa zici ca e Kitch 6`ul ala ? :)

Paco4golf 06-08-09 09:52

b000s fa ceva si dai edit la post-ul tau.

cum sa zici ca bmw-ul lui deac e kitch ?:)) e foarte frumos parerea mea

2ddy 06-08-09 10:03

Quote:

Originally Posted by Paco4golf (Post 2538201)
b000s fa ceva si dai edit la post-ul tau.

cum sa zici ca bmw-ul lui deac e kitch ?:)) e foarte frumos parerea mea

vorbea de jantele lui,nu de toata masina:D

razvyrulz 06-08-09 10:08

pai nu e kitch... doar ca a adoptat un stil mai PIMP si nu RACE :P

jozsi555 06-08-09 11:17

Quote:

Originally Posted by 2ddy (Post 2538239)
vorbea de jantele lui,nu de toata masina:D

si eu de jenti intelesem ca-i kitch

TRX 06-08-09 11:42

La masina aia chiar merg chroamele alea :) Si`au fost o gramada de bani ... si dau si bine pe ea :) Eu cred ca vb invidia pt unii

teen.ager 06-08-09 15:42

Nu e vorba de invidie...Si masina per total e ok...Imiplace...Doar ca dupa parerea mea jantele alea nu se potrivesc...Si pana la urma e seria 6...

adriano9 06-08-09 15:57

cand o sa mai cresti putin o sa intelegi cum sta treaba...

teen.ager 06-08-09 18:16

Sa speram ^^

MoldamiN 07-08-09 08:39

Acum depinde de gusturile fiecaruia. Daca omului nu-i plac jantele, nu inseamna ca nu are gust, sau trebuie sa se maturizeze sa-i placa. Sincer nici mie nu-mi plac deloc acele jante. Pur si simplu nu completeaza masina... Asta nu inseamna ca masina e kitsch, sau ca noi avem gusturi proaste, ori proprietaru are gusturi bune. Si e o parere pur subiectiva. Numai bine!

2ddy 08-08-09 23:49

yep...:)
oricum,masinuta e lovely

PhattBoy 12-08-09 08:47

Are dreptate MoldamiN.
Nici eu nu ma omor dupa chrome-uri. Hai ca mai merg unele de 22" pe vreun muscle din `69. :D
Dar intr-adevar, fiecare este subiectiv si este dreptul lui.

T@m@ngo 13-08-09 19:11

Vazut un polo GTD in oras cu numere de italia si un lancer X aqua blue bijuterii amandoua ;)

teen.ager 19-08-09 10:28

Hummer H2 cu "croame garantate sa iti fure privirea" pe 18 sau 19"...Am eu 1,90 m si o roata mii cat picioru...

cristiano304 19-08-09 10:29

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 2568926)
Hummer H2 cu "croame garantate sa iti fure privirea" pe 18 sau 19"...Am eu 1,90 m si o roata mii cat picioru...

poate 20 21 ai vrut zice :lol::lol::lol:

TRX 19-08-09 14:09

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 2568926)

;)) Cel alb ?

Si mai stie cineva ceva despre un R8 albastru ?

huber_bm 19-08-09 14:30

1 Attachment(s)
asta ? :)

TRX 19-08-09 15:50

Quote:

Originally Posted by huber_bm (Post 2569600)
asta ? :)

Da`da. Mi`a zis azinoapte un prieten de el, si`am vrut sa verific daca fabuleaza sau nu :D Frumos exemplar :X

MoldamiN 19-08-09 16:12

Salut! Nu stiu daca scriu in locul potrivit, dar sectiunea cu "am vazut in oras pe x" mi se parea o tampenie. Azi in sensul giratoriu de la piata mare, cand sa intru in sens zaresc Nissanul GT-R 33. Jur ca am inghetat! Ce sa te mai bagi in sens... M-am oprit ca bou pe banda din sens sa-l las sa treaca...M-am dus dupa el... doar sa-l admir, insa din pacate eu pe strada X, dansul pe strada Y. Nu trec 2 minute ajung la semaforul de la politie din Centrul Vechi al orasului, cand aud un sunet "acordat" venind din spate... Ce sa mai... S14 portocaliu. Am ramas afis! Insa reactia mamei mele m-a facut sa-mi revin. "Da ce are agatat dupa el? 2 baloane?". Am ras putin si m-am dus mai departe, fara alte "incidente placute". Imi cer inca o data scuze daca nu am postat unde trebuie si cer sa se stearga daca e in plus. Numai bine!

All times are GMT +2. The time now is 23:08.

- Copyright 2026 4Tuning