![]() |
Re: Masini tari vazute in Baia Mare
pozeeeee! unde l-ati vazut?
|
Quote:
|
vazut acuma seara : Corvette Cabrio, Alb, nr de CS.
|
|
Vai saracu nici nu vreau sa ma gandesc ce masina poate sa detina Maramuresu Mai exact baia mare !
|
poi sa vedem...toyota supra custom, ceva porsche gemballa, amg, lambo, bentlly, tvr si mai sun
|
OMG OMG OMG!!!!! bestial GTR-ul asta:((
|
Intradevar e al patronului de la Canal 7 . Felicitari pentru achizitie :)
|
vazut subaru gri turbat in centru vechi,numere de neamt,poze nu am apucat sa i fac
|
Quote:
|
Quote:
|
asa statea la volan parca era in concurs,adica foarte hotarat...
|
e "dizel" pe benzina si are toba, dar e cam goala, urmeaza sa fie reconstituita pt ca a fost tuningalita de mari maestrii ai tuningului MASTER TUNER din bucuresti si a mai trecut si pe la SKN , la sfarsit mergand mai rau decat stock pana cand in final turbo-ul nu mai intra deloc( nu s-ar fi bulit nimic daca nu-si bagau nasu marii tuneri de bucale in instalatia electrica si ecu), 3 luni a fost plimbata prin tara la serviceuri si nu i-a dat nimeni de cap, da s-a rezolvat aici la noi la tara la baia mare in 2 zile si urmeaza sa fie supusa unor transformari mecanice serioase, acum deja respira la 1,3bar cu overbost la 1.5
|
eu v-am zis ca i turbata:))
|
claudiu, incearca sa prinzi din mers si simtu' umorului, nu cred ca zicea nimeni serios de "dizel" s.a.m.d.
|
si eu am zis tot in gluma ca e dizel pe benzina
pt ca mi-sa adresat aceasta intrebare in urma cu cativa ani la RAR legat de un motor de audi cu injectie mecanica de benzina k jetronic, si ingineru cand a vazut conductele de la distribuitor a intrebat E dizel pe benzina? speram sa iasa ceva frumos la sfarsit ,numa bun de facut un gutin |
Quote:
|
Quote:
|
2004 wrx sti edm. deocamdata am zburat jos tot ce s-a pus la bucale pe el mai putin evacuarea si FMIC pana vin piesele de spec C si S203, si i-am tamaduit softu din ECU iar luni sau deseara o sa-i mai pun launch control, switchable maps, full throttle shift, Boost and wastegate map switching si ii mut rev limiteru mai jos cu 2-300 rpm ca mi-o fost lene sa scriu definitiile pt Rom
|
Si normal ca asa zisi tuneri din bucale gen Master Tuner , SKN , sau altii sunt niste replici proaste ale unor companii cu renume din europa , si se lauda ca au masini in KOE , da , care merg o data si dupa intre in service 2-3 luni . Un singur tuner stiu care a facut doar treaba buna , si anume JEFF din Timisoara .
|
Unu cu un seria 6 MM xx FUH...Niste jante...Kitch parerea mea...Mari si cromate...In 5 spite...Masina ii alba...O vad des prin fatza pe la Place , Pizza H , Obama Caffe si restul restaurantelor astea si cafenelelor "de Dorobanti"...
|
Cum sa zici ca e Kitch 6`ul ala ? :)
|
b000s fa ceva si dai edit la post-ul tau.
cum sa zici ca bmw-ul lui deac e kitch ?:)) e foarte frumos parerea mea |
Quote:
|
pai nu e kitch... doar ca a adoptat un stil mai PIMP si nu RACE :P
|
Quote:
|
La masina aia chiar merg chroamele alea :) Si`au fost o gramada de bani ... si dau si bine pe ea :) Eu cred ca vb invidia pt unii
|
Nu e vorba de invidie...Si masina per total e ok...Imiplace...Doar ca dupa parerea mea jantele alea nu se potrivesc...Si pana la urma e seria 6...
|
cand o sa mai cresti putin o sa intelegi cum sta treaba...
|
Sa speram ^^
|
Acum depinde de gusturile fiecaruia. Daca omului nu-i plac jantele, nu inseamna ca nu are gust, sau trebuie sa se maturizeze sa-i placa. Sincer nici mie nu-mi plac deloc acele jante. Pur si simplu nu completeaza masina... Asta nu inseamna ca masina e kitsch, sau ca noi avem gusturi proaste, ori proprietaru are gusturi bune. Si e o parere pur subiectiva. Numai bine!
|
yep...:)
oricum,masinuta e lovely |
Are dreptate MoldamiN.
Nici eu nu ma omor dupa chrome-uri. Hai ca mai merg unele de 22" pe vreun muscle din `69. :D Dar intr-adevar, fiecare este subiectiv si este dreptul lui. |
Vazut un polo GTD in oras cu numere de italia si un lancer X aqua blue bijuterii amandoua ;)
|
Hummer H2 cu "croame garantate sa iti fure privirea" pe 18 sau 19"...Am eu 1,90 m si o roata mii cat picioru...
|
Quote:
|
Quote:
Si mai stie cineva ceva despre un R8 albastru ? |
1 Attachment(s)
asta ? :)
|
Quote:
|
Salut! Nu stiu daca scriu in locul potrivit, dar sectiunea cu "am vazut in oras pe x" mi se parea o tampenie. Azi in sensul giratoriu de la piata mare, cand sa intru in sens zaresc Nissanul GT-R 33. Jur ca am inghetat! Ce sa te mai bagi in sens... M-am oprit ca bou pe banda din sens sa-l las sa treaca...M-am dus dupa el... doar sa-l admir, insa din pacate eu pe strada X, dansul pe strada Y. Nu trec 2 minute ajung la semaforul de la politie din Centrul Vechi al orasului, cand aud un sunet "acordat" venind din spate... Ce sa mai... S14 portocaliu. Am ramas afis! Insa reactia mamei mele m-a facut sa-mi revin. "Da ce are agatat dupa el? 2 baloane?". Am ras putin si m-am dus mai departe, fara alte "incidente placute". Imi cer inca o data scuze daca nu am postat unde trebuie si cer sa se stearga daca e in plus. Numai bine!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning