Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Hot hatch meeting - 10.05.2008, Sala Polivalenta (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/56005-hot-hatch-meeting-10-05-2008-sala-polivalenta.html)

Achim 18-11-07 19:21

Re: Hot hatch meeting - 17.11.2007,ora 11,Sala Polivalenta

ce ai nea? :( a zis careva ceva de tine? :) iar ai aparut cu frigideru tau? :-P

eu cred ca erau "caterinci" din astea intre noi si sper sa nu se fi simtit nimeni jignit. Arthur cu G60 e in club cu mine si prieten vechi cu cei care faceau misto, deci era asa in familie si era reciproc...

adibose 18-11-07 19:50

eu unul nu ma asteptam sa vina atatia pe ploaie. a fost frumos, desi ne-au inghetatat toate membrele :)

imi pare rau ca parcarea Audi a ramas aproape goala, ceva S3-uri au venit si au plecat... :( nu le-a placut de noi.

am sa pun si eu cateva poze, dar ceva mai tarziu ca nu am apucat sa le descarc

bogdan_wrc 18-11-07 20:10

yoda, nu am zis mah de tine....ca mai erau si altii care se luau de Honde....ce naiba. daca era de tine...ziceam direct :)))))

si nici eu nu aveam gume de iarna, si degeaba am 4x4 pe franare...dar a plouat si a fost urata vremea...dar nu am mers nici cu trenu si nici cu auto-stopul...asa ca pt mine a fost cald si soare :) si in bar era chiar si mai cald si mai lumina

Doc 18-11-07 20:16

Pacat ca vremea nu a tinut cu noi, daca era frumos afara mai faceam si noi schimb de impresii. Asa am stat mai mult la inghetat noroc cu parcarea de la Unirii si fastfood-ul de la etajul 4.

Sunt sigur ca nu au fost adresate rautati decat in gluma, nimeni nu a vorbit serios.

Dripci 18-11-07 22:12

Cel cu Alfa 147 GTA nu a fost ? Ar fi faine niste poze cu respectivul hot-hatch :(.

nxtaz 18-11-07 22:35

la urmatorul meeting daca termin masina voi aparea si eu. Sper ca poate fi catalogat drept Hot hatch (Ritmo Abarth 125TC)

bogdan_wrc 18-11-07 22:55

parca a fost un Alfa, dar a plecat la 11:10 cand am ajuns eu :(

Th3W34p0N 19-11-07 00:17

Domnii organizatori!
Cand planuiti urmatorul meet-ing ? :D

adibose 19-11-07 07:13

a fost Alfa GTA dar a plecat rpd... :(

shadow 19-11-07 09:15

Nu i-a placut compania, se simtea in minoritate :lol:
Per total intalnirea a fost K, dar data viitoare sa speram ca v-a tine si vremea cu noi.

Kiki 19-11-07 10:26

Buna ziua, ma bucur ca m-am inscris pe acest forum, si abea astept urmatoarea intrunire unde sa pot veni si io. Cand se va mai organiza o noua intrunire?
tin sa precizez ca sunt nou in dmeniu dar invat repede:D asa ca astept cu nerabdare urmatoarea "adunare".

clara 19-11-07 10:29

baieti nu va pricepeti la moda cum nici eu nu ma pricep la parcari in locuri ca cel de la unirea asa ca comentariile vis a vis de cizme sunt inutile, oricum tin sa ii multumesc celui care mi-a editat numarul de la masina si multumiri anticipate celor care mi-au postat poza masinii dar nu mi-au editat numarul, sper sa o faca cat mai repede...........

Doc 19-11-07 10:45

E lasa ca nu te cauta nimeni in trafic dupa numar...oricum numai la asta nu se uita cand te vede pe tine in masina. ;)

n3v3rmind 19-11-07 11:43

mda ... intalnirea a fost foarte frumoasa ... pacat ca noi 2 am fost in plus. :(
si cand ma gandesc ca eu am insitat sa venim (cu CTR-ul si cu Mini) chiar ma simt super idioata.
imi pare rau ca cizmele noastre v-au insultat simtul estetic dar in naivitatea mea chiar am crezut ca e o intalnire despre masini nu o prezentare de moda.
faza e ca noi, femeile, nu v-am comentat pe voi cum aratati sau cum sunteti imbracati, nici macar intre noi, cu atat mai putin pe un forum public.
daca stai sa te gandesti putin era evident ca din moment ce am stiut de intalnire si am participat automat stim si de forumul asta si implicit de thread deci erau sanse mari sa citim "aprecierile" voastre.
in fine ... nu sunt suparata, sunt dezamagita. macar stiu pe viitor sa nu mai repet greseala si sa apar la genul asta de intalniri.
multumesc mult Bogdan pentru post-ul tau. :)
p.s. sunt curioasa dintre participantii la intalnire cine a mai auzit intrebarea "dar ce faci tu cu masina asta?" ... in afara de mine? (da, eu conduc zi de zi un CTR)

bubuliciu 19-11-07 12:15

6 Attachment(s)
astept cu nerabdare urmatoarea intalnire. aci niste poze.

RoSonic 19-11-07 12:26

@Clara, n-ai de ce sa-ti faci griji ca se vede numarul in poza, ca nu faceai nimic ilegal... deci n-au ce probleme sa fie...
daca totusi tii neaparat, da-mi un private message si scot pozele respective...

Iar cu cizmele, cred ca a fost doar o gluma. Si stii cum e vorba aia, fiecare cu gusturile lui...
dar asta nu cred ca-i un motiv sa considerati ca-i o greseala sa veniti la astfel de intalniri...

ace117 19-11-07 12:30

Nu e frumos ca v-ati luat de fete, pe frigul care era acolo cred ca nici noi, baietzii nu aratam a coperta de magazin. Si in plus am venit sa discutam despre masini , iar pt discutii despre fete exista un topic dedicat;)
Ele macar s-au chinuit sa ajunga si la parcarea la Unirii. Eu eram in fatza lor pana cand mi-am pierdut rabdarea si am iesit din coloana care a asteptat sa intre in parcare.
Pe viitor este preferabil sa cautam locatii mai putzin aglomerate , de preferabil in afara orasului (gen Prisma), dupa 200 km din Sf.Gheorghe nu mi-a picat deloc bine sa stau la cozi.
Si probabil ar veni mai multi din provincie...
Dar asta e...in rest SUPER : super masini8) ...super frig:sad: ...si astept urmatoarea super intalnire!

miliady 19-11-07 12:34

sincer nu e motiv de ingrijorare nici dpdv al cizmelor cat si din cel al numarului de inmatriculare...

iti dai seama ca erati 2 fete intre 80 baieti ... fapt care va punea oarecum in centrul atentiei.... adica sa fiti si analizate din toate punctele de vedere, incl. din cel al cizmelor. Ok... fiecare cu gusturile lui in privinta modei...

Eu unu am fost placut surprins de aparitia unei fete la o astfel de intalnire...

a mai venit la intalnirile reno o fata... alta surpriza placuta...
si sunt multe exemple.

acum vor urma zeci de posturi in apararea fetelor :) dar asta e ... sper sa va mai consoleze si sa veniti si data viitoare :)

RoSonic 19-11-07 12:37

Ace, problema nu a fost aglomeratia din locatia aleasa (polivalenta), ci frigul si umezeala... care ar fi fost cel putin la fel si in cazul in care era aleasa prisma. Parcarea din unirea a fost aleasa ad-hoc pentru a ne baga undeva la adapost.

GolfuletzS 19-11-07 12:38

Haide ma :D ca o mai facem lata odata :d la primavara :D nuuuu ?

e de apreciat ca au venti si fete ;) foarte frumos

bluey cere-ti scuze :rolleyes2

ace117 19-11-07 12:46

Quote:

Originally Posted by RoSonic (Post 1205977)
Ace, problema nu a fost aglomeratia din locatia aleasa (polivalenta), ci frigul si umezeala... care ar fi fost cel putin la fel si in cazul in care era aleasa prisma. Parcarea din unirea a fost aleasa ad-hoc pentru a ne baga undeva la adapost.

Da, aici ai dreptate...
Poate urmatoarea intalnire facem la munte :sa avem si zapada daca tot induram frigul ! :lol:

Th3W34p0N 19-11-07 13:58

adevarul este ca ati fost cam badarani, de parca n-ati mai vazut femei la volan, oricum mie cel putin imi pare rau ca s-a intamplat chestia asta, cu toate ca as fi vrut sa stau de vorba cu una din putinele femei care se pricep la masini :D...plus ca imi place Cooper S la nebunie, poate mi-l dadea si mie o tura :)

bogdan_wrc 19-11-07 14:08

eu zic ca fetele merita niste scuze si sa speram ca mai vin si pe viitor.....
oricum nu era parada modei aoclo, ci o intalnire de masini...asa ca? daca veneam in shorts era vreo problema?

Grecu_ 19-11-07 14:08

Consider ca vremea ne-a cam stricat planurile pt ca la polivalenta am intrat in vorba ca cativa ,dar la unirea s-au format grupulete si asta a fost.......
Sper ca data viitoare sa tina cu noi vremea si felicit organizatorii ,o idee ffff buna .

Iar domnisoarele au fost f dragute ,au colorat un pic evenimentul ;)

Doc 19-11-07 14:43

@n3v3rmind: am impresia ca eu te-am intrebat ce faci cu o astfel de masina dar nu a fost deloc cu rea intentie.

In rest, bravo lor ca au venit la o astfel de intalnire si poate data viitoare ne vor arata si ce pot face aceste masinutze.

Th3W34p0N 19-11-07 15:18

propun urmatorul meeting la piata victoriei cand o sa fie zapada pe jos sa facem nishte derapaje controlate :D

Kiki 19-11-07 15:21

buna ideea, dar nush cat o sa fie de acord politia, mai bine ne adunam undeva unde e o zona mare libera gen metro selgros, cu suprafata betonata nu in buricul bucurestiului.. parerea mea

SUN 19-11-07 16:36

A fost o GLUMA kiki...Cat despre fete, eu sper sa le vedem si la urmatoarea intalnire!

Cristty 19-11-07 16:43

Daca tot mai vreti sa faceti o intalnirea v-as propune sa o faceti la brasov , nu ca as avea eu hatch :P dar acum ca a venit si iarna sus in poiana chiar e frumos cand e zapada si cam toata lumea stie ca dispunem de o parcare impresionanta ce poate fii folosita si ca "Super speciala":P

Bogdane daca mai ramaneai un "pic" prindeai zapada de zilele astea :P

bluey 19-11-07 16:48

Eu m-am luat de cizmele fetei si imi cer scuze. :P
Dar chiar erau funny.

P.S. Sebastian erau dragute intr-adevar. :)

Th3W34p0N 19-11-07 17:36

Quote:

Originally Posted by SUN (Post 1206299)
A fost o GLUMA kiki...Cat despre fete, eu sper sa le vedem si la urmatoarea intalnire!

nu n-a fost o gluma, chiar vorbeam serios :D

ar fi tare un meeting de genul asta

RoSonic 19-11-07 18:05

hai ca deja vorbiti de altceva... ideea HH meeting a fost si e alta ;)

Kiki 19-11-07 18:57

la mine in trocaleta au loc 3 pipitze lejer si nu o sa va dezamagesc cu ele ;) deja abea asteapta fetele

cls21b_EVO 19-11-07 22:23

Foarte tare per total, regret ca nu am fost si la Polivalenta ci doar la Unirea dar oricum a fost foarte ok, sper ca urmatoarea intalnire de acest gen sa vina cat mai curand, si ca atunci sa nu mai fie "bisericute" foarte multe, consider ca sunt aiurea si macar la un eveniment de acest gen ar fii bine sa socializam.

Nu-mi vine sa cred cate masini s-au pierdut pe drum de la Polivalenta pana la Unirea, aiurea...coana Vremea nu agreaza Hot Hatchurile se pare :)), ma rog...

Cat despre fete, eu nici macar nu m-am prins ca sunt la intalnire si ele, probabil pt. ca am ajuns mai tarziu, dar, mi se pare super tare ca au venit, chiar de apreciat...

P.S: Eu stiam moda cu cizmele de de cauciuc, doar ca nu vazusem "Uni" pana acum ci doar in mai multe culori:), si sincer mi s-a parut foarte "trendy"
(acum o sa sa zica toti ca-s gay:))) )

steve02 20-11-07 00:32

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1205041)
pe cine am mai intepat si nu stiu?!cred ca pustiu' din pitesti era cu un mkIV iar intepaturile nu erau de la mine chiar daca eram si eu in grupul acela!daca v-am suparat...asta e data viitoare vin eu cu un hatch ..ceva!in rest BRAVO!

Achim...Nu am acuzat pe nimeni.Am citat ce s-a scris pe Forum.Doar am zis ca a fost aiurea si am inteles pana la urma ca a fost o mica gluma neinteleasa

Achim 22-11-07 00:52

eh... eu zic sa trecem peste partea cu cizmele fetelor si etc... sper ca si ele au inteles ca nu e niciun comment facut cu nesimtire sau rautate... la fel cum nici glumele nu au fost menite sa "intepe" ;)

va dati seama ca nu depindeau de niciunul dintre noi conditiile atmosferice :( e toamna si nah, toti am fi vrut sa fie soare si frumos dar aia e... bine macar ca ne-am vazut si am creat un precedent...

data viitoare vom sti la ce sa ne asteptam si ne vom gandi la o locatie mai buna... vom lua mai multe in calcul si speram sa va suprindem in mod placut ;) inca nu s-a gandit nimeni cand va fi aceasta data viitoare... poate o "editie speciala de Craciun" ... poate la primavara o data cu ghioceii... o sa vedem exact ce si cum :D

pt cei care au propus sa facem intalnirea direct la munte... suna f bine, dar trebuie sa luati in calcul si faptul ca fiecare are un anume program... si e f greu sa faci asta (adik sa ii duci pe toti in Poiana sau mai stiu eu unde)... cred ca numarul participantilor (mai ales pt prima "editie") ar fi fost mult mai scazut asa...

@TheWeapon: nu vreau sa te jignesc da' esti putin pe langa subiect... si la faza cu derapajele controlate (dak citeai remarcai ca Bogdan a spus ca asta e o intalnire in care fiecare ne "admiram" reciproc masinile, in care "observam", in care stam toti carora ne plac acest gen de masini laolalta si "barfim" despre ale noastre... nu liniute sau mai stiu eu ce ;) ) la fel si faza cu "poate mi-o dadeau si mie la o tura". nu stiu dak te cunosti sau nu cu domnisoarele da' mi se pare putin deplasat... hai sa ramanem on-topic pls ... si nu mi-o lua in nume de rau ;)

@RoSonic: dak poti da un edit (blur) pe numarul de inmatriculare al Cooper'ului... e dorinta proprietarei si trebuie sa i-o respectam... merci mult de tot...

@Bogdan: ma gandeam sa mai facem o "editie" 1.5 (un fel de beta... intre 1 si 2) la munte intr-un week-end sa vedem ce iese ... cum a zis cineva... dak tot o sa fie frig macar sa stim o treaba si sa vedem si cine ar veni acolo ;)

Doc 22-11-07 02:40

La ski daca se poate...mai testez si eu betele.

Th3W34p0N 22-11-07 02:42

Achim, n-am dat cu pumnu in masa si am zis ca asa facem, a fost o simpla propunere si evident cine vrea se da, cine nu sta si se uita :D

bogdan_wrc 22-11-07 07:00

le-am dat cate un mesaj fetelor, dar vad ca nu raspund, sa inteleg ca nu mai intra pe aici? :(

Achim, facem si la munte, dar unii dintre noi merg cu gume de vara :P
hai sa stabilim cand si eu cu inca cel putin 2-3 masini ma bag pe lista.
macar acolo poate vin si fetele sa ne revansam fata de ele, sa isi dea seama cum suntem de fapt.
rezevam din timp locuri la un bar/restaurant ceva si stam acolo sa ne incalzim !

RoSonic 22-11-07 11:32

Achim, am scos deja pozele cu mini-ul, asa m-a rugat proprietara pe PM.

All times are GMT +2. The time now is 13:11.

- Copyright 2026 4Tuning