![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
Jantele le vinzi separat?
|
un pret pentru ea? ca am un prieten care cauta masina.
|
masina nu s-a dezmembrat , este in aceeasi stare...din pacate nu am mai avut timp sa ma ocup de ea.
si motocicleta si off road-ul imi mananca aproape toti banii si timpul nici nu am mai intrat pe forum-ul asta. masina din pacate sunt in dilema cu ea deoarece nu mai are ITP , are alta culoare decat cea din talon . adica alba in talon si aurie in realitate, nu ii pot trece culoarea ca nu am itp , nu ii pot face itp ul pe naspa ca nu am culoare in talon . sa o omologhezi la rar cu motorul asta taxa e in jur de 7000 ron ...da ...70 000 000 mil vechi....cat de cretin sa fiu sa platesc atat deoarece motorul depaseste cu 40% puterea celui trecut in acte. mai exista o varianta ,sa o inmatriculez ca si masina de competitie sau sa o inmatriculez pe bulgaria....sa o vand sau sa o dezmembrez....ultima varianta nu o prea iau in calcul . daca e cineva interesat sa o cumpere astept oferte serioase ... |
Mai poti pune motorul din acte, sau un motor ca cel din acte, te duci la rar treci culoarea desii nu ai itp nu ai nici o treaba dupa care faci itp. Cert e ca trb sa ai motoru din acte ca sa treci culoarea ... sauuuuu o mai poti revopsii un alb perla ceva ca sa fie deosebit, desii o prinde super bn auriul.
|
Quote:
asta ar fi solutia ieftina cred eu iar dupa itp poti revenii la auriu... |
unu dintre cele mai frumoase Kadetturi din tara :crazy: si legat de ce spuneai dany mai sus crede-ma ca se poate trece ITPul trebuie doar sa cunosti persoana potrivita;)
|
EEEE nenea Dany daca nu ti-ai omologat mortorul ca mine..heheh 500 euro.....bine acum 7 ani:P
Nu o dezmembra ca te ucid sa moara CIBILAN se stie |
Am şters ultimele posturi, va-ţi dat probabil seama de ce ...
Dany, cu aşa ceva nu e de glumit . Sper să înţelegi ! |
basescu ne fura pe fata si noi ne ferim de chestii d-astea..... care se stie peste tot ca se fac.....
Dany, masina merge cu softul stock ? |
masina merge cu soft-ul eds stage 2 .
l-am luat de pe ebay cu 50 de euro . cauta si tu si o sa gasesti . ;) @ Uga- nu o dezmembrez...o sa fac itp ul pe naspa , ii trec culoarea in talon dupa...si merga asa cu ea....partea proasta , ca dupa ce m am apucat de motociclete m am apucat si de offroad...si nu mai am timp sa ma plimb cu toate :))))))))) |
Quote:
|
un mic sfat foliaza masina in alb si dupa fa actele toate si dupa ii schimbi culoarea
|
Quote:
|
daca vrei sa o dezmembrezi vreau: motor cutie plantare instalatie banu jos
|
masina are ITP , am scapat inca 2 ani de vandut piese de pe ea :)
acum are ceva probleme cu franele . cred ca s a dus o garnitura ceva. dupa 1 mai ma apuc sa rezolv problema cu franele , si ies la plimbare :) CUMPAR INTERIOR DE KADETT. daca are cineva va rog sa ma contactati. in rest , spor la treaba si ne vedem pe strada. |
as avea 2 sacune absolut impecabile, daca te intereseaza
nu stiu inca sa-ti spun pretul, sa vad ce gasesc de astra sunt evident de GSI (am si bancheta, dar i-am taiat suportul spatarului) |
nu ma intereseaza scaune , ma intereseaza , bord , plastice , ornamente , plafon ...
|
masina se poate vedea live intre 13-15 mai la Romexpo :)
|
Bine ca ti-a venit mintea la cap :)
|
Quote:
:)) mintea vine....pleaca ...vine iar...nu prea e pe treaba ei :)) |
abia astept sa vad turbata ....
|
1 Attachment(s)
au venit stopurile noi , astept oferte pentru cele vechi full led , semnal , pozitie si frana .
|
felicitari pentru o asa frumusete de masina, mai ales ca are si un motor legendar.
fiecare le stie pe ale lui, dar ar fii pacat mare sa dai masina dupa ce ai ingropat ceva bani in ea. |
3 Attachment(s)
da stiu ce zici , dar asa am impresia ca tot ingrop bani si nu se mai termina niciodata , si nici nu ma bucur de ea ca n am timp :)
astea sunt stopurile vechi ....de vnzare , le vadn la cea mai bun oferta , licitatia incepe de la 100 ron |
Quote:
asa este acolo 100e, acolo 250e...500e...50e...s.s.m.d. si daca tragi linie PLANGI. tu vrei sa vinzi masina cu 6000e si cred ca banii astea nu acopera piesele de tuning si manopera, masina o faci cum ar venii cadou! nasol, dar asta este pasiunea. oricum mai bn decat sa bagi bani in ceva foarte nasol(cum am facut eu) si sa nu realizezi nimic, cum am facut eu de multe ori, macar ramaii cu ceva si cand vezi masina(ex) a ta pe strada ti se umple inima de bucurie(mai ales daca o vezi ingrijita si arata bine). aricum masina ta arata clean, nu are nimic exagerat, tuning stil german look, clasica care o sa intoarca priviri intotdeuna. daca aveam bani multi o cumparam eu, masina de duminica. |
Quote:
|
Quote:
Salut nenea Dany, ce mai zici ? |
Quote:
|
@ esperache - ce sa fac ? nu vezi? m am apucat sa bag iar bani in fieru asta :))
am terminat cu terrano de offroad ...nu mai am ce sa i fac....la fel si cu motocicleta...nu mai am ce sa i fac si acum am indrept iar spre kadett :)) Stopurile nu exagerez Boby dar pe mine m au costat 250 de euro =))) 100 ele si 150 de pus led uri in ele :)) nici nu IMI FAC SPERANTA ca un posesor de Kadett din romania va plati macar 100 de euro pe ele . o sa le dau si pe 90 ron...nu e panica...vorbim . |
Eu am "boala" pe tine de cand cu capacul de rezervor....de fapt droopy e vinovat :). Nu e neaparat panica cu ele.... mie imi plac si astea stock si oricum stiam valoarea lor ...dar daca nu se gaseste nimeni sa le ia.... fac stock.
E bine ca te-ai indreptat iar catre ea....e pacat de munca si de banii tai, plm...e cel mai frumos kadett din spatiul carpato-danubiano-pontic si era pacat sa ajunga la cine stie ce killer si sa isi bata joc de ea. |
Quote:
daca stii un kadett de vanzare cu interior bun , ma intereseaza , sau doar interiorul ....cumpar si toata masina daca e cazu . |
Te-ai trezit tarziu... gasisem mai demult un kadett de austria tipla din toate punctele de vedere. Partea proasta e ca aveam motor de 1,6 d parca si nu avea interior sport :). Ma mai interesez si te anunt.
|
nu ma intereseaza scaunele , plastice , plafon , bord
|
salut!masina asta e sf frate! oricum felicitari pentru o asa masina!superba!bafta!
|
boby, ma oftic si eu de capacu ala, si mie mi l-a suflat droopy. cand aveam kadettu te intrebam daca dai stopurile, acum, nu mai am masina :( (si acum imi pare rau de ea)
chiar te-ai gandit serios sa dai masina? |
m am gandit serios sa dau masina , pentru ca nu mai am timp si nervii necesari sa ma mai ocup de ea...atat timp cat nu se vinde pe un pret rezonabil o sa ramana la mine si o sa bag bani in ea
|
am luat masina de la munca si in 10 km am facut o pana !??!?! care ...nu mi explic dar la vulcanizare am constatat ca trebuia doar aer in cauciuc ...care atentie era pe janta =)))) nu inainte sa mi arunce un camion o piatra in parbriz =))))) parbriz nou... =)))))))))))) nuuuuuuuuuuuu nu e blestemata !!
ies cu ea in seara asta...sunt sigur ca ia foc sau ceva =)) |
Da,cand vezi unele poze ramai socat,te intrebi daca asa ceva se poate face in romania,frumos!
|
in poze arata mai bine decat in realitate :)
|
Quote:
Pana la urma ? ai ajuns cu bine acasa ? :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning