![]() |
Re: E46 - 318i
Quote:
|
5 Attachment(s)
aly99mtw...merci frumos!O sa ma gandesc la propunerea ta...
Astazi am fost la Bucuresti cu un prieten (avea treaba pe acolo)...si daca tot eram in zona,am trecut si pe la cei cu care vorbisem ieri de airbag..si...SURPRIZA...airbag-ul nu era de E46...era de E90. Ieri am primit telefon de la ei (au vazut anuntul meu.."cumpar airbagE46..."etc) si mi-au zis ca au airbag si m-au asigurat ca e de E46,rotund..pt volan sport in 3 spite..exact cum imi trebuia mie...i-am rugat sa imi fca niste poze,mi-au zis ca nu au aparat... "ca nu e nevoie de poze,e exact ce va trebuie"...ii citez Asta e....o sa gasesc eu pana la urma.... Am luat trimul de la vopsit...a iesit impecabil :) |
ca nou :D
|
Quote:
|
in M6,la Tibi...
|
Ce bine a iesit volanul.Chiar iti pui si tempomat:Dstiam ca este cam dificil sa`l montezi daca nu il are de fabrica:D
Bafta si numai bine Cata!Stima! |
Ai idei chiar misto si iti doresc mult spor la treaba si sa le indeplinesti pe toate ! Te astept si pe tine daca ai ceva sugestii al mine la masina ...cu ceva sugestii ;)
|
Merci Patrulei! Merci andreigam!
M-am documentat...si functioneaza,imi trebuie doar cablul acela Caut airbag si nu gasesc la un pret decent,s-a invatat lumea la scoruri mari,cer si 300 de euro pe un airbag.....aduc masina cu cateva sute si vor sa se imbogateasca din cateva piese..In fine..mentalitate aiurea |
f placut volanul ala coh-ule:D
|
1 Attachment(s)
Sa sti ca am fost si eu sa ma interesez pt tine de airbag aici la dezmembrari si tot la fel 290 de euro doar pe capacelul ala din mijloc cu airbag:|
Uite unul gen al tau 240 de euro...m`am interesat si de interior peste 3 zile vine un bmw coupe 2002...sa vad ce interior are si daca face un pret bun vorbim;)Bafta! |
frumos proiect..ar mai merge o bara spate d M..si alte oglinzi..
bafta in continuare! |
Multumesc...EmyM6,Patrulei,jack_e36!!!
Astept un semn in leg cu interiorul ala :) Astazi mi-a sosit capacul cu tot cu airbag-ul sarit ,l-am montat si arata bine,are 2 galme mici..dar merge....cel putin pana o sa imi cumpar un airbag bun O sa pun 2-3 poze mai tarziu... |
5 Attachment(s)
Cateva poze de la o iesire la "iarba verde" si 2 poze cu volanul
|
3 Attachment(s)
Astazi mi-au sosit piesele mult asteptate: emblema si cablul retrofit pt volan
Dupa 3 ore,cu ajutorul unui prieten am reusit sa le fac sa mearga :),comenzile de pe volan se aprind si tempomatul functioneaza (m-am mirat ca ne-a iesit din prima :)) |
tu nu aveai inainte comenzi ?
|
salut!
Nu aveam comenzi,aveam un volan simplu in 4 spite |
Quote:
|
salut!
Da!cum sa nu,ne vedem la stadion la 20.00 |
cum mai merge treaba la stadion ? :D Hai ca vin si eu cat de curand. Bafta baieti !
|
9 Attachment(s)
cateva poze....
|
cat de frumos poate sa arate ... 8-> Felicitari ... tot asa si fara incidente.
|
Frumos BMW-ul ... ai putea sa ii mai pui o buza arquay da super bine....
|
Niceeee :D :X
|
Frumos Cataline ! Felicitari ... golful e tot al tau ?
|
Quote:
Va multumesc frumos! |
1 Attachment(s)
deci ai o masina superba lucrata in detaliu.
sa ai parte de ea era incidente. acum te rog mult ajutama sa fac si eu rost de plasticele astea ca am cautat de am inebunit. asta e nr meu dc ma poti ajuta lasami un msg ceva 0765198498 la orice ora din zi sau din noapte. |
frumos lai facut colgu de cant nu ti lam mai vazut eu zic ca iar sta mai bn cu farurile de fata originale e46 facelift
|
Quote:
poate.... Daca as avea de spart 500-600 euro..mi-as lua unele.. Merci! |
9 Attachment(s)
Munca..si iar munca....,dar rezultatul este unul pe masura.In sfarsit pot spune ca se aud bine "ovalele" astea :)
Materialul este Second Skin Damplifier Pro (am izolat si portbagajul,dar nu am poze). Scuze pt claritatea pozelor! urmeaza usile.... |
"Ohooo"se pare ca te indrepti spre SPL:P
Ne vedem in septembrie la o sedinta foto Black&White:PBafta si numai bine! |
niste scaune sport nu te bate gandul sa ii pui ? E frumos confortul vizual la exterior dar confortul tau..?
|
Patrulei...te astept!ms! :)
Imi plac scaunele sport pe care le vini ..dar nu am bani acum :( |
6 Attachment(s)
2 mici modificari:
1.Am imbracat trimurile in piele (am muncit vreo 2 h,dar au iesit binisor) 2.Alpine IDA-X311RR Pozele..lasa de dorit si nu reflecta realitatea prea bine (sunt facute noaptea).O sa fac unele mai bune.. |
poi ia sa vin sa le vaz si eu pe ziua ...cd-playerul e mortal....sa-l stapanesti sanatos
|
Quote:
numai cd player nu e:)) ne vedem maine |
Quote:
la trimuri am facut si eu cam aceiasi schimbare,dar numi place(adica negru pe negru nu da bine);vreau sa imi fac si iti recomand si tie sa le imbraci cu folie carbon 3d bafta in continuare |
1 Attachment(s)
Salut si scz ca sunt offtopic...
Am si eu un Alpine IDA X100 pe e46 dar nu am rama aceea a lui. Unde as putea gasi o "ramita" de Alpine? |
Quote:
Intre timp am reusit sa termin leasing-ul (cu mari eforturi),am inscris-o...etc Am schimbat si farurile (am trecut la un look mai aproape de cel original) Cumpar semnalizari albe sau fumurii!!!!! |
6 Attachment(s)
cateva poze.....
aseara am primit si semnalizarile Depo |
salut catalin in sfarsit ai facut cum tiam zis mai de mult sa pui farurile originale de pe facelift i sta mult mai bine asa felicitarii!!!apropo cat ai dat pe faruri ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:09. |
- Copyright 2026 4Tuning