![]() |
Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive
@ScAcKi -asta vruiam sa subliniez si eu cand am zis ca nici una nu e masina de "impresie" ..adica ca nu arata a masina
|
Quote:
|
Quote:
Dar iti spun eu ca daca tataemiu ar avea 9000 euro si-ar lua Logan,nu stie el de mobile.de sau alte chestii. Chiar si tata,daca ar fi sa ia masina,nu mi-ar da mie banii sa vin din Germania cu un Golf 2,ar lua Logan. Nu toata lumea e meseriasa ca noi.....:lol: Intelegi ?? |
=)))
mah taicamiu si-a luat un astra la 7500e, k? are acum 200.000km, si n-a avut nici o problema, (l-a lat la 100mi) si unul cu un logan la 30mi, da revizie generala, am vazut cu ochii mei ce inseamna logan, si confor =0% la logan, c naiba vreti o masina buna sau ..... am dat cu masina lu tata in gropi, ( nu p drumuri publice) si n-a avut nici p dreaq, p cand unul cu lo |
pe cand unu cu loganul tot nu are nici o problema pt ca si tata are logan si i lam bagat pe toate drumurile posibile si imposibile am mers cu el cu viteza max si tot nu are nimica si are aproape 70.000 km asa ca .....
|
Eu nu stiu ce sa cred. Ca aspect exterior parca Cielo merge mai mult. Pozitia la condus este mai buna tot la Cielo. In schimb, dotarile sunt cu mult superioare la Logan; motorizarea la fel (nu ma refer neaparat la performante).
Am condus ambele masini. Taica-meu a avut un Cielo din '95, a facut vreo 200.000 km cu el si n-a avut nici pe dreq cu ea. Un unchi are un Logan din '05 cu care a condus pana acum vreo 100.000 km si nu a patit nimic. Deci... este o chestie de gust. BONUS: Logan are ABS si dublu-airbag ;) |
Quote:
Stiu..... Si tata cu un Trabant a fost la motocros si n-a avut nici pe dreaq suspensia,sa mor. Aaa si avea vreo 600.000 km facuti numai in gropi de gropi. :roll: Toata lumea isi lauda masina,mai ales daca e straina,o ia in brate de nu se poate. Sa fim seriosi,credeti ca tatii vostrii cauta gropile alea cele mai mari,sa dea cu masina-n ele ?? Cati bani ai avea,tot te doare sufletul cand auzi trosc ca ai dat cu ea in groapa. |
Quote:
|
mah, c au zis germanii despre loganuri?
|
Quote:
|
mda, dar ce parere au.....
oricum asa putem continua la nesfarsit, eu tin cu cielo, u cu loganul, asa ca degeaba ne cacarim aici cu creturile:blahblah: |
Cieloa clar!Loganul tot Dacie este si eu am un cielo si am dat-o cu vreo 3 Loganuri pana acum,nici unu nu m-a luat.CIELO IS THE BEST!
|
nu mai zic nimik, lasa
|
mai degraba fan Cielo decat fan logan ...
desi toate au avantajele lor ... loganu` castiga puncte ca e mai nou .. si are ceva dotari in pus ... dar eu dak ar fi sa aleg intrea astea 2 as alege CIELO ... :2gun: |
Quote:
si in primul rand aici nu e vb de care e cea mai buna la liniute ci care este mai buna mai rezistenta si 2 cred ca topicul a fost facut pt cu tot si cu totul pt altceva nu pt care e ceea mai buna la linute zi ceva de cielo de rezistenta sau mai stiu eu ceva de genu si 3 va rog eu scoatetiva din cap aberatile de genu ca loganul tot dacie e ca daca vati uita mai bine la masina ati vedea ca nu prea mai e dacie decat cu emblema |
Hai ba!! terminati cu prostiile !!! ca eu nu mai poci de ras pe aci .... voi aveti idee ce spuneti ? nu de alta ,dar va intreb .
Acum suntem in 1995 , se anunta la radio ca apare cielo , concluzia ? e jafa , e rablagita , va ceda , nu mai stiu eu ce . Acum suntem in 2006 , se anunta la radio ca cielo e mai buna ca logan ... ( cum puii mei vine asta ??? ) Acum suntem in ==== se anunta ca loganul e mai bun decat noua generatie de la dacie ... Vai de mine , nu mai pot de ras .... ce vreti sa spuneti ca nu e asa cum am zis ?... sa ii creasca aluia nasul daca minte si imi spune ca nu e asa . Nu credeti ca sunteti cam carcotasi ? si nu faceti nimic aici bun ,decat sa vada ala care face cat mai multe numar de posturi cu afirmati aiurea ... Mai oameni buni ,interesativa mai intai ,documentativa si apoi postati . |
rezistenta .... si fiabilitate .. asta ramane de vazut ...
in ce stare o sa fie loganurile peste 10 ani ... fatza de cum arata cielourile la 10 ani ... si cum se comporta .. cum suna ... and so on .... |
mah, eu nu zic ca loganurile sunt proaste dar cielo >>>>> logan la toate mai ales fiabilitate
|
Quote:
PS.Plus ca la vant lateral mai puternic...........la ditamai cocoasa pe care o are loganu............... ma,dar ce sa ne cacam pe noi oricum e un pas inainte ptr dacia noastra mioritica! va salut! |
Ah! Stiu si eu! Cielo nu este stabil in curbe la viteze mari. O dovada este sor-mea "stabilometrul" :lol: . Daca o masina are ruliul mare, o apuca fluturii in stomac. La Cielo i s-a intamplat de muuulte ori. La Clio (ce avem noi acuma, care este aproximativ exact Logan) i se intampla cu o frecventa de 1/10 mai mica, si asta doar la serpentine atacate in viteza.
|
ce sistem performant cred ca ii ...
niciodata nu da gres ... :D :D :D |
Quote:
|
Da ma baieti,ca voi va luati Logan sa va dati in curbe ca la VTM.
Dar stai,ca voi nu va luati Logan ca e Dacie. Sau alt punct de vedere al vostru foarte penibil: domne,nu-mi iau Logan ca-l face Cielo.....si-mi iau Cielo Voi credeti ca aia care-si cumpara Logan,le cumpara pentru curse,le cumpara sa vina cu ele pe Baneasa sa se dea cu voi?? Sau le cumpara sa aiba masina in fata blocului si sa nu mai depinda de altii,sa aibe propria masina?? Tot ziceti ca Cielo face Loganu.... Tineti minte ca Cielo are 8 valve in plus fata de Logan. Faceti comparatia la toamna cand o aparea 1.6 16v pe Logan,atunci cand e balanta egala faceti cursa,sa se lamureasca toata lumea. |
Quote:
p.s. daca o ti tot asa o sa imi devi un prieten fff bun george_smiley05 ma bucur ca uni romani mai si gandesc si vad adevarul nu aberatile care le vad toti care majoritatea au dacii si jignesc marca dacia sa nu uitai nicodata iubesc dacia si voi iubi tot ce vor scoate pt ca sunt roman si ma bucur cand vad ca romanii se pi.a pe ei de straini multumesc tuturor care au lucrat la proiectul logan si sper ca in 2009 sau 2010 sau cand o sa mai scoateti o alta dacie sa o faceti lipita de asfalt ca sa fie baietii care tuneaza virtual masini mukltumiti |
fratilor...ce sa zic...e ora 4:30 in dimineatza...m-am apucat acum cel putin o ora sa citesc threadul asta iar pe la pagina 12 am renuntat. ma intristeaza faptul ca se isca certuri si discutii aprinse in care se ajunge si la insulte mai mult sau mai putin mascate. de asemenea ma intristeaza faptul ca nu se posteaza obiectiv. se posteaza pareri aiurea, personale, subiective sau chestii auzite din gura-n gura...ce nu am inteles pana la pagina 12 este de ce s-a creat threadul asta? care e scopul lui? logan vs cielo in ce sens? in primul rand tre' specificat ce se vrea de la masina care urmeaza a fi achizitionata. la ce ii trebuie omului, la ce vrea sa o foloseasca. vrea omu' sa se apuce de facut o racheta dintr-o masina obisnuita de serie sau vrea sa aiba cu ce cara porcu' de la tara cand vine perioada cu sarmale si carnati? am incercat mereu sa fiu obiectiv in astfel de discutii, si in discutii cu prietenii. eu am cumparat un saxo acum vreo 3 luni de care sunt f multumit. bineinteles ca unii mi-au sarit in cap, altii m-au sustinut dar am incercat sa raman concentrat la datele problemei si sa aleg solutia cea mai buna tinand cont si de parerile/sfaturile celor din jur. am vrut masina mica, de oras, hatchback pe care la nevoie sa o pot umple cu chestii si sa o pot pune la carat, 5 usi, nu 3 ca e mai practica asa, nu cu mari pretentii, in care sa nu bag bani imediat dupa ce am terminat de facut actele, nu am avut mai multi bani decat am dat la momentul respectiv, si nu am vrut sa ma imprumut de mai mult dect m-am imprumutat, nu am vrut sa ma bag la leasing sau chestii din astea desi probabil mi-ar fi ajuns avansul f bine si m-as fi descucat cu ratele. am preferat o masina mai noua in fata uneia mai vechi dar cu dotari/performante mai bune. pana una-alta consider ca am facut alegerea cea mai buna pt situatia financiara/sociala in care ma aflu la momentul asta. visez si eu ca si altii la bmw-uri si mertzane si alte alea dar momentan atat mi-am permis.
ce vreau sa zic este: concentrati-va putin oameni buni si mai calmati-va. hai sa dicutam ca oamenii, sa cerem pareri si sfaturi si sa ne ajutam unii pe altii, ce banuiesc eu in prostia mea ca (si) de aia s-au facut forumurile astea. de asemenea...hai sa dezvoltam putin treaba, nu: la 8500 ce sa iau, cielo sau logan?....1,2,3...si FIGHT! cam atat...ma opresc aici ca vad ca usor-usor se lumineaza pe afara... parerea mea... dupa cum spuneam, pe la pagina 12 am renuntat...s-a ajuns la vreo concluzie pana la urma? si-a luat omu' masina? :) |
Quote:
Nu uita ca loganul are 1.6 si Cielo 1.5!!! |
Si nu uitati un lucru cand incepeti cu faze de genul: "ce comparati masinile astea la liniutze"...sunteti pe situl 4TUNING!!!
Acest site este dedicat curselor de masini, tuningului, si orice alta modificare adusa masini!!! |
Quote:
|
nu vreau sa iau apararea nimanui, dar poate ca logan este mai bun pt familie, dar totusi, cine vrea sa isi ia pt tuning, trebuie cielo
|
Vara trecuta am participat la Craiova la legale si in primul tur am picat cu Cielo 16 vulve!Am castigat si nu cred ca era vb ca nu stia ala sa-i dea cum vad ca a inceput sa se faca un obicei din chestia asta!
|
https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=29564 asta e si dovada pentru sceptici.
|
1 Attachment(s)
deci care intrecu ca nu vad?
|
Dupa cum vezi steagu Loganu...adica eu.
|
poate ai lucrat mai mult la motor??
uitra-te la poza d mai sus |
Ma sincer nu stiu ce ai vrut sa arati cu poza aia.In fine nu inteleg ce ai vrut sa zici cu "am lucrat mai mult la motor" si da Loganul este un dulap cu roti dar care totusi bate Cielo executive.
|
Nu ma intelege gresit, poate ca la liniute loganul este mult peste cielo, poate chiar este, dar loganul e prea inalt, nu cred ca o sa fie foarte stabil pe un circuit, dar la viteza am zis poate loganul >>>> cielo
|
hai frate ... cu cielo. pai ce aspect are cielo ? o masina cu design de anii 80 ...
cielo are un consum enorm, niste materiale groaznice la interior si comfort minim. un logan 1.6 full e oricand peste un cielo ... calitate/design/performante nu stu ... da parca e ilogic sa-ti cumperi o masina proiectata in anii 80 in fata uneia proiectate in 04. |
poate ca ai dreptate.........
|
Quote:
Vad ca esti din Buc...vrei sa te dai cu mine, sapt asta??? |
Quote:
Consum enorm...hmmmm....poate ai face bine sa te gandesti putin mai mult, pt ca Cielo consuma cat Loganul!!! Cat despre faza cu comparatul unei masini care a fost proiectata acum 15 ani fata de o masina facuta in 04.....poate si faza asta ar trebui sa iti dea de gandit, pt ca in mod normal o Loganul AR TREBUI sa fie cu MULT desupra Cieloului (masina veche de 15 ani) si cu toate astea se pare ca nu prea este!!! Mai bine te-ai gandii putin la fazele astea!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning