Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Accidente în Neamţ (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/52155-accidente-neamt.html)

scturoag 18-05-09 23:53

Re: Accidente in Neamt

Nu am zis ca sunt CONTRA castilor .. chiar deloc ,ai absoluta dreptate.. dar s-a intampalt de 2-3 ori care m-am urcat pe motor fara casca din diferite motive , nu aveam casca la mine , ori ma grabeam si trebuia sa merg 100-200 de metri ...
cat despre prudenta ... din Roman ... poate par eu mai "tampit" la faza ca nu pus casca de 2-3 ori ...dar sunt foarte , foarte prudent ... chiar si la 80 pe europeana .. eram cu VladM odata ... si mergeam pe prima banda .. si cand venea cate o masina din spate ... ii atrageam atentia : bah vlad ... vezi ca vine accidentu' :lol: date si tu mai asa ... etc.etc.
unii rad de mine in oras ca merg incet ... Nu-mi pasa ! am vazut prea multe cazuri si mai bine incet si sigur ... bineinteles ... ii dau si tare ... dar atunci cand trebuie si sunt sigur pe mine ...
am facut prostia cand eram mai mic .. acum vreo 2-3 ani ... m-am urcat cu Paulet(cine il cunoaste , stie despre ce e vorba) pe motor cu , casca , in pantaloni scurti , tricou , si un ghiozdan in spate in care aveam telefoanelem,portofelul si tigarile in el :lol: si am mers pana la Bacau cu 299km/h ... bineinteles ... cand am ajuns la bacau .. eram vanat tot pe maini .. de la snurulile de la ghiozdan ... m-au piscat de la viteza ... si tricoul era descusut tot, iar viziera verde , de la tot felu' de gandaci :lol:
si cand ne-am intors ... la vreo 20 de km de Roman .. tocmai cazuse un prieten de'al nostru cu motoru' , s-a dus pe spate , cand se dadea pe o roata si i-am facut semn sa opreasca ... m-am dat jos .. si mi-am chemat taxiu de frica ...

buddy_lexx 19-05-09 00:03

scturoag... asa iti mai place tie sa faci posturi kilometrice:))))) te`a molipsit stim noi cine!
in fine... din toata dicutia asta eu vin cu concluzia : ULCIORUL NU MERGE DE MULTE ORI LA APA! asa ca poarta casca si toate accesoriile de protectie ca nu`s facute degeaba.. chiar m`am saturat sa tot vad cum dispar dintre noi din ce in ce mai multi oameni datorita unor accidente din astea .. e trist..f f trist!
eu si in oras am inceput sa port centura ...ca ma uit pe toate site`urile si vad accidente...vad moarte peste tot..in masina pe motor pe scuter pe bicicleta ..pe trotuar! feriti`va oameni buni de accidente ...mai ales ca suntem cu totii tineri

scturoag 19-05-09 00:15

Da ... se pare ca de o vreme am luat-o pe calea lu' morf rau de tot ... iar plictisesc lumea cand postez cate ceva ca scriu romane in loc de posturi :lol:
in fine .. sa trecem la subiect ...
Stiu , port casca , cum am spus si mai sus ... s-a intamplat de 2-3 ori ... si asta doar pe distante scurte , viteze mici ... si din cauza ca nu aveam casca pe moment.
Oricum daca ar fi sa conduc eu de fiecare data , nu mi-e frica.... si dezbracat m-as urca pe motor , pentru ca sunt prea sigur pe mine , nu stiu de ce , stiu ca nu e bine ca am in cap asta , dar asta realizez eu pe moment cand pun mana pe un motor/scuter, dar cand ma urc cu cineva , mai ales cand stiu ca ies din localitate , de fiecare data , deci , de fiecare data imi pun echipament , nu numai casca , echipament , casca , geaca de motor , manusi , blugi grosi , si niste adidasi pe care ii am si sunt plasticati la incheieturi si in varf ...
Desi am planuri pe viitor , viitorul apropiat (1 luna maxim) sa-mi iau un motor , motor de peste 500 cmc , o parte din mine spune NU , una DA , nu stiu ce sa fac ...
cand ma gandesc la senzatiile tari , si ca trec prin fata vento'ului de politie cu 200 si le arat degetu' imi vine sa-mi iau ... cand ma gandesc la mai multi prieteni de'ai mei care au stat in coma , unii care au murit , Dumnezeu sa ii ierte ! unul dintre ei ii si acum in coma in Italia ... are aproape 1 luna de cand sta in coma , si cand iese , DACA iese din coma ... s-ar putea sa ramana paralizat ...
deci .. cand ma gandesc la lucrurile rele care s-ar putea intampla ... indiferent de experienta mea ... ca nu e neaparat sa fie din vina mea ... de cele mai multe ori , motociclistii mor din cauza celor cu masiniile .... imi vine sa imi cumpar un motor si sa ii dau foc ... ca sa nu mai am bani sa-mi iau altu' dar sa raman intreg ... stiti cum e cu teribilismul ...
Cred ca pana la urma am sa-mi iau o motocicleta cu atas :lol:

Teo MTM 19-05-09 01:21

De accidentul de la Dumbrava de ieri cu BMW versus Dacia Break stie cineva ceva ?

scturoag 19-05-09 12:39

Nu , dar presupun ca ii ceva de genu : Dacia facuta praf , BMW-ul n-are nimic :D :lol:

VladM 19-05-09 13:37

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2331744)
Da ... se pare ca de o vreme am luat-o pe calea lu' morf rau de tot ... iar plictisesc lumea cand postez cate ceva ca scriu romane in loc de posturi :lol:
in fine .. sa trecem la subiect ...
Stiu , port casca , cum am spus si mai sus ... s-a intamplat de 2-3 ori ... si asta doar pe distante scurte , viteze mici ... si din cauza ca nu aveam casca pe moment.
Oricum daca ar fi sa conduc eu de fiecare data , nu mi-e frica.... si dezbracat m-as urca pe motor , pentru ca sunt prea sigur pe mine , nu stiu de ce , stiu ca nu e bine ca am in cap asta , dar asta realizez eu pe moment cand pun mana pe un motor/scuter, dar cand ma urc cu cineva , mai ales cand stiu ca ies din localitate , de fiecare data , deci , de fiecare data imi pun echipament , nu numai casca , echipament , casca , geaca de motor , manusi , blugi grosi , si niste adidasi pe care ii am si sunt plasticati la incheieturi si in varf ...
Desi am planuri pe viitor , viitorul apropiat (1 luna maxim) sa-mi iau un motor , motor de peste 500 cmc , o parte din mine spune NU , una DA , nu stiu ce sa fac ...
cand ma gandesc la senzatiile tari , si ca trec prin fata vento'ului de politie cu 200 si le arat degetu' imi vine sa-mi iau ... cand ma gandesc la mai multi prieteni de'ai mei care au stat in coma , unii care au murit , Dumnezeu sa ii ierte ! unul dintre ei ii si acum in coma in Italia ... are aproape 1 luna de cand sta in coma , si cand iese , DACA iese din coma ... s-ar putea sa ramana paralizat ...
deci .. cand ma gandesc la lucrurile rele care s-ar putea intampla ... indiferent de experienta mea ... ca nu e neaparat sa fie din vina mea ... de cele mai multe ori , motociclistii mor din cauza celor cu masiniile .... imi vine sa imi cumpar un motor si sa ii dau foc ... ca sa nu mai am bani sa-mi iau altu' dar sa raman intreg ... stiti cum e cu teribilismul ...
Cred ca pana la urma am sa-mi iau o motocicleta cu atas :lol:

1. Vorbeam cu Shugaru.
2.Daca e vorba de piticu,a iesit din coma,are coloana rupta,nu poate sa vorbeasca.
Si accidentu de aseara am coborat jos,si n-am mai avut timp sa mai vb mai multe,ciprian e bine,juca table la spital,m-a sunat de la spital un baiat care era la el sa ma uit la motor la ce viteza e blocat chilometraju,va dati seama ca nu avea 50 :)) Motoreta are furca rupta,si cam atat,casca era f putin zgariat,el a cazut in cap,avea casca de aia Nitro,avea geaca pe el parca,si protectia la spate,nu coloana,are picioarele umflate si zgariate.

morpheusmaster 19-05-09 17:18

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2331705)
scturoag... asa iti mai place tie sa faci posturi kilometrice:))))) te`a molipsit stim noi cine!
in fine... din toata dicutia asta eu vin cu concluzia : ULCIORUL NU MERGE DE MULTE ORI LA APA! asa ca poarta casca si toate accesoriile de protectie ca nu`s facute degeaba.. chiar m`am saturat sa tot vad cum dispar dintre noi din ce in ce mai multi oameni datorita unor accidente din astea .. e trist..f f trist!
eu si in oras am inceput sa port centura ...ca ma uit pe toate site`urile si vad accidente...vad moarte peste tot..in masina pe motor pe scuter pe bicicleta ..pe trotuar! feriti`va oameni buni de accidente ...mai ales ca suntem cu totii tineri

Vorbea de mine :)) da uite k l'am molipsit si pe el :))...iar cu motocicletele nu e de glumit. Stefan P are dreptate...nu conteaza ca in 8 ani nu ai cazut...is altii care in 50 de ani de carnet nu au avut nici o amenda luata, nimic si intro zi a dat unu cu tiru peste ei...deci nu e bun rationamentul asta. Cu casca fara casca...nu e de glumit cu motocicleta. Mai ales la varste <25 ani...si eu de mic is innebunit dupa 2 roti...dar mam abtinut pana acum (din anumite motive)....in curand o sa fac cunostinta cu demonul :) si cu viteza sunetului :) (sa speram ca nu si cu moartea)...oricum scturoag nu procedezi bine ca esti atat de sigur pe tine...si nu vreau sa cobesc dar de acolo li se trage tuturor ;) ca sunt prea siguri pe ei si pe masini/motociclete. Nu, niciodata sa nu fii si intotdeauna sa alergi cu frica aia, stiti la ce ma refer...aia te tine concentrat si in viata...daca esti prea sigur pe tine, acolo o pierzi ;) si cred ca asta e intrebarea tuturor celor care au boala cu viteza si vor motor... SA IMI IAU??? SA NU IMI IAU??? :)

P.S. Voi stiti ca facem offtopic? :) asa putin...

stefan_88 19-05-09 17:25

Pai ...hai sa nu mai facem offtopic aici ..si sa mutam discutia pe Cafenea :) .

DarkDevil666 19-05-09 17:49

Dobitoci la volan....

AlinutzuTNS 19-05-09 17:55

am vb cu un prieten care el a vazut accidentul ,era si el tot cu un motor si a vazut cum sa rostogolit ala si akuma omuletzul e traumatizat:| E vorba de Romario Paulet , Chriac il stie

VladM 19-05-09 18:54

Da,era si Romario,dar el a plecat imediat,eu am vazut mai bine decat el,eram la geam,si ma uitam fix acolo.

scturoag 19-05-09 21:04

Quote:

Originally Posted by AlinutzuTNS (Post 2333704)
am vb cu un prieten care el a vazut accidentul ,era si el tot cu un motor si a vazut cum sa rostogolit ala si akuma omuletzul e traumatizat:| E vorba de Romario Paulet , Chriac il stie

:lol: Era de asteptat la Romario , el nici nu stie prea bine sa mearga cu scuterul si deja si-a luat Zx-6 ... si e prima oara cand se urca pe motor , era normal sa ramana traumatizat ... si nu stiu de ce presimt eu ca o sa ia o mica pauza cu motorul ... :lol:
oricum ... pentru off-topic dai search la : "ceafeneaua nemtenilor de pe 4tuning".

VladM 19-05-09 21:22

Era in seara asta cu motoru.

scturoag 19-05-09 21:28

:arrow::arrow::arrow:
Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2334288)
pentru off-topic dai search la : "ceafeneaua nemtenilor de pe 4tuning".

Nu dureaza mult sa dai search :D

AlinutzuTNS 22-05-09 00:22

bai eu nu dau de "cafeneaua nemtenilor " lasati unu link ul unde sa intru va rog ..ms

AlinutzuTNS 22-05-09 00:27

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2334288)
:lol: Era de asteptat la Romario , el nici nu stie prea bine sa mearga cu scuterul si deja si-a luat Zx-6 ... si e prima oara cand se urca pe motor , era normal sa ramana traumatizat ... si nu stiu de ce presimt eu ca o sa ia o mica pauza cu motorul ... :lol:
oricum ... pentru off-topic dai search la : "ceafeneaua nemtenilor de pe 4tuning".

eu zic ca stie sa mearga pe motor poate daca te ar plimba si pe tine tot asa ai zice ca si mine am mers de cateva ori cu el si m am simtit in siguranta , prima data am avut o retinere sa nu ma urc dar a fost ok:P

scturoag 22-05-09 00:30

Tu nu stii ce vorbesti ... sa stii sa mergi pe motor nu inseamna numai sa stii sa schimbi vitezele si sa mergi cu 250 km/h ... ca sa poti sa zici ca stii sa mergi cu motoru' e cand conduci de ani buni si cand ai reflexele formate , iar Romario nu are nici una din astea ... si pana la urma nici n-are carnet :lol: ...
Eu pun pariu ca daca il fugareste politia .. se panicheaza si se duce de pamant ... si nu ai cum sa negi lucru asta ...
Am sa-ti dau later edit cu linku'

AlinutzuTNS 22-05-09 00:32

pai el de cand are motorul se descurca bine nu ca unu care stie sa mearga de cativa ani pe asa ceva aici ai dreptate :P si oricum are carnet are timp sa invete

scturoag 22-05-09 00:44

Nu se descurca bine ... sunt altii care conduc de 2-3-4 ani si nu se descurc bine ... cum nici eu nu pot sa zic ca ma descurc bine ... si totusi am vreo 3 ani de cand merg pe asa ceva ... dar in schimb pot sa zic ca am reflexele mai devoltate ca altii ... care is "incepatori" ...
Prima oara cand am iesit cu motoru' in oras ... aveam vreo 70 la un moment dat ... si deodata vad intersectia .. si nu stiam ce sa fac .. sa schimb viteza inferioara si apoi sa apas frana .. sau invers .. sa pun rana pe fata .. sau cea pe spate .. sau frana de motor .. si erau prea multe de facut deodata(schimbat viteza anterioara , tinut ambreiaj , franat , facut curba , apoi dat drumu la ambreiaj sa-mi iau demaraj din curba ... ) si eram blocat ... nu stiam ce trebuie sa fac ... asa ca m-am decis sa o iau tot inaitne pana ma obisnuiesc cu intersectiile ... si asa si el ... la ceva mai complicat se blocheaza ... nu stie ce sa faca ...
el stie sa mearga... atat :)
in fine ... hai sa terminam cu off-topicul .. pentru mai multe discutii dai click pe linkurile de mai jos :
Noul topic "Roman" , cel vechi s-a inchis : https://forum.4tuning.ro/showthread.p...ighlight=Roman

Cafeneaua Nemtenilor De Pe 4Tuning : https://forum.4tuning.ro/showthread.p...tenilor+tuning

RapJustin 02-07-09 22:34

Re: Accidente în Neamţ

Accident foarte violent astazi in costisa:((( o masian a luat pe sus o carutza plina cu lemne... trafilul a fost blocat, iar mai apoi deviat prin camp. (din acest motiv nu am apucat sa fac poze. Daca a trecut cineva pe acolo si are poze...) Am o intrebare!!! Nu se poate face nimic in legatura cu carutele care circula nestingherite pe drumurile nationale???? Platim roviniete, platim taxe... platim multe ca sa mergem in siguranta!!!! Nu ne aude nimeni????

scturoag 02-07-09 23:57

Mama era sa moara cu mine in burta in 92' cand a intrat intr-o caruta nesemnalizata si a intrat coada de la caruta in masian .. a spart si motor si tot ... a ajuns langa schimbator ...
Nu ai ce sa le faci ... oamenii isi fac treaba ... daca altceva nu au ...
singura solutie e sa stea politia la panda si sa le dea cate o amenda sa vorbeasca singuri ... si poate se potolesc...

stefan_88 03-07-09 00:15

Degeaba o sa stea politia la panda ca tot nu or sa dispara carutele de pe strazile patriei . Eu am avut un accident mai ciudat cu un carutas beat , s-a suit omul cu tot cu caruta si cal pe masina mea ( eu fiind oprit la semafor la piata mare ) si ce i-a facut politia ? I-a dat o amenda de 5 milioane pentru perturbarea linistii publice si atat ( ma alergase putin cu o ranga prin intersectie ) . Asta e blestemul strazilor din Romania : carute nesemnalizate , biciclisti beti , betivani si animale lasate libere pe strazi ( vaci , cai ...etc etc. )

buddy_lexx 03-07-09 00:16

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2457665)
Mama era sa moara cu mine in burta in 92' cand a intrat intr-o caruta nesemnalizata si a intrat coada de la caruta in masian .. a spart si motor si tot ... a ajuns langa schimbator ...
Nu ai ce sa le faci ... oamenii isi fac treaba ... daca altceva nu au ...
singura solutie e sa stea politia la panda si sa le dea cate o amenda sa vorbeasca singuri ... si poate se potolesc...

ideea e ca in preajma comunelor,satelor s.a .. oamenii sunt protejati de politia rurala si de aia fac ei problemele astea! ca ai sa vezi tu ca in caz de accident politistul rural va face tot posibilul sa`si ajute consateanu(am avut un caz de genu asta recent) si normal ca daca ei is cu politia mana`n mana isi permit sa faca astfel de nereguli! In concluzie.. sistemul si legile sunt de vina !

AnDrEiCa 03-07-09 15:09

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 2457440)
Accident foarte violent astazi in costisa:((( o masian a luat pe sus o carutza plina cu lemne... trafilul a fost blocat, iar mai apoi deviat prin camp. (din acest motiv nu am apucat sa fac poze. Daca a trecut cineva pe acolo si are poze...) Am o intrebare!!! Nu se poate face nimic in legatura cu carutele care circula nestingherite pe drumurile nationale???? Platim roviniete, platim taxe... platim multe ca sa mergem in siguranta!!!! Nu ne aude nimeni????

Intradevar din cauza carutelor se produc multe accidente ,dar sunt doua feluri de carutasi....

1)Cei care cu ajutorul carutei isi castiga o paine cinstit

2) Betivi care merg cu carutele cand vin de la carciuma,morti de beti,nesemnalizati

Deci cred ca si ei au dreptu de a circula pe drumurile nationale ,atata timp cat indeplinesc conditia intai ....

VaLeX 03-07-09 15:28

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2459148)
Intradevar din cauza carutelor se produc multe accidente ,dar sunt doua feluri de carutasi....

1)Cei care cu ajutorul carutei isi castiga o paine cinstit

2) Betivi care merg cu carutele cand vin de la carciuma,morti de beti,nesemnalizati

Deci cred ca si ei au dreptu de a circula pe drumurile nationale ,atata timp cat indeplinesc conditia intai ....

Indiferent, toate ar trebui semnalizate corespunzator si seara dupa 10 , interzise pe drumurile publice ...

RapJustin 03-07-09 16:53

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2459211)
Indiferent, toate ar trebui semnalizate corespunzator si seara dupa 10 , interzise pe drumurile publice ...

Nu numai seara... tot timpul. Noi platim atatea taxe ca sa mergem pe drumurile publice, si din cauza lor mai dam si peste ei si, doamne fereste mai dau si cu capu` de asfalt si mai dau ortu` popii... si a cui e vina??? a soferului!!!

Ali_ump 06-07-09 21:24

3 Attachment(s)
Inca un accident la Chimie ...

buddy_lexx 06-07-09 21:53

ma intreb cu cine vorbeau politistii in a 2 `a poza! unu cu altu sau...?

Jok3r K10 06-07-09 21:58

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2466743)

cu superiorii ca ei nu stiau ce tre sa faca .....cu legile astea noi e grele ....firar mama lui de cod rutier:lol:

buddy_lexx 06-07-09 22:03

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2466758)
cu superiorii ca ei nu stiau ce tre sa faca .....cu legile astea noi e grele ....firar mama lui de cod rutier:lol:

nu`i vba de lege ..si ca nu au habar ce sa faca..
ideea e ca au si ei o retinere in legatura cu verdictu final ca sa nu supere pe cineva ca si-a facut datoria si a trecut peste o pila sau nu stiu ce...

Jok3r K10 06-07-09 22:07

pai eu ce ziceam mai sus?....si mai nou daca accidentul nu sa soldat cu victime ei nu ar trebui sa se amestece......in caz ca participantii accidentului nu sau inteles intre ei asta e partea a doua.....in fine multi dintre ei nu stiu cum sa reactioneze in urma unui accident ....dar in schimb stiu sa iti dea amenda foarte usor....

mariusD 06-07-09 22:40

pana la urma cum s-a intamplat accidentul... nu prea imi dau seama? cel cu loganu a intors acolo si ala la luat din lateral sau cum dracu... daca e asa... atunci adio permis la soferul loganului...

Ali_ump 06-07-09 23:20

Si eu am incercat sa inteleg si nu am resuit! Cred ca Loganul iesea de pe privighetorii...si a fost acrosat de Fiat...cred...:)

Scarto 07-07-09 09:20

Da.. si dupa o intoarcere 180 a ajuns in pozitia in care este ... :)

B16SIX 07-07-09 21:11

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2466743)

ceva exemple>cereau date despre masini,soferi,cereau sa vina o platforma,sa vina colegi de la criminalistica daca sunt victime(tre facute poze la locu accidentului) etc
nu este chiar asa simpla meseria asta(gindestete cum era sa stai in intersectie la spital zilele trecute cind nu a mers semaforu)

B16SIX 07-07-09 21:12

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2466758)

care legi noi?

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2466776)
pai eu ce ziceam mai sus?....si mai nou daca accidentul nu sa soldat cu victime ei nu ar trebui sa se amestece......in caz ca participantii accidentului nu sau inteles intre ei asta e partea a doua.....in fine multi dintre ei nu stiu cum sa reactioneze in urma unui accident ....dar in schimb stiu sa iti dea amenda foarte usor....

cite accidente ai avut tu de stii?

Jok3r K10 07-07-09 21:17

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 2469283)
care legi noi?

legea aia cu asigurarea ....ca sa nu se mai amestece ei in cazul unui accident

buddy_lexx 07-07-09 21:29

nu am zis ca nu`si faceau meseria..chiar din contra.. am mentionat mai sus ca altii iii impiedica sa`si faca meseria! Chiar il cun pe unul dintre ei..
am pus acea intrebare pentru ca ..cu toti stim in ce tara suntem si cum merg la noi treburile si aici ma refer la pile...la favoruri ... care de obicei ii impiedica pe politisti sa`si faca meseria dupa lege.

DarkDevil666 08-07-09 20:11

Vad k e tare interesant cand e vorba de politisti....
Dar macar stie cineva cat de greu e sa ajungi politist si mai ales la politia rutiera??...

ThunderRa 08-07-09 20:49

Nu vrei sa ne explici tu cat de greu este sa stai in mijlocul intersectiei si sa incurci circulatia? :P Get real... Daca si sa ajungi politist ti se pare greu, atunci sa ai cu 2 clase mai mult decat trenul cred ca ti se pare de-a dreptul imposibil... :P

All times are GMT +2. The time now is 23:58.

- Copyright 2026 4Tuning