Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sa ne cunoastem (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5177-cunoastem.html)

balurutzu 04-04-06 21:04

Re: Sa ne cunoastem...

Quote:

Originally Posted by Oxide
balurutzu...pot sa vin shi yo la intalniri de acuma incolo???PLZ!!!MY BLOOD IS NOS!!!TUNING OBSESION!!!PLZ!!!
PS:I just love u`re Rover!!!

nu ca poti noi te asteptam vineri la 20 00 in parcare la heat oricine e pasionat e bine venit intre noi .....asa ca vb vineri :) :)

petrarca 04-04-06 21:14

mersi mult oxide si abia astept sa vad ce o sa iasa...

Oxide 04-04-06 21:16

thx a lot!!!am fo` shi in ultima vineri inainte sa plecatzi la Bucale...admiram cum itzi bate nr de inmatriculare din cauza basului...:))

petrarca 05-04-06 12:16

ciky mersi pt primire astept sugestii de la voi pt a-mi modifica masina la exterior ca la motor nu are rost sa umblu ca e destul de nervoasa...cand va fii gata inmatriculata o sa vin cu ea la adunarile voaste...

petrarca 05-04-06 12:17

ps:in special de la oxide :)

petrarca 06-04-06 13:28

oxide vad ca nu mai ai timp si de mine...ok..poate esti ocupat.cand o sa ai timp ocupa-te te rog si de masinuta mea...da-mi niste idei cat de cat realiste.adica sa nu-i pui niste spoilere uriase ceva finut cu bun gust...mersi

Oxide 06-04-06 21:58

bro`...serios nu prea am timp...incerc in weekend...sry...hai vineri shi dak vrei vb...

petrarca 07-04-06 10:56

ok.poate nu promit nimic...

Oxide 07-04-06 11:25

k...maybe i`ll see u today...Dak vii o sa stau langa mashina lu` Balurutzu(Roveru`...)
PS:N-am timp pt k tre` sa invatz totushi ceva k am la vara examene...shi noah..

maniacflorynu 07-04-06 13:29

Salutare.
Sunt Florin si maniac dupa masini tunate. A mea e semi, dar cel putin pe muzica nu ma las. Si apropo eu vand M'N'C, care e super OK

gaju 07-04-06 14:11

Quote:

Originally Posted by maniacflorynu
Salutare.
Si apropo eu vand M'N'C, care e super OK

salut,salut!!

ai glume in program cu mnc?vezi ca ai niste db drag-heri pe aicea care pun bassu pe tine daca ii iei cu povesti.
oricum bine ai venit si sper ca stii de gluma!!

balurutzu 07-04-06 17:05

Quote:

Salutare.
Sunt Florin si maniac dupa masini tunate. A mea e semi, dar cel putin pe muzica nu ma las. Si apropo eu vand M'N'C, care e super OK

:) :) :) :) la DbDrag totul incepe de la 120 db

BH-15-RIC 07-04-06 17:41

Ma nu fiti rai sa-l speriati din prima ,il bagam in WSR , ii luam banii si dupa aia il puteti speria :lol: :lol: :lol:

balurutzu 07-04-06 18:22

:) :) :) :) asta da da noi nu santem rautaciosi si nu l speriem noi santem doar realisti :) :) :)

maniacflorynu 08-04-06 12:54

Chiar asa usor credeti ca ma speriu. Hai sa ascultam muzica si sa bem o bere.

www.globiz.ro
www.maniac.ro

Ciky 10-04-06 12:49

of,of,mai,mai,mai,daca mnc e ok atunci magnatu' unde ii?

maniacflorynu 11-04-06 17:05

Uitate si la pret, dar stii bine ca pe langa produse conteaza si instalatorul

margineanu ovidiu 11-04-06 17:14

Quote:

Uitate si la pret, dar stii bine ca pe langa produse conteaza si instalatorul

nu stiu ce aveti voi cu MNC?daca omul aia vrea si e fan doamne ajuta,macar este ceva altfel decit avem noi,poate si suna bine(?)poate te auzim florynu la vreo intilnire vinerea si atunci nu mai zice nimeni nimic de tine si poate se incalzeste si chiar bem si o bere,nu?

lynxtuning 12-04-06 14:19

salutare. cred ca ma cunoasteti majoritatea... daca nu o sa pregatesc un cv . Oxide daca poti face ceva cu Mazda MX-6 ,spatele in special.

valib 12-04-06 14:36

un cv tot ar fi binevenit...eu nu te stiu din pacate:(
:)
si asa macar o sa te cunoasca si restu`, cei care mai sunt pe aici, si cei care o sa mai apara intre timp:)
welcome dude:)

Oxide 12-04-06 17:08

lynx tuning...o sa incerc sa fac ceva...da...pune o poza plz...
PS:ii super MX-6...de cate ori treceam pe langa ea ma opream shi o admiram...ai adus-o din afara nu???II BESTIALA ORICUM!!!nush ce mai vrei sa fac cu spatele...pt k ii superb...asha de ben` da stopurile alea din cf...

maniacflorynu 12-04-06 19:58

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu
nu stiu ce aveti voi cu MNC?daca omul aia vrea si e fan doamne ajuta,macar este ceva altfel decit avem noi,poate si suna bine(?)poate te auzim florynu la vreo intilnire vinerea si atunci nu mai zice nimeni nimic de tine si poate se incalzeste si chiar bem si o bere,nu?

Si mai multe.
Hai ca incerc sa ajung Vinerea asta.
8) 8) 8)

balurutzu 13-04-06 15:21

la bere ma bag si eu :) :) :) :) :)

margineanu ovidiu 16-04-06 16:42

Quote:

Originally Posted by balurutzu
la bere ma bag si eu :) :) :) :) :)

ti-ai luat concediu sefu sau ce-i cu tine?nu tu intilniri,nu tu spl team,deja mie dor de tine:)unde mai pui ca inca nu am baut o bere pt ce am realizat la Buc.hai ca mie sete:):):)

Ciky 16-04-06 17:19

deles,baetzi!:)

daflyer_oradea 16-04-06 18:49

mai baieti, de ce ploua in fiecare vineri???
ia vedeti, poate luati legatura cu "sefu" sa nu ploua macar vinerea care vine sa ne intalnim toti, sa vedem ce facem cu WSR-u...
si sa mai vedem frumusetile de masini din club...

daflyer_oradea 16-04-06 18:49

am uitat.
WELCOME GABI!!!!!

valib 16-04-06 18:59

ploua...pt ca nu ma mai duc eu la oradea...

Criwar 17-04-06 00:27

ma scuzati de offtopic dar nu stiam unde sa postez...imi puteti spune cum ajung in oradea prin ungaria? care e ruta? pe unde intru in tara...la Episcopia BH??? k am auzit k drumu ii dezastru...nici dacia nu merita sa o rupi...si cam cati km is si ce tre sa prezint la vama...mc mult...daca vreti si sunteti bine informati si pm va rog...mc

RocKzana 22-04-06 01:32

cauta o harta pe google.. shi intri in Bors in oradea.. acuma depinde shi de unde vii.

daflyer_oradea 22-04-06 09:14

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mare Intalnire In 28 Aprilie, Vineri, Ora 20.
Toti Membrii Wsr Sunt Rugati Sa Participe, Fiindca Se Va Discuta Viitorul Clubului Si Trebuie Sa Stim Exact Cati Membrii Avem. Rog Toata Lumea Interesata De Wsr Sa Participe.
O Sa Se Faca Si Inscrieri, Daca E Cazul, La Fata Locului.
Va Asteptam Pe Toti, In Numar Cat Mai Mare, Sa Vedem Cam Unde Ne Aflam Si Ce Putem Face Pe Viitor, Ce Putem Organiza, Si Cum Ne-ati Putea Sprijini , Cei Care Doresc Sa O Faca.
Va Multumim Anticipat Pentru Prezenta.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

don_costelo 27-04-06 07:04

nume:Costel
alias:Don Costelo'
ocupatia:electrician auto
masina:Opel Ascona 2.0 injectie benzina 127CP stock

Sper sa ma acceptati printre voi
macar la discutii pe forum

Ciky 29-04-06 07:45

de ce nu!:)

SoundIdentity 30-04-06 22:10

va spun un secret:lynx tuning by gabi=babgulas papricas precla ps nu spune nimanui :):):):):)

daflyer_oradea 03-05-06 18:01

ar trebui sa postam si un dictionar roman-maghiar, ca eu de multe ori nu prea pricep nimic...;))

Seeerj 06-05-06 10:59

`neatza...sunt un tip din oradea, ma numesc Sergiu am 19 ani...nu am permis(il iau la toamna :cry: ) ...si nici masina...aia o iau la anu...ma gandesc la o Acura RSX sin 2002 :-P imi place mult tuningul de orice fel...dar il prefer pe cel audio :D si nu in ultimul rand un motor sanatos...cu sunete sanatoase...aspectul masinii...poate ramane la urma! :-)

BIG_mafia 07-05-06 19:12

salut sunt un oradea infocat dupa tuning 17 ani cls 10-a bla bla cat mai curand vreau sa ma bag mai adank in viatza de noapte alaturi de o mashiutza frumoasa aranjata

veveve 08-05-06 07:05

salut.stiti careva daca se tzine anu asta in oradea tuning show.daca stie careva sami zica

gaju 08-05-06 09:15

Quote:

Originally Posted by veveve
salut.stiti careva daca se tzine anu asta in oradea tuning show.daca stie careva sami zica

VA FI PE 4 IUNIE UNU LA AEROPORT,DUPA AIA CRED CA VOR MAI FI CEL PUTIN 2 SHOWURI.

BIG_mafia 08-05-06 11:03

gaju`le cu 21 mai ce se mai aude?!

All times are GMT +2. The time now is 04:14.

- Copyright 2026 4Tuning