![]() |
Re: Sa ne cunoastem...
Quote:
|
mersi mult oxide si abia astept sa vad ce o sa iasa...
|
thx a lot!!!am fo` shi in ultima vineri inainte sa plecatzi la Bucale...admiram cum itzi bate nr de inmatriculare din cauza basului...:))
|
ciky mersi pt primire astept sugestii de la voi pt a-mi modifica masina la exterior ca la motor nu are rost sa umblu ca e destul de nervoasa...cand va fii gata inmatriculata o sa vin cu ea la adunarile voaste...
|
ps:in special de la oxide :)
|
oxide vad ca nu mai ai timp si de mine...ok..poate esti ocupat.cand o sa ai timp ocupa-te te rog si de masinuta mea...da-mi niste idei cat de cat realiste.adica sa nu-i pui niste spoilere uriase ceva finut cu bun gust...mersi
|
bro`...serios nu prea am timp...incerc in weekend...sry...hai vineri shi dak vrei vb...
|
ok.poate nu promit nimic...
|
k...maybe i`ll see u today...Dak vii o sa stau langa mashina lu` Balurutzu(Roveru`...)
PS:N-am timp pt k tre` sa invatz totushi ceva k am la vara examene...shi noah.. |
Salutare.
Sunt Florin si maniac dupa masini tunate. A mea e semi, dar cel putin pe muzica nu ma las. Si apropo eu vand M'N'C, care e super OK |
Quote:
ai glume in program cu mnc?vezi ca ai niste db drag-heri pe aicea care pun bassu pe tine daca ii iei cu povesti. oricum bine ai venit si sper ca stii de gluma!! |
Quote:
|
Ma nu fiti rai sa-l speriati din prima ,il bagam in WSR , ii luam banii si dupa aia il puteti speria :lol: :lol: :lol:
|
:) :) :) :) asta da da noi nu santem rautaciosi si nu l speriem noi santem doar realisti :) :) :)
|
Chiar asa usor credeti ca ma speriu. Hai sa ascultam muzica si sa bem o bere.
www.globiz.ro www.maniac.ro |
of,of,mai,mai,mai,daca mnc e ok atunci magnatu' unde ii?
|
Uitate si la pret, dar stii bine ca pe langa produse conteaza si instalatorul
|
Quote:
|
salutare. cred ca ma cunoasteti majoritatea... daca nu o sa pregatesc un cv . Oxide daca poti face ceva cu Mazda MX-6 ,spatele in special.
|
un cv tot ar fi binevenit...eu nu te stiu din pacate:(
:) si asa macar o sa te cunoasca si restu`, cei care mai sunt pe aici, si cei care o sa mai apara intre timp:) welcome dude:) |
lynx tuning...o sa incerc sa fac ceva...da...pune o poza plz...
PS:ii super MX-6...de cate ori treceam pe langa ea ma opream shi o admiram...ai adus-o din afara nu???II BESTIALA ORICUM!!!nush ce mai vrei sa fac cu spatele...pt k ii superb...asha de ben` da stopurile alea din cf... |
Quote:
Si mai multe. Hai ca incerc sa ajung Vinerea asta. 8) 8) 8) |
la bere ma bag si eu :) :) :) :) :)
|
Quote:
|
deles,baetzi!:)
|
mai baieti, de ce ploua in fiecare vineri???
ia vedeti, poate luati legatura cu "sefu" sa nu ploua macar vinerea care vine sa ne intalnim toti, sa vedem ce facem cu WSR-u... si sa mai vedem frumusetile de masini din club... |
am uitat.
WELCOME GABI!!!!! |
ploua...pt ca nu ma mai duc eu la oradea...
|
ma scuzati de offtopic dar nu stiam unde sa postez...imi puteti spune cum ajung in oradea prin ungaria? care e ruta? pe unde intru in tara...la Episcopia BH??? k am auzit k drumu ii dezastru...nici dacia nu merita sa o rupi...si cam cati km is si ce tre sa prezint la vama...mc mult...daca vreti si sunteti bine informati si pm va rog...mc
|
cauta o harta pe google.. shi intri in Bors in oradea.. acuma depinde shi de unde vii.
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mare Intalnire In 28 Aprilie, Vineri, Ora 20. Toti Membrii Wsr Sunt Rugati Sa Participe, Fiindca Se Va Discuta Viitorul Clubului Si Trebuie Sa Stim Exact Cati Membrii Avem. Rog Toata Lumea Interesata De Wsr Sa Participe. O Sa Se Faca Si Inscrieri, Daca E Cazul, La Fata Locului. Va Asteptam Pe Toti, In Numar Cat Mai Mare, Sa Vedem Cam Unde Ne Aflam Si Ce Putem Face Pe Viitor, Ce Putem Organiza, Si Cum Ne-ati Putea Sprijini , Cei Care Doresc Sa O Faca. Va Multumim Anticipat Pentru Prezenta. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
nume:Costel
alias:Don Costelo' ocupatia:electrician auto masina:Opel Ascona 2.0 injectie benzina 127CP stock Sper sa ma acceptati printre voi macar la discutii pe forum |
de ce nu!:)
|
va spun un secret:lynx tuning by gabi=babgulas papricas precla ps nu spune nimanui :):):):):)
|
ar trebui sa postam si un dictionar roman-maghiar, ca eu de multe ori nu prea pricep nimic...;))
|
`neatza...sunt un tip din oradea, ma numesc Sergiu am 19 ani...nu am permis(il iau la toamna :cry: ) ...si nici masina...aia o iau la anu...ma gandesc la o Acura RSX sin 2002 :-P imi place mult tuningul de orice fel...dar il prefer pe cel audio :D si nu in ultimul rand un motor sanatos...cu sunete sanatoase...aspectul masinii...poate ramane la urma! :-)
|
salut sunt un oradea infocat dupa tuning 17 ani cls 10-a bla bla cat mai curand vreau sa ma bag mai adank in viatza de noapte alaturi de o mashiutza frumoasa aranjata
|
salut.stiti careva daca se tzine anu asta in oradea tuning show.daca stie careva sami zica
|
Quote:
|
gaju`le cu 21 mai ce se mai aude?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning