![]() |
Re: Evl*Skillz
frumoase poze ....n-am ce zice ....:).....
|
Eu vreau sa vad pozele cu GTI-urile :lol:
|
da,si eu , dar nu-s dekt 500 si greu de editat ..
|
Need help boss? :)...
|
da eu ce sa mai zic ?:)
lasati-l pe santos sa faca treaba ... si o sa fiti uimiti :) |
il lasam cum sa nu`l lasam...eu cred ca sunt mai nerabdator ca tine :)))...sa vad ce iese de pe mainile profesorului meu ;x
|
2 Attachment(s)
Ma simt nevoit din nou sa va spun ...
evlsklz = evlsant0s + madskillz .. evl-skillz ... si deci pozele care ies nu ies numai din mana mea, sunt facute de 3-4 insi .. mai exact.. fratele nostru fabi care e la rau acum :lol: la campina si n-are net .. si d`aia tot facem naveta campina-bucuresti .. sa luam poze si sa-i dam poze.. fratele nostru skillzu care e la rau tot timpul .. :D fratele nostru wlady care e un fel de florin salam ii place mai mult solo si deci nu stim cat de fratele nostru e ... deci el inca nu e in echipa doar ne mai ajuta din cand in cand cu ce stie el mai bine .. si eu :) in curand sper sa-l bagam si pe focs in echipa si sa inchidem echipa once and for all .. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
+1 ................./-.-.-.-.-.-\
|
foarte sukare pozele astea facute de Evl*Skillz . :-)
|
Excelenta ultima poza pacat ca nu este HIGH RESOLUTION pt desktop-urile noaste :lol:
|
Am sa fac tot ce pot....ca sa ajung la nivelu vostru...am ajuns pana aici...ajung eu si la voi...ca doar ce mama masii :D :X...va multumesc oricum pentru aceasta sansa....sper sa nu dezamagesc...
|
cine vrea pozele la dimensiunea originala
va asteptam pe messenger... |
La un pas sa inchidem echipa ..
4 insi 100% in mai exact skz shantzu fabi +me 3 cu semnu intrebarii , nu stim ce facem cu ei si anume wld , focs si wlady .. |
1 Attachment(s)
rusonmoon :D
|
1 Attachment(s)
MKV :D
|
misto misto..asta imi place;)
|
se pare ca sa pus shantzu pe treaba :D
|
mai vrem mai vrem :)
|
4 Attachment(s)
+4................................................ ........
|
Cine a facut Prima poza din alea 4 e mare talent :lol: se vede frumos ceva pe el...daca observati ;)
|
am observat :)
talent rau de tot BRAVO ! |
smechere poze :P
e mana lui santos la mijloc :) |
huh ? ce observati fratilor pe acolo ?
|
io ma chinui de 2 zile sa observ ceva:))))))) inafara de o poza misto:)
|
ia uita`te din alt unghi...sau da`ti contrast mai mare la monitor..si ai sa vezi...:DD:
|
:lol:Sau cei care au PLASMA:twisted: ...ee doar nu sunt singurul care a observat :lol:? sau asa ochi format am:rolleyes2;) ..
|
eu am vzt din greseala...ma uitam si in acelasi timp m`am intins pe birou...si...tannanana
|
2 Attachment(s)
glumeam ma :lol:
am pus niste linii pe acolo sa vad daca le observa cineva sau nu :lol: anyway .. acum ceva timp am iesit la o sedinta foto mai speciala, pe la pitesti, la un anume Catalin care a vazut pozele pe care le facem , i-a placut, si ne-a chemat la el :) a fost super tare, am fost pe transfagarasan cu un e klasse + un 307 tunat cap-coada :) am facut 3 giga de poze ( nu exagerez ) pozele nu necesita photoshop caci ce e pe transfagarasan unii stiti altii probabil nu ... in fine, so .. setul asta e lipsit in comparatie cu celelalte de editare ... :) a little preview .... maine urcam cca 7-8 poze... dupa care le combinam cu gti-urile si tot asa.. :D enjoy |
Quote:
Sunt mult mai misto pozele astea decat cele editate masiv ( editare bg , etc etc ). Felicitari ! :tenisclap |
Quote:
Avem o tara frumoasa, pacat ca nu stim sa o valorificam cum trebuie . Super poze ! |
12 Attachment(s)
si editarea masiva are farmecul ei ;)
ceva din arhiva EvL*Skillz p.s.( ideea era sa pun 2-3 poze ceva mai editate dar mi'au placut asa de multe incat nu m'am abtinut sa postez ceva mai multe:p) NOTA MODERATOR: invatza sa scrii romanejte, nu pakistanezejte. |
si foarte tare :-)
|
ba esti nebun ... ce tari au iesit astea :)
Se pricep baietii din Evl*Skillz :lol: |
Foarte misto HDR-urile.
|
santos unde gasesti peisajele astea ? :)
|
Quote:
|
Quote:
ma refer la fundal.. de pe ce situri le ia baiatu :) |
Quote:
nu's luate de pe nici un site:), a fost santos pe transfagasan pentru fotografiile astea. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:33. |
- Copyright 2026 4Tuning