![]() |
Re: Masinile din ARAD
2.5 din cate stiu eu
|
Quote:
pe aspirat scoate suta in jur de 6 - 6,5 s si 400 m in 14 s. nu e vorba de mitsubishi lui oli, acela e 2.5 v6 turbo care e cu totu in alta clasa :) |
6-6.5s 400m 14s ??????????? despre masina aia vorba care suna tare de tot ?
|
6-6.5s din 1.8 16v...imi este greu sa cred...clio rs face in 7.3
|
da, tekin, e renaultul acela care statea in hala langa a lui oli. nu stiu cat de tare face, mie imi place :)
masina mea, cand am testat-o avea undeva la 750 kg + 90 eu. deocamdata eu o consider stock, cu toate ca are evacuarea facuta. motorul are de serie 135cp. mai aveti un pic rabdare si va iesi pe strada. apoi accept orice provocari :) |
Quote:
|
Alexandru,sfat te referi la r19 1.8 16v ? si ce i`ai modificat sa ajunga la performanta asta ? 6-6,5 nu de alta da am si eu unu .. modificat tot de fabrica : aerisire capota , jenti , spoilere + praguri , scaune sport . poate ma ajuti si pe mine sa scot un 7 s macar sa fac si eu pasaturile de 131 cp :D
|
Quote:
|
Quote:
|
ady cand ai timp dute sa vezi ii o masina in fata la hotel lotus golf v r32 cred ca e superba masina fa o poza :)
|
Quote:
|
Nu vreau..dar macar se poate vedea mashina? Acuma vb foarte serios...
|
Quote:
o sa fiu pe langa mitsubishiul lui oli. dc nu, poti da luni un telefon 0723.43.55.55 |
Mai mult ca sigur luni :)
|
hai ca vin shi eu sa privesc...se poate ? sunt curios.
|
hm... multa lume deja, se poate, de ce sa nu se poata... dati un telefon inainte, eventual veniti grupati, e mai ok :)
|
pot si eu? :)
|
am dat de baiatul cu sx-ul gri acum cateva zile... nu il vinde :( mare pacat pentru mine si sper ca mare bucurie pentru el (daca il va modifica)
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Am vazut un Golf 4 Frumos din Arad la Oradea cand o fost Showul ..mai era um pic de lucru..dar era super fain exteriorul..uitati aicia niste poze..
|
finisare zero.
|
Andr3y nu ai surprins momentul cand s-a parcat langa el o Dacie 1310 cu aceasi model de capota ? :)
Modelul acela de hood scoop si spoiler fata l-am mai vazut pe sute de masini. |
Quote:
|
33cop
"ighen..." Raducule, iar strica unguru' din tine?! :D hehe...
|
Salutare la toti Aradenii ! am citit de la inceput pana la ultimu' mesaj postat aici, nu prea imi place sa intru in polemici cu nime' dar am observat ca vorbiti des de "linii" si va takinatzi cu intreceri... hmm, oare de ce? Daca e vorba de "soferie", cred ca ar trebuii sa mergem cu masini identice sa vedem care e mai priceput nu?! Sau sa mergem doar cu una(pe rand) pe un anume traseu si sa cronometram, de la DACIA la BENTLEY... !
|
ok sunt de acord cu tine adu bentleyu......
|
Scuze ca ma bag dar as vrea sa te intreb ce model de Prelude ai, ca type-R nu a existat pt nici o generatie de Prelude...
|
:) :) :) da nu am zis ca preludu meu e typeR am lipit doar asa ca arata bine pe masina :p eu am un prelude 2.3 (160 beygir) 4ws din 1993 4G...am si eu o rugaminte poti sa imi gasesti 2.2vtec sau 2.2types ?:P
|
Unde in ro, in europa sau pe-aici? ce model tot asta sau ala mai nou?
|
Quote:
Aduc io o Dacie , fa rost de-un Bentley si vedem... :D |
Quote:
|
14cop nui ceva opel ????
|
14COP ce masina ai?
|
Ce frumos urla Galantu...
|
Ar14cop
Da, un opel am... (e prima masina...) mai astept sa imi pot permite sa achizitionez ceea ce vreau. |
Re: Ar14cop
Quote:
masina care se preteaza la un tuning frumos. |
Pfaii..ma uimiti..voi stiti toate numerele de inmatriculare....trebe sa ma pun sa le invat si eu:D
|
14COP-ul
2 Attachment(s)
(14COP e un opel astra 2002, e stock, si are dungile alea albe si nr.14)
Asta e masinutza mea "saraca" ,de ce saraca? fiindca e prima masina si a trecut prin multe... Si daca va ganditi la tunning pt opelu' asta, NO CHANCE, Ce sa tuni la un motor de 1.4 90 cai... nu are rost, si va mai spun ca acele dungi le-am pus fiindca am vrut sa pun de fapt nr.14 pe usi, era prea sec sa fie doar numerele... Si nr.14 l-am pus pt ca e nr. meu preferat, cu asta am jucat fotbal, deci nu se leaga masina mea de acest forum. Dar daca ma-ti tot intrebat... Viitoarea masina se va lega, daca ajuta Domnu' sa o pot achizitiona... e vorba de MUSTANG. Sau in cel mai rau caz un seria1 imi place enorm. |
LoL te stiu.....sa nu mai fleshuiesti in nestire,unii merg noaptea la plimbare nu la curse....daca nu eram in rodaj era alta treaba..iti aratam ce poate dricu:).
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning