![]() |
Re: cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu
Quote:
|
...in curand un CL 65 AMG nou-noutz o sa apara prin targu-jiu. goeru' e proprietaru...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
va ziceam de CL 65 AMG...
|
wow......:|
|
taraneasca faza cu v12 in bord....:roll:ma mir cum de nu si-a pus d&g sau ceva de genu'....
|
doar ca nu e pusa de el, asa vine din fabrica...
http://autodrum.com/img/reviews/auto...amg_2008_9.jpg http://www.velocityjournal.com/image...s18110863m.jpg http://autodrum.com/img/reviews/auto...amg_2008_9.jpg adica motorul face ceva ..nu e doar pus de forma...si masina doar de fitze. |
am inteles...dar da naspa rau:lemon:
|
am vazut in ceameu parcat un M6 alb...
|
Cu S63u nu are nimeni poza ?
|
1 Attachment(s)
asa ceva am vazut...parcat langa tonik..
era alb cu jante negre |
aveti cumva vreun Hyundai Coupe prin Tg Jiu, model 2000 cu 4 faruri cu motor de 1.6 care e de vanzare ? va rog pm.multumesc
|
2 Attachment(s)
supra mkIV si un tiguan ABT cu care nu am poze :D
|
Acum 2 secunde am vazut`o live... Frumoasa foc Supra!
|
:| wordless...
ieri stateam pe o banca in parcu de la spitalu de pe turdor...era o pustietate incredibila pe strazi...cine credeti ca dadea liniute?:P Cayenne`u alb cu o motocicleta :D PS:a castigat Cayenne`u fara drept de apel.Dar motocicleta nu era mai mare de 250 |
frate sa stai in ceameu seara sa vezi ce e acolo ,sau sa vi la mirfo daca sti unde e loc destul de 'multe';)
|
15 Attachment(s)
Sa pun si eu poze cu cateva masini din tg - jiu ....asta cred ca o sa ii placa lu` sasha ...este un Audi A4 3.0i Quattro 225 HP Full Full...
BMW M6 a lu` vali ......imi cer scuze pentru claritatea pozelor :D:oops: |
1 Attachment(s)
Si inca o poza cu cel mai tare numar, pe care l-am vazut....masina a fost in tg jiu dar are numere de germania, super tare
Quote:
Te rog frumos exprima-ti ideile intr-un singur post, altfel vei avea probleme! Moderator edit. |
Quote:
:))) Stiu masina de mult timp de pe oras! Intradevar arata bine! Si alearga bine:oops: |
|
Unde e mahonul din Audi ala de Valcea daca tot e "full full" ?
|
Quote:
Dar tu ce intelegi prin mahonu' ala?.....Daca are mahon, inseamna ca e full?...Sau ce vrei sa zici?....Sunt masini care au aluminiu in loc de mahon...altele au carbon ....;) |
Quote:
Daca iti cumperi o masina full, nu vine si mahonu acolo ? Zic si eu, nu stiu sigur... Incheiati aici discutia, ca sunteti off-topic. Mutati-va la "Discutii",va rog! |
Quote:
Acesta a fost ultimul post off-topic,v-am rugat frumos sa incetati!Altfel... |
Ca sa se intelega... nu treb sa fie neaparat full ca sa aiba mahon si invers;)
|
peste 2-3 luni e posibil sa apara un SSC Ultimate Aero in tg-jiu...ghici cine proprietaru :P
|
Habitu?:lol:
|
Quote:
florin |
da' mie imi place Shelby Cobra 427...nu cumpar noutati..n-ati ghiciti :lol: :lol:
P.S. vreau sa vad pozna cu Aero langa masinile noastre romanesti..cand apare va rog, sus cu ea:-P |
subscriu...
eu as vrea sa vad un aero oriunde in Romania...nu neaparat Tg-Jiu...(asta daca o sa fie vreodata unul la noi) |
goeru ....
|
in curand o sa apara si un bentley continental gt cabrio la noi in oras.... proprietar danut unu din patronii de la motzard .:twisted:
|
Va rog frumos sa incetati cu offtopic-ul , vreti sa va discutati mai mult ??? exista sectiunea CHAT ! e ultimul avertisment ! multumesc
|
4 Attachment(s)
Stateam astazi in masina,in fata la Unicredit cred ca era acolo,oricum,undeva la 100 de metri dinspre Parang spre Dantex...ascultam muzica..destul de tare..asteptam pe cineva...dintr-o data un sunet nebun rau :D m-am gandit ca e vreun motor sau ceva :X si scot capu' pe geam sa vad....cand colo, Supra trecea in forja :D pana sa ies eu din masina si sa filmez (max.10 secunde) ea trecuse deja de reprezentanta de la Volkswagen :lol: ...nu stiu ce sa zic despre motor...am impresia ca e single turbo...nu sunt sigur...oricum forja zdravana... :X o sa atasez maine si filmuletul,poate distingeti sunetu' :D PS : am pozat noul X6,negru,peste drum de Dantex,la terasa aia de langa Rombiz...HUGE RIMS!
Din pacate filmul cu Supra este in format MP4 iar forumul nu il accepta,dar oricum nu era decat o secunda in care se aude sunetul masinii...poate are altcineva mai mult noroc decat mine.. |
stiu masina , e twin turbo (fuge rau de tot ) !
|
Quote:
|
ca bine zici...ar fi numai buna de pozat o supra 8)
dar nici un seat leon la urmatoarea intalnire nu ar stica :D |
2 Attachment(s)
Cam atat m`a impresionat din "marea expozitie".... bine... dupa drive test-ul cu S2000:love:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:02. |
- Copyright 2026 4Tuning