![]() |
Re: Dune Buggy Project
Quote:
|
Mi-am schimbat complet ideea.
Am de gand sa iau o masina veche, cu motor diesel neaparat, pentru a fi folosita in acelasi scop, insa vreau sa merg gratis, sau aproape de gratis daca se poate. Am de unde sa fac rost, de ulei de floarea soarelui folosit, si am de gand sa-l folosesc pe post de combustibil. Nu ma intereseaza viata motorului, si de mers is convins ca va merge, daca altele chiar si cu injectie Pump-düse, au mers peste 30.000 cu ele, in combinatie cu motorina (procent 70/30). De la ce masina mi-ati recomanda sa incep? |
poti folosi golf 1 diesel de exemplu
|
@madmaxhwz, merci mult.
O sa ma uit sa vad ce gasesc prin imprejurimi (Arad). La ce alte masini m-as mai putea uita? N-am gasit niciun Golf 1 in Arad, in afara de unul pe piese, cu motor de 1.3 benzina. |
Nu stiu daca ai urmarit topicul meu cu buggy care l-am facut,poti face acelasi lucru si cu motor de dacie(fiind mai accesibil de achizitionat/intretinut),in plus eu am montat gpl pt low cost,deci zic ca e mult mai ok deoarece nu cred ca faci mii de km pe luna sa zici ca sunt costuri mari pe conbustibil.
|
La motor vreau neaparat sa fie diesel. Am de unde sa fac rost de ulei de floarea soarelui, gratis sau la un pret infim, asa ca de ce sa nu merg cat mai ieftin posibil.
As vrea sa ajung la maxim 400-500E cu tot, iar de acolo sa incep sa amortizez investitia. Voi folosi masina doar de distractie, intr-o zona rurala, pe camp, padure, etc... De aia intrebam ce masina diesel s-ar preta la folosirea cu ulei de floarea soarelui, fara al afecta pe termen lung. |
Quote:
|
@Bong, multumesc mult de mesaj, imi e de ajutor.
Mai poti enumera cateva si de la alti producatori? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning