![]() |
Re: Chat
lucrez la bord ,imi pun lumina rosie cu albastru ,numai pot de spate e migaleala mare :))oricum pana dimineata termin :))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Mi-am facut si eu bordu,dupa o munca de 10 ore ,menzitonez ca era lumanat ca la dacie...asta a iesit ,cam naspa ,am gresit un led la 120 dar acuma ma gandesc ca e un fel de avertizare ca dupa viteza aia e moarte sigura :)) multe umbre ,ma saturasem mai ales ca am lucrat de unul singur ..oricum o sa-l mai imbunatatesc ,o sa pun ace de cielo ...cam asta e
|
au iesit frumos,mie imi plac.ma rog,cu mici defecte minore dar nimic nu e ireparabil.
|
Imi bubuie capul,l-am lasat asa, nu mai aveam rabdare ,maine cred ca il desfac si pun carton la 5500 ture sa nu se mai intercaleze luminile. acum da spre un mov,o sa incerc sa schimb ledul la 120 si o sa le pozitionez mai bine sa nu mai fie asa multe umbre,eu sunt multumit ,m-a costat 150 mii toata afacerea :D fata de niste plasme care sunt 90 euro ,in plus e si satisfactia sa zici ca e facut de tine
|
pai a iesit binisor intr-adevar....dar te-am mai intrebat odata:nu ai nevoie de ajutor?
si mai am o intrebare:de ce toata lumea care a postat pana acum e la stagii si eu la stock....in plus mie de ce nu mi apare poza aia pe care mi am pus-o eu?asa cum apare la toti? |
pentru ca tu ai doar 5 posturi,ceilalti au mai multe.pe la 50 parca ajungi la Stage 1.
si poza care ai pus-o este la profil.ca sa o pui in stanga postului trebuie sa o adaugi la Edit Avatar incep sa cred ca in Tg-Jiu sunt mai multi soferi idioti decat atenti...am iesit la o plimbare in seara asta si era sa o patesc de vreo 3 ori :|.numai tampiti cu tigara intr-o mana si cu telefonul in cealalta...cred ca trebuie sa ies dupa 2 noaptea sa ma pot plimba si eu linistit |
merci lukyan....distractie placuta si fara incidente neplacute daca ai de gand sa mai iesi la plimbare
|
Quote:
Ar fi bine să citești și regulamentul forumului!;) Click pe semnătura mea! Spor la postat! |
nici nu aveam de gand sa va stresez cu posturi idioate ca sa ajung la stagii...in regulament am vazut ca scrie ceva de genu ca nu se fac diferente intre stagii si stock
si apropo:cine a fost azinoapte la agip?vreau si eu poze... Nu mai face dublu post, folosește funcția edit!;) |
am fost eu si la agip si la barsesti...dar nu cred ca s`au facut poze..
|
cand mai iesiti?
|
Noi iesim in fiecare zi, conteaza cand ne intalnim :))
Chiar, zilele astea ne bagam pe undeva? :-? |
pai cand mergem la o cafea,ceva?nu de alta,da in mare parte nu prea va cunosc decat de pe forum :rolleyes2
|
a fost careva de aici la intersectia de la Simon vineri seara?
|
Hai la un suc :)
|
hai la un ceai
|
...o cafea? :D
|
Pai hai...ziceti ora si locul .
|
15:30 in partener......veniti?
|
Eu nu stiu unde e partener :).
|
eu nu pot decat dupa 5,am uitat sa specific.si nu stiu unde e partener :rolleyes2
|
langa restaurant titanic
sau daca nu ziceti voi un loc...unde mergeti voi de obicei...ziceti voi hai dupa 5 sa poata si lukyan....dar unde?ziceti si voi ca eu nu am avut succes:( |
Mergem la 19:00 atunci, pe la bodegile alea de pe 8 mai .... una din ele :).
Poate mai apar si altii si recomanda ceva . |
pai la 19:00 ne intalnim la care dintre ele?zi exact!:)
|
vedem atunci ce si cum.eu prefer caractere,acolo e buna cafeaua :oops:.dar n-am pretentii,merg unde hotaram toti
manu,Gtxr,sasha,jimi,wolverine,si ceilalti...haideti si voi |
haideti in peco :D
|
Pai in alt loc unde am putea .... decat in PECO :)) ?
Wolverine oamenii care calatoresc mult prin tara sunt cam satui de PECO ... adica ti se cam scarbeste la un moment dat :). |
Sasha nu este in oras, fetele nu cred ca o sa iasa fiindca se imprastie pe la facultate. Eu sunt racit mort, nu am chef de motor pe vremea asta! Daca vreti ne intalnim la un ceai/cafea/suc in Eclipsa?
|
E bine in Eclipsa .
|
Quote:
La cât de răcit sunt, nici nu ma pot mișca...:lol: Vin data viitoare!:-) |
la 19:00 da?
|
Eu oricum imi beau cafeaua in fiecare seara in Eclipsa, deci la 19:00 o sa fiu acolo :P
|
Ok...atunci ramane asa...o sa trec si eu.
|
Snake, tu ma stii de la intalnirea VW, daca cumva nu te remarc pe acolo, fa-te ca-mi dai o palma peste cap, ca atunci eram tired rau de tot, si nu v-am retinut!
|
Am vazut ca nu prea erai in toate ale tale :).
|
Quote:
|
Jimmy...in Eclipsa jos sau sus .... sa stiu unde sa caut ?
|
Ne jucam de-a ascunselea! Sus, cel mai probabil!
Snake, da-mi un telefon pe 0764562552, ca la 7 o sa fiu in oras, poate ma culegeti si pe mine ca sa mergem la un suc :D |
asa....asa... faceti actiune :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning