![]() |
Re: Dacia masina mea
e chiar maginifica....mai ales plasa pt rigips...
omu chiar incepe tuningul adevarat...filtru sport, teava pana la toba...asta ii creste enorm puterea... |
ce ai cu omu, si u ai la filtru sport pe gpl:)) sa sti ca plasa aia protejeaza radiatoru de insecte.
|
eu unul cunosc masina si atentionez pe cel de mai sus ca aia e plasa metalica si nu de rigips cum a vazut el prin fundurile sale de borcane :lol:
poate un om cu mintea la cap ar trebui sa puna la socoteala si ca uneori calitatea pozelor te pacaleste....auzi,cum naiba s puna plasa de rigips??:lol: asa si mie mi sa parut ca X de aici de pe forum are aripile de plastic ca de,asa mi se pare din poze:lol: |
10 Attachment(s)
ieri a venit pe la mine ozn-ul ,eram bagat pana in gat in bmw-uri sa le repar dar totusi am gasit timp de cateva poze
|
mai taie juma de spira de pe fatza sa fie la nivel cu spatele,poate chiar un pic aplecata spre fatza!;)
|
cif schimba farurile pune dalea cu colt taiat ca dau naspa ci astea si punei bara pe fata bin 3 bucati cu proiectoare si u spoiler si da mult mai bine iti spun eu. bafta
|
poti schimba doar sticla/plasticul la faruri....e ~10 lei bucata;)
|
o sa umblu la garda masinii dar la inceput o sa ii schimb cauciucurile cu unele cu inaltimea de 60 sau 55 daca gasesc pt ca eu acum am 80.
pregatesc o mare surpriza. |
13 Attachment(s)
cea mai noua sesiune de poze cu masina pt ca acum o sa stea 6 zile trasa pe dreapta pana vine ceva bun de la targoviste.
|
pana vine ceva bun de la targoviste.[/QUOTE]
numerele ............ce sa vina!!!!!!!!!!????????????=)) de ce le schimbi?ii pui preferentiale? da bine combinatia de alb cu rosu.chiar imi place masinutza. |
3 Attachment(s)
eeeee si avem un castigator.dau o bere cand ne intalnim.
da am pus preferentiale si in 5-6 zile vin. ultima modificare facuta pe ziua de azi. |
io as fii lasat rosie partea aia,dar daca tie iti place.......
stopurile as zice sa le faci rosii,sau sa schimbi geamurile cu unele dinalea cu partea superioara alba!:D |
nu o sa fac partea de sus a stopurilor neagra si partea de jos rosie.
|
mereu mi s-a parut ca vin aiurea tobele alea pe dacie....
|
Quote:
|
pai nu prea pot pt ca aparatele astea distorsioneaza sunetul.are un sunet de inox pt ca finalele alea 2 sunt din inox si atunci cand ii dau sa manace bine se incing de nu ti mana pe ele.
|
o sa iti topeasca bara daca se incing asa tare...
|
eee asta este.
|
man cat te-a dus numerele...cat costa sa iti pui preferentiale...si app cumva nr e ozn:D:)?
|
Quote:
|
Quote:
|
la politie legal nu se poate asa ceva...;)
si apoi esti la mana oricarui politist, ti le poate ridica si nu mai poti pleca cu masina!!! |
Quote:
nici nu are "voie" sa puna ozn,pt ca nu exista masina in romania cu nr care incep cu O pt a nu confunda cu zero daca ai nr de genu 10 OZN si mi se pare ca nici nu I nu ai voie sa ai nr la inceput............asa ca ramane sa pui poze cu noile tale numere ozn-ule |
Dar U.F.O se poate. Sau XX-10-ZNE (mai tras de par, ce-i drept) :)
|
se poate....xx-10-zne...lejer...
Quote:
Quote:
|
si politistii tot din romania sunt....unii poate pot fi mituitzi....eu nu stiu ca nu incerc....dar unii nu si e pacat sa te duci la oradea si sa ramai fara numere....;)
|
Eu nu stiu ca in Oradea sa se lege de faza asta cu numarul patrat :) . Spre exemplu, de vreo 2 ani umblu cu numarul in parbriz. Mai mult, de vreo 3 saptamani nu mai am nici bara in fata. N-am avut nici o problema.
|
Quote:
sau te'a oprit dar nu s'a legat de aia...:shock: |
pe mine m-au costat 85 de ron si o sa fie OZN intors invers pt ca in oglinda se vede OZN. DB -- NZO.vine astept sa le iau de la ei cu tot cu acte.
|
Quote:
|
super tare oradeanule.....eu am dat orasul ala ca exemplu nu ma gandeam fix la el! :)
si acu hai sa ne rezumam la masina omului ...poate se gandeste vre-un shef sa fac curatenie de posturi innutile! ;) |
asteptarea e tare grea...............................
|
1 Attachment(s)
sper ca la sfarsitul saptamanii sa ii pot monta noile oglinzi gen SGM.Sa nu se supere SGM-ul ca am folosit poza lui ca poate ii trezeste amintiri omului.
|
nu iti mai plac astea rosii???
|
da o gaura de aia in bara si un radiator de ala nu ii pui!? (stiu de la ce sunt pt carcotasi :) )
|
o sa vina AMD cu o serie noua de poze surpriza si abia astp sa le vad si eu bine.
|
ia zi omu ce ai facut la omologat culoare ? ca urmeaza sa arunc si eu un negru sau bleu metalic
|
14 Attachment(s)
iata si pozele mult asteptate domnule ozn si scuze pt intarziere ;)
|
man uite-te si tu asa umpic in poza 6!!!
tie iti place cum arata botu ala!? ai adunat cate ceva din toate modelele: faruri fara coltz taiat (model '93), capota si grila (model '96) si bara pt zambetu lu iliescu (model '99)!!! ca sa nu mai zic de oglinzile vopsite... altceva....ai bara fatza si bara spate negre dar ai vopsit pragurile rosii... sper sa incerci sa remediezi cate ceva...e pacat de atata munca si atatia bani bagatzi... |
mie imi place masinutza!felicitari OZN,ai iesit super.intr-adevar ar da bine sa faci si barile rosii sau pragurile negre ca sa fie de o culoare toate.;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning