![]() |
Re: Targu Neamt
:lol:ce frumos e bordu de la bmw ala :)) cati cai are nova aia ::shock:
|
nush sigu catzi are da nu prea multzi peste 75
|
Razvane dai firma de asigurari in judecata nu cred ca pe omu cu dacia ....pt ca el si a facut datoria si a platit asigurarea obligatorie auto....Daca asiguratoru''Carpatica'' nu plateste reparatia masinii de ce mai colectioneaza bani de la oameni pt asigurare....si un asigurator prin lege au obligatia de a plati. Ca nu degeaba se numeste asigurarea obligatorie auto....Le spui verde in fata ori achitati reparatiile ori va dau in judecata pt k in continuarie ia bani de la oameni si nu achita...asta rezultand ca astia ne fura cu foile pe fata si ne iau de prosti ca sa punem botu...dar dak stim cum sa ii luam...poate poate mai avem o sansa....hai bafta
|
sincer eu alta solutie nu vad
|
4 Attachment(s)
bmw.ul............
|
si restu?
|
9 Attachment(s)
MASINILE NOASTRE.................comunitate mica...dar crestem
|
4 Attachment(s)
NOI...."sa crestem mari".....multumiri celor prezenti....si rusinica celor care dau doar din gura.....
|
o sa crestem...dar deocamdata sa fim prezenti cam tot timpul macar noi...
|
7 Attachment(s)
masa si felicitarile.....la Hanul Draguseni.......
|
:shock::shock:cred k rupe tot bmw ul ala de sus
|
Quote:
Ce kitsch infect ! :oops::oops::oops: |
daca rupe sau nu rupe bmw.ul nu pot spune.......dar cea ce pot spune, e ca omu are pe masina instalatie de NOS, cum in filme mai vezi, plus instalatie de fum si multe alte sisteme atat la interior cat si la exterior, care ar face invidiosi poate pe mai toti posesorii de masini mai putin kitsch-uri, cum spun unii......
"SA CRESTEM MARI" |
am uitat sa precizez daca este nevoie....
cand am spus instalatie de NOS..m.am referit la una pe bune......NU 2 butoaie vopsite frumos si pe care scrie NOS, luminate putin cu 2 neoane din bazar (2 la 15 lei) .....cum poarta unii |
Quote:
Quote:
Quote:
Si eu aveam unul la mine in oras cu un Golf 2 de cadeau tablele pe el nu avea nimic restaurat la partea caroseriei, cadea tablele de pe el in adevaratul sens al cuvantului, si el si-a pus NOS pe masina, asea si?A umplut de 2 ori buteliile si apoi i-a crapat tot in motor(stock) !!! Asa ca nu mai lauda hidosenia aia plina de neoane, stickere din bazar si spoilerul ala de zici ca e facut din guma turbo, ca degeaba are NOS daca arata in halu' asta... L.E: BONUS: Interior plin de praf si de noroi ! |
spoiler.ul din fata e opera unui caine "altoi"......parerile sunt impartite ca de fiecare data ....dar la urma urmei scturoag este o vorba ..."nu te poti kaka in gusturile omului" ..........iar pt noi ca si comunitate ...inceputul e promitator....
"SA CRESTEM MARI"....fara evenimente |
adevarul e ca la masina aia e cam mult de munca ca sa ajunga sa fie apreciat de toata lumea...practic sunt aruncate acolo de toate:stickere, neoane, cap de mort etc...
|
Quote:
|
apropo de NOS ca tot ziceti atat..e scoasa instalatia mai are doar butoiasele si conductele...nu va alarmati ca masina merge pe gpl din cate am inteles eu
|
valyh nu conteaza k merge pe gpl pana la urma dar ma uit la uni k o ridica asa sus masina sunt fascinati de masina asta...........
|
pai asta incercam si eu sa zic...ca vai ca are NOS...mie mi se are o mare tiganeala...da fiecare cu parerea lui...tipul a cumparato ca i-a placut cum arata cu alea albe pe lateral...si interiorul e dezastru
|
Quote:
|
Quote:
|
stiu....da' ma refer ca daca ar fi in bazar sau in "obor" cum ii spun astia...ar avea toti taranii pe masini si pe "carute"
|
mergi de exemplu in bazar la suceava si ai sanse mari sa gasesti asa ceva crede-ma
|
pana la urma,nu cred ca asta conteaza asa mult,adica de unde le are...daca omului ii plac,face usor rost de ele.
|
cum spuneti voi...
|
Deci... rezultat fina: BMV + INSTALATIE NOS(nefunctionala) + GPL + Spoiler spart + Neoane + stickere + noroi in interior = TUNING MIORITIC IN ULTIMUL HAL !!!
Amin! Sper sa nu se supere nimeni, nu am nimic cu nimeni de aici, dar masina aia nu merita laudata, deloc. Salutare ! :D |
Poate se incheie si subiectul asta pentru ca citesc de 2 pagini incoa si numa asta se vorbeste ...contre si alte cele!
Intradevar se putea face altceva cu banii care s-au dat pe accesoriile inutile si poate proprietarul va asculta de SFATURILE mai mult sau mai putin subtile de a incerca sa faca ceva frumos dintr-o masina care chiar merita sa arate bine! Nu trebuie sa o ia in nume de rau dar acest forum incearca sa promoveze tuning-ul in adevaratul sens al cuvantului ! Asa ca haideti sa ii dam niste idei omului in loc sa il criticam... |
bine zis Ali_ump "sa promovam tuning.ul"........dar specifica si cine sa de.a ideii.........pt ca majoritatea care critica au masini stock (asta daca e masina lor si nu cumva a mamicutzei sau a taticutzului) dar ei cand vad o masina care iese in evidenta ...repejor sar cu comentariile.....
NU vreau sa jicnesc pe nimeni dar as dori ca cel care vine cu ideii, sa stie ce vorbeste (in cunostinta de cauza)...e foarte usor sa critici si sa spui ca nu.ti place.....dar "TU IN DEFINITORIU ESTI STOCK" Nu mai bine ar fi sa.l incurajam sa "modifice" ceva la acea masina incat sa placa si ochilor celorlalti......poate ca acu ii place doar lui. GANDESTE INAINTE SA DESCHIZI GURA......."SA CRESTEM MARI" |
Quote:
Ar schimba extrem de mult aspectul daca ar fi curatzica de stikere... |
Quote:
ai dreptate sa crestem mari! poate vin si baietii din piatra neamt la o intalnire sa fim mai multi poate se leaga ceva...sa facem si noi parte dintru-un club sa mai discutam ca si asa sunt cam monotone intalnirile...:rolleyes2 sa ma corecteze cineva daca am gresit |
Sa se mai incalzeasca putin si va promit o vizita impreuna cu cine mai doreste sa vina de la Piatra Neamt!
|
sa se incalzeasca odata sa mai facem fiecare cate ceva pe la masina ca e rau pe frigul asta....va asteptam
|
salutari din nou... cine imi da o idee de unde pot "fura" o pompa mica sa imi traga uleiul dintr-o turbina? Concret un motoras, o pompa mica, din metal sau altceva ce sa reziste la temperatura ridicata a uleiului la iesirea din turbina...ma gandesc, ma razgandesc dar nu stiu unde as putea gasi asa ceva...diametrul nu conteaza, 1 cm, 2 cm, orice se poate adapta. E vorba de o turbina montata pe un benzinar. Multumesc anticipat geniilor :D
|
Quote:
|
Quote:
2. -Da de unde stii tu ca nu stiu ce vorbesc, poate is designer la o renumita firma de tuning si tu nu ai de unde sa stii, nu mai vorbi tu aiurea. -Toti sunt in cunosinta de cauza, unii sunt in cunostinta tuningului frumos, altii in a tuningului mioritic. Amin ! |
cu tuningul mioritic ai mare dreptate...sunt foarte multi pasionati de asa ceva
|
Quote:
|
in targu neamt este bmw asta si mai este o masina care toata lumea o critica...nu spun ce masina voi stiti mai bine:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning