![]() |
Re: B 65 LAF (laf rosu)
Quote:
|
:twisted: :evil:
Quote:
|
kezule baga filmele alea cu flacarile la cur, k nu degeaba te-ai afumat ca un carnat in garaj cand ii dadea in muie (fatza) :D
|
salut . Dany ai gasit si tu pompa de benzina? mai ai vre una? Pe sambata dake esti la garaj /// sa aducem si noi ursu ala sa il punem pe picioare :*P
Hai ca dake o sa te mai sune toavarsu ala . sa iti zika sigur cndvenim cu masina . SCZ de off :( |
danyyy :D iese treaba grava :D .......
abea astept sa vad.. cum trage.. si .... cum .... :D |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cateva poze si filme de la garaj de la dani in seara de sambata spre duminica!intai un film si pe urma pozele!
|
8 Attachment(s)
Toata lumea in acea seara a stat cu sufletul la gura..din pacate treaba nu a fost terminata!sa speram ca saptamana asta e totul ok!
poze.. |
bah da walty este gravid?????
|
Quote:
|
Quote:
;) :lol: |
Quote:
ne tinem de promisiune |
salut . foarte tare . mormaie ....Fram ... abea astept sa-l aud LIVE ;)
|
moamaaa toata gaska akolo:DDD ce mijto .imi pare rau ca nu am fost si eu...asa ca astept sa vad masian pe strada ca nu mai am rabdare doar stii ce am vb noi dani....cand va fi si a ta gata si a lu maroo si a mea....stii tuuuu ..iar eu nu am uitat...asa ca dai bice:DDDDDD
|
Quote:
|
Quote:
:lol: |
wow...chiar ca mormaie...copilu ala se tzinea de urechi...:D...si flacariile de la sf super :D...bv..respect...si succes sa termini :D
|
Quote:
|
Quote:
|
ba lasane cu vrajeala te ia garda pentru zgomor nu pentru cercuri sau drifturi nu trage deloc 2.7.e :O:O:O:O::)):))
|
boss scuze de off topic dar vad ca pe privat nu raspunzi.Ai cumva o instalatie de 2.5 24valve cu vanos ms
|
aseara a iesit LAF-u pe strazi . doamne ce sunet grav are pe evacuare :-P si ce flacari scoate :shock:.bafta Dany . si hai sa il vedem terminat complet ;)
|
mai sunt mici retusuri de facut..dupa ce le face atunci se poate pronunta si el intr`adevar la capitolu` putere,cat poate motoru` cu adevarat!..fumule crezi ca esti singuru care iti iei amenzi?:)) baftaaaa
|
felicitari proprietarului!!!
|
Quote:
|
Quote:
;) |
Quote:
|
felicitari boss sa te bucuri de el
|
cat d frumos se aude:d si misto cum a iesit si pe afara :D ... tare bosssssssssssssssssssss
|
boss ce se mai aude cu ursul
|
Sal....Dany nu mai pui si tu poze cu Masina :D!!
|
sefule nu ai cumva serpisori pentru 25 24 v daca stii ceva scriemi la mine si bafta in continore cu masina:D
|
Quote:
|
te rog ca ma intereseaza:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: B 65 LAF (LAF-ul rosu)
7 Attachment(s)
may gryzli
|
Quote:
|
saracu LAF:| cat sta in garaju ala...sa plictisit...cred ca...atunci cand va iesi..o sa fie DERANJ :)))..mare :))
imi plac jantele dany....frumoase rau :d..... succes in continuare cu masina |
| All times are GMT +2. The time now is 19:34. |
- Copyright 2026 4Tuning