![]() |
Re: E30 lovers
7 Attachment(s)
:arrow: :arrow:
|
5 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
|
3 Attachment(s)
update :-P
|
2 Attachment(s)
pun si eu 2 poze.....
|
11 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
|
5 Attachment(s)
update :P:!:
|
3 Attachment(s)
Upgrade :lol:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
mai am o gramada de exemplare frumoase pt voi ;) |
10 Attachment(s)
update:-P:x
|
mama ce de foto noi...:D
|
11 Attachment(s)
uPdate:!: :!: :lol: :lol:
|
9 Attachment(s)
uPdate part.2:arrow: :arrow:
|
10 Attachment(s)
update :peace:
|
7 Attachment(s)
part.3:arrow: :arrow:
|
11 Attachment(s)
part.4:arrow:
la inceput a fost 3.5 turbo...si acuma ii 3.6 turbo.. M POWER |
11 Attachment(s)
Quote:
update :peace: |
6 Attachment(s)
part.5:arrow:
|
8 Attachment(s)
part.6:arrow:
|
4 Attachment(s)
last part:!: :!:
to be continued :D |
5 Attachment(s)
Quote:
update :-P photographybygolfuletzpoweredbynsl mai sunt e30-uri frumoase si la noi in tara :x |
Old School Meeting by Old School Motorsport
Old School Motorsport are placerea de a va invita Sambata, 15 septembrie 2007, la Old School National Meeting, in Iasi, in parcarea Iulius Mall. La eveniment vor fi expuse masinile clubului si ale prietenilor nostri din tara, masini fabricate acum cel putin 15 ani. Evenimentul este dedicat categoriei "old school" dar sunt asteptate si toate celelalte categorii. Atractiile zilei vor fi prezentarea masinilor,best exhaust sound, best vw si best beemer. Haideti sa cunoastem masinile mileniului trecut impreuna. Speram sa adunam cat mai multi E30,vrem sa facem concurs Best Bimmer.. Daca ma puteti ajuta cu raspandirea vestii va sunt recunoscator.. Eventual un link ceva catre un forum de-al ursilor.. Cu respect, CoCaine |
7 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
|
4 Attachment(s)
Sepia:arrow:
|
6 Attachment(s)
Frumoase chiar minunate unele dintre aparitii
Eu nu am mai postat de ceva timp. Conservator am ramas... Jante Sportmax 501 16'' X 8 Suspensie H&R Motor M3 E36 Turbo... Enjoy. |
nu merge nimeni la iashi la prezentarea clubului old school motorsport??? ... :(
|
6 Attachment(s)
:!: :arrow: :!:
|
Quote:
|
26 Attachment(s)
Quote:
Multumesc frumos. O masina la care lista de modoficari e mai lunga decat lista de servicii pe care poate sa le ofere Buj Al Arab. La baza un BMW E30 328 Is din 1987. Stock 192 de cai la roata. 0..100 5,8 sec. viteza maxima 225 km/h limitata de raportul final al cutiei de viteze. 0..400 m 14,1 sec cu viteza de trecere 162,4 km/h Modificari : Motor. Axa cu came regalbila Supape noi Inele de supapa noi Pistoane si biele forjate Injectoare BOSCH Design II Galerii admisie si evacuare slefuite Suspensie : Arcuri si amortizoare Koni Adjustables SA Jante 18x8.5 e46 M3 CSL Replici Conversie la prindere cu 5 prezoane Bari antiruliu de M3 E46 Bari antiapropiere Sparco (vopsite in culoarea masinii) Frane : Fata etrieri M3 E36 Spate etrieri de M Roadster Conducte si fitinguri din INOX Distantiere SBI Evacuare Bavarian Autosport Ambreiaj sport Intreaga masina a fost desfacuta pana la ultima piesa si a fost refacuta bucata cu bucata intr-un proces ce a durat ceva mai mult de 2 ani Interiorul a fost imbracat in piele neagra Au fost inlaturate, sistemul de Aer Conditionat, Pilotul Automat (Cruise Controll) si intreg sistemul audio, a fost inlaturat rezervorul de lichid pentru stropit parbrizul, de asemenea a fost inlaturata a 3-a lampa de stop. Accesul in masina se face acum Key less. Partea de exterior a fost un challenge pentru constructori si montatori, proprietarul a dorit sa nu aiba un kit ca oricare altul de pe strada, de aceea a ales piesele separat (ex eleronul m-tech II, pragurile Rieger, fusta fata de Is), ideea e ca s-a dorit si s-a obtinut un produs unitar, fara ''ruperi''. Masina a fost de vanzare si s-a vandut cu 14.999,99 $ Poze.... Enjoy. |
Quote:
|
Un film frumos cu E30-ul lui Aron Andrew Drift.... interesant
Enjoy. https://www.youtube.com/watch?v=7sWgw08zsPA |
5 Attachment(s)
Neoficial surprize de la Craiova. Imi cer scuze pentru lipsa de lumina din fotografii, nu aveam nici trepied...
Enjoy. |
am si eu nevoie pentru un e30 model 1987 de un:
1.spoiler ce se monteaza sub bara metalica spate. http://www.legalracing.ro/forum/file...atee30_187.jpgceva de genul asta sau similar pt acest tip de bara metalica cu nichel si bandou negru. 2.motorasul de inchidere centralizata de la usa dreapta(doar de la model in doua usi) |
am shi eu o intrebare....care e dimensiunea maxima pentru jantele borbet a ???? .................18??
|
6 Attachment(s)
|
Quote:
si in mai putine cuvinte-o bijuterie de masina la care sa lucrat cu mare interes si nu cred ca sau dat inapoi de la nimic unde banii sigur nu au contat |
6 Attachment(s)
update :peace: un urs foarte frumos :shock:
|
imi raspunde shi mie cineva la intrebare????
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning