![]() |
Re: Bacalaureat 2007
9.23 media finala. destul de multumit.
cu toate astea, multi colegi care nu aveau treaba cu scoala, au luat cel putin 9.50. asta e sistemu, n-ai ce sa ii faci :| |
9 in cap :) exact atat mi-am dorit ! nici mai mult nici mai putin !
|
Quote:
la mine..8,58 .. |
daca dadeati si voi 500 euroi acolo stateati si voi bine ms si cu note de peste 8 50 :) bv lor ca s-au descurcat ! si eu am dat dar simtit acolo 1 pct sa se mareasca nu cu 4-5 puncte :)))) daca stiam ca asa de bine merge treaba toti banii din meditatii ii dadeam cui trebuia si faceam treaba :)
in fine 7 71 FINAL |
Fratilor ... n-are rost sa va bagati unghia-n gat !
Fiti fericiti ca l-ati luat. Notele care le aveti sunt pe carca voastra si nu pe carca banilor. Sincere felicitari din partea mea tuturor care au fost in rahatul asta de BAC. Cei care au dat-o in bara (if any), succes la toamna-sunt ferm convins ca a doua oara va fi cu mai mult noroc .... Zero-Cool ... te astept si pe tine cu nota .... :) Parca aud ca ai dat si tu "cerculete" cu ticozaurul ala. :lol: :lol: :lol: :lol: De fericire :) |
Quote:
engleza 10 mate 8.3 info 9.9 goegra 9.2 medie: 8.87 avand in vedere ca ma asteptam la maxim 8,90 si minim 7,90 media totala eu zic ca e bine :D la romana oral as fi putut sa iau 10 la romana scris e chiar surpriza, ma asteptam la mai putin mate ma asteptam la 8.60 minim info ma asteptam la 10 :lol: geogra e ok, imi pare rau ca nu am dat la sport sa iau si eu 10 in concluzie... dezmatz total!!! :D mustang momentan nu ii merge netu lui zero_cool, dar iti zic eu ca e foarte fericit. a dat cerculete si inainte sa afle rezultatele :lol: dar probabil alea pentru rezultate le va da azi :D edit: 8.2 media lui zero_cool Felicitari tuturor absolventilor si bafta celorlalti in toamna! se auzim numai de bine! |
Eu vroiam 9,adica orice dar sa inceapa cu 9 ,m-a batut dumnezeu si mi-a dat 8.98 ca sa mor de ciuda!!!
Rom oral 8,scris 7,65 mate 9.4 fizica 8,85 engl oral 10 geogra 10... M-a tras romana in jos,niciodata nu am putut sa o suport...Si la mate si la fizica am facut greseli copilaresti,la mate am uitat sa pun un radical in formula la 1.B) si am pierdut 40 de sutimi,la fizica am gresit la calcule si pana mi-am dat seama unde am gresit exact am pierdut o gramada de timp...asta e!! Bafta in continuare tuturor la admiteri si la dosare!! Care mai da la AR in bucuresti sa stiu cu cine o sa fiu coleg???:-P ,stiu sunt un pic cam prea optimist... |
si eu am luat:) abia acuma m-am intors acasa;))
med 7,63.. am primit mai putin decat ma asteptam la mate si proba E , pentru ca am scris in graba si nu s-a inteles:( ..asta e ..au picat vreo 5 de la mine din cls.. |
hop si eu....9 romana oral si 8.05 la scris, 8.20 mate, 7.90 chimie (de care imi pare cel mai rau), 10 la sport si 10 la engleza oral! media 8.85. bafta tuturor in continuare si sa ne vedem studenti!;)
|
8.74 , multumit;)
|
7.82.. e bine ca am luat.. nici nu ma pot bucura pt ca cei mai buni prieteni ai mei au picat :|
|
Felicitari tuturor celor care au luat ;)
|
Am luat :D 8.95
|
o intrebare ... cand ne putem ridica diplomele de bac si foaia matricola ? :) depinde de institutia de invatamant sau este aceasi data pt toti ?
|
eu ma duc maine pt diploma de bac si fisa medicala
|
mie mi-au dat fisa medicala inainte sa intru in Bac...nu stiam ca se pot ridica diplomele asa de repede...
|
romana oral 10, scris 8.20
franceza oral 10 istorie scris 9.45 engleza scris 8.40 filosofie 6.75 media 8.8 apropo cand se afiseaza rezultatele contestatiilor ca am facut contestatie la filosofie |
A mai ramas mai putin de o luna pana la BAC fratilor:omfg:
|
bafta :) nu e asa greu cum pare, eu m-am distrat la bac si nu am evut emotii
|
nu e mare lucru bac-ul. concentreaza-te mai mult pe admiterea la facultate! bafta!
|
din partea mea... sa iau 6... la medicina nu se cer mediile...
|
sunt curios cam cat de multi oameni de pe forum dau bacu anu asta :D eu nu prea am emotii..mi se cam rupe..imi trebuie doar 20% pt facultate bacul asa ca fuck it :)Noi sa fim sanatosi :lol:
|
23 iunie - proba orala la romana :)
|
azi am dat atestatu :D
urmeaza bacu |
Si eu dau bacu anu asta sper sa il iau sa intru si eu la automobile rutiere :D numai ca ma dispera matematica asta :((
|
Mult succes, baieti!!
|
Si pe mine ca multi altii de aici ma asteapta bacu anul asta, fiti optimisti ca o sa treaca cu bine ;) Mult succes !!!
|
Quote:
MY MOTTO: COPY OR DIE! :lol: |
Quote:
frumos.. si la admitere ce faci, tot asa ? sau nu te gandesti asa departe |
Quote:
oricum ma gandesc si la fac., dar mai intai sa iau bacu' si dupa vad ce facultate... |
Observ ca la toti le este frica de matematica, nu spun ca mie nu imi este ... am ceva emotii ca de alte subiecte fata de cele de anul trecut, un nivel mai ridicat , eu avand doar 3 ore pe saptamana de matematica, materie putina predata .... mergem inainte :) Dar mai bine nu paltim noi bacul si ne luam o grija ?
|
plm sa scapam de bac ca la unele facultati intram cu dosarele :D:D
|
bacu` e inamicu` numaru`1..mi`e destul de frica desi am auzit ca nu e mare lucru :-s cel mai mult mi`e frica la specialitate ca nu am apucat deloc sa ma uit pe variante ..:(
BAFTA TUTUROR ca o sa aveti nevoie !!! (ca si mine de altfel..) :) |
lol,voi va plangeti de matematica? mie imi e frica de romana :)) ca nu am nici o treaba cu comentariul de la partea 3 ...ce note ati luat la atestat? eu am luat 10 :)) =)) si nu,nu sunt tocilar :P
|
e naspa si la romana
eu am tarsa la mate romana si fizica :))) admitere la Belle Arte si Hyperion sa vdm |
afta fratilor.
Bagati mare pe ultima suta. Stiu ce naspa e sa pici. ;) |
naspa naspa da cum zicea cineva pe pagina anterioara- copy or die
si io dau luna care vine si sincer nu am nici un stres,matematica aproape egal cu 0,romana cat de cat, engleza no problem si sport la fel...astea 2 le iau garantat:)+un modul de la specialitatea mea la care sunt in dubii...destul de mari:))) si acum o intrebare-la cati din voi se agita colegi ptr bac??? si nu ma refer la invatatura..... |
din ce am vorbit cu alti colegi....majoritatea nu invata....
|
vine bacu ....:))) :lol:....pana acum nu prea am vazut colegi care sa fie prea stresati din cauza asta:-?...
|
Quote:
asa ca pt doamnele profesoare: lasati mila deoparte, unii (cel putin eu) n-avem nevoie de mila dumneavoastra, mai bine luam un 8 si stim ca e al nostru. cat despre prostii care se bucura: tot prosti ramaneti:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning