![]() |
Re: !!!Events..show-uri Auto!!!
Sa-i zici la Juicy J ca-l salutam!
|
Da da si pe DJ Paul
|
guys,cand e 4t days si cum se procedeaza(plecare dim si intoarcere seara,ca parca as veni si eu)....mai mult detalii pls.
|
Quote:
Eu unu' cred ca renunt a ideea dea mai merge :sad: |
O prostie sa pui cel mai important eveniment al anului in martie, care acum fie vorba intre noi vad ca tot iarna e. Merem la 4Tuning Winter Days :D, sau mai bine nu.
|
Salve ! E frig al naibii :(
s`ar putea ,daca ma scobesc si eu de 100 de lei pana sambata sa vin cu inca un prieten cu masina lui .. insa nu e nimic sigur ... sper sa ne vedem pe acolo :D 8) ... dar voi nu stati si duminica la Bucuresti ?! bafta ! |
Quote:
|
4Tuning Days 2010
Cine vrea sa mearga in coloana spre 4Tuning Days alaturi de membrii Midnight Racers Sibiu, Membri 4Tuning Sibiu si restul care au anuntat pana in prezent ca vin, noi ne intalnim sambata dimineata (pe racoare)in parcarea de la Baumax. Ideea este sa ajungem cel tarziu pe la 8-9 la romexpo pt inscrieri. Cine vrea sa mai vina este bine venit si ma puteti suna daca nu gasiti locatia intalnirii la nr: 0731 087 164. Pt a evita nebunia si traficul din bucuresti si de pe drum, plecarea se face la vineri spre sambata noaptea la ora 01:00 Intalnirea are loc in Parcare la Baumax(la iesirea din oras spre Valcea), Vineri noaptea la ora 12:30 Cu Respect, speed_csn |
Pana la urma mergeti careva din Hunedoara/DEVA? Am si eu nevoie daca puteti sa-mi aduceti un pachetel mic/usor ( un tips de toba ), dau o bere.
|
Quote:
|
49 Attachment(s)
4 TUNING DAYS - ROMEXPO BUCURESTI - 13.03.2010
Obositor, dar a meritat din plin... cateva din cele peste 1500 de poze pe care le-am facut .... o sa pun si arhivate deseara...enjoy |
Vad ca o fost cat de cat fain, astept varianta arhivata ;)
|
faine poze, faine masini, bune gagici... :D
|
Cateva poze di la mini di pi la 4Tuning Days 2010
|
BUNE....poze. :lol:
|
Quote:
OFFF Topic: sper sa ajung curand aici: http://www.thegreengirlsaloon.com/ |
Beton si masinile si fetele...........
|
Quote:
|
faine poze:)
|
Quote:
|
asi avea si eu o intrebare? de raliul hunedoarei se aude ceva?:) sau este prea devreme?:) sau nu o sa se tina ca anul trecut...?:(
|
Din pacate la Hunedoara nu mai este...ca no' daca nu l-or ales oamenii pe Leu primar
Calendarul competitional 2010# Etapa (Locatie/Circuit)
1 Raliul Brasovului (asfalt) (Brasov) 16 - 18 apr 2 Raliul Argesului (asfalt) (Pitesti) 07 - 09 mai 3 Raliul Muresului (asfalt) (Targu Mures) 04 - 06 iun 4 Raliul Clujului (asfalt) (Cluj Napoca) 25 - 27 iun 5 Raliul Sibiului (macadam) (Sibiu) 16 - 18 iul 6 Raliul Tara Barsei (macadam) (Brasov) 27 - 29 aug 7 Raliul Aradului (macadam) (Arad) 17 - 19 sep 8 Raliul Iasului (macadam) (Iasi) 08 - 10 oct |
si raliul timisului? raliu HD nu raliu TM nu,ce mai urmeaza?
|
Sa se repare drumurile intai si pe urma poate avem parte si de raliu. Doar nu or sa vina sa-si rupa masinile in CRATERELE din HD
|
nu e vorba de drumuri e vorba ca Leu face raliuri unde vrea muschi lui de unde ii iasa bani
|
Pai de ce nu face altcineva in locul lui LEU :?: Sunt si alti pasionati de fenomen :!:
|
Quote:
|
eu zic ca ar fi si din deva cineva care este foarte pasionat de asa ceva...numa nu stiu de ce nu face?!:(
|
Hai bah ca va fac eu raliu,8)fiecare sa isi aduca masinutza cu telecomanda si sa vina in parcare la kaufland:lol: Cel putin acolo nu sunt gropi:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Sa fie vremea mai moale si bagam o tura la stadion :-D
|
|
https://www.4tuning.ro/motorsport-7/d...ewsletter_7498 - Ne bagam ? Et 2 de drift la TM. Daca nu am fost la 4T la Bucuresti , macar aici. Imi pun masina la bataie, deci am 3 locuri, daca ne strangem, as vrea sa mergem duminica. Sau as merge si cu altcineva, sa imparim drumu' , sunt doritori ?
|
Eu as vrea sa merg... :D
|
Eu merg clar:-D. Trebuia oricum sa merg la faculta in 12 cel tarziu asa plec in 9 seara si dimineata sunt acolo . Oare care e chestia cu inscrisul pt show-ul de tuning ca daca imi vine grila as baga si eu buburuza la bataie, ce ziceti merita?
|
Salut,as vrea si eu sa merg,dar vin cu masina plina,oricum in ideea ca se strang masini mai multe zic...
|
Quote:
PS: Si eu o sa merg aproape sigur dar cred ca de vineri seara o sa fiu in tm si stau pana duminica....cred....:rolleyes2 nu e 100% doar 99% |
mini meeting hd-deva in TM ,NEAPARAT !!!!!
|
Vineri seara primul mini meeting :-D. FRS si cum se fac inscrierile?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:11. |
- Copyright 2026 4Tuning