Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/41365-drobeta-turnu-severin.html)

DoDo NSL 10-05-10 00:39

Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3347459)
ba minti si tu de ingheata apele...ai zis k mergeti 101 dalmatieni la craiova si pana la urma te-ai facut k ai uitat si nu ai mai zis nimic

de ce vorbesti iar Grasule fara sa stii ? de la vorbe d'astea se ajung la "certurile" pe care zici tu ca sa le evitam ..

ce vrei ? sa oblig eu lumea sa mearga , daca nu vor ? sa ma rog eu de ei "hai sa mergem" ?

daca vrei tu sa faci asta , esti invitatul meu ..

cine a vrut , a mers , respectiv Alex de la Orsova si inca cateva persoane .. eu nu m'am dus pentru ca daca mergeam sigur pierdem destul de mult timp , si trebuia sa ajung in Timisoara destul de devreme ...

deci , mai intai intreaba ... apoi posteaza ... hai ca iar m'ati enervat ... si eu in momentul asta renunt a mai posta pe sectiunea asta !

NUMAI BINE SI BAFTA TUTUROR !

ovidiu89 10-05-10 07:59

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 3347579)
se pare ca am avut 2 reprezenti pe acolo
ms. ovi si ralu.

dap pe viitor speram si la participare nu doar spectator app am uitat masina unui bun prieten

Gangstah 10-05-10 09:55

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 3347632)
hai ca iar m'ati enervat ... si eu in momentul asta renunt a mai posta pe sectiunea asta !

iar imi luasi jucariile si plecai acasa.....:cry::cry::cry::cry::sad::oops::oops::no ::no::punch::sniff::sniff::ashamed::blahblah::blah blah::blahblah::tears::tears:

Gangstah 10-05-10 10:00

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 3347632)
iar m'ati enervat ... renunt

in locul tau mi-as da foc in fata la primarie in semn de protest pentru toata lumea care se ia de tine asa degeaba cum suntem noi tot severinul...mai bine v-ati tine de vorbele care le spuneti si nu v-ati ofensa cand va spune cineva ca nu aveti cuvant!!!:???:

florin_andrey86 10-05-10 12:06

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3348245)
in locul tau mi-as da foc in fata la primarie in semn de protest pentru toata lumea care se ia de tine asa degeaba cum suntem noi tot severinul...mai bine v-ati tine de vorbele care le spuneti si nu v-ati ofensa cand va spune cineva ca nu aveti cuvant!!!:???:

eu promit, ca dupa 15.06.2010 o sa reprezint eu clubul cu audi-u, la toate concursurile:ciggy::ciggy::ciggy::peace:

Lekio 11-05-10 22:51

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 3348504)
eu promit, ca dupa 15.06.2010 o sa reprezint eu clubul cu audi-u, la toate concursurile:ciggy::ciggy::ciggy::peace:

NSL ? :O

florin_andrey86 11-05-10 23:00

Quote:

Originally Posted by Lekio (Post 3352979)
NSL ? :O

o sa fie si NSL, dar sper sa fie NSL - MEHEDINTI si sa nu fie masini "cumparate", ci facute de proprietar......:poke::poke::poke:

Lekio 11-05-10 23:05

Esti pe calea cea dreapta, fiule :rolleyes2:-P:lol::rolleyes2:-P

Gangstah 12-05-10 13:36

Quote:

Originally Posted by Lekio (Post 3353017)
Esti pe calea cea dreapta, fiule :rolleyes2:-P:lol::rolleyes2:-P

Forta fie cu tine.....

Gangstah 26-05-10 21:59

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3336826)
am terminat si cu partea stanga a masinii , acum urmand haionul
Un pas mare pentru om,un salt imens spre vopseaua finala8)

pana la haion priveste neamule de ce e capabil un om hotarat sa isi faca totul singur....prima oara cand pun mana pe fibra ma joc cu ea mai bine decat cu plastilina

Gangstah 26-05-10 22:18

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3392533)
prima oara cand pun mana pe fibra ma joc cu ea mai bine decat cu plastilina

am optat pt fibra pentru ca imi place sa fac lucru de calitate si sa fiu sigur ca nu o sa se crape cum face chitul de fibra......:!:

Lekio 26-05-10 22:21

HFV-ule o sa ajungi sa iti deschizi salon de tuning. Bvo , mi drag de tine :) pacat ca esti casatorit :))

Smenarul 26-05-10 22:31

mno nu am reusit sa vad clipurile dar astept sa faci poze cu bara slefuita si vopsita oricum sunt curios cum faci cu vopsitul adica o sa o vopsesti cu sprayul partial sau o vopsesti toata? oricum ai facut treaba buna pana acum , pune mai repede niste poze cu ce ai mai facut pe acolo ca sunt curios:D bafta!

Gangstah 26-05-10 22:45

Quote:

Originally Posted by Smenarul (Post 3392647)
mno nu am reusit sa vad clipurile dar astept sa faci poze cu bara slefuita si vopsita oricum sunt curios cum faci cu vopsitul adica o sa o vopsesti cu sprayul partial sau o vopsesti toata? oricum ai facut treaba buna pana acum , pune mai repede niste poze cu ce ai mai facut pe acolo ca sunt curios:D bafta!

pai bine inteles cum deja am obisnuit toti cunoscutii mei o sa vopsesc partial cu negru mat si de abia cand o sa fie gata toata o sa dau cu vopseaua finala si cu pretul pe ea....:???::oops::cry::rolleyes2

jock 26-05-10 23:01

....spor la treaba GANGSTAH , inceput este bun ;)

Gangstah 27-05-10 12:05

Quote:

Originally Posted by jock (Post 3392753)
....spor la treaba GANGSTAH , inceput este bun ;)

Multumiri ..;)

robby_sev 28-05-10 03:54

Quote:

Originally Posted by Smenarul (Post 3392647)
oricum ai facut treaba buna pana acum , pune mai repede niste poze cu ce ai mai facut pe acolo ca sunt curios:D bafta!

in curand o sa puna poze pt k a fost fotografu in concediu :)))) apropo grasule, mai incarca si u bateriile alea la camera k uite ca teinjura lumea k nu pui poze:))))

LauGSI 28-05-10 05:02

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3393744)
Multumiri ..;)

Au iesit frumos masinile bv voua pacat ca nu sunt si eu printre voi sa va ajut cu cate ceva la masini`le voastre si sunt tocmai la 2600 de KM departare cu avionu imi este foarte dor de lucrurile pe care le faceam acasa cu voi da aici este mai bine pt mine sper ca intr-o zi sa o sa vin acasa si poate nu o sa va mai recunosc pe voi si masinile voastre pt ca in 2 3 saptamani de cand sunt aici mi`se pare ca va-ti schimbat si ati invatat ce este adevarata prietenie si tunning-ul de masini eu inca va am aproape prin acest site si imi este dor de vremurile trecute..!! Aici e o lume stranie e o lume pe care multi dintre voi acasa nu poate niciodata sa o inteleaga. Imi este greu aici si dor de casa dar m-am acomodat cu oameni de aici dar imi este dor de "TIGANIA" de acasa.Si sper ca intr-o zi cand am sa vin acasa o sa pot sa va arat cea ce mi-am cumparat aici si voi credeti ca este foarte scump...deocamdata nu am decat o calibra 2.5 V6 care m-a costat decat 700£ dar sper ca in vara o sa imi iau ce mi-am propus si nu e decat 3800£ Nissan SkyLine full Tunning si cred ca in severin nu o sa fie multe si am sa va arat ce inseamna putere sub capota am fost si am vazut masina dar propietaru e plecat in America si nu are decat 850 HP sub capota sper ca o sa am cu cine face liniunte acasa cu o asemenea masina si ma refer pe Drobeta Turnu Severin. Aveti grije de voi si tinetiva aproape ca fratii de "Tunning" si nu va mai tachinati pe cacaturi ca aici nimieni nu iti da nici macar o tigare dar o bucata de paine. P.S Sa nu credeti ca sunt la furat ca aici nu se fura pt ca au camere si pe strada sunt la munca..si sper sa fac ceva prin asta :)) :P

robby_sev 28-05-10 05:06

Quote:

Originally Posted by LauGSI (Post 3395851)
P.S Sa nu credeti ca sunt la furat ca aici nu se fura pt ca au camere si pe strada sunt la munca..si sper sa fac ceva prin asta :)) :P

din moment ce sti ca au camere ai incercat :)))))spor la munca ;)

LauGSI 28-05-10 05:26

[QUOTE=LauGSI;3395851] Si apropo DODO cand am vorbit cu tine pe mess ziceai ca am ID de nu stiu ce tara...sunt in Anglia UK unde nu multa lumea ajunge pocnind din degete :) oricum u nu stii nici macar unde se afla Serbia pe harta dar Marea Britanie deocamdata o duc bine aici si nu as prea vrea sa ma intorc acasa sa stau ca tine sa imi dea mama cu tata masina cand vor ei si cu conditia de a nu da "Scoala" jos de pe masina...oricum acasa am o masina pe numele meu nu ca tine pe numele parintilor...Apropo asta :!: o porti si acum in geam cand mergi cu masina..? Apropo aici e ora 4:30 suntem cu 2 ore in urama voastra..!! P.S. I still miss u guys ;) :D

robby_sev 28-05-10 05:28

da nici u nu ai somn nana ?:)))))))

LauGSI 28-05-10 05:29

Quote:

Originally Posted by robby_sev (Post 3395852)
din moment ce sti ca au camere ai incercat :)))))spor la munca ;)

Ce faci ma micutule nu ai somn? ce mai fac baieti cu astra din port inca se mai duc pe acolo imi e dor de voi...!! Si incearca sa modifici si masina ai a lu "tactu" nu i-o mai lasa pe mana...:P

robby_sev 28-05-10 05:31

Quote:

Originally Posted by LauGSI (Post 3395860)
Ce faci ma micutule nu ai somn? ce mai fac baieti cu astra din port inca se mai duc pe acolo imi e dor de voi...!! Si incearca sa modifici si masina ai a lu "tactu" nu i-o mai lasa pe mana...:P

masina aia a lu tata a devenit a mea :))) el si-a luat o omega de 2,2 :)))) nush dak o modific sau o schimb mai astept putin, dar nu foarte mult, momentan il astept pe grasu sa termine cu a lui si cred k ma apuc si de a mea ori asta, ori alta sa vedem ce vremuri vin ;))

LauGSI 28-05-10 05:38

Quote:

Originally Posted by robby_sev (Post 3395861)
masina aia a lu tata a devenit a mea :))) el si-a luat o omega de 2,2 :)))) nush dak o modific sau o schimb mai astept putin, dar nu foarte mult, momentan il astept pe grasu sa termine cu a lui si cred k ma apuc si de a mea ori asta, ori alta sa vedem ce vremuri vin ;))

daca totnu ai somn vezi ca sunt pe mess asta e ID`ul Glejdanlauretntiu

robby_sev 28-05-10 05:40

Quote:

Originally Posted by LauGSI (Post 3395863)
daca totnu ai somn vezi ca sunt pe mess asta e ID`ul Glejdanlauretntiu

pai iti mai bagasem odata id, dar cred k nu ai stiut cine esi ai dat ignore :))

LauGSI 28-05-10 05:44

Quote:

Originally Posted by robby_sev (Post 3395864)
pai iti mai bagasem odata id, dar cred k nu ai stiut cine esi ai dat ignore :))

cred ca da dar bagal acum sa iti dau accept si sa vb

robby_sev 28-05-10 05:45

Quote:

Originally Posted by LauGSI (Post 3395865)
cred ca da dar bagal acum sa iti dau accept si sa vb

eu l-am bagat ma, scoate-ma u de la ignore... robby4you2008 ;)

Gangstah 28-05-10 08:39

[QUOTE=LauGSI;3395858]
Quote:

Originally Posted by LauGSI (Post 3395851)
Si apropo DODO cand am vorbit cu tine pe mess ziceai ca am ID de nu stiu ce tara...sunt in Anglia UK unde nu multa lumea ajunge pocnind din degete :) oricum u nu stii nici macar unde se afla Serbia pe harta dar Marea Britanie deocamdata o duc bine aici si nu as prea vrea sa ma intorc acasa sa stau ca tine sa imi dea mama cu tata masina cand vor ei si cu conditia de a nu da "Scoala" jos de pe masina...oricum acasa am o masina pe numele meu nu ca tine pe numele parintilor...Apropo asta :!: o porti si acum in geam cand mergi cu masina..? Apropo aici e ora 4:30 suntem cu 2 ore in urama voastra..!! P.S. I still miss u guys ;) :D

salutari tigane de peste oceane.....daca stiam ca esti pe mess intram si eu pentru ca nu am somn...frate cum o mai duci,si mie mi-e dor de fratele meu de halba si pahar,nu mai e la fel fara unii dintre noi prin preajma...aici toata lumea s-a facut periculoasa,nu mai sti cu cine sa umblii.
sa ai grija de tine si sa dea "omul din nori" sa iti iei nissanu ala,sincer m-as bucura pentru tine pentru ca stiu ca esti un pasionat de tuning si de masini in general, mai mult m-as bucura daca ti l-ai face tu sau daca ai termina ce ai inceput la "sageata albastra".te pupa fratele tau care stie unde sunt sarbii pe harta si sa ne auzim de bine(noua ne spui sa nu ne mai tachinam dar tu ne instigi:twisted::twisted:)

Gangstah 28-05-10 19:18

16 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Lekio (Post 3392605)
HFV-ule o sa ajungi sa iti deschizi salon de tuning. Bvo , mi drag de tine :) pacat ca esti casatorit :))

munca de azi ,si maine sper sa dau vopseaua neagra pe bara...am prins si numarul altfel asa provizoriu pana maine pentru ca urmeaza sa il cobor si mai jos dar fiind seara nu am avut de unde sa mai iau eu L-uri pentru prindere si am improvizat......

Gangstah 29-05-10 15:05

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 1394800)
un Golf 3 care urmeaza sa treaca printr`o modificare majora ... 2.200 cm si 250 cp !!!

unde or fi asa zisele modificari despre care vorbeau....pentru ca eu unu nu am mai auzit nimic despre masinile pe care le prezenta lumea ca ar fi vreo jucarie ce urmeaza a fi tunata....multa vorba si putina munca si pasiune...asta nu mi-a placut niciodata ...eu am demonstrat de ce sunt in stare daca ma ia goanga tuningului de cap(am masina in 1000 de culori dupa numeroase modificari..daca nu venea criza asta era gata de mult inclusiv vopseaua finala)
toata lumea vorbeste de tuning dar eu ai cunosc pe aia care de fapt au facut ceva la masini: tiganu'(lauGSI),gabi (calibra),tambric(audi a4),..."Eu",cosmin (iji a schimbat masina si a investit in audio in jur de 1000 euro),.....mai sunt cativa(ma refer la severin nu ma herculane sau toplet care fac parte din caras-severin) care momentan nu imi vin in cap..dar pe care toti ai stim..aaa...Florin (WWW care a pus jante si pe golf si audi,faruri angel pe ambele masini si mult mai multe nu le stiu eu pe toate )...

robby_sev 29-05-10 15:06

esti aproape golan :))) foarte frumos ;) pacat de ploaia asta k nu putem sa dam cu vopseaua:(

Gangstah 29-05-10 15:39

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by robby_sev (Post 3399361)
esti aproape golan :))) foarte frumos ;) pacat de ploaia asta k nu putem sa dam cu vopseaua:(

niste poze de aseara :twisted:

robby_sev 29-05-10 15:46

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3399421)
niste poze de aseara :twisted:

bhaaaa, aprindeti bhaaaa farurile k nu se vede nimic =)))))))))))))))))))))

LauGSI 29-05-10 20:37

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3397508)
munca de azi ,si maine sper sa dau vopseaua neagra pe bara...am prins si numarul altfel asa provizoriu pana maine pentru ca urmeaza sa il cobor si mai jos dar fiind seara nu am avut de unde sa mai iau eu L-uri pentru prindere si am improvizat......

Uite grasule ceva care mi-am dorit si in sfarsit am acum

nxtaz 29-05-10 22:13

Ăsta e LET-ul ? Dacă da, spune-mi te rog cāt te-a ajuns că m-ar tenta și pe mine.

robby_sev 30-05-10 01:04

Quote:

Originally Posted by LauGSI (Post 3400054)
Uite grasule ceva care mi-am dorit si in sfarsit am acum

tigane, sa o stapanesti sanatos si fara evenimente si te asteptam si cu nissanu aks ;))

DJBOSS 30-05-10 01:11

Salutare tuturor,sunt nou pe acest forum.
Ma bucur sa vad ca, se fac dinou intalniri ,am fost si eu prezent vinerea aceasta. Eu is baiatu de la clubopel DTS ,robby_sev stie :D dar din pacate de la un timp in loc de opel detin o dacie,care am achizitionato de curand si incerc sa fac tot posibilul sa vin la fiecare intalnire de vineri seara, normal daca ma primiti :D:D:D

robby_sev 30-05-10 01:28

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3400544)
Salutare tuturor,sunt nou pe acest forum.
Ma bucur sa vad ca, se fac dinou intalniri ,am fost si eu prezent vinerea aceasta. Eu is baiatu de la clubopel DTS ,robby_sev stie :D dar din pacate de la un timp in loc de opel detin o dacie,care am achizitionato de curand si incerc sa fac tot posibilul sa vin la fiecare intalnire de vineri seara, normal daca ma primiti :D:D:D

si dak nu vrem ?:)))

DJBOSS 30-05-10 01:30

:D:D daca nu vreti numai vin :D:D

LauGSI 30-05-10 03:19

Quote:

Originally Posted by nxtaz (Post 3400283)
Ăsta e LET-ul ? Dacă da, spune-mi te rog cāt te-a ajuns că m-ar tenta și pe mine.

masina m-a costat 1800 de lire aici in Anglia...adica acasa vreo 2000 de euro oricum pana in 2500 de euro cu tot cu taxe...daca cauti gasesti..!! Oricum vreau sa imi iau Nissan Skyline care e vreo 5000 modificat...:D

All times are GMT +2. The time now is 00:54.

- Copyright 2026 4Tuning